PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دور زدن قفل گوشی نوکیا 1200 100% امتحان شده



rezaa_gh
2010-11-05, 12:01 PM
سلام
این ترفند خیلی جالب و ساده هست خلاصه اگر هم تکراری هست اجازه بدین دوستان تازه کار مثل خودم بدونن:beel::papa:
گوشی های امتحان شده :1209.1112i.1200

به هنگام درخواست پسورد، Back (بازگشت) را انتخاب کنید.
حال دکمه Unlock (باز کردن) را نگه دارید.
پس از 2 ثانیه پیغام * Now Press (حالا * را فشار دهید) بر روی صفحه ظاهر می‏شود.
دقت فراوان کنید این پیغام در کسری از ثانیه ناپدید می شود، در نتیجه شما باید سریع * را فشار داده و وارد گوشی شوید.

عبارات داخل پرانتز، مخصوص گوشی‏های 1200 است که از زبان فارسی استفاده میکنند.
:wow:به همین راحتی و 100% امتحان شده:wow:

:wow:با تشکر و دادن امتياز ما را به ارسال پستهاي مفيد و جالب ترقيب کنيد:wow:

reza3soot
2010-11-05, 12:16 PM
این ترفند روی بقیه گوشیهای **12 هم جواب میده؟

rezaa_gh
2010-11-05, 12:42 PM
این ترفند روی بقیه گوشیهای **12 هم جواب میده؟

چون در دسترسم نبود امتحان نکردم
دوستان امتحان کنند نتیجه رو بگن

:wow:با تشکر و دادن امتياز ما را به ارسال پستهاي مفيد و جالب ترقيب کنيد:wow:

pc_ir
2010-11-05, 01:34 PM
ترفند جالبی بود

rezaa_gh
2010-11-06, 04:55 PM
اینم یه راه دیگه امتحان کردم جواب داد
5 بار رمز اشتباه وارد کنید تا گوشی دیگه رمز صحیح رو هم قبول نکنه(این حالت برای 5 دقیقه هست)
بعد باطری گوشی رو بردارید و دوباره گوشی رو روشن کنید (این رو مونتاز چین جواب گرفتم ولی هند رو نه)
گوشی رو روشن کنید دیگه ازتون رمز نمیخواد

:wow:کار تمام شد:wow:

rezaa_gh
2010-12-07, 04:26 PM
هر 2 تا راه فقط رو بعضی نسخه مدلهای جدید جواب نمیده
ولی رو 99% جواب میگیرین

farzinksh
2010-12-09, 12:38 AM
من روی 1203 مجارستانی امتحان کردم جواب نداد.
ولی روی گوشیه یکی از دوستام که فکر کنم 2602 باشه امتحان کردیم جواب داد!

soghat
2010-12-09, 12:50 PM
1209 جواب داد

™Ultimate
2010-12-10, 02:10 PM
سلام رو 1202 هم جواب داد

undisputed
2010-12-10, 10:27 PM
با سلام به همه دوستان رو گوشی 1202 اینطور جواب داد که باطری رو درآوردم دوباره روشن کردم گوشی راحت بالا اومد بدون درخواست کد.

bmviolin
2010-12-10, 10:39 PM
برای گوشی های سری 40 راهی نیست؟؟

pc_ir
2010-12-11, 06:42 PM
واقعا ایول داره
روی 1202.1209.2602.1200.1112. جواب داد

pc_ir
2010-12-12, 02:58 PM
دیگران هم روی دیگر گوشی ها که تست کردند جواب بدهند

rezaa_gh
2010-12-19, 02:18 PM
برای گوشی های سری 40 راهی نیست؟؟


فعلا که نه بررسی میکنم نتیجه رو میگم

naaji8606
2010-12-19, 02:37 PM
1200 جواب نداد

pc_ir
2010-12-19, 04:31 PM
1200 جواب نداد

اگر گوشیتون ورژن جدید باشه جواب نمیده .چون اصلاح شده

rezaa_gh
2010-12-19, 05:05 PM
اگر گوشیتون ورژن جدید باشه جواب نمیده .چون اصلاح شده

ورژن گوشیتون چنده و کجایی هست؟

mhd65
2010-12-20, 11:16 PM
هیچکدوم از دو روش روی 1200 جواب نداد!
هیچ روش دیگه ای نیست؟

rezaa_gh
2010-12-20, 11:31 PM
هیچکدوم از دو روش روی 1200 جواب نداد!
هیچ روش دیگه ای نیست؟
دوست گرامی همونطور که گفتم روی گوشی های ورژن جدید به علت اینکه اصلاح شده عمل نمیکنه اما من خودم این رو امتحان کردم و دوستان هم در پستهای قبلی گفتن خدمتتون

..:: DJ LEO ::..
2011-01-08, 08:59 PM
خوب عزيزم
همين آموزشها رو ميديد كه دزد ها با خيال راحت تري گوشي ميزدن !
فردا آموزش symbian و htc هم مياد
ديگه دزدا راحت ميشن ، پول فلش هم نميخواد بدن !

rezaa_gh
2011-01-09, 12:21 PM
خوب عزيزم
همين آموزشها رو ميديد كه دزد ها با خيال راحت تري گوشي ميزدن !
فردا آموزش symbian و htc هم مياد
ديگه دزدا راحت ميشن ، پول فلش هم نميخواد بدن !


دوست من انی که دزد باشه از من و شما زرنگ تره تو این کارها وگرنه دزد نمیشد .بابت اموزش سیمبین هم که گفتین برای گوشی هایی که رمز رو فراموش کردن داخل انجمن موجوده:snitch:

C5 love
2011-01-16, 08:36 PM
من به اين ترفند احتایج دارم چون رمز گوشی 1200 ام رو گم کرده ام. من هر چی این رو می زنم کار نمی کنه

rezaa_gh
2011-01-16, 09:19 PM
من به اين ترفند احتایج دارم چون رمز گوشی 1200 ام رو گم کرده ام. من هر چی این رو می زنم کار نمی کنه

اگر هر 2 ترفند جواب نمیده به خاطر ورژن گوشی شماست که این اشکالات در این سری ها برطرف شده.ببر مغازه نشون بده

baorama
2011-01-17, 02:33 PM
:)با سلام به همگی. لطفا کد ماد ر برای گوشی نوکیا 6500اسلاید را اگه دارید ارسال کنید .کد امنیتی گوشی رو فراموش کردم. ساخت فنلاد است

rezaa_gh
2011-01-17, 02:39 PM
به اینجا برید

http://www.ir-tci.org/forum/images/misc/paperclip.gif (http://www.ir-tci.org/forum/forumdisplay.php?f=168#) آموزش نحوه پیدا کردن lock code گوشی های سری60ورژن3(100% عملی) (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=12070) (http://www.ir-tci.org/forum/images/misc/multipage.gif 1 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=12070) 2 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=12070&page=2) 3 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=12070&page=3) ... آخرين صفحه (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=12070&page=12))

arya man
2011-02-03, 10:59 PM
سلام رو 1202 هم جواب داد



با سلام به همه دوستان رو گوشی 1202 اینطور جواب داد که باطری رو درآوردم دوباره روشن کردم گوشی راحت بالا اومد بدون درخواست کد.

روی 1202 جواب نداد

bagherarya
2011-02-04, 01:51 AM
ترفند جالبی بود

RMEEN
2011-02-04, 01:53 PM
من 1202 دارم اما نیازی به این کارا نداره:wac:
بدون اینکه 5 با اشتباه بزنم کد را
تا باطری را در میارم بعد که روشن میکنم کد نمیخواد
:baaa:

mdmilad
2011-02-08, 05:41 PM
سلام من روی گوشی 1203 امتحان کردم جواب نداد

rezaa_gh
2011-02-09, 11:46 AM
روی 1202 جواب نداد


سلام من روی گوشی 1203 امتحان کردم جواب نداد



دوستان همونطور که عرض کردم این ترفندها روی ورژن های پایین جواب میده و در ورژن های بالا رفع شده

sami19
2011-02-16, 07:52 PM
درود

n73 جواب نداد

™Ultimate
2011-02-16, 07:59 PM
درود

n73 جواب نداد
دوست عزیز نباید هم جواب بده این ترفند مخصوص گوشی هایی مثل1200.1202.1112و...است که صفحه رنگی نیستش .موفق باشید

ReziOnline
2011-02-21, 11:10 AM
روی 1208 هم جواب داد. البته باید اسکرین سیور صفحه فعال باشه.

rezaa_gh
2011-02-21, 09:33 PM
روی 1208 هم جواب داد. البته باید اسکرین سیور صفحه فعال باشه.



دوستان دیگه هم که جواب نگرفته بودن امتحان کنند ببینن با این روش جواب میگیرن

pc_ir
2011-02-23, 04:14 PM
روی 1200 هر دو روش جواب داد

rezaa_gh
2011-02-23, 05:24 PM
منظورتون روشهاي صفحه اول هست
دوستان روش اسكرين سيور هم امتحان كنيد جواب رو بكين

pc_ir
2011-02-23, 05:50 PM
منظورتون روشهاي صفحه اول هست
دوستان روش اسكرين سيور هم امتحان كنيد جواب رو بكين
بله منظورم همون روشها بود

Dj hesam
2011-03-02, 01:39 PM
سلام و درود خیلی قدیمی بود ولی با این حال ممنون.:hmm:

Hos$ein
2011-05-18, 12:22 AM
1200 رو نتونستم آنلاک کنم :(

alimazer
2011-06-02, 12:16 AM
من با این ترفند خیلی هارو سرکار گذاشتم(تعجب کردن) دست درد نکنه رو چند تایی که تست کردم کار کرد

AMiN.RapTure
2011-08-11, 07:18 AM
مشکل من یه چیزه دیگه اس.
اینترفیس اصلی گوشی کد نداره..گوشی آنلاک می شه وقتی قفله.

تمام شماره هام توی سیم کارتن ، می خوام سیم کارت رو عوض کنم ، ولی شماره ها رو می خوام.
وقتی که می خوام کپی کنم به گوشی ، میگه که phone memory protected
و کد می خواد.......
1202
مرسی.

محمد كريم
2011-08-11, 03:47 PM
باسلام آيا روي گوشيهايN86هم جواب ميده

rezaa_gh
2011-08-13, 06:45 PM
مشکل من یه چیزه دیگه اس.
اینترفیس اصلی گوشی کد نداره..گوشی آنلاک می شه وقتی قفله.

تمام شماره هام توی سیم کارتن ، می خوام سیم کارت رو عوض کنم ، ولی شماره ها رو می خوام.
وقتی که می خوام کپی کنم به گوشی ، میگه که phone memory protected
و کد می خواد.......
1202
مرسی.


ببین داداش این مشکل که میگی از خود گوشی هست چون گوشیت رمز نداره و میگه که حافظه ات محافظت شده هست و نمیتونی اطلاعاتی رو برداری یا اضافه کنی.اگر فرمت میشه یه بار فرمت کن ببین جواب میگیری !ارزَش فلش کردن هم که نداره، داره؟
راستی ببین با سیم کارت های دیگه هم مشکل داره یا نه.

em_develop
2011-08-23, 12:13 AM
سلام
این ترفند خیلی جالب و ساده هست خلاصه اگر هم تکراری هست اجازه بدین دوستان تازه کار مثل خودم بدونن:beel::papa:
گوشی های امتحان شده :1209.1112i.1200

به هنگام درخواست پسورد، Back (بازگشت) را انتخاب کنید.
حال دکمه Unlock (باز کردن) را نگه دارید.
پس از 2 ثانیه پیغام * Now Press (حالا * را فشار دهید) بر روی صفحه ظاهر می‏شود.
دقت فراوان کنید این پیغام در کسری از ثانیه ناپدید می شود، در نتیجه شما باید سریع * را فشار داده و وارد گوشی شوید.

عبارات داخل پرانتز، مخصوص گوشی‏های 1200 است که از زبان فارسی استفاده میکنند.
:wow:به همین راحتی و 100% امتحان شده:wow:

:wow:با تشکر و دادن امتياز ما را به ارسال پستهاي مفيد و جالب ترقيب کنيد:wow:


انجام این کار را قبلا روی 1200 دیده بودم اما بر روی 1202 جواب نداد
موفق باشید

m27566
2012-04-25, 03:57 PM
رو مدل های جدید جواب نمیده

rezaa_gh
2012-04-26, 07:42 PM
رو مدل های جدید جواب نمیده

بله درسته چون این مشکل را در سری های جدید درست کردن.

rezaa_gh
2012-04-26, 07:49 PM
رو مدل های جدید جواب نمیده

بله درسته چون این مشکل را در سری های جدید درست کردن.

amin6554
2012-04-27, 01:16 AM
n8 چی

sohiran
2012-04-27, 01:44 PM
n8 چی

تست کن شاید جواب داد:whistle::blink:
کسی جدی تا حالا تست کرده ببینه؟!:rolleyes::ph34r2:

zamanimaso
2013-04-26, 01:13 AM
1200 مونتاژ هن هم جواب داد
:shades2::shades2::shades2::shades2:

سجاد6565
2016-02-02, 09:48 PM
من رو 1280 امتحان کردم نشد. لطفا راهنمایی بفرمایید