سلام دوستان دیروز گوشی به اندروید 4 ارتقا دادم وقتی میزارم شارز بیشتر از 53 در صد پر نمیشه گوشیم XPERIA SOLA لطفا کمک کنید![]()
سلام دوستان دیروز گوشی به اندروید 4 ارتقا دادم وقتی میزارم شارز بیشتر از 53 در صد پر نمیشه گوشیم XPERIA SOLA لطفا کمک کنید![]()
ما به دنیا آمده ایم تا زندگی کنیم و قیمت پیدا کنیم نه این که به هر قیمتی زندگی کنیم
بگذارید و بگذرید، ببینید و دل مبندید، بنگرید و دل مبازید، که دیر یا زود، باید گذاشت و گذشت!
نوشته پشت یه کامیون:[رو گلگیر،اون گوشه]
تنهایی نعمتیه...
http://up2.ir-tci.org/filestore/5...62V.emza.gif._
.
My History phone:Nokia 5110>>Nokia 3310>>Siemens A60>>Nokia N70>>SonyEricsson P990>>Sony Ericsson X10i>>Sony Ericsson Arc S
با فلش تولز ارتقا دادم
ما به دنیا آمده ایم تا زندگی کنیم و قیمت پیدا کنیم نه این که به هر قیمتی زندگی کنیم
قبل از فلش رام توی گزینه ای اولیه : تیک wipها رو زده بودین؟
اگه نه دوباره امتحان کنید.
در ضمن قبل ازنصب رام مموری کارتتون رو clean کنید ( تمام پوشه ها بغیر از موزیک و فیلم که شخصی هست رو پاک کنید)
رام رو بدون نرم نصب نرم افزار اضافی تست کنید اگه بازم مشکل رفع نشد عیب سخت افزاری هستش.
بگذارید و بگذرید، ببینید و دل مبندید، بنگرید و دل مبازید، که دیر یا زود، باید گذاشت و گذشت!
نوشته پشت یه کامیون:[رو گلگیر،اون گوشه]
تنهایی نعمتیه...
http://up2.ir-tci.org/filestore/5...62V.emza.gif._
.
My History phone:Nokia 5110>>Nokia 3310>>Siemens A60>>Nokia N70>>SonyEricsson P990>>Sony Ericsson X10i>>Sony Ericsson Arc S
حل شد / دستتون درد نکنه![]()
مرسی تشکر یادت نره
کلید تشکر یادت باشه
slm gushie man one xl 2ruze kharidam emruz zadam ****** 93 % darsad bishtar nashod moshkelesh kojas(((((((((((
gushimo 2ruze geraftam htc one xl emruz k zadam ****** az 93% bishtar ****** nashod torokhoda rahnamee konid
سلام مشکل از چی بود که حل شد باتری من هم 97 % شارژ میشه بیشتر نمیشه
سلام و خسته نباشید دوستان من یه گوشی htc sensation xl دارم که باطریش یدفعه خراب شد و شارژ خالی میکرد باطری گرفتم اصلی ولی تا 89 درصد شارژ میشه ولی باز گفتم شاید از گوشی باشه گوشی رو فرمت کردم باز نشد باز رفتم یه باطری دیگه خریدم باز نشد تا 89 درصد شارژ میکنه چه کار باید بکنم کسی میتونه بکنه؟ممنون اگه کسی راهنمایی کنه