PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با gt-s5233a



PC Hunter
2010-12-23, 09:17 AM
سلام دوستان خسته نباشید :flower:
گوشی من gt-s5233a هست که الان 3 روزه صفحه نمایش به طور کاملا بی دلیل پاسخ نمیده منظورم اینه به تاچ جواب نمیده وگرنه بقیه چیزاش به ظاهر سالمه . الان من میخوام ریستش کنم با توجه به این که صفحه نمایش کار نمیکنه و این گوشی Keypad نداره نمیتونم کد ریست رو وارد کنم و متاسفانه این گوشی دکمه reset هم نداره . اگر کسی از دوستان عزیز میتونه نحوه هارد ریست این گوشی رو برای من بگذاره خیلی ممنون میشم .


http://www.downtowncellular.com/admin/upload/products/SAM-S5233.jpg

bebasat
2010-12-29, 05:26 PM
من هم همین مشکل رو دارم لطفا راهنمایی بفرمائید

kimiaa2
2011-04-10, 10:48 AM
سلام گوشی من هم GT-S5233A
هست تازه خریدم هر کاری می کنم به کامپیوتر وصل نمی شه می شه راهنمائی کنید یا از طریق ایمیلم با من تماسی بگیرید
وقتی کابل را وصل می کنم میگه سخت افزار پیدا شده ولی هیچی توی مای کامپیوتر نمی یاد روی خود گوشی هم علامت کامپیوتر می یاد ولی هیچ تغیری صورت نمی گیره در محل اتصالات به کامپیوتر هم سه گزینه زیر هست که اتوماتیک گزینه دو انتخاب شده
۱- پرسش هنگام اتصال ۲- samsyung pc studio 3- پخش کننده رسانه
۴- حافظه
سی دی هم که نصب می کنم برنامه پی سی استادیو نصب می شه ولی بازم هیچ آیکونی مبنی برا اتصال موبایل نمی یاد می شه کمکم کنید ممنوننم
azizam_amir@yahoo.com (azizam_amir@yahoo.com)

hibi2012
2011-06-21, 12:39 PM
با سلام خسته نباشيد من يه گوشي Samsung GT S5233A خريداري كردم ولي در زمان نصب سي دي روي لب تابم همش با ارور مواجه ميشم ميخواستم راهنمايم كنين من به هر زوري كه هست با ارورهاي فراوان بالاخره برنامه رو نصب ميكنم ولي بعد از اينكه كابل usb رو به گوشي وصل ميكنم علامت كامپيوتر روي ضفحه گوشي مياد ولي توي برنامه pc suit سامسونگ كه نصب كردم اصلا گوشي رو نميشناسه من روي سي دي pc suit رو گاه كردم ديدم فقط با ويندوزهاي (ويستا-2000-xp انگار هم گام سازي ميشه چون يكي از دوستام روي ويندوز اكس پي خودش نصب كرد بدون مشكلي گوشي رو شناخت من يه لب تاب دل دارم و ويندوزشم ويندوز سون يا همون ويندوز7 هست ميخواستم بدونم براي اينكه مشكلم حل بشه بايد چيكار كنم ؟حتما بايد ويندوز لبتابمو عوض كنم يا راهي براي حل اين مشكل وجود داره ممنونم:flower:

majid d
2011-08-06, 06:17 PM
سلام شما بايد بريد تو تنظيمات قسمت اتصال با كاپيوتر حافظه رو انتخاب كنيد و راهت با سيم اتصال وصل بشيد

abbas.iman
2011-08-09, 12:49 PM
خوب میتونید فریمور جدید روی گوشیتون نصب کنید تا مشکلتون حل بشه