منو اصلی

آموزش ریست و بازگشت به تنظیمات اولیه در iOS

  • 10 مرداد 1397
  • 96

گاهی اوقات ممکن است نیاز شود که آیفون خود را ریست کنید و تمام تنظیمات دستگاه را به حالت پیش فرض کارخانه، باز گردانید تا مثل یک آیفون جدید روشن و قابل استفاده شود که در آموزش ریست و بازگشت به تنظیمات اولیه در iOS مراحل آن توضیح داده خواهد شد . برای مثال زمانی که قصد فروش آیفون خود را داشته باشید، انجام فکتوری ریست (Factory Reset) تقریبا الزامی می‌شود تا اطلاعات از شما در گوشی باقی نماند. گاهی هم ممکن است به علت به هم خوردن تنظیمات دستگاه شما و تغییر در آن، نیاز به ریست بخشی از دستگاه خود نیاز داشته باشید مثل تنظیمات شبکه یا تنظیمات صفحه کلید و …

در آموزش ریست و بازگشت به تنظیمات اولیه در iOS قصد داریم به نحوه ریست کردن آیفون به دو روش با خود دستگاه و کامپیوتر بپردازیم. این مراحل برای سیستم عامل iOS قابل استفاده می باشد و به شکل مشابه برای فکتوری ریست آیپدها و آیپاد های اپل هم قابل استفاده هستند.
انجام مرحله Erase آیفون و ریست آن منجر به از بین رفتن تمام اطلاعات گوشی می‌شود. بنابراین اگر قصد ندارید که اطلاعات گوشی خود را از دست دهید حتما قبل از انجام این کار از دستگاه خود Backup یا نسخه پشتیبان تهیه کنید تا در صورت نیاز بتوانید به اطلاعات خود دسترسی پیدا کنید. برای اینکار می توانید از آموزش بکاپ گرفتن از آیفون، آیپاد، آیپد روی کامپیوتر کمک بگیرید.

 

آموزش ریست و بازگشت به تنظیمات اولیه در iOS:

به دو روش شما قادر به انجام این کار هستید:

  • ریستور دستگاه با کامپیوتر توسط برنامه iTunes
  •  ریست کردن دستگاه از طریق منو تنظیمات

 

ریستور دستگاه با کامپیوتر توسط برنامه iTunes:

برای این کار در پست های قبل نحوه ریستور دستگاه خود را برای شما توضیح داده ایم که شما می توانید از آموزش ریستور آیفون و آیپاد و آیپد کمک بگیرید.

 

ریست کردن دستگاه از طریق منو تنظیمات:

به مسیر زیر بروید:

Settings < General < Reset

در این منو تمامی ریست ها مربوط به گوشی را می توانید انجام دهید که به صورت کامل برای شما توضیح خواهیم داد:

 

 

آموزش ریست و بازگشت به تنظیمات اولیه در iOS

 

 

Reset All Settings: با انتخاب این گزینه و وارد کردن رمز دستگاه خود، شما می توانید تمامی تنظیمات دستگاه را به حالت اولیه برگردانید.

 

Erase All Content and Settings: با انتخاب این گزینه و وارد کردن رمز دستگاه خود، شما می توانید تمامی تنظیمات و اطاعاتی که تاکنون ذخیره کرده اید را پاک کرده و گوشی را به حالت اولیه و ابتدایی که برای بار اول دستگاه را روشن کرده اید بازگردانید.

 

Reset Network Settings: هنگامی که تنطیمات مربوط به اینترنت و اتصال شما به شبکه به مشکل برخورد کند شما می توانید با انتخاب این گزینه و وارد کردن رمز عبور خود تمامی تنظیمات شبکه را به حالت اولیه برگردانید.

 

Rest Keyboard Dictionary: این گزینه شامل تنظیمات مربوط به کیبورد و ذخیره کلمات پیشنهادی و پرکاربرد شما می باشد.

 

Home Screen Layout: شما آیکون ها و برنامه های مربوط خود را به صورت دلخواه می توانید جابجا کرده و یا حتی درون فولدر های دلخواه قرار دهید، اگر می خواهید این شخصی سازی به حالت اویله بازگردد کافیست این گزینه را انتخاب و پس از وارد کردن رمز عبور تمامی تغییراتی که از ابتدا تا کنون داده این را ریست کنید.

 

 Rest Location and Privacy: این گزینه مربوط به شخصی سازی و دسترسی دادن به برنامه هایی می باشد که می توانند از GPS دستگاه استفاده کنند و با انتخاب آن شما می توانید تمامی دسترسی ها را به حالت اول برکردانید.

منبع موبایل اول

همچنین بخوانید