PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 6300



romika14
2007-12-17, 08:17 AM
نحوه وصل شدن به اينترنت در 6300 با سيم كارت ايران ول؟

mahdimt2003
2007-12-17, 07:04 PM
سلام من گوشی 6300 دارم امروز اپدیتش کردم ولی دیگه پشتیبانی زبان فارسی رو نداره چیکار کنم؟

Docki_Joon
2007-12-19, 02:30 AM
نحوه وصل شدن به اينترنت در 6300 با سيم كارت ايران ول؟
سلام....چندتا لینک بهت میدم به اونها مراجعه کن و ببین میتونی مشکلتو اونجا پیدا کنی ...

http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=3067

http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=5445

http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=6064

Docki_Joon
2007-12-19, 02:33 AM
سلام من گوشی 6300 دارم امروز اپدیتش کردم ولی دیگه پشتیبانی زبان فارسی رو نداره چیکار کنم؟
خوب مسلما دوست عزیزم ... چون از اول زبان فارسی توی گوشیت نبوده و با فلش کردن(فارسی ساز)..تونستی زبان گگوشی رو فارسی کنی...و بع از آپدیت چون کل سیسیتم گوشی عوض شده زیان فارسی هم از بین رفته....
گوشیتو باید ببیری بدی فلش کنن و برات فارسی ساز رو بریزن....
.................................................. ........................................

یه چیز بهت میگم...سعی کن ندی برات فارسی سار کنن..چون اگه همین جوری بزاریش سرعت گوشیت بیشتره..ولی اگه فلش بشه و فراسی ساز سرعت گوشیت نسبتا پایین میاد.....

hasan569
2007-12-19, 04:11 PM
آيا نرم افزارهاي جاوا روي 6300 نصب مي شوند؟

Docki_Joon
2007-12-20, 02:49 AM
آيا نرم افزارهاي جاوا روي 6300 نصب مي شوند؟
سیستم جاوا طوریه که توی همه ی گوشیها نصب و اجرا میشه.....
پس مسلما هم توی گوشی شما هم بدون مشکلی اجرا خواهد شد.......فقط کافیه یه بار امتحان کنید...

sorset
2008-02-13, 01:27 PM
سلام من گوشی 6300 دارم امروز اپدیتش کردم ولی دیگه پشتیبانی زبان فارسی رو نداره چیکار کنم؟

سلام
در سایت زیر نحوه ی اضافه کردن زبان فارسی رو نوشتم (نیازی به باکس نیست و با کامپیتر خودتون میتونید این کارو بکنید.)
http://forum.codecorona.com/showthread.php?tid=1013