PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه سوال مهمممممممم!



dryahyavi
2010-02-03, 09:02 PM
چه جوری میشه در سیستم عامل ویندوز موبایل، در قسمت contact لیست شماره های موجود ذر سیم کارت دیده نشه و لیست شماره های موجود در حافظه خود گوشی فقط دیده بشه؟
اگه میشه لطفا کمک کنید خیلی مهمه!؟

Saeed WM
2010-02-03, 09:26 PM
وارد لیست بشید بعد :
Menu==>Fil-ter==>Device contacts

dryahyavi
2010-02-04, 11:52 PM
وارد لیست بشید بعد :
Menu==>Fil-ter==>Device contacts
باتشکر از رهنمائی شما دوست عزیز اگه امکان داشته باشه میشه کمی بیشتر توضیح بدین؟
چون من نتونستم پیداش کنم و در ضمن در گزینه Fi-l-ter گزینه های دیگری هستش و گزینه گفته شده شما وجود نداره.در تصویر زیر هم مشخص هست.

با تشکر

ممنون میشم کمکم کنید.

dryahyavi
2010-02-06, 10:16 PM
باتشکر از رهنمائی شما دوست عزیز اگه امکان داشته باشه میشه کمی بیشتر توضیح بدین؟
چون من نتونستم پیداش کنم و در ضمن در گزینه Fi-l-ter گزینه های دیگری هستش و گزینه گفته شده شما وجود نداره.در تصویر زیر هم مشخص هست.

با تشکر

ممنون میشم کمکم کنید.
کسی نمیخواد به ما کمک کنه؟؟؟؟

EIO
2010-02-06, 10:37 PM
سلام من ویندوز موبایل ندارم نمیدونم چطوری میشه اینکارو کرد
دوست عزیز ولی میگردم واست پیدا میکنم:student:

Reza WM
2010-02-06, 10:44 PM
باتشکر از رهنمائی شما دوست عزیز اگه امکان داشته باشه میشه کمی بیشتر توضیح بدین؟
چون من نتونستم پیداش کنم و در ضمن در گزینه Fi-l-ter گزینه های دیگری هستش و گزینه گفته شده شما وجود نداره.در تصویر زیر هم مشخص هست.

با تشکر

ممنون میشم کمکم کنید.
کسی نمیخواد به ما کمک کنه؟؟؟؟

با برنامه های کانتکت منیجر موجود در بخش دفترچه تلفن نرم افزار ها ممکنه بتونه مشکلتونو حل کنه

dryahyavi
2010-02-06, 10:58 PM
کسی نمیخواد به ما کمک کنه؟؟؟؟

با برنامه های کانتکت منیجر موجود در بخش دفترچه تلفن نرم افزار ها ممکنه بتونه مشکلتونو حل کنه[/QUOTE]
یکی هست که دانلود و نصبش کردم که با هر بار خاموش و روشن کردن گوشی برمیگرده به حالت اول.
اصلا جای تعجب داره که فکری برای این کار نشده یا دلایلی داشته که این چنین گزینه ای نداره.باز هر کی راهی پیدا کنه منو عبد خودش کرده.

Reza600
2010-02-07, 12:06 PM
توی رام 6.5 میشه ف*ل*ر کرد ولی مال شما 6.1 است


این برنامه رو باید اول نصب کنین . Resco Explorer 2010 Include Registery Editor ([Only registered and activated users can see links])

AddIn Registery Editor همین برنامه رو هم نصب کنین

بعد رجیستری ادیتوری که نصب کردین رو اجرا کنین و برین توی این مسیر : HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Phone\ShowSIM
حالا مقدار dWord رو 0 قرار بديد

اگر هم Showsim توی این مسیر ندارید خودتون یک Value به همین اسم بصورت dWord ایجاد کنین و مقدارش رو هم 0 بکنین

تست کنین ببینید مشکل حل میشه یا نه . اگر نشد مقدار dWord رو همون 1 بکنین که مثل اولش بشه

dryahyavi
2010-02-07, 10:27 PM
توی رام 6.5 میشه ف*ل*ر کرد ولی مال شما 6.1 است


این برنامه رو باید اول نصب کنین . Resco Explorer 2010 Include Registery Editor ([Only registered and activated users can see links])

AddIn Registery Editor همین برنامه رو هم نصب کنین

بعد رجیستری ادیتوری که نصب کردین رو اجرا کنین و برین توی این مسیر : HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Phone\ShowSIM
حالا مقدار dWord رو 0 قرار بديد

اگر هم Showsim توی این مسیر ندارید خودتون یک Value به همین اسم بصورت dWord ایجاد کنین و مقدارش رو هم 0 بکنین

تست کنین ببینید مشکل حل میشه یا نه . اگر نشد مقدار dWord رو همون 1 بکنین که مثل اولش بشه

ایول اونطوری جواب میده ولی بعد از هر بار ریستارت گوشی مجددا به حالت اول برمیگرده...
ممنون و متشکر