PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک کمک - HD2 آپدید نمیشه به 1 .66



snzboy
2010-11-16, 01:35 PM
سلام به دوستان گل الطفا یکی کمکم کنه ......:feel:
چند روز پیش گوشی HD 2 با گارانتی گرفتم و رامش 1.45 هست و باگ زیاد داره و ورژن جدید رو میخاستم از سایت HTC بگیرم و قسمت خاورمیانه رو هم انتخاب کردم و با سریال گوشی خودم اجازه دانلود نمیداد یک سریال دیگه از اینایی که گفته بودن بچه های سایت زدم دانلودش کردم حالا با سیستم RUU هر کاری کردم آپدیدش نکرد و ارور میده : تو همون 1% 1 ارور میده : wrong Id بعد ریستارت میشه .. من همه مراحلو درست چک کردم ولی نشد و در دفترچه نرم افزار RUU نوشته این ارور ماله عدم تطابق زبان گوشی با رام هست چیکار کنم ؟ یکی کمک کنه ......:dont:
اگه کسی لینکی چیزی از رامی که آپدید کرده به گوشیش و مشکل نداشته بده داره بزاره ............
لطفا کمک کنید .....
و در ضمن من گوشیمو هک نکردم یعنی SPl هم نکردم و میدونم لازم نیست واسه رام اصلی
اینهم مشخصات گوشیم

Rom : 1.48.720 wwe
Radio : 2.05.51

Mr.zeus WM
2010-11-16, 01:55 PM
دوست عزیز البته ما چند تا wrong Id داریم.ببین توی RUU کدوم رو مینویسه بعد به اینجا مراجعه کن:
Ruu Errors - خطاهای هنگام آپگرید رام(RUU) ویندوز موبایل
(http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?p=624155)

البته اگه گوشیت رو از جای دیگه ای (به غیر از ایران) خریدی, مثلا گارانتی غیررسمی هم اینجوریه, باید رام مخصوص به کشور خریده شده رو دانلود کنی

kia513
2010-11-16, 02:21 PM
من ميخوام با ايرانسل گوشي hd2 به اينترنت وصل بشم و با اتصال به كامپيوترم از اينترنت استفاده كنم .كمكم كنيد لطفا

mra.amidi
2010-11-16, 02:46 PM
من ميخوام با ايرانسل گوشي hd2 به اينترنت وصل بشم و با اتصال به كامپيوترم از اينترنت استفاده كنم .كمكم كنيد لطفا
اول میرین تو قسمت connection در setting و بعد از وارد شدم در قسمت connections در حاشیه به قسمت advenced میری و از select network gprs ایرانسل رو انتخاب میکنی
بعد این کارا کابلو به کامپیوترت وصل میکنی و اینترنت شیرینگ رو میزنی
اما جای سوالت اینجا نبودا :mixed:

snzboy
2010-11-16, 05:50 PM
ببینید پیغام ارور RUU موقع آپدیت اینه :

ERROR 294 : WRONG VENDER ID
گوشی من hd2 و با گارنتی خریدم و فایل آپدیدتم از سایت گوشی و با انتخاب خاورمیانه گرفتم ولی با سریال یک گوشی دیگه واسه گوشی خودم اجازه دانلود نمیداد آیا به این ربط داره ؟
آیا راهی دیگه هم هست که بتونم مثل x1 و بدون استفاده ازRUU گوشی رو آپ کنم //؟؟ مثل x1 مثلا فایل رام nbh رو بریزم تو مموری و از بوت گوشی آپش کنم ؟؟؟؟ میشه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه دقیقا بگین باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا

دوستان یکی کمک کنه ...............

Mr.zeus WM
2010-11-16, 10:24 PM
اینجا یه استادی هست به اسم Mohammad WM (http://www.ir-tci.org/forum/image.php?u=169309&dateline=1289049062)
سرچ کنی تمام چیز هارو ایشون نوشته:
اموزش فلش کردن رام از روی کارت حافظه برای انواع پاکت پی سی (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=71841)
Ruu Errors - خطاهای هنگام آپگرید رام(RUU) ویندوز موبایل (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?p=624155)
HSPL 2- هارد SPL جدید سری Leo ) HD2) با ساپورت ورژن SPL های بیشتر و تغییر به SPL دلخواه (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?p=542707)

اگه مشکلت حل نشد از خودش بپرس

TürkÖglü
2010-11-16, 10:38 PM
برای هر منطقه رام مخصوص به اون منطقه هست و نمیشه رام یه منطقه دیگه رو روی رتم خارج از اون منطقه ریخت
سریالتو که قبول نکرده یعنی رام گوشی تو مال خاور میانه نیست باید تک تک منطقه ها رو بزنی و سریالتو بدی تا بفهمی کدوم منطقه سریالتو قبول میکنه اونوقتمیتونی اون رام رو دانلود کنی و بدون مشکل نصب کنی
اگر هم خواستی رام خاور میانه رو بریزی باید hspl کنی
بعد اگه با گارانتی اصلی گرفتی میتونی ببری نمایندگی رایگان آپدیت کنند دیگه..........

Carbuncle
2010-11-17, 01:05 AM
سلام به دوستان گل الطفا یکی کمکم کنه ......:feel:
چند روز پیش گوشی HD 2 با گارانتی گرفتم و رامش 1.45 هست و باگ زیاد داره و ورژن جدید رو میخاستم از سایت HTC بگیرم و قسمت خاورمیانه رو هم انتخاب کردم و با سریال گوشی خودم اجازه دانلود نمیداد یک سریال دیگه از اینایی که گفته بودن بچه های سایت زدم دانلودش کردم حالا با سیستم RUU هر کاری کردم آپدیدش نکرد و ارور میده : تو همون 1% 1 ارور میده : wrong Id بعد ریستارت میشه .. من همه مراحلو درست چک کردم ولی نشد و در دفترچه نرم افزار RUU نوشته این ارور ماله عدم تطابق زبان گوشی با رام هست چیکار کنم ؟ یکی کمک کنه ......:dont:
اگه کسی لینکی چیزی از رامی که آپدید کرده به گوشیش و مشکل نداشته بده داره بزاره ............
لطفا کمک کنید .....
و در ضمن من گوشیمو هک نکردم یعنی SPl هم نکردم و میدونم لازم نیست واسه رام اصلی
اینهم مشخصات گوشیم

Rom : 1.48.720 wwe
Radio : 2.05.51

شما باید رامی رو دانلود کنید که با سریال گوشی خودتون گرفته باشید تا گوشیتون بدون مشکل آپدیت بشه. نه رامی رو که با سریال گوشی خودتون دانلود نمیشه با یه سریال دیگه دانلود کنید.
سریال گوشیتون رو بگید تا مشخص بشه رام کدوم منطقه رو با سریال گوشی خودتون میتونید دانلود کنید

babak121
2010-11-24, 01:51 PM
با سلام
SH09FNW01421 برای چه منطقه ای است ممنون

sandroid
2010-11-24, 01:57 PM
عزیزم از اونجایی که شما خواستی رام خاور میانه رو با سریال خودت دانلود کنی و این اجازه رو به شما نداده...
یعنی اینکه گوشی شما سفارش اروپا یا امریکا هستش...

پس در کل شما باید اول گوشیتو انلاک کنی و بعد رام رو از طریق ruu با خیال راحت بریزی.
موفق باشی

reza09166
2011-03-17, 05:07 PM
من رام 3.14 رو از سایت خود htc دانلود کردم و روی گوشی نصب گردم اما
چند تا مشکل داره
مثلا وقتی برای مخاطب میخوای تصویر انتخاب کنی بعضی وقت ها کلا از قسمت مخاطب ها خارج می شه یا عکس رو برای crap نمی اره
یا تو قسمت تب البوم بعضی وقتی ها منو ها یا زیر منو ها رو نمایش نمی ده

برای حل این مشکلات راهی وجود داره که اگه نداره بریم همون رام 1.66
پیشاپیش تشکر