چه جوری میشه از اینترنت کامپیوتر در گوشی استفاده کرد؟ منظورم اینه که با اینترنتی که توی کامپیوتر دارین و کابل USB گوشي بتونين از اينترنت در داخل گوشی استفاده کنین . اگه بگین چه جوری خیلی ممنون میشم . در ضمن گوشی من W950 هستش![]()
چه جوری میشه از اینترنت کامپیوتر در گوشی استفاده کرد؟ منظورم اینه که با اینترنتی که توی کامپیوتر دارین و کابل USB گوشي بتونين از اينترنت در داخل گوشی استفاده کنین . اگه بگین چه جوری خیلی ممنون میشم . در ضمن گوشی من W950 هستش![]()
میری به قسمت تنظیمات مودم و اگر مودم دایل آپ هم داری بعد از وصل کردن گوشی یک مودم دیگه هم اضافه میشه !
مراحل:ابتدا گوشی را وصل میکنی بعد یک کانکشن معمولی مثل بقیه درست میکنی سپس اون کانکشن رو اجرا کرده و گزینه پراپرتیس رو میزنی و سپس مودم گوشی رو از بین مودمهای دیگه انتخاب میکنی و بعد کانکت میشی!
شماره تلفن: #99* و در ضمن یوزر و پسور هم نمیخاد!!
راه دوم : نرم افزار همراه گوشی را نصب میکنی و سپس یک قسمت برای تنظیمات اینترنت داره که از شش کیلومتری تابلوست!
[QUOTE=mkking;149420]میری به قسمت تنظیمات مودم و اگر مودم دایل آپ هم داری بعد از وصل کردن گوشی یک مودم دیگه هم اضافه میشه !
مراحل:ابتدا گوشی را وصل میکنی بعد یک کانکشن معمولی مثل بقیه درست میکنی سپس اون کانکشن رو اجرا کرده و گزینه پراپرتیس رو میزنی و سپس مودم گوشی رو از بین مودمهای دیگه انتخاب میکنی و بعد کانکت میشی!
شماره تلفن: #99* و در ضمن یوزر و پسور هم نمیخاد!!
راه دوم : نرم افزار همراه گوشی را نصب میکنی و سپس یک قسمت برای تنظیمات اینترنت داره که از شش کیلومتری تابلوست![/QUOTEدوست عزیز میشه یکم دقیق تر توضیح بده یعنی در واقع ما میخوایم از اینترنت توی کامپیوتر که حالا یا ADSL یا Dial up توی گوشی استفاده کنیم شما خیلی کلی گفتی ما اول باید اینترنت خودمونو کانکت کنیم درستع؟؟؟بعد یه کانکشن واسه گوشی بسازیم که اونم به کامپیوتر وصل شه ممنون میشم
منظور من اينه كه من adsl دارم میخام از این اینترنت در داخل گوشیم استفاده کنم. یعنی سایت هارو توی گوشی ببینم یا برنامه های گوشی رو بتونم آپدیت کنم ... البته با استفاده از کابل usb ...
منم اين مشكلو دارم
سلام، یعنی تو این سایت به این باهالی کسی نیست بیاد یاد بده چه جوری گوشی های uiq3 با اینترنت کامپیوتر چه جوری کار میکنه؟ آقایون مدیر انجمننننننننننننننننننننن ننننننننن، منتظریم
سلام
چطوری میتونم اینترنت گوشیه P 1i را تنظیم کنم؟