با سلام دوستان من گوشی htc hd7 خود را از طریق سایت اپدیت کردم و فعلا راضیم فقط مشکلی که از روز اول دارم نمیدونم چطور میشه عکس ، فیلم و اطلاعات داخل گوشیم رو به کامپیوتر منتقل کنم چون برنامه زون هم این امکانات را نداره. ممنونم راهنمایی کنید
با سلام دوستان من گوشی htc hd7 خود را از طریق سایت اپدیت کردم و فعلا راضیم فقط مشکلی که از روز اول دارم نمیدونم چطور میشه عکس ، فیلم و اطلاعات داخل گوشیم رو به کامپیوتر منتقل کنم چون برنامه زون هم این امکانات را نداره. ممنونم راهنمایی کنید
دوست من سلام
خوبید انشاله ؟؟
میگم اصلا نگاه کردی انجمن رو که توی چند جا اینو گفتیم ؟؟؟
اتفاقا برنامه Zune یکی از کاراش این که شما فیلم و موسیقی را از گوشی به PC و برعکس انتقال بدید
روشش هم این هست که Zune یه مرکز داده برای خودش داره که شما خودتون تعیین میکنید اونجا کجا باشه مثلا Desktop کامپیوتر .... اونوقت مثلا هر آهنگی که روی دسکتاپ بریزید اتوماتیک توی Zune نشون داده میشه که میتونید یا Sync کنید با گوشی یا نادیده بگیرید ...
برعکس هم همینطوره وقتی از گوشی چیزی رو با کامپیوتر Sync میکنید میاد توی همون مرکز داده که اینجا مثلا Desktop هست
یا علی
به امید ظهور حضرت مهدی (عج)
------------------------------------------------------------
Nokia Lumia 1520
شاهکار نوکیا - قدرت نمایی ویندوز فون - زیبا و با کلاس
دوستان لطفا بصورت قدم به قدم توضیح دهید چون من چیزی متوجه نشدم یا سیستم زون کامپیوتر من تنظیم نیست متشکرم
عزیزم آخه به این واضحی چجوری مطرح کنم .. کار با Zune کاملا مشخصه
شما یه فولدر خالی توی هاردتون بسازید....
تو اون فولدر 3تا فولدر به اسم های photo video music بسازین....زون رو اجرا کنین....setting رو کلیک کنین....سمت چپ گزینه collection رو انتخاب کنین....چهار تا گزینه ی manage روبروتون میاد....ما اغلب به 3تاش نیاز داریم....manage اول واسه اهنگ....پایینیش واسه عکس....
سمت راست بالا هم واسه فیلم....
روی یکیش کلیک کنین...مثلا manage اهنگ....اون فولدر خالی که به اسم music ساختین رو add کنین....
این کار رو واسه ی اون 2تای دیگه (دوست داشتین 3 تای دیگه) انجام بدین....
حالا فقط کافیه اهنگ هاتون رو به فولدر music عکس هاتون رو به فولدره photo و به همین صورت واسه ی فیلم هاتون انجام بدین....
حالا گوشی رو به کامپیوتر وصل کنین....زون رو اجرا کنین...از توی برنامه ی زون هر کدوم رو خواستید انتخاب کنین....درگ (drag) کنین و گوشه ی صفحه که عکس یه موبایل کشید دروپ(drop) کنین....صبر بدین تا بریزه....دیگه تمومه....
نکته: این که گفتم فولدر بسازید برای اینکه کار خودتون راحت باشه....وگرنه میتونین توی قسمت manage هر فولدری رو دوست دارید انتخاب کنین....
ویرایش توسط Amir : 2011-12-24 در ساعت 10:58 PM
Nokia Lumia 1520
البته در تکمیل فرمایشات این دوست عزیز دایرکتوری یا محل اصلی ای که اطلاعات موزیک ها و ویدئو های شما رو در نظر گرفته my documents هست که در ویندوز 7 خیلی حرفه ای تر شده این بخش و بهتره فایل های موزیک و عکس و ویدئو و podcast های خود رو در بخش خودش بذارید.اتفاقا برنامه Zune یکی از کاراش این که شما فیلم و موسیقی را از گوشی به PC و برعکس انتقال بدید
روشش هم این هست که Zune یه مرکز داده برای خودش داره که شما خودتون تعیین میکنید اونجا کجا باشه مثلا Desktop کامپیوتر .... اونوقت مثلا هر آهنگی که روی دسکتاپ بریزید اتوماتیک توی Zune نشون داده میشه که میتونید یا Sync کنید با گوشی یا نادیده بگیرید ...
برعکس هم همینطوره وقتی از گوشی چیزی رو با کامپیوتر Sync میکنید میاد توی همون مرکز داده که اینجا مثلا Desktop هست
راستیاین podcast چیه ؟کسی میدونه من که نمیدونم.
◄◄◄ معرفی بهترین های انجمن ►►►
کارهای گروه IranDev برای ویندوز فون :
تسبیح صبا برای ویندوز فون 8
بازی Red Line برای ویندوز فون 8 (اولین بازی ایرانی وین فون)
تماشای صدها شبکه تلویزیونی با GLTV ( ویندوز فون 8 )
New applications for windows phone.... Please waitIranDev
[IMG]http://***********/images/01492809230678633808.png[/IMG]
چرا چیزی که نمیدونی و منم نمیدونم مطرح میکنی ؟؟ /..... دی
پادکست (به انگلیسی: Podcast) یا پادپخش انتشار مجموعهای از پروندههای رسانه دیجیتال است که توزیع آن در اینترنت با استفاده از فید صورت میگیرد، و توسط کاربران معمولاً بر روی یک پخشکنندهٔ موسیقی دیجیتال قابل دریافت و پخش است. این روش ارائهٔ محتوا در سال ۲۰۰۴ محبوبیت و گسترش یافت.
برای دریافت آن، معمولاً از برنامههای خبر خوان که از خدمات وب استفاده میکنند استفاده میشود و بر روی رایانههای خانگی و یا پخشکنندههای موسیقی دیجیتال قابل پیاده سازی است.
ویرایش توسط Amir : 2011-12-24 در ساعت 11:19 PM
Nokia Lumia 1520
سلام و ممنون از راهنماییتون. من موقعی که عکس و یا هر فایلی رو میخاماز کامپیوترم بریزم تو گوشیم خیلی طول میکشه چرا؟ چکار باید بکنم ؟