![]() |
|
|||||||
| Notices |
| موضوع های جدید انجمن | |
به راحتی و با کمترین زمان یکی از اعضای انجمن تخصصی موبایل باشید ! |
|||||
| |
![]() |
|
|
ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1 |
|
لینوکس موتورولا
![]() تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: شهر بادگیر ها
نام گوشی: Motorola
مدل گوشی: HTC HD,c119,A1200
قدرت امتیاز دهی: 191
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,295
از ايشان 4,620 بار در 1,913 نوشته سپاسگزاری شده است.
|
دوستان این هم یه فریمور قدرتمند نوین که کارایی های بسیار بالایی داره یکیش EDGE هست که روش فعاله توضیحات رو این پایین میذارم همچنین با عکس فریمور Novin. Based on : This firmware, based on R541G-11.56.11R, is by
Features :
Softwares :
Performance :
5th April 2009 ![]() ![]() ![]() اون طوری که از عکس ها و گفته ها معلوم هستش کیبرد فینگر پد هم روش نصبه که کار رو خیلی راحت میکنه برای تایپ بدون قلم و با انگشت واقعا فریمور قدرتمندی هستش که حیفه از دستش بدین . البته تشکر هم فراموش نشه دوستان این فریمور قدرت مند رو هم توی 2SHARED هم اپلود کردم چون امکان داشت که لینک قبلی مشکل پیدا کنه اینم ترجمه نصب خوب mpkg با فایل منیجر سرعت زیاد در پلیر و زنگ ها پشتیبانی از startup0.sh, startup1.sh, startup.txt, startup0.txt دارای قابلیت پر کاربرد فولدر استارت آپ(شبیه Amin.FW) شاملfonts, scripts, sounds, skins, cpu clock, animations برنامه های نصب شده: بروزر A1600 نمایش دهنده A1600 پخش کننده با اکولایزر اسیستنت سیستم اینفومیشن اکسپلورر جدید نصاب تم اورکلاک به612, 312, 166 MHz فینگر پد کنترل فلیپ بکلایت منیجر سرویس ftp با استفاده از تلنت شر اینترنت کامپوتر روی موبایل پاور منیجر(شات دان ریستارت) باگ ها: سواپ منیجر نمی تونه فایل سواپ ایجاد کنه اما شما میتونید فایل خودتونو در مموری با نام swapfile.bin قرار دهید Swapاین فیرم ور همونطور که سازندشم گفته بر پایه فیرمور (11.56.11R)و (امین 11.52.14R )ساخته شده سرعت عمومیش خوبه فارسی فقط چپ به راست سرعت تو برنامه Matrax Bench حدود 730 حافظه 53% تاخیر فلیپ کم تعداد برنامه های قابل اجرا با در بسته 5 فیلم برداری با کیفیت 352در 288 صدا خوب ، آیکونها ثابت دوام شارژ عادی شمایل رنگ 3 4 شورتکات قابل تغییر USB دارای 4 حالت از جمله وب کم PKG اجرا میکنه توپ!!! edeg به طور پیشفرض فعال * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * در مجموع فارسی به کنار فیرمور خوبی هستش مخصوصا که یه تعداد برنامه از پیش نصب شده داره که بعضی هاشون تو فیرم های قبلی سابقه نداشتهمثل: برنامه افزایش و کاهش کلاک سی پی یو برنامه فینگر پد(تو محیط SMS میشه مثل گوشی های معمولی تایپ کرد) فلیپ منیجر (حساسیت فلیپ رو فعال یا غیر فعال میکنه ) پاور منیجر (مثل ویندوز امکان رستارت یا شات دان میده) فایل منیجر(با مال خود گوشی فرق میکنه) خوب من دیشب فیرمور رو فلش کردم. قابل توجه a1200e داران. مشکلی نیست شما میتونید از این فیرمور استفاده کنید.(بدلیل اینکه فیرمور همراه با بیس هست) --------------------------------------------------- بعضی از دوستان گفتند که فیرمور فارسی رو از چپ به راست ساپورت می کنه!!!! در صورتی که اصلا از حروف فارسی در کیبورد استفاده نشده. برای مطمئن شدن ، فیرمور رو استخراج کردم و نشانه ای از فارسی ساز ندیدم. --------------------------------------------- سرعت پلیر در مقایسه با اکستریم لایت امین کمه. سرعت لودینگ گوشی نیز همین طور. در کل سرعت لود برنامه ها قابل قبول هست. برنامه های خوبی ضمیمه فیرمور شده. به نظر من این برنامه های زیر اضافه هست و باعث شلوغی بیشتر app میشه: فینگر پد بکلایت منیجر ----------------------------------------- برنامه applay font رو بصورت پیش فرض داره. -------------------------------------------------------- یک چیزی که اعصاب منو از دیشب خرد کرده اینکه در روت مموری 2 فایل با نام های fp.so و main.so ایجاد میکنه. اگه پاکشون هم بکنی ، در لودینگ مجدد گوشی پیداشون میشه ------------------------------------------------------------------------- در phone memory قسمت audio>ring tone فایلی به نام desktop.ini وجود داره ، که بازم اعصاب خرد کنه. ------------------------------------------ با mass storage هم مشکل داره.(هر بار باید گوشی رو خاموش روشن کنی تا مموری رو بشناسه) در کل: فیرمور خوب و میشه گفت کاملی هستش. دوستانی که فارسی براشون مهم نیست توصیه می کنم به این فیرمور فلش کنند. سعی می کنم برنامه های اضافی فیرمور رو حذف و فارسی رو از چپ به راست تو فیرمور ضمیمه کنم. دانلود : ![]() help ftp Swap
![]() Frist & Best Iranian Mobile Portal ويرايش توسط Farbod : 09-04-11 در ساعت 07:51 PM. دليل: تركيب پستها |
|
|
|
| 6 نفر از کاربران ، از دوست گرامي XmaN. به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : | ali90_2354 (09-08-14), Farbod (09-04-11), hassanexit (09-12-02), JILI (09-04-10), khalili184 (10-02-06), mmuu (09-12-30) |
| Sponsored Links | |
![]() |
|
|
|
#2 |
|
عضو تازه وارد
![]() تاريخ عضويت: Apr 2009
نام گوشی:
مدل گوشی: انتخاب نشده
قدرت امتیاز دهی: 0
![]() سپاس هاي ايشان از ديگران: 2
از ايشان 5 بار در 5 نوشته سپاسگزاری شده است.
|
بازم سلام
لطفا بگین سواپ منجیر چیه و ایا این فریمور مشکل open withداره؟ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
لینوکس موتورولا
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() سپاس هاي ايشان از ديگران: 5,295
|
نه دوست عزیز خیلی راحت برنامه ها رو نصب میکنه در مورد سواب هم من باهاش یه مقدار کار کردم و یه 0 مگ از کارت حافظم رو اشغال کرد ولی هنوز به نتیجه نرسیدم
|
|
|
#4 |
|
عضو تازه وارد
نام گوشی:
|
سلام
به من بگین بهترین و پرسرعت ترین فریمور کدومه . من سه تا امتحان کردم از جمله امین .سرعت یکی به نام e16xr-a1200rاز همشون بهتره ولب نمیشه باهاش برنامه pkgنصب کرد نظر شما چیه |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
#5 |
|
عضو تازه وارد
نام گوشی:
|
در ضمن هر سه تا مشکل open withدارند
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
لینوکس موتورولا
|
نقل قول:
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي XmaN. به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : | ali90_2354 (09-08-14) |
|
|
#7 |
|
عضو تازه وارد
![]() تاريخ عضويت: Jun 2009
نام گوشی:
قدرت امتیاز دهی: 1
![]() سپاس هاي ايشان از ديگران: 6
از ايشان 10 بار در 8 نوشته سپاسگزاری شده است.
|
سلام به همگی دوستان .ببخشید من چه طوری میتونم روی گوشیم فریمور نصب کنم؟
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي miladpaeez به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : | XmaN. (09-07-19) |
|
|
#8 | |
|
لینوکس موتورولا
|
نقل قول:
1 2 3 ... آخرين صفحه)
|
|
|
|
#9 |
|
عضو تازه وارد
![]() تاريخ عضويت: Oct 2009
نام گوشی:
![]() ![]() ![]() سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ايشان 7 بار در 3 نوشته سپاسگزاری شده است.
|
lotfan, version 1.5 ke kamel tar va por sorat tar hast va keyboard farsi dare ro az motorofans.com download konid. man farsi nemitunam khub type konam baraye hamin age kasi mitune lotfan az safe motorolafans.com firmware version 1.5 ro tarjome kone.
mamnun |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي novinsab به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : | XmaN. (09-10-13) |
|
|
#10 | |
|
لینوکس موتورولا
|
نقل قول:
بله فریمور جدید شما هم توی انجمن قرار گرفته و دوستان دارند استفاده میکنند منتظر فریمور های جدید تر شما هستیم
|
|
![]() |
| تگ ها |
| a1200, novin's, فریمور, موتورولا |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|