PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل مشکل نشناختن وایفای wifi در اندروید(ad hoc)



oxinpet
2011-05-24, 08:09 AM
حل مشکل نشناختن وایفای wifi در اندروید(ad hoc)

سلام دوستان بعضی از گوشی های اندروید کارت شبکه وایرلس رو نمی شناسند و فقط اکسس پوینت می شناسند این هم راه حل این مشکل در froyo هم تست شده و کار می کنه

- گوشی شما باید روت شده باشه و برای این که فایل متنی مورد نظر رو به راحتی ادیت کنید پیشنهاد میکنم Root Explorer رو روی گوشی نصب کنید.

-این قابلیت به طور پیش فرض روی ورژن های جدید سیانوژن مد هست و لازم نیست کاری انجام بدید. از این آموزش فقط برای رامهایی که این قابلیت رو ندارن استفاده کنید.

-شما باید مهم ترین فایل مربوط به وای فای رو ادیت کنید. اگر خرابش کنید وای فای دیگه کانکت نمیشه. برای این که با خیال راحت کار کنید قبل از شروع یک بکاپ ناند از گوشی بگیرید.

- روی کامپیوتر یه کانکشن وایرلس ad-hoc با اسم مورد نظرتون درست کنید.

- وای فای گوشی رو اگه روشن نیست روشن کنید و توی گوشی به قسمت Settings->Wireless & Network->Wi-Fi Settings->Add Wi-Fi Network برید و یه کانکشن دقیقاً با اسم کانکشن وایرلسی که روی کامپیوتر ساخته بودید بسازید (با مطابقت کوچک و بزرگی حروف).
- وای فای رو خاموش کنی.

- توی روت اکسپلورر به مسیر data/misc/wifi/ برید و اگر نبود به مسیر data/wifi/ برید پیداش میکنید و روی فایل wpa_supplicant.conf نگه دارید که اگه نبود فایلی با نام bcm-supp.conf را پیدا میکنی و از منوی باز شده گزینه Open in text editor رو اتنخاب کنید.

- این خط رو در اول فایل اضافه کنید:


ap_scan=2توی بعضی رام ها توی چند خط اول نوشته ap_scan=1 و لازم نیست چیزی اضافه کنید فقط عدد 1 رو به 2 تغییر بدید.

- این فایل یک یا چند قسمت داره که هر کدوم به یک کانکشن مربوط میشه. هر قسمت با Network=.. شروع و با } تموم میشه. قسمت مربوط به کانکشنی که الان ساختید رو پیدا کنید و این خط رو بهش اضافه کنید:


mode=1توی همون قسمت Priority رو به 1 تغییر بدید. اگر هم نبود کلا کلمه زیر رو در همون قسمت بنویسید



priority=1توجه کنید که برای هیچ کانکشن دیگه ای priority برابر 1 نباشه. اگر هست به یه عدد دیگه که تکراری نباشه تغییرش بدید.

- فایل رو save کنید (از منو save & exit رو انتخاب کنید).

- وای فای رو روشن کنید. حالا گوشی شما میتونه به کامپیوترتون کانکت بشه .

من در گالاکسی تب امتحان کردم جواب داد فقط باید گوشی را خاموش روشن کنید

N.O.K.I.A
2011-06-07, 12:27 PM
آقا ممنون روی لجد فرویو جواب میده ولی اکلیر نه.

A.M.I.R.
2011-06-10, 07:26 PM
با تشکر از شما - کسی رو x10 تست نکرده که ببینه جواب می ده یا نه!

بعد اینکه ناند بک آپ رو چط.وری باید بگیریم

ممنون

شما ابتدا ریکاوری منو را طبق اموزش موجود در سایت روی گوشی خود نصب کنید.
سپس وارد ریکاوری منو شده و بک اپ بگیرید.

موفق باشید

pouyasolhi
2011-06-28, 12:58 AM
سلام.ببخشد گوشی من گالکسی تبه.تازه هم خریدم.من نمیدونم چه جوری میشه وای فای گوشی رو فعال کنم.
لطفا راهنمایی کنید

برو به این قسمت
settings-----wireless&networks

pouyasolhi
2011-06-28, 03:00 PM
سلام.دوباره معذرت می خوام.من تو این قسمت رفتم ولی تو تنظیمات وای فای نتونستم کاری انجام بدم.تو قسمت وای فای فقط وایرلس های اطراف رو نشون می ده و باید هکشون کرد تا بتونم استفاده کنم.که این هم اصلا امکان پذیر نیست
خیلی ممنون

مگه میخواستی این قسمت چی نشون بده؟چی میخوای ؟کامل بگو

rapfaw
2011-09-23, 03:36 AM
خیلی مچکرم دوستان.......من با xperia 10i تجربه کردم جوابه خوبی داد............


[Only registered and activated users can see links]

mkhp70
2011-09-23, 05:40 AM
خیلی مچکرم دوستان.......من با xperia 10i تجربه کردم جوابه خوبی داد............


[Only registered and activated users can see links]

سلام دوست عزیز منم گوشیم x10 هستش ولی تست کردم جواب نداد یعنی بعد از ادیت فایل وقتی وایرلسو روشن کردم بعد 10 ثانیه خاموش شد بعد ارور میداد
اگه میتونی که یه اسکرین شات از فایل ادیت شده بزار
ممنون

mkhp70
2011-09-23, 06:17 AM
ممنون واسه منم بالاخره جواب داد mode=1 رو بعد از خط ssid="name اضافه کردم priority=1 رم چون فقط همین یک نتورک تو حافظه گوشی بود اضافه نکردم

rapfaw
2011-09-25, 04:01 PM
سلام دوست عزیز منم گوشیم x10 هستش ولی تست کردم جواب نداد یعنی بعد از ادیت فایل وقتی وایرلسو روشن کردم بعد 10 ثانیه خاموش شد بعد ارور میداد
اگه میتونی که یه اسکرین شات از فایل ادیت شده بزار
ممنون


دوست عزیز اینم از عکسا موفق باشی ..............

[Only registered and activated users can see links]*******.com/14muk50.png



[Only registered and activated users can see links]*******.com/zl6o42.png

[Only registered and activated users can see links]*******.com/20s6ss9.png

rapfaw
2011-10-17, 06:33 PM
من چند ماهه که با همین روش کار میکنم و x10 من همیشه بدونه مشکل کانکت میشه.....فقط هر بار که کانکت میشم باید این مراحل و طی کنم ......ممنون بچه ها ......

walie
2011-10-24, 11:25 PM
باید حتما از ClockworkMod-Recovery استفاده کنیم وگرنه فایده نداره واسه من که این جوری درست شد

aaki62
2012-05-17, 02:07 PM
اقا دمت گرمممممممم کارت درسته واسه من اوکی شد.دلم خون شده بود..... گوشیم htc aria

h_taziki
2013-01-23, 07:19 PM
نیازمندیها...

داشتن اینترنت.
نصب برنامه htc sync

آموزش...

تیک usb debuging
گوشی را از طریق usb به کامپیوتر وصل کنید.
آخرین گزینه با نام internet pass-through را انتخاب کنید.
حالا به قسمت setting\About phone\Software updates برید.وگزینه check now را انتخاب کنید.
بعد از این کار پیغام آپدیت گوشی رو میده.
بزارید گوشی از طریق usb دانلود کنه ورژن جدیدشو.حدودا بین 20 تا 50 MB هست ورژنش.
این آپدیت ورژن گوشی رو تغییر نمیده.فقط Software number رو تغییر میده که با این کار احتمال 90درصد WIFI درست میشه.
بعد از آپدیت ورژن گوشی حتما 40 درصد شارژ داشته باشه.بزارید آپدیت بروی گوشی انجام بشه گوشی بصورت خودکار آپدیت میشه بعد دو بار ریست میشه و میاد بالا.

من این کارو روی HTC Senseation XE انجام دادم و WIFI درست شد.
دیگه نیازی نیست که آنلاک بوت بشه و روت شه.

h_taziki
2013-01-23, 08:43 PM
باید اینترنت کامپیوتر بصورت خودکار وصل بشه.(یعنی وقتی روشن میکنی خودکار کانکت شه)
نباید دستی به اینترنت متصل بشی.

alex_kabir
2013-03-04, 03:08 AM
با برنامه connectify که واسه ویندوزه

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

alex_kabir
2013-03-04, 03:10 AM
سلام به دوستان عزیز

من سونی اریکسون Live دارم و میخوام از اینترنت ADSL لپ تاپم روی گوشیم استفاده کنم ، اما هرکاری میکنم

نمیتونم اینکارو بکنم ، برای شناختن وای فای هم همه ی کارارو کردم ، اما گوشیم وای فای لپ تاپو تشخیص نمیده .

حتما لازم دارم که اینکارو بکنم ، اگه کسی میدونه باید چیکار کرد ، جوابمو بده .

با تشکر .


با برنامه connectify که واسه ویندوزه

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

alex_kabir
2013-03-04, 03:11 AM
سلام منم همین مشکل ایشون ghooghoory ([Only registered and activated users can see links])رو دارم هرکی میدونه چیکار باید کرد کمک کنه

با برنامه connectify

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

arsalan931
2013-04-09, 10:48 AM
سلام کسی رو one v جواب گرفته

s2s2x
2014-04-03, 12:18 PM
خیر از زندگیت ببینی انشا الله .
به فکر تعویض رام بودم
حتی تعویض کرنل !
و هزار راه دیگه
ولی با دوخظ کد حل شد.
ان شاالله به هرچی می خوای برسی .