![]() |
|
|||||||
| Notices |
| موضوع های جدید انجمن | |
به راحتی و با کمترین زمان یکی از اعضای انجمن تخصصی موبایل باشید ! |
|||||
| |
![]() |
|
|
ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1 |
|
مدير کل انجمن ها
![]() تاريخ عضويت: Sep 2006
محل سكونت: یه جای خوب [ツ]
نام گوشی: Sony Ericsson
مدل گوشی: XPERIA X1
قدرت امتیاز دهی: 365
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() سپاس هاي ايشان از ديگران: 971
از ايشان 18,628 بار در 4,331 نوشته سپاسگزاری شده است.
|
*** آموزش درست کردن Startup & Shutdown Animations For UIQ3 *** (copyright by Base ) برای درست کردن Startup & Shutdown Animations ها باید فایل های startup.mpg4 و shutdown.mpg4 رو تهیه کنیم همچنین یک فایل صوتی برای روشن شدن گوشی که همراه startup.mpg4 اجرا میشه و یک فایل صوتی دیگه هم برای خاموش شدن گوشی که همراه shutdown.mpg4 اجرا میشه نرم افزار های مورد نیاز: - Elecard Converter Studio ProHD - Xilisoft Video Converter 3 اما نحوه کار: برای درست کردن فایل ویدیویی میتونید از برنامه Vegas Movie Studio Platinum 8.0 استفاده کنید و یا از نرم افزار Windows Movie Maker خود ویندوز استفاده کنید و یا قسمتی از ویدیو دلخواهتون رو با نرم افزار جدا کنید. - فایل تصویری خودتون رو بسازید -- بهتره زمانش بیشتر از 10 ثانیه نباشه -- و اون رو با بالاترین کیفیت ذخیره کنید مرحله بعد با استفاده از نرم افزار Xilisoft Video Converter 3 فایل تصویری رو دوباره تبدیل کنید ، برای این کار بعد از انتخاب کردن ویدیو خودتون ، از قسمت Profile ، (selecting profile MP4 - MPEG-4 Video (*. mp4 رو انتخاب کنید. اگر سایز ویدیو اصلی شما 320 در 240 نبود موقع تبدیل تو قسمت Video Size 320 در 240 رو تایپ کنید ( نکته : در اینصورت ویدیو شما موقع نمایش بصورت افقی نشون داده میشه ، اگر میخوایذ عمودی نمایش داده بشه سایز رو 240 در 320 تنظیم کنید ) 1 ![]() - بعد از تبدیل فایل ویدیو حالا لازم هست که دوباره Convert رو با نرم افزار Elecard Converter Studio ProHD انجام بدیم ( یک ویدیو بدون صوت درست میکنیم) بعد نصب نرم افزار : File -> Open Media File... CTRL + O ، ویدیو مورد نظر رو باز می کنیم در قسمت Tracks یک قسمت فایل ویدیویی ما قرار داره و پایین تر فایل صدا مربوط به صدا فایل ویدیو رو انتخاب کنید(تیک کنار فایل صدا رو بردارید) و از قسمت Stream type parameters گزینه Elementary رو انتخاب کنید. 2 ![]() از قسمتVideo encoding parameters Video encoding format را روی Stream copy قرار دهید 3 ![]() حالا گزینه Save to batch list رو انتخاب کنید 4 ![]() و تبدیل فایل رو شروع کنید 5 ![]() یکی از فایل ها ی مربوط به تصویر ساخته شد ، با همین روش فایل دوم رو هم می سازیم و اسم اونها رو به startup.mpg4 و shutdown.mpg4 تغییر میدیم ( فرمت ویدیو رو هم تغییر میدیم). -درست کردن فایل های صدا فایل صدا نباید بیشتر از 9 ثانیه باشه و باید مشخصات زیر رو داشته باشه : 128kb / sec , 2 channels (stereo), 48000 Hz با نرم افزار Xilisoft Video Converter میتونید فایل صدا رو از تصویر استخراج کنید و نام اونها رو به startup.mp3 و shutdown.mp3 تغییر بدید . حالا 4 تا فایل ساخته شده رو تو آدرس زیر کپی کنید :C:\private\102030FD توجه: فایل های سیستمی مربوط به هر گوشی رو که در آدرس C:\sys کپی میشن رو قبلا تو محل خودش کپی کردیم. پایان. نویسنده Base منبع هم که معلومه persian-forums
|
|
| Sponsored Links | |
![]() |
|
|
|
#2 |
|
کاربر حرفه ای
![]() تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: Microchip flash 16f84a
مدل گوشی: P990i
قدرت امتیاز دهی: 46
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() سپاس هاي ايشان از ديگران: 301
از ايشان 1,038 بار در 417 نوشته سپاسگزاری شده است.
|
با تکر فراوان از شما
من خیلی کوچیکتم به مولا اولین تشکر رو هم خودم ازتون کردم ............................................... ولی یه مشکل من قبلا با همین فرمت زدم وقتی خاموشش کردم دیگه روشن نشد واسه همین بود رفتم فلش کردم آپدیت هم نمیشد میشه کمکم کنید حتما بایستی فایل ویدیویی بدون صوت باشه؟ در ضمن فرمت فایل های استارت آپ mpg4 هست ولی فایل هایی رو که من می سازم mpeg4 هست که مینویسهmp4فایل رو به startup.mpg4 هم rename کردم ولی رو پروپرتیس مینوسه mp4 ولی وقتی رو فایل های خود گوشی پروپرتیس رو میزنم می نویسه mpg4 در ضمن برنامه elecard واسه چیه؟فقط واسه جدا کردن صوت از تصویره؟ میشه یه سری توضیحات تکمیلی رو ذکر فرمایید؟ ويرايش توسط vpic : 08-09-16 در ساعت 04:19 AM. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
کاربر حرفه ای
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() سپاس هاي ايشان از ديگران: 301
|
این فایل elecard دانلود نمیشه.برنامه دیگری نیست کار اونو انجام بده؟
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
مدير کل انجمن ها
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() سپاس هاي ايشان از ديگران: 971
|
نقل قول:
ویدوئو ها باید بی صدا باشه چرا؟ چون به صورت default این طوره . باید دقیقآ مثل ویدئو اوریجینال گوشی ساخته شه هر دوفیل رو تست کردم سالم هستن دوباره امتحان کنید ضمن اینکه حتی اگه تمام مراحل رو هم درست برید شاید گوشیتون روشن نشه! اینا خیلی بد قلقن گوشی تون هم حتمآ آخرین آپدیت باشه
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
#5 |
|
کاربر حرفه ای
|
با تشکر فراوان
می بخشید ما خودتون باهاش startup ساختید؟اگه جواب داده ما هم دست بکار شیم.منظورم اینه کا مشکلی پیش نمی آد؟چون از فلش کردن و اون همه هزینه بیزارم راستی من دوباره لینک برنامه رو امتحان کردم ولی باز دانلود نمی شه و بار دوم که می زنم 28 کیلو بایت دانلود میشه که یه page اینترنت هستش درضمن آیا این برنامه کرک هم شده چون من که نسخه 3 رو از یه جایی دیگه دانلود کردم فقط می تونم 15000 فریم رندر کنم هرچی هم گشتم کرکشو پیدا نکردم |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
مدير کل انجمن ها
|
نقل قول:
ولی این روش ترجمه شده است استارت آپ های vetal رو که گذاشتم حداقل می دونم که به این روش ساخته شده 2- لینک هات رو باز چک کردم سلمن لینک ها مستقیم نیست شاید می خوای مستقیم دانلودشون کنی در هر حال در انجمن انجمش دانلود از رپید شیر هست
|
|
|
|
|
#7 |
|
عضو تازه وارد
![]() تاريخ عضويت: Nov 2007
نام گوشی: Nokia
مدل گوشی:
قدرت امتیاز دهی: 3
![]() سپاس هاي ايشان از ديگران: 67
از ايشان 0 بار در 0 نوشته سپاسگزاری شده است.
|
سلام یه راه رخیلی خیلی راحتتر هم هست از نرم افزار total video convertor استفاده کنید که موقع تبدیل میتونی اونو مخصوص گوشی های سونی با سایز های از پیش ذخیره شده تبدیل کنی مثلا:
convert>sony cellphone >320*240 >w950 |
|
|
|
![]() |
| تگ ها |
| animations, shutdown animations startup, uiq3, آموزش فارسی, ساخت انیمیشن |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|