PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در مورد نصب بر روی 6120 نوکیا



nokia_max
2008-01-08, 03:53 PM
سلام. من تازه یک nokia 6120 خریدم و میخوام روش نرم افزار (دیکشنری و پلیر و اگه بشه پلیری که بتونم باهاش swf,flv ببینم) و بازی نصب کنم.
از نظر کار با کامپیوتر و برنامه نویسی و این جور چیزا کاملا حرفه ایم! اما این اولین باریه که میخوام روی مبایل این کارو کنم.
اصلا نمیدونم که آیا همه جور نرم افزار یا همه جور java , jar میشه روی این گوشی نصب کرد یا نه.
لطفا راهنمایی کنید.

nokia_max
2008-01-09, 03:04 PM
کسی نیست جواب بده؟

felakat
2008-01-09, 05:22 PM
سلام. من تازه یک nokia 6120 خریدم و میخوام روش نرم افزار (دیکشنری و پلیر و اگه بشه پلیری که بتونم باهاش swf,flv ببینم) و بازی نصب کنم.
از نظر کار با کامپیوتر و برنامه نویسی و این جور چیزا کاملا حرفه ایم! اما این اولین باریه که میخوام روی مبایل این کارو کنم.
اصلا نمیدونم که آیا همه جور نرم افزار یا همه جور java , jar میشه روی این گوشی نصب کرد یا نه.
لطفا راهنمایی کنید.

سلام عزيز.

اول بايد به وسيله USB فايل مورد نظتو بريزي تو جايي از موبايل كه بدوني كجاست.بعد هم به راحتي از طريق موبايل نصبش كن. گوشي هاي نوكيا هم جاوا پشتيباني ميكنند هم سيمبين sis .

nokia_max
2008-01-09, 06:02 PM
سلام عزيز.

اول بايد به وسيله USB فايل مورد نظتو بريزي تو جايي از موبايل كه بدوني كجاست.بعد هم به راحتي از طريق موبايل نصبش كن. گوشي هاي نوكيا هم جاوا پشتيباني ميكنند هم سيمبين sis .

بی نهایت ممنون. آیا میشه به وسیله ی رم هم این کارو کرد؟
یعنی رم رو از مبایل بیارم بیرون. وصل کنم به کامپیوتر و بعد برنامه رو از طریق کامپیوتر بریزم روی رم و بعد دوباره رم رو بزنم به مبایل؟
منظورم اینه که میشه روی رم جانبی هم برنامه نصب کرد یا فقط باید روی رم اصلی چند مگی مبایل این کارو کرد؟
میخوام روی یک رم یک گیگ چندتا برنامه نصب کنم.
ممنون میشم جواب این رو هم بدی.

nokia_max
2008-01-10, 02:54 PM
بی نهایت ممنون. آیا میشه به وسیله ی رم هم این کارو کرد؟
یعنی رم رو از مبایل بیارم بیرون. وصل کنم به کامپیوتر و بعد برنامه رو از طریق کامپیوتر بریزم روی رم و بعد دوباره رم رو بزنم به مبایل؟
منظورم اینه که میشه روی رم جانبی هم برنامه نصب کرد یا فقط باید روی رم اصلی چند مگی مبایل این کارو کرد؟
میخوام روی یک رم یک گیگ چندتا برنامه نصب کنم.
ممنون میشم جواب این رو هم بدی.
طفا جواب این سوالم رو هم بدید

Jahanpoor
2008-01-10, 04:18 PM
طفا جواب این سوالم رو هم بدید

بله که میشه