PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چه جوری می شه آفیس N8 فعال کرد؟



nosy
2010-12-22, 08:15 PM
سلام به همه
برای فعال کردن آفیس خود N8 که غیر فعاله باید چیکار کرد؟ بیرون 30 تومن می گیرن برای فعال کردن.
:flower:

Damir
2010-12-22, 10:34 PM
اگر آفیس فابریک گوشی منظورتونه باید گوشی به اینترنت دسترسی داشته باشید.

™Mahdi
2010-12-22, 10:49 PM
سلام به همه
برای فعال کردن آفیس خود N8 که غیر فعاله باید چیکار کرد؟ بیرون 30 تومن می گیرن برای فعال کردن.
:flower:

اگر بتونی این را هم بعد از ساین روش نصب کنی شاید خوب باشد و شاید بیرون هم همین کار را بکنند.

http://www.ir-tci.org/forum/images/misc/navbits_finallink_rtl.gif (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=95862) Quickoffice Inc Quickoffice AM v6.02(675) S^3 جدید قدرتمند کامل