PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : غیر فعال کردن 3g



ar.behnam
2008-01-07, 03:40 PM
سلام
کمکم کنید :cry:
این 3g دست از سر من بر نمیداره
دوستان من یه n70 دارم بیچارم کرده از بس آنتنش میپره و یه 3g زیر آنتنش مینویسه و گوشی از دسترسی خارج میشه در حالی که همون موقع خط دهی یه گوشیه دیگه k310 پر هستش
خطها هم جفتشون ایرانسل هستن.
چطوری میتونم این 3g رو غیر فعال کنم
مثلا دارم موزیک گوش میدم یهو مینویسه 3g و همه برنامه ها بسته میشه

Edic
2008-01-07, 04:03 PM
سلام
کمکم کنید :cry:
این 3g دست از سر من بر نمیداره
دوستان من یه n70 دارم بیچارم کرده از بس آنتنش میپره و یه 3g زیر آنتنش مینویسه و گوشی از دسترسی خارج میشه در حالی که همون موقع خط دهی یه گوشیه دیگه k310 پر هستش
خطها هم جفتشون ایرانسل هستن.
چطوری میتونم این 3g رو غیر فعال کنم
مثلا دارم موزیک گوش میدم یهو مینویسه 3g و همه برنامه ها بسته میشه

سلام
دوست عزیز شما این سوال رو میتونستی در قسمت سوالات و مشکلات n70 بیان کنید ........
این مشکل شما طوری نیستش که بخواین یا بتونین دسترسی داشته باشین به 3g گوشی آخه همچین امکانی نداره شما واسه حل مشکلتون شما از موقعی که گوشی رو خریدین همینطوری بوده یا نه با گذشت چند وقت به این صورت در اومده؟ .یه بار گوشی رو مستر ریست کنی و دوباره تستش کنید که فکر میکنم جواب بده....
موفق باشین:flower:

Afshaar
2008-01-07, 04:38 PM
من میگم برو به قسمت settings بعد Network در قسمت Network mode گزینه Dual mode رو به GSM تغییر بده
بعد ازت می خواد که گوشی رو ریست کنه ok کن بعد از بالا آمدن ببین گوشیت درست شده
امیدوارم جواب بده

Mr.NT
2008-01-07, 04:45 PM
من میگم برو به قسمت settings بعد Network در قسمت Network mode گزینه Dual mode رو به GSM تغییر بده
بعد ازت می خواد که گوشی رو ریست کنه ok کن بعد از بالا آمدن ببین گوشیت درست شده
امیدوارم جواب بده

دوباره به حالت Dual mode برش گردون مشکلت حل میشه

ar.behnam
2008-01-07, 05:20 PM
من میگم برو به قسمت settings بعد Network در قسمت Network mode گزینه Dual mode رو به GSM تغییر بده
بعد ازت می خواد که گوشی رو ریست کنه ok کن بعد از بالا آمدن ببین گوشیت درست شده
امیدوارم جواب بده
این کا رو کردم
تا الان که هنوز نیومده اگه مشکل بر طرف نشد میرم طرف مستر ریست

anti
2008-01-07, 06:03 PM
دوستان هرچی هست از تنظیمات network است

Afshaar
2008-01-07, 07:44 PM
این کا رو کردم
تا الان که هنوز نیومده اگه مشکل بر طرف نشد میرم طرف مستر ریست

من که این کارو کردم دیگه تا حالا 3G روی صفحه گوشیم نیومده

ar.behnam
2008-01-07, 08:48 PM
من که این کارو کردم دیگه تا حالا 3G روی صفحه گوشیم نیومده
سلام
یعنی تا به حالت gsm بردی دیگه مشکلی پیدا نشد در عین اون حالتی که 3g رفت؟
اصلا این دو تا چه فرقی میکنه dual و gsm رو میگم؟

ar.behnam
2008-01-08, 08:58 PM
اون 3g دیگه نیومد ولی مشکلب هنوز باقیست
دارم با گوشی کار میکنم مینویسه Updating sim و همه برنامه ها بسته میشه
چیکار کنم؟

ramsess
2008-01-09, 02:16 PM
راه حل منطقي براش سراغ ندارم ولي برو تو profiles بعد out door رو active كن دوباره pager رو active كن دوباره general رو active كن بعد general و personalise بعد back دوباره active . اميدوارم درست بشه دوست عزيز.يكي از دوستام گوشيش همين مشكلو داشت زنگ زد به پسر عموش اونم اين راهو بهش گفت درست شد.

mobsam
2015-06-09, 09:28 PM
:33::13::5::43::riz304: