PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل مشکل نشناختن وایفای wifi در اندروید(ad hoc)



oxinpet
2011-05-24, 07:09 AM
حل مشکل نشناختن وایفای wifi در اندروید(ad hoc)

سلام دوستان بعضی از گوشی های اندروید کارت شبکه وایرلس رو نمی شناسند و فقط اکسس پوینت می شناسند این هم راه حل این مشکل در froyo هم تست شده و کار می کنه

- گوشی شما باید روت شده باشه و برای این که فایل متنی مورد نظر رو به راحتی ادیت کنید پیشنهاد میکنم Root Explorer رو روی گوشی نصب کنید.

-این قابلیت به طور پیش فرض روی ورژن های جدید سیانوژن مد هست و لازم نیست کاری انجام بدید. از این آموزش فقط برای رامهایی که این قابلیت رو ندارن استفاده کنید.

-شما باید مهم ترین فایل مربوط به وای فای رو ادیت کنید. اگر خرابش کنید وای فای دیگه کانکت نمیشه. برای این که با خیال راحت کار کنید قبل از شروع یک بکاپ ناند از گوشی بگیرید.

- روی کامپیوتر یه کانکشن وایرلس ad-hoc با اسم مورد نظرتون درست کنید.

- وای فای گوشی رو اگه روشن نیست روشن کنید و توی گوشی به قسمت Settings->Wireless & Network->Wi-Fi Settings->Add Wi-Fi Network برید و یه کانکشن دقیقاً با اسم کانکشن وایرلسی که روی کامپیوتر ساخته بودید بسازید (با مطابقت کوچک و بزرگی حروف).
- وای فای رو خاموش کنی.

- توی روت اکسپلورر به مسیر data/misc/wifi/ برید و اگر نبود به مسیر data/wifi/ برید پیداش میکنید و روی فایل wpa_supplicant.conf نگه دارید که اگه نبود فایلی با نام bcm-supp.conf را پیدا میکنی و از منوی باز شده گزینه Open in text editor رو اتنخاب کنید.

- این خط رو در اول فایل اضافه کنید:


ap_scan=2توی بعضی رام ها توی چند خط اول نوشته ap_scan=1 و لازم نیست چیزی اضافه کنید فقط عدد 1 رو به 2 تغییر بدید.

- این فایل یک یا چند قسمت داره که هر کدوم به یک کانکشن مربوط میشه. هر قسمت با Network=.. شروع و با } تموم میشه. قسمت مربوط به کانکشنی که الان ساختید رو پیدا کنید و این خط رو بهش اضافه کنید:


mode=1توی همون قسمت Priority رو به 1 تغییر بدید. اگر هم نبود کلا کلمه زیر رو در همون قسمت بنویسید



priority=1توجه کنید که برای هیچ کانکشن دیگه ای priority برابر 1 نباشه. اگر هست به یه عدد دیگه که تکراری نباشه تغییرش بدید.

- فایل رو save کنید (از منو save & exit رو انتخاب کنید).

- وای فای رو روشن کنید. حالا گوشی شما میتونه به کامپیوترتون کانکت بشه .

من در گالاکسی تب امتحان کردم جواب داد فقط باید گوشی را خاموش روشن کنید

N.O.K.I.A
2011-06-07, 11:27 AM
آقا ممنون روی لجد فرویو جواب میده ولی اکلیر نه.

mehran20
2011-06-09, 11:59 PM
با تشکر از شما - کسی رو x10 تست نکرده که ببینه جواب می ده یا نه!

بعد اینکه ناند بک آپ رو چط.وری باید بگیریم

ممنون

A.M.I.R.
2011-06-10, 06:26 PM
با تشکر از شما - کسی رو x10 تست نکرده که ببینه جواب می ده یا نه!

بعد اینکه ناند بک آپ رو چط.وری باید بگیریم

ممنون

شما ابتدا ریکاوری منو را طبق اموزش موجود در سایت روی گوشی خود نصب کنید.
سپس وارد ریکاوری منو شده و بک اپ بگیرید.

موفق باشید

pouyasolhi
2011-06-11, 11:02 AM
من رو x10 این کارو کردم همه جاشم درست رفتم ولی بعد ریستارت کردن وای فایم کلا دیگه روشن نشد

shafgh
2011-06-27, 10:19 PM
سلام.ببخشد گوشی من گالکسی تبه.تازه هم خریدم.من نمیدونم چه جوری میشه وای فای گوشی رو فعال کنم.
لطفا راهنمایی کنید

pouyasolhi
2011-06-27, 11:58 PM
سلام.ببخشد گوشی من گالکسی تبه.تازه هم خریدم.من نمیدونم چه جوری میشه وای فای گوشی رو فعال کنم.
لطفا راهنمایی کنید

برو به این قسمت
settings-----wireless&networks

shafgh
2011-06-28, 09:03 AM
سلام.دوباره معذرت می خوام.من تو این قسمت رفتم ولی تو تنظیمات وای فای نتونستم کاری انجام بدم.تو قسمت وای فای فقط وایرلس های اطراف رو نشون می ده و باید هکشون کرد تا بتونم استفاده کنم.که این هم اصلا امکان پذیر نیست
خیلی ممنون

pouyasolhi
2011-06-28, 02:00 PM
سلام.دوباره معذرت می خوام.من تو این قسمت رفتم ولی تو تنظیمات وای فای نتونستم کاری انجام بدم.تو قسمت وای فای فقط وایرلس های اطراف رو نشون می ده و باید هکشون کرد تا بتونم استفاده کنم.که این هم اصلا امکان پذیر نیست
خیلی ممنون

مگه میخواستی این قسمت چی نشون بده؟چی میخوای ؟کامل بگو

shafgh
2011-06-29, 08:38 AM
یکی از دوستام با یکم ور رفتن به گوشیش تونست وای فای گوشی خودش رو راه بندازه و الان گوشی خودش وای فای داره و از وایرلس دیگران استفاده نمی کنه

vpic
2011-07-10, 02:31 AM
سلام.خسته نباشید.من اینکارو کردم ولی هربار باید تکرار کنم بعد یهو قطع میشه.یکی کمک کنه از اول چطوری پیش بریم وتنظیماتو انجام بدیم؟
من اکسپریا x10 دارم.کلافه شدم.

DJ 5800
2011-07-29, 01:33 AM
سلام - اگه میشه با عکس توضیح بدید که چطور روی گالاکسی تب این کار رو انجام بدیم

rapfaw
2011-09-21, 09:30 AM
ببخشید میشه خودت فایلو درست کنی و یه عکس ازش بگیری ؟؟؟؟؟؟ اینجوری هممون میتونیم استفاده کنیم عزیز .....

من شخصا نمیدونم دقیق کجا باید همچین چیزایی زیاد کنم...... خیلی ممنونم اگه این کارو بکنید .......

rapfaw
2011-09-23, 02:36 AM
خیلی مچکرم دوستان.......من با xperia 10i تجربه کردم جوابه خوبی داد............


[Only registered and activated users can see links]

mkhp70
2011-09-23, 04:40 AM
خیلی مچکرم دوستان.......من با xperia 10i تجربه کردم جوابه خوبی داد............


[Only registered and activated users can see links]

سلام دوست عزیز منم گوشیم x10 هستش ولی تست کردم جواب نداد یعنی بعد از ادیت فایل وقتی وایرلسو روشن کردم بعد 10 ثانیه خاموش شد بعد ارور میداد
اگه میتونی که یه اسکرین شات از فایل ادیت شده بزار
ممنون

mkhp70
2011-09-23, 05:17 AM
ممنون واسه منم بالاخره جواب داد mode=1 رو بعد از خط ssid="name اضافه کردم priority=1 رم چون فقط همین یک نتورک تو حافظه گوشی بود اضافه نکردم

rapfaw
2011-09-25, 03:01 PM
سلام دوست عزیز منم گوشیم x10 هستش ولی تست کردم جواب نداد یعنی بعد از ادیت فایل وقتی وایرلسو روشن کردم بعد 10 ثانیه خاموش شد بعد ارور میداد
اگه میتونی که یه اسکرین شات از فایل ادیت شده بزار
ممنون


دوست عزیز اینم از عکسا موفق باشی ..............

[Only registered and activated users can see links]*******.com/14muk50.png



[Only registered and activated users can see links]*******.com/zl6o42.png

[Only registered and activated users can see links]*******.com/20s6ss9.png

walie
2011-10-13, 04:32 PM
تو گالاکسی اس 2 کار نمیکنه هر کاری میکنم اسکن میکنه ولی فایده نداره لطفا راهنمایی کنید

rapfaw
2011-10-17, 05:33 PM
من چند ماهه که با همین روش کار میکنم و x10 من همیشه بدونه مشکل کانکت میشه.....فقط هر بار که کانکت میشم باید این مراحل و طی کنم ......ممنون بچه ها ......

walie
2011-10-24, 10:25 PM
باید حتما از ClockworkMod-Recovery استفاده کنیم وگرنه فایده نداره واسه من که این جوری درست شد

mehdi_mz_64
2012-01-20, 04:42 AM
سلام.من همین کار رو کردم.اما نمیدونم کجاس اشتباه کردم که گوشی مدام ریست میشه........چی کار باید بکنم....اگه زود به دادم برسید ممنون میشم
گوشیم هم xperia X10 هست

m600i
2012-02-01, 08:40 PM
سلام . من همه مراحل رو درست انجام دادم . گوشی کارت شبکه رو پیدا میکنه
کانکت هم میشه ولی انتن نداره انگار اینترنت شیر نشده ولی یه کانکشن به همون اسمی که با برنامه
کانکتیفی ساختم تو لیست کانکشن های ویندوزم اضافه میشه وقتی روش کلیک میکنم و کانکت رو میزنم
همه چه درست میشه . اینترنت وصل میشه ولی بعد از چند ثانیه اون کانکشن قطع میشه و کانشن بالاییش
وصل میشه و اینترنت هم قطع میشه !!
این چرا اینطوری شده ؟ ):
[Only registered and activated users can see links]

rezvan69
2012-04-04, 09:18 PM
سلام من یک گوشی گالکسی ace دارم قبلاً از طریق مودم وایرلس و wifi به اینترنت وصل می شدم ولی چند روزه هر کار می کنم کانکت نمی شه کسی می تونه به من کمک کنه

imanit1
2012-04-10, 12:31 AM
یه مودم بی سیم بگیرین و راحت شین ، این همه دردسر نداره .

miladsafae
2012-04-22, 05:41 PM
اقا روت اکسپلور ارور فورس کلوز میده هر کاری میکنم نمیشه نصب شه با 2 3 تا برنامه دیگه توی سیستم فایل بین اون فایل رو پیدا کردم اما همش چرتو پرت نوشته اصلا قابل خوندن نیست و به دلیل اینکه فایل سیستمی هست نمیتونم کپی پیست کنم با یه فایل فیکس شده اعصابم بهم ریخته اه
راستی 2.3.7هست و میزنه wifi not in range

mohammadi_
2012-05-04, 09:32 AM
روی گالکسی خوب خوب جواب میده تست شد دوستان ممنون .

aaki62
2012-05-17, 01:07 PM
اقا دمت گرمممممممم کارت درسته واسه من اوکی شد.دلم خون شده بود..... گوشیم htc aria

ghooghoory
2012-05-22, 12:28 AM
سلام به دوستان عزیز

من سونی اریکسون Live دارم و میخوام از اینترنت ADSL لپ تاپم روی گوشیم استفاده کنم ، اما هرکاری میکنم

نمیتونم اینکارو بکنم ، برای شناختن وای فای هم همه ی کارارو کردم ، اما گوشیم وای فای لپ تاپو تشخیص نمیده .

حتما لازم دارم که اینکارو بکنم ، اگه کسی میدونه باید چیکار کرد ، جوابمو بده .

با تشکر .

sami1362
2012-06-05, 05:48 PM
گوشی one v هم به مودم وایرلس نصب نمیشه.اصلا پیدا نمیکنه.
ممنون میشم که کمک کنید.

mreza_1379
2012-07-16, 03:11 PM
سلام منم همین مشکل ایشون ghooghoory ([Only registered and activated users can see links])رو دارم هرکی میدونه چیکار باید کرد کمک کنه

alipf
2012-08-08, 07:18 PM
دوستان من احتیاج به فایلwpa_supplicant اصلی خود گوشی دارم کسی میتونه بزاره یا برام ایمیل کنه ؟
مدل گوش galaxy ace 5830i
[Only registered and activated users can see links]

amirzohrei
2013-01-09, 04:25 AM
تو رو خدا یکی کمکم کنه.
من گوشی HTC Desire S دارم که مشکلی نداشت. آندرویدش رو از طریق اوتوآپدیت خود گوشی با وای فای به 4 ارتقا دادم. بعد از اون همه جا وای فای کار میکنه غیر از توی خانه. مودم وای فای رو پیدا میکنه و پسورد هم وارد میکنم ولی کانکت نمیشه. تمام گوشی های دیگه توی خونه وصل میشن یعنی پسورد رو درست وارد میکنم. هر کاری هم که فکر کنین کردم و از هرکی عقلم رسید پرسیدم:
وارد کردن پسورد با صفحه کلید فارسی- حالت بدون کارت حافظه- حالت airplane- حالت استندبای- ...
حالا عجیبترین قسمتش: بعضی وقتا حدود 3 نصف شب به بعد کانکت میشه ولی موقع کار با اون بعد از حدود 1 ساعت دوباره خودبخود قطع میکنه!!!!
دارم دیوونه میشم؟؟؟!!

mazaheri11
2013-01-09, 03:19 PM
سلام من یه گوشی xperia neo l دارم. مشکلم اینه که گوشیم با مودم اتصال برقرار میکنه و مینویسه متصل شد ولی صفحه ای رو باز نمیکنه .ولی اینم بگم که اینترنت وای فای کاملا قطع نیست؛ یعنی از میون هزار دفعه ای که سعی میکنم وصل بشم یه بار وصل میشه ولی وقتی دوباره گوشی یا مودم خاموش روشن بشه دوباره قطعه!کسی دلیلشو میدونه؟

h_taziki
2013-01-23, 06:19 PM
نیازمندیها...

داشتن اینترنت.
نصب برنامه htc sync

آموزش...

تیک usb debuging
گوشی را از طریق usb به کامپیوتر وصل کنید.
آخرین گزینه با نام internet pass-through را انتخاب کنید.
حالا به قسمت setting\About phone\Software updates برید.وگزینه check now را انتخاب کنید.
بعد از این کار پیغام آپدیت گوشی رو میده.
بزارید گوشی از طریق usb دانلود کنه ورژن جدیدشو.حدودا بین 20 تا 50 MB هست ورژنش.
این آپدیت ورژن گوشی رو تغییر نمیده.فقط Software number رو تغییر میده که با این کار احتمال 90درصد WIFI درست میشه.
بعد از آپدیت ورژن گوشی حتما 40 درصد شارژ داشته باشه.بزارید آپدیت بروی گوشی انجام بشه گوشی بصورت خودکار آپدیت میشه بعد دو بار ریست میشه و میاد بالا.

من این کارو روی HTC Senseation XE انجام دادم و WIFI درست شد.
دیگه نیازی نیست که آنلاک بوت بشه و روت شه.

h_taziki
2013-01-23, 07:43 PM
باید اینترنت کامپیوتر بصورت خودکار وصل بشه.(یعنی وقتی روشن میکنی خودکار کانکت شه)
نباید دستی به اینترنت متصل بشی.

alex_kabir
2013-03-04, 02:08 AM
با برنامه connectify که واسه ویندوزه

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

alex_kabir
2013-03-04, 02:10 AM
سلام به دوستان عزیز

من سونی اریکسون Live دارم و میخوام از اینترنت ADSL لپ تاپم روی گوشیم استفاده کنم ، اما هرکاری میکنم

نمیتونم اینکارو بکنم ، برای شناختن وای فای هم همه ی کارارو کردم ، اما گوشیم وای فای لپ تاپو تشخیص نمیده .

حتما لازم دارم که اینکارو بکنم ، اگه کسی میدونه باید چیکار کرد ، جوابمو بده .

با تشکر .


با برنامه connectify که واسه ویندوزه

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

alex_kabir
2013-03-04, 02:11 AM
سلام منم همین مشکل ایشون ghooghoory ([Only registered and activated users can see links])رو دارم هرکی میدونه چیکار باید کرد کمک کنه

با برنامه connectify

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

باغبان1
2013-03-28, 11:39 AM
سلام دوست عزیز این متن mode=1را باید کجا اضافه کنم اخه تا اونجاشا رفتم بقیشو بلد نیستم باتشکر

arsalan931
2013-04-09, 09:48 AM
سلام کسی رو one v جواب گرفته

mehdi_mz_64
2013-04-26, 10:15 PM
کامران جون دوست دارم....مهدی
قربون اون n91 برم من

mijd
2013-05-03, 07:36 PM
من از طریق cmd با دستور netsh wlan set hostednetwork mode=allow... تونستم توسط گوشی وایفای رو پیدا کنم و بهش وصل بشم اما گوشیم هیچ هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه و تو اینترنت نمیره
علامت وایفای هم اون بالا هست و نشون میده که وصلم. چیکار کنم؟

1456249
2013-06-09, 02:17 PM
با عرض سلام و تشکر از زحمات شما.، من چند وقتی هست رام گوشیم که گلکسی تب ۷ پلاس هست جیلی بین کردم ولی الان می خاوام از طریق هات اسپات به لپ تاپ وصل بشم از منسکوریتی کیی می خواد چطوری باید بدست بیارم لطفا کمکم کننید

fiterspeed
2013-09-29, 10:41 PM
من زمانی که میزنم روی data گوشی هنگ میگنه نمیره داخل فلدر
فلدر های دیگه رو تست کردم جواب داد چتا فایل رو هم تست کردم جواب داد
کلا داخل فلدر data نمیره
سیم کارت در اوردم - وای فای خاموشه - مموری کارت هم در اوردم - رو حالت airplane گذاستم
گوشی رو خاموش روشن کردم
کلا داخل این فایله نرمیه
گوش هم htc hd mini android 4.0.4

من را راهنمایی کنید
به وای فای بسیار نیاز دارم

fiterspeed
2013-09-30, 06:45 AM
خودم مشکل خودم رو حل کردم
یه بار دیگه رام رو نصب کردم درست شد
*****Su رو اپدیت کردم 1.65 فکنم این جوری شد
مشکل
ولی من جواب نگرفتم هنور هم زمانی که سیم کارت رو فعال می کنم وای فای قعط میشه؟؟
چه جوری مشه هم سیمکارت داشته باشی هم وای فای
لطفا کمک کنید

s2s2x
2014-04-03, 11:18 AM
خیر از زندگیت ببینی انشا الله .
به فکر تعویض رام بودم
حتی تعویض کرنل !
و هزار راه دیگه
ولی با دوخظ کد حل شد.
ان شاالله به هرچی می خوای برسی .

dj aghil
2014-05-08, 09:47 AM
دوستان گوشی من وای فای رو پیدا میکنه وصل هم میشه اما اینترنت نداره چه کنم؟ رام گوشیم c-rom bean 4.2.1 v2 هستش لطفا کمک کنید . میخوام فاکتوری ریستش نکنم .

zareh1347
2014-05-14, 08:25 PM
برای گوشی htc hd2 که روش اندروید نصب شده چی کار میکنه؟
در زمن من نمی دونم محل روت اکسپلورر کجاست؟