![]() |
|
|||||||
| Notices |
| موضوع های جدید انجمن | |
به راحتی و با کمترین زمان یکی از اعضای انجمن تخصصی موبایل باشید ! |
|||||
| |
![]() |
|
|
ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1 |
|
ترفند موبایل
![]() تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: جنگل آسفالت
نام گوشی: GLX
مدل گوشی: 405
قدرت امتیاز دهی: 66
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() سپاس هاي ايشان از ديگران: 421
از ايشان 1,652 بار در 729 نوشته سپاسگزاری شده است.
|
با استفاده از این ترفند می تونین به راحتی و بدون داشتن فایل های Cer * Key * Csr فایل هاتونو سایت کنین
پیش نیاز : - داشتن آخرین نسخه از Pc Suite نوکیا - دریافت فایل های ضمیمه شده نکته قابل توجه : - داخل فایل ضمیمه شده App.TRK.S60v3 دو فایل وجود دارد . یکی برای سیمبیان 9.1 و یکی برای سیمبین 9.2 که با توجه به مشخصات گوشی خود باید روی گوشی شما نصب شوند . مراحل کار : - ابتدا گوشی خود را به کامپیوتر متصل نموده و PC Suite نمایید . - نرم افزار APP TRK مربوط به گوشی خود را نصب نمایید . - از داخل گوشی و در بخش Applications برنامه APP TRK را اجرا نمایید . - سوالی در رابطه با روشن کردن بلوتوث گوشی از شما پرسیده می شود که گزینه NO را انتخاب نمایید . - از منوی Setting برنامه به قسمت Connection رفته و گزینه بلوتوث را به USB تغییر دهید . حالا برگردید و از منوی Options گزینه Connect را انتخاب نمایید . ( با مشاهده تصویر زیر مراحل فوق را درست انجام داده اید ) - حالا باید برنامه SecMan را که در فایل ضمیمه شده قرار دارد اجرا کرده و در دو مرجله اول روی گزینه Next کلیک کنید و بعد از نصب نرم افزار روی موبایلتون گزینه finish رو کلیک کنید . گام آخر : - نرم افزار ساین نشده رو برای مثال روی Desktop سیستمتون قرار بدین . - نرم افزار RootSiGN رو اجرا کنین (داخل فایل ضمیمه هست ) ؛ - از قسمت Select The SIS File آدرس فایل ساین نشده روی Desktop رو بهش بدین و گزینه Root Sign SIS رو کلیک کنین . -- اگه دقت کنین کنار اون فایل یه فایل ساین شده از برنامه براتون به نمایش در میاد که می تونین به راحتی روی گوشیتون نصبش کنین . امیدوارم مفید واقع بشه این روش روی N73 تست شده
![]() ويرايش توسط Behnam : 08-05-30 در ساعت 12:26 AM. |
|
|
|
| 16 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Behnam به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : | 2564095 (08-10-30), ahmad_mir (08-10-22), ALI.77 (08-10-23), avardeh (09-12-28), dariush_ (09-02-13), fardad205 (08-07-05), fmoghaddam (09-02-04), hamedtvtv (08-07-03), Micro5961 (08-10-30), mohandes21 (09-07-14), nejorat (08-09-13), nini bad (08-07-02), reza398 (09-11-27), RezaPDA (09-09-17), بی سواد (08-07-06), تندیس (08-07-02) |
| Sponsored Links | |
![]() |
|
|
|
#2 |
|
عضو تازه وارد
![]() تاريخ عضويت: Jun 2008
نام گوشی:
مدل گوشی: انتخاب نشده
قدرت امتیاز دهی: 0
![]() سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ايشان 7 بار در 5 نوشته سپاسگزاری شده است.
|
با عرض سلام امیدوارم که خسته نباشید
من برنامه شما رو نصب کردم و فایل ساین نشدم رو تبدیل کردم (ساین کردم) ولی باز هم اون فایل جدید ساخته شده در موبایلم نصب نشد گوشی من n82 هست و من خیلی احتیاج به تبدیل برنامه های ساین نشده به ساین شده دارم اگر شما میدونید مشکل از کجاست راهنمایی کنید. متشکرم |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي mr reza به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : | ahmad_mir (08-10-22) |
|
|
#3 |
|
Symbian 9.1 - 9.2
Team Center PDA ![]() تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: گرگان
نام گوشی: Nokia
مدل گوشی: N73
قدرت امتیاز دهی: 201
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,517
از ايشان 9,975 بار در 2,216 نوشته سپاسگزاری شده است.
|
mr reza عزیز
اگه ممکن هستش بگید دقیقا چه ارروری میده. روش های هک گوشی و نصب برنامه ها بدون ساین کردن خیلی زیاد هستند. اگه از این روش جواب نگرفتید میتونید روش هایدیگه رو امتحان کنید. یه سر به تاپیکی که تو امضام هست بزنید. موفق باشید.
|
| کاربران زير از دوست گرامي Lonely_Man به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : | ahmad_mir (08-10-22) |
|
|
#4 |
|
عضو تازه وارد
نام گوشی:
|
سلام عرض میکنم به مدیران محترم سایت و تشکر میکنم از اینکه خیلی زود به سوالم پاسخ دادید
من یک برنامه چت روی گوشیم نصب کردم و این ارور را داد: certificate error:contact the application ******** بعد توسط برنامه بالا آن راساین کردم ولی وقتی دوباره نصب کردم این ارور را داد: certificate my not yet be valid is expired or phone's data setting may be incorrect و در برنامه blueradar قبل از ساین این ارور را میدهد: expired certificate و بعد از ساین با برنامه بالا باز هم همین ارور را میدهد. ببخشید از اینکه سوال می کنم در برنامه بالا اگر برنامه های از قبل ساین شده (که احتیاج به ساین ندارد) را قرار دهیم باز هم فایل جدیدی می سازد (این سوال رو پرسیدم که بتوانم با این برنامه فایل هایی که احتیاج به ساین دارند و ندارند را تشخیص بدم.) |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
#5 | |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: خونمون !
مدل گوشی: N85 - Diamond
قدرت امتیاز دهی: 6
![]() ![]() ![]() سپاس هاي ايشان از ديگران: 57
از ايشان 107 بار در 46 نوشته سپاسگزاری شده است.
|
نقل قول:
ويرايش توسط nini bad : 08-07-02 در ساعت 10:45 PM. |
|
|
|
|
| 4 نفر از کاربران ، از دوست گرامي nini bad به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#6 |
|
کاربر
![]() تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: خونمون !
مدل گوشی: N85 - Diamond
قدرت امتیاز دهی: 6
![]() ![]() ![]() سپاس هاي ايشان از ديگران: 57
از ايشان 107 بار در 46 نوشته سپاسگزاری شده است.
|
نکته: هنگامی که فایل ساین شده را نصب میکنید اگر با ارور certificate my not yet be valid is expired or phone's data setting may be incorrect مواجه شدید تاریخ گوشی را به میلادی تغیر دهید یعنی اگر امروز 2008/7/2 هست تاریخ گوشی را به این روز بیاورید .
نکته دیگر اگر هنگام نصب با ارور Required Application accses not Granted مواجه شدید به نرم افزار SecMan در گوشی خودتون بروید و در قسمت Options گزینه ی Install Root certificate را فعال کنید. با تشکر از BE(-)NAM عزیز. |
|
|
|
| 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي nini bad به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : |
|
|
#7 |
|
عضو تازه وارد
نام گوشی:
|
مرسی از راهنمایی دوستان تاریخ رو عوض کردم درست شد
ولی ارور expired certificate برای چیه؟ |
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي mr reza به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : | ahmad_mir (08-10-22) |
|
|
#8 |
|
عضو تازه وارد
نام گوشی:
|
نه برنامه بالا کامل و بدون نقص اجرا شد واقعا متشکرم ولی بعضی برنامه های دیگه که از سایت های دیگه دانلود کردم مثل برنامه بولوتوس رادار این ارور رو میده (expired certificate) چه قبل از ساین کردن چه بعد از ساین کردن
بازم از همه تشکر می کنم که من رو راهنمایی می کنید. |
|
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي mr reza به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : | ahmad_mir (08-10-22), sara_m9191 (09-09-29) |
|
|
#9 | |
|
Symbian 9.1 - 9.2
Team Center PDA ![]() تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: گرگان
مدل گوشی: N73
قدرت امتیاز دهی: 201
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() سپاس هاي ايشان از ديگران: 2,517
از ايشان 9,975 بار در 2,216 نوشته سپاسگزاری شده است.
|
نقل قول:
ارور expire certificate مربوط به تموم شدن محلت نصب برنامه مورد نظر می باشد. برای رفع این مشکل میتونید قبل از نصب تاریخ گوشیتون رو یک سال به عقب بکشید و پس از نصب دوباره اون رو به تاریخ فعلی تنظیم کنید. موفق باشید.
|
|
| 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي Lonely_Man به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : | ALI.77 (08-10-23), sara_m9191 (09-09-29) |
|
|
#10 |
|
عضو
![]() تاريخ عضويت: Aug 2008
نام گوشی:
قدرت امتیاز دهی: 4
از ايشان 25 بار در 21 نوشته سپاسگزاری شده است.
|
من برنامه trk رونصب کردم وقتی conect می کنم error - 21چکار کنم
|
|
|
|
| کاربران زير از دوست گرامي samirsasan به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : | sara_m9191 (09-09-29) |
![]() |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|