منو اصلی

آموزش صفحه اکتیویشن لاک در iOS

  • 23 تیر 1397
  • 2192

یکی از امکانات و ویژگی های محصولات شرکت اپل، قابلیت Find my iPhone می باشد. که همانطور که در پست آموزش فعالسازی Find My iPhone در iOS  توضیح داده شد، این ویژگی در هنگام سرقت دستگاه یا مفقود شدن می تواند بسیار کارآمد و موثر باشد. با فعال بودن این ویژگی در صورتی که دستگاه به اینترنت متصل باشد موقعیت مکانی دستگاه را می توان پیدا کرد. و هنگامی که این ویژگی فعال باشد و دستگاه سرقت شده کاملا بلا استفاده باقی خواهد ماند و تا زمانی که Find My iPhone با پسورد اپل آیدی غیر فعال نشود دستگاه حتی ریستور (نصب مجدد سیستم عامل iOS روی دستگاه های اپل) هم نمی شود و حتی اگه در شرایطی ریستور شود، در هنگام فعالسازی اولیه دستگاه با صفحه قفل اپل آیدی روبه رو می شوید که در آموزش صفحه اکتیویشن لاک در iOS به بررسی این صفحه پیام می پردازیم.

 

آموزش صفحه اکتیویشن لاک در iOS:

این صفحه هنگامی که iCloud و Find My iPhone شما فعال باشد و به هر دلیلی گوشی شما ریست شود، نمایش داده می شود. و هیچ راهی جز وارد کردن اپل آیدی و پسورد برای عبور از این صفحه وجود ندارد.

 

 

آموزش صفحه اکتیویشن لاک در iOS

 

 

توجه : در هنگام خرید گوشی های کارکرده (دست دوم) حتما قبل از خرید به فعال بودن و غیر فعال بودن Find My iPhone دقت فرمایید.

 

اگر گوشی را شما فروخته اید و فراموش کرده باشید که Find My iPhone آن را خاموش کنید، می توانید از راه دور این کار را انجام دهید:

1- وارد سایت https://www.icloud.com شوید و با استفاده از اپل آیدی خود وارد اکانت مربوط به آن شوید.

2- به بخش Find My iPhone مراجعه کنید.

3- گزینه All Devices را انتخاب کنید تا لیست دستگاه‌های در ارتباط با اکانت وی نمایش داده شود.

4- در این لیست، نام آیفون فروخته شده  را انتخاب کرده و بر روی گزینه Remove from Account کلیک ‌کنید.

 

اگر به دلایلی در شرایطی هستید که به فروشنده آیفون مورد نظر دسترسی ندارید تا رمز عبور اپل آیدی خود را برای حذف اطلاعات دستگاه وارد کند، توصیه می‌کنیم که با وی تماس تلفنی برقرار کنید و از او بخواهید که مراحل زیر را طی کند:

1- با استفاده از یک دستگاه اپلی دیگر برنامه Find My iPhone را اجرا کند.

2- اپل آیدی و پسورد خود را وارد کند.

3- در لیست دستگاه‌های موجود، نام آیفونی که خریداری کرده‌اید را انتخاب کند.

4- گزینه Actions و سپس Erase iPhone را انتخاب کند و یکبار دیگر با انتخاب گزینه Erase iPhone  عملیات را تایید نماید.

5- اپل آیدی و پسورد خود را وارد کرده و گزینه Erase را تپ کند.

6- در آخر با استفاده از گزینه Remove from Account این دستگاه را از لیست دستگاه‌های در ارتباط با اکانت خود خارج سازد.

 

 

پس از انجام اینکار، دستگاه شما دیگر ارتباطی با اپل آیدی و اکانت فروشنده قبلی نخواهد داشت. با ریستارت کردن یا ریستور دستگاه در این شرایط با مراحل راه‌اندازی اولیه دستگاه مواجه خواهید شد. به منظور راه اندازی مراحل اولیه و فعالسازی دستگاه پیشتهاد می شود آموزش فعالسازی آیفون و تنظیمات اولیه را مطالعه کنید.

 

 

در صورتی که هنوز اکانت اپل آیدی برای خود نساخته اید، صفحه آموزش ساخت اپل آیدی رایگان به شما کمک خواهد کرد.

خرید اپل آیدی معتبر امریکا و بدون محدودیت زمانی (همراه با ارسال سوال های امنیتی و تاریخ تولد)

 

منبع موبایل اول

همچنین بخوانید