PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 5700 loock code نميگيره



ramsess
2007-12-14, 03:40 AM
5700 هر كدي بهش ميدم ارور ميده از دوستان خاهشمندم كمك كنند

Farbod
2007-12-21, 02:20 AM
یا 4 تا صفره یا 12345 در غیر این صورت شما luck code رو عوض کردید!

ramsess
2007-12-21, 03:23 PM
12345 رو قبول ميكنه ولي كد جديدرو قبول نميكنه؟

ramsess
2008-03-25, 01:23 AM
من خيلي وقت پيش سوال كردم ولي جواب نگرفتم حالا دوباره ديدمش از دوستان و مديران خاهش ميكنم كمكم كنند.من هنوزم اين مشكلو دارم*

Lonely_Man
2008-03-25, 10:49 AM
5700 هر كدي بهش ميدم ارور ميده از دوستان خاهشمندم كمك كنند


12345 رو قبول ميكنه ولي كد جديدرو قبول نميكنه؟


من خيلي وقت پيش سوال كردم ولي جواب نگرفتم حالا دوباره ديدمش از دوستان و مديران خاهش ميكنم كمكم كنند.من هنوزم اين مشكلو دارم*

دوستان عزیز
یه سر به تاپیک زیر بزنید مشکلتون حل میشه.
موفق باشید.:flower:

http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?p=104400#post104400

ramsess
2008-03-26, 02:21 AM
من اصلا بهش كد ندادم كه بخام عوض كنم از همون اول كد نميگيره.
12345 رو قبول ميكنه كد جديدم قبول ميكنه اما وقتي قفلو ميخاي باز كني كد نميخاد

Lonely_Man
2008-03-26, 09:38 AM
من اصلا بهش كد ندادم كه بخام عوض كنم از همون اول كد نميگيره.
12345 رو قبول ميكنه كد جديدم قبول ميكنه اما وقتي قفلو ميخاي باز كني كد نميخاد

دوست عزیز
شما گوشیتون رو قفل می کنید تا از شما Lock code بخواهد.!!!!!
به این مسیر برید

tools /setting /security /phone and sim

حال در این قسمت بر روی گزینه Autolock Period کلیک کنید و اون رو
در حالت user define قرار بدید.سپس از شما مدت زمانی رو که پس از اون گوشیتون
قفل میشه رو می خواهد که بر حصب دقیقه هستش.اون رو وارد کنید و سپس از شما
lock code می خواهد.اون رو هم وارد کنید و گوشیتون پی از اون زمان مورد نظر قفل میشه.

دوست عزیز فکر کنم مشکلتون این بود
شاید هم من متوجه منظور شما نشدم.ولی امیدوارم مشکلتون حل شده باشه.
نکته دیگه اینکه توضیحاتی که دادم مروبوط به n73 بودش و شاید واسه گوشی
شما با تغییر جزء همراه باشه.ولی کلیت ادرس همون بود که گفتم.
موفق باشید.:flower:

ramsess
2008-03-27, 01:20 AM
همه اين كار ها رو كردم ولي قفل بدون خاستن كد باز ميشه

ramsess
2008-03-29, 01:52 AM
از دوستان ومديران خواهش ميكنم كمكم كنند
براي اولين باره كه يه همچين مشكلي برام پيش مياد
عجيبه

saeed o2
2008-03-30, 02:50 AM
مگه میشه .اشتباه نمیکنید؟

ramsess
2008-04-01, 11:59 PM
مگه میشه .اشتباه نمیکنید؟
نه .لطفا کمک کنید.هیچکس نمیدونه؟

saeed o2
2008-04-02, 03:55 PM
نه .لطفا کمک کنید.هیچکس نمیدونه؟
گوشیه شما اصل هست یا نه؟ شاید گوشی تقلبیه.

ramsess
2008-04-04, 01:06 PM
گوشیه شما اصل هست یا نه؟ شاید گوشی تقلبیه.
نميدونم. آلمان

Hamed-bihamta
2008-04-05, 07:21 AM
عزیزم شما گوشیتو یه مستر ریست کن احتمال 90% مشکلت حل میشه...ا

amir.swf
2008-04-05, 03:40 PM
اصلا هیچ ربطی به اصل بودن یا نبودن نداره کی گفته نمیشه مگه میشه نوکیا این قابلیت رو نداشته باشه
فقط اولش یه سری تنظیماتی داره

من کار دارم و در اسرع وقت برات میزارم

amir.swf
2008-04-06, 05:35 PM
setting -> phone -> seciurity keygurd=on