![]() |
|
|||||||
| Notices |
| نرم افزار - Soft نرم افزار های کامپیوتری مرتبط با موبایل شامل : Converter , File Manager , Pc Suite |
| موضوع های جدید انجمن | |
به راحتی و با کمترین زمان یکی از اعضای انجمن تخصصی موبایل باشید ! |
|||||
| |
![]() |
|
|
ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1 |
|
News
![]() تاريخ عضويت: Nov 2006
محل سكونت: www.ir-tci.org/forum
نام گوشی: HTC
مدل گوشی: Touch Viva
قدرت امتیاز دهی: 406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() سپاس هاي ايشان از ديگران: 999
از ايشان 11,791 بار در 4,201 نوشته سپاسگزاری شده است.
|
هما نطور که ملاحظه می کنید بنده دموتور های بسیار زیادی در این انجمن قرار میدهم که این ویدیو ها همگی دانلود شده از سایت هایی همچون Youtube و ... می باشد. از این رو تصمیم گرفتم تا آموزش این کار را با نرم افزار های مورد نیاز در اختیار شما نیز قرار دهم تا اگر کسی با این روش آشنایی ندارد بتواند به راحتی به دانلود این فایل ها بپردازد و هم خود لذت برده و باعث پر بار تر شدن بخش ویدیو کلیپ شود.
از آنجایی که بسیاری از من تقاضای چنین آموزشی را داشتند،من سعی میکنم به طور کامل روش های مختلف را برای شما در این تاپیک معرفی کنم و امیدوارم که مورد رضایت شما دوستان عزیزم قرار گیرد. این روش بر روی دو مرورگر قابل اجرا خواهد بود : 1- Mozilla Firefox Internet Explorer -2 قبل از شروع آموزش باید حتما موارد زیر را انجام دهید: 1 - نسخه ای از پلاگین فلش پلیر را روی سیستم خود نصب کنید تا شاهد این ویدیو ها بر روی مرورگر خود باشید که بنده برای سهولت کار شما نسخه 9.0.115.0 این پلاگین را برای شما دوستان عزیز در همین تاپیک ضمیمه کردم. و همچنین می توانید با مراجعه به سایت رسمی www.get.adobe.com/flashplayer جدید ترین ورژن آن را دانلود کنید.و همیشه به روز باشید. 2 - نرم افزار بسیار عالی مدیرییت دانلود Internet Download Manager v5.14.5 Full که می توانید آن را از تاپیک موجود تهیه کنید. 3 - نرم افزار Saveflash که می توانید با مراجعه به سایت رسمی این محصول نیز از جدیدترین نسخه آن بهره ببرید.و دقت کنید که این مصول به صورت تریال می باشد اما من شماره ریجستر آن را در همین تاپیک برای شما ضمیمه کردم تا بتوانید به صورت کامل از آن استفاده کنید.(این نرم افزار هم برای دانلود فلش ها و فایل های ویدیویی به کار می رود) 1- Install Adobe Flash Player ![]() ![]() ================================================== ======= ==> آموزش اول برای مرورگر Mozilla Firefox <== ![]() ابتدا وارد مرورگر خود شده و سپس به جستجوی فایل ویدیویی مورد نظر خود پرداخته یا فایل ویدیویی را ملاحظه کرده اید . در گام اول ، ابتدا بر روی دکمه Play که در عکس مشخص شده است کلیک کرده تا فایل ویدیوی اجرا گردد . بعد از اجرا شدن می توانید با راست کلیک کردن بر روی کادر بالای این ویدیو به طوری که دقیقا نزدیک به فایل مورد نظر باشد. شاهد خواهید بود که مطابق شکل کادری باز شده و دقیقا بر اساس شکل زیر عمل نموده و گزینه مورد نظر را انتخاب کرده بعد شاهد اجرای برنامه Internet Download Manager خواهیم بود که با کلیلک کردن بر روی دکمه مشخص شده(وسطی) به راحتی فایل خود را دانلود کنید و از آن لذت ببرید. برای مشاهده تصاویر بزرگ روی عکس ها کلیک کنید ================================================== ======= ==> آموزش اول برای مرورگر Internet Explorer <== ![]() برای این مرور گر نیز دو راه موجود است. راه اول دقیقا همانند روش قبلی توضیح داده شده برای مرورگر فایر فاکس می باشد. البته تنها در منوی باز شده کمی دچار تغییرات است که می توانید به راحتی در شکل زیر ببینید. اما روش دوم با استفاده از نرم افزار Saveflash است که برای شما قرار دادم . بعد از نصب این نرم افزار شاهد آن هستید که در این مرورگر شاهد اضافه شدن تولبار مخصوص آن مطابق شکل در بالا مرور گر هستیم. بعد از انتخاب فایل ویدیویی مورد نظر می توانید از دو راه آن را توسط این نرم افزار دانلود کنید. روش اول موس را روی ویدیو ببرید بعد شاهد خواهید بود که شکل Saveflash در قسمت گوشه بالای سمت چپ ملاحظه می گردد که با کلیک روی آن می توانید آن را دانلود کنید. روش دوم نیز می توانید مستقیما از قسمت تولبار بالا با کلیک روی شکل Saveflash اقدام به این کار کنید که چندان فرقی با هم ندارند. همچنین با کمک این نرم افزار می توانید فایل هایی با فرمت SWF که در وب ها بسیار زیاد مشاهده می شود به مانند قسمت بالا دانلود کرد. نمونه این فلش ها ، همان نمای سه بعدی از گوشی هاست که در ایــن تاپــیک قرار می گیرند. ================================================== ======= چند نکته مهم : 1 - تمامی این فایل های ویدیویی با فرمت FLV می باشند که می توانید با بهترین FLV Player که برای شما ضمیمه کردم به سادگی به مشاهده آنها بپردازید و در صورت لزوم نیز به سادگی با انواع converter ها قابل تبدیل می باشند. 2 - فرمت فایل های فلش SWF می باشد که نیاز به SAFLASH PLAYER دارد که مسلما بر روی رایانه همگی موجود می باشد. 3 - دانلود کردن فایل های ویدیوی با فرمت FLV قابلییت Resume ندارد بنا بر این باید بدون وقفه دانلود کنید. به حال سعی شده است که در این تاپیک به ساده ترین روش های ، این آموزش را برای شما دوستان عزیز قرار دهم. هر چند روش های دیگر نیز موجود است ولی با فرا گیری این موارد دیگر احتیاج به هیچ نرم افزار دیگری نخواهید داشت. موفق باشید. ![]() ![]() ويرايش توسط HosSein : 08-12-06 در ساعت 03:54 AM. |
|
|
|
| 17 نفر از کاربران ، از دوست گرامي HosSein به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : | Aaran (08-12-06), boogeyman (09-03-12), capcom360 (09-08-10), Edic (08-12-06), gh0st (09-04-30), GREATGAMER (09-01-27), Hamid Reza-T (09-06-14), K.O.R.O.S.H (08-12-17), Lonely_Man (08-12-06), mohammad.y (08-12-07), pooria123 (10-01-11), Reza GSM (08-12-16), ronin368 (09-03-24), Shahram-m (08-12-06), shamsar (09-01-02), ub_jojo (08-12-10), vpic (08-12-09) |
| Sponsored Links | |
![]() |
|
|
|
#2 |
|
مدير کل انجمن ها
![]() تاريخ عضويت: Sep 2006
محل سكونت: یه جای خوب [ツ]
نام گوشی: Sony Ericsson
مدل گوشی: XPERIA X1
قدرت امتیاز دهی: 365
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() سپاس هاي ايشان از ديگران: 971
از ايشان 18,628 بار در 4,331 نوشته سپاسگزاری شده است.
|
يك سري سايت ها هم هستند كه اين امكان رو مي دن مثل
كد:
www.keepvid.com
|
|
| 4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Farbod به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#3 |
|
مدیر سابق انجمن
تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: بين خواب و بيداري!
نام گوشی: Nokia
مدل گوشی: N78
قدرت امتیاز دهی: 126
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,003
از ايشان 9,992 بار در 1,855 نوشته سپاسگزاری شده است.
|
مشكل سايتايي مثله يوتاب اينجا كه فيلترن ! وگرنه خيلي راحت تر از اينا ميشد دانلودشون كرد ! حالا دو ساعت پ-ر-و-ك-س-ي باز كني ! بري تو keepvid !! اوووووووو ! تازه keepvid هم كه امروز راستم خورد بهش ئرست لينك نمي داد! حالا بايد وقتي باidm دانلود فايلو مي زنيم چون فيلتره php دخيره مي كنه ! اگه همين لينكي كه idm شناسايي كرده رو كپي و تو سايتاي فيلتر شكن باز كرد مي شه دانلودشون كرد !البته هميشه هم جواب نمي ده
ولي عجب مكافاتيه اين يوتاب! ولي مي ارزه ![]()
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Ghazal به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#4 | |
|
کاربر حرفه ای
![]() تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: Microchip flash 16f84a
مدل گوشی: P990i
قدرت امتیاز دهی: 46
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() سپاس هاي ايشان از ديگران: 301
از ايشان 1,038 بار در 417 نوشته سپاسگزاری شده است.
|
غزل خانوم اصلا youtube و keepvid ف ی ل ت ر نیستند و یه راست با IDM دان میشن من تقریبا تموم فیلم های روز رو از YOUTUBE و video.google.com دان می کنم هیچ مشکلی هم نداره.وارد تنظیمات دانلود منیجر شده(در منوی دانلود) و سربرگ type file رو انتخاب کنید حال در اولین کادر هر پسوندی رو که می خواهید دان کنید وارد کنید البته با فاصله از دیگر پسوند ها و ok رو بزنید از این به بعد هر چه فایل با پسوندهای ذکر شده در اون کادر مستقیم با IDM دان میشن.من خودم با حجم گیگ دان می کنم شبی دو سه تا فیلم میانگین دانلودم تو یه ماه روزی 1.6 گیگ میشه.
البته من میشه گفت یه DATABASE از پسوند ها رو که خودم ازشون استفاده می کنم واستون میزارم همینو کپی کنید تو اون قسمتی که گفتم کل فرمتهای مورد نیاز برای دانلود از سایت های ویدیویی رو جمع کردم.اینم خدمت شما نقل قول:
.......... توجه:دوستانی که درخواست فایل Cer میدهند حتما باید پستهای مفیدشون بیش از 10 پست باشد در غیر این صورت به درخواست رسیدگی نخواهد شد با تشکر هر نفر = یک درخواست ...... .... ... . ![]() .... مهندسی برق الکترونیک |
|
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي vpic به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : | Hamid Reza-T (09-06-14), ronin368 (09-03-24) |
| Sponsored links | |
|
|
#5 |
|
Multimedia
![]() تاريخ عضويت: May 2007
محل سكونت: ir-tci
مدل گوشی: W 850 i
قدرت امتیاز دهی: 93
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() سپاس هاي ايشان از ديگران: 1,556
از ايشان 4,061 بار در 1,079 نوشته سپاسگزاری شده است.
|
دوست عزیز سایت Youtube رو بعضی از Isp ها بستن ....
برای من خیلی وقته که ف ی ل ت ره اینم آدرس سایت Youtube برای من .......!! كد:
http://62.220.100.204/blocked2.html ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
کاربر مجرب
![]() تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: Tabriz
مدل گوشی: 6230i
قدرت امتیاز دهی: 15
![]() سپاس هاي ايشان از ديگران: 32
از ايشان 1,276 بار در 253 نوشته سپاسگزاری شده است.
|
نرم افزاری برای دانلود کلیپ های موجود در YouTube به نظر من روش HosSein جان خيلي وقت گيره به همين خاطر خواستم نرم افزاري رو معرفي كنم كه علاوه بر سادگي و دانلود كار تبديل يا Convert فايل دانلود شده به فايلهاي رايج رو هم انجام بده . اميد است مورد استفاده قرار گيرد . . . به کمک این نرم افزار شما مي توانيد کلیپ های موجود در YouTube را دانلود و تبدیل فرمت نمایند. ![]() ![]() فایل های موجود در YouTube با فرمتFLV که به فایل های فلش مربوط می باشد ذخیره سازی شده و سپس شما مي توانيد با ابزار موجود در نرم افزار فایل ذخیره شده را به فرمتAVI تبدیل نمایید. لازم به ذكر است كه سرعت دانلود با اين نرم افزار فوق العاده مي باشد . ضمن اينكه اين آخرين ورژن نرم افزار است و قيمت آن در حدود $20 دلار مي با شد . كه من براتون كركش رو هم مي گذارم تا ديگه نيازي به پرداخت قيمت واقعي نداشته باشيد . -
ويرايش توسط TecharT : 08-12-10 در ساعت 09:40 PM. |
|
|
|
| 5 نفر از کاربران ، از دوست گرامي TecharT به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : | hadi_oj (08-12-10), Hamid Reza-T (09-06-14), HosSein (08-12-10), Shahram-m (09-01-13), ub_jojo (08-12-10) |
|
|
#7 | |
|
News
![]() تاريخ عضويت: Nov 2006
محل سكونت: www.ir-tci.org/forum
نام گوشی: HTC
مدل گوشی: Touch Viva
قدرت امتیاز دهی: 406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() سپاس هاي ايشان از ديگران: 999
از ايشان 11,791 بار در 4,201 نوشته سپاسگزاری شده است.
|
نقل قول:
مرسی از بابت روش دیگر اما اگر دقت کنی روش دوم من با استفاده از نرم افزار Save flash خیلی راحت هست و مستقیم با FLV و با حجم کمتر سیو میکنه و تنها با یک کلیک میتونید دانلود کنید. موفق باشید. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
عضو تازه وارد
![]() تاريخ عضويت: Dec 2007
مدل گوشی: انتخاب نشده
قدرت امتیاز دهی: 0
![]() سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ايشان 0 بار در 0 نوشته سپاسگزاری شده است.
|
لطفاً فارسی تایپ کنید. ******** ==>>سلام ممنون از لطف حسین آقا و دوستان، برای امثال من که صفر کیلومتر هستیم، یه راهنمایی میکنید که الف با شروع کنیم و یواش یواش تو خط بیایم.؟ قربان شما. ********* salam va mamnoon az lotfe hossein agha va doostan. baraye amsale man ke sefr kilometr hastim ye rahnamaee mikonin ke alef ba shoro konim va yavash yavash biyaeem to khat? ghorbone shoma ويرايش توسط Shahram-m : 08-12-17 در ساعت 04:13 PM. دليل: به فارسی |
|
|
|
|
|
#9 |
|
کاربر حرفه ای
![]() تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: در پست ترين نقطه ي زندگي ! آزادي تموم شد !
مدل گوشی: آقا N79 و 5200
قدرت امتیاز دهی: 56
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() سپاس هاي ايشان از ديگران: 627
از ايشان 855 بار در 436 نوشته سپاسگزاری شده است.
|
البته خودم يه ترفندي گفتم در لينك زير
youtube و براي استفاده از سايت يوتيوب به صورت ف***ر نشده از لينك زير استفاده كنيد http://es.youtube.com يعني فقط به جاي www بايد بنويسيد es. ترفند هم كه زياده هركدوم رو خواستيد.
|
|
|
#10 |
|
Multimedia
![]() تاريخ عضويت: Oct 2006
محل سكونت: Tehran
مدل گوشی: Xpress Music 5800
قدرت امتیاز دهی: 198
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() سپاس هاي ايشان از ديگران: 695
از ايشان 6,256 بار در 1,532 نوشته سپاسگزاری شده است.
|
یک راه ساده برای دانلود از یوتوب ، بدون نیاز به نرم افزار، با 2 فرمت FLV و MP4.
برای این کار: ابتدای آدرس یوتوب حروف pwn را اضافه کنید. مثال: قبل : http://www.youtube.com/watch?v=LoXY8S4iknE بعد : http://www.pwnyoutube.com/watch?v=LoXY8S4iknE
![]() {{<<< قوانین انجمن SMS ( لطفاً مطالعه فرمائید، سپس فعالیت نمائید!) >>>}} قوانین انجمن عکس - Picture وقتی نگاه عاشقه کسی به توست، میبینی اما دلت بسته به مهر دیگری، بی اعتنا میگذری و عاشقانه به کسی مینگری که دلش پیش تو نیست. ،،،،،............ .(0 0)........... .---.oOO--- (_) ╔════════════╗ ║ ........ IR-TCI ........║ ╚════════════╝ '---..------------oOO .........|__|__| ........... || || ........ ooO Ooo |
|
|
|
| 7 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Shahram-m به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : | >>>H.L<<< (09-05-21), 6662 (09-04-25), esnforce (09-11-07), Hamid Reza-T (09-06-14), Moh@mm@d-T (09-04-05), omidsayeh (09-11-09), pouyaash (09-09-12) |
![]() |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|