PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سورپرایز:روش جدید فعال سازی تم افکت این بار برای fp1 و fp2 بطور کامل



Gholamzadegan
2010-09-18, 11:37 AM
روش جدید فعال سازی تم افکت این بار برای fp1 و fp2 بطور کامل


دوستان روش جدیدی که براتون توضیح میدم توسط Amir از سایت **** فارسی انجام شده.

:flower::flower::flower:

توضیحات جامع همراه با عکس توسط خودم:

با این روش تم افکت بطور کامل بر روی گوشی های fp1 و اون سری از fp2هایی که تم افکت ندارن اجرا میشه.

این آموزش جدا از یکی قبلی هستش دوستانی که طبق اون عمل کردن اونارو پاک کنن و از این یکی استفاده کنند تا تم افکت به طور کامل رو گوشیشون اجرا بشه.

دوستان با دقت همه ی توضیحات رو مو به مو بخونید و انجام بدید تا مشکلی براتون پیش نیاد:

1 ابتدا برنامه ThemeEffects_fullFx‏ رو بسته به گوشیتون که fp1 هست یا fp2 از ضمیمه دریافت و نصب کنید[این برنامه گزینه تم افکت رو به قسمت تم گوشی اضافه میکنه].

2 گوشی رو ریستارت کنید.

3 برنامه Gererator_FullKastor‏ رو از ضمیمه دریافت و نصب کنید[برنامه تحت python می باشد].

4 گوشی رو در حالت هک قرار بدید.

5 وارد برنامه Gererator_FullKastor‏ بشید.[این برنامه کارش اینه که پچ FullkastorEnable‏ رو در درایو c گوشی می سازه.]

http://0k.010.**********/out.php/i342448_Screenshot0009.jpg

6 خوب حالا طبق توضیحات قبلی پچ FullkastorEnable‏ رو از درایو c بردارید و بریزید تو پوشه رام پتچر.

http://0k.010.**********/out.php/i342457_Screenshot0015.jpghttp://0k.010.**********/out.php/i342449_Screenshot0010.jpg

7 پچ c2z رو هم با برنامه ای که اینجا (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=84999) دادم بگیرید و اون رو هم بریزید تو پوشه رام پتچر.

http://0k.010.**********/out.php/i342455_Screenshot0016.jpghttp://0k.010.**********/out.php/i342453_Screenshot0010.jpg

8 خوب حالا هر دو پچ FullkastorEnable و c2z رو با رام پتچر در حالت auto قرار بدید.

http://0k.010.**********/out.php/i342458_Screenshot0014.jpghttp://0k.010.**********/out.php/i342459_Screenshot0013.jpg

9 تا اینجا 50 درصد راه رو رفتید حالا باید افکت مورد نظرتون رو بریزید تو آدرس زیر:

c:/resource/effects

http://0k.010.**********/out.php/i342461_Screenshot0007.jpg

اینجا (http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=76906&d=1236729056) موجود است.
[فایل فشرده رو استخراج کنید هر کدوم از افکتها رو که خواستید دوباره استخراج کنید و همون پوشه روکه نامش بعد استخراج effects هستش در مسیر c:/resource جایگزین کنید.]

یا برنامه ANIMENU PLUS + Animenu Plus-Fix که تحت python هستش رو نصب کنید و از داخل اون افکت مورد نظرتون رو فعال کنید.

http://0k.010.**********/out.php/i289938_Screenshot0030.jpg

اینجا (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=84999) موجود است.

[دوستانی که با برنامه ANIMENU PLUS مشکل دارن باید بهشون بگم که این برنامه حتما باید در مموری کارت نصب بشه و اگر باز مشکل دارین python+mdul رو گوشی رو حذف و این (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=79790) یکی رو نصب کنید.]

[اگر بازم درست نشد که میشه بطور دستی افکت جایگزین کنید که دیگه نیازی به اون برنامه نباشه.]

خوب بعد اینکه افکت مورد نظرتون رو انتخاب کردین برید اون دو تا پچ رو فعال کنید.

http://0k.010.**********/out.php/i342475_Screenshot0011.jpghttp://0k.010.**********/out.php/i342476_Screenshot0012.jpg

حالا برید به این آدرس:


theme -> options ->theme effect

http://0k.010.**********/out.php/i342463_Screenshot0008.jpg

و تم افکت رو در حالت on قرار بدید.

تمام.

حالا تم افکت هم برای جا به جایی بین آیکنها هم منوها فعال شده.

چند نکته قابل توجه:

1 هر زمان خواستید افکت جدیدی رو فعال کنید به موارد زیر دقت داشته باشید:

اگر بطور دستی می خواهید افکت رو در درایو c جایگزین کنید حتما اول پچ c2z رو غیر فعال کنید بعد از این که جایگزین کردید دوباره پچ رو فعال کنید.

اگر می خواهید افکت رو از برنامه ANIMENU PLUS انتخاب کنید حتما اول گوشی رو در حالت هک قرار بدید.

اگر بعد از جایگزین کردن افکت یا انتخاب افکت از برنامه ANIMENU PLUS یا ریست گوشی اون افکت عمل نکرد اول تم افکت رو خاموش و روشن کنید نشد تم دیگه ای رو انتخاب کنید وقتی اعمال شد دوباره تم دلخواهتون رو انتخاب کنید.

2 هنگامی که می خواهید برنامه جدیدی در گوشی نصب کنید حتما قبل نصب این دو پچ رو غیر فعال کنید.[ممکنه باگی در گوشی ایجاد بشه اگر غیر فعال نکنید.]

دوستان تست کنید و نتیجه رو با اعلام مدل گوشی و ورژن برای اطلاع بقیه دوستان اینجا اعلام کنید.

روی n95 v35 تست شد و بخوبی جواب داد.

موفق باشید.:flower:

zolesk
2010-09-18, 03:25 PM
با تشكر
روی n82 v35 تست شد و بخوبی جواب داد

jak-xavi
2010-09-18, 04:58 PM
با تشکر از Gholamzadegan من این روش رو n95 v35 تست کردم به نتیجه رسیدم
فقط یه مشکلی است وقتی گوشی رو خاموش روشن یا ریست می کنم تم افکت از کار می افته
برای کار انداختن دوباره وارد تم می شم و با یک بار off&onکردن قضیه حل میشه ولی وقی دکمه exit رو میزنم گوشی خاموش میشه برای اینکه خاموش نشه باید حتما با دکمه قرمز خارج بشم

Gholamzadegan
2010-09-18, 05:03 PM
با تشکر از Gholamzadegan من این روش رو n95 v35 تست کردم به نتیجه رسیدم
فقط یه مشکلی است وقتی گوشی رو خاموش روشن یا ریست می کنم تم افکت از کار می افته
برای کار انداختن دوباره وارد تم می شم و با یک بار off&onکردن قضیه حل میشه ولی وقی دکمه exit رو میزنم گوشی خاموش میشه برای اینکه خاموش نشه باید حتما با دکمه قرمز خارج بشم

سلام
وقتی exit میزنی گوشی خاموش میشه:dont:
همچین اتفاقی خیلی بعید به نظر میرسه.
حتما گوشیت مشکل داشته یک هارد ریست کن با کد 7370 دوباره تست کن.
موفق باشی:flower:

jak-xavi
2010-09-18, 11:01 PM
این فقط زمانی که این کار رو میکنم انحام میشه با زمانی که دارم موزیک گوش میدم شاید یکآهنگ رو 10 بار گوش بدم ولی یکدفعه بار 11 خاموش میشه
از وقی این ورژن 35 رو ریختم این مشکل برام پیش اومده دوباره هم ورژن ریختم ولی فرقی نکرد من میگم مشکل از ورژن هستش

R.EVIL
2010-09-19, 01:59 AM
با تشكر از شما دوست عزيز با اين روش نيز زياد افكت در باز و بسته شدن منو ها مانند fp2 حس نميشه
ولي باز هم ممنون همينش هم عاليه

AMG///
2010-09-19, 11:49 AM
سلام و ممنون بابت آموزش خوبتون
فقط یه سوال میمونه اونم اینه که برای ورود به هر نرم افزار یا بازی باید پچ ها رو مثل اون آموزش قبلیه غیر فعال کنیم؟؟

R.EVIL
2010-09-19, 12:06 PM
سلام و ممنون بابت آموزش خوبتون
فقط یه سوال میمونه اونم اینه که برای ورود به هر نرم افزار یا بازی باید پچ ها رو مثل اون آموزش قبلیه غیر فعال کنیم؟؟
آره عزیز البته نه همه ی نرم افزار ها

R.EVIL
2010-09-19, 12:15 PM
با تشکر از Gholamzadegan من این روش رو n95 v35 تست کردم به نتیجه رسیدم
فقط یه مشکلی است وقتی گوشی رو خاموش روشن یا ریست می کنم تم افکت از کار می افته
برای کار انداختن دوباره وارد تم می شم و با یک بار off&onکردن قضیه حل میشه ولی وقی دکمه exit رو میزنم گوشی خاموش میشه برای اینکه خاموش نشه باید حتما با دکمه قرمز خارج بشم
گوشی من هم این طوریه البته تا قبل از استفاده از این آموزش این طوری نبود ولی خوب اینم مشکلی نیست فقط دفعه ی اول بعد از خاموش و روشن کردن گوشی این جوری میشه که با دکمه ی قرمز خارج میشی دفعات بعد هم دیگه اینجوری نمیشه.
البته این مشکلی که شما در رابطه با موزیک گفتین در گوشی من وجود نداره من تست کردم 20 بار اهنگ پخش شد ولی هیچ اتفاقی نیفتاد.
با تشکر از آموزش خوب Gholamzadegan

Gholamzadegan
2010-09-19, 12:45 PM
با تشكر از شما دوست عزيز با اين روش نيز زياد افكت در باز و بسته شدن منو ها مانند fp2 حس نميشه
ولي باز هم ممنون همينش هم عاليه

من تست کردم نحوه باز و بسته شدن منوها با fp2 هیچ فرقی نداره.اگر ANIMENU PLUS رو نصب کردی اون افکت 5800 رو فعال کن تا بفهمی من چی میگم.


سلام و ممنون بابت آموزش خوبتون
فقط یه سوال میمونه اونم اینه که برای ورود به هر نرم افزار یا بازی باید پچ ها رو مثل اون آموزش قبلیه غیر فعال کنیم؟؟

تو گوشی های fp2 پچ c2z باعث میشه بعضی برنامه ها باز نشن و تو fp1 از گالری میندازت بیرون.هر موقع خواستی استفاده کنی غیر فعالش کن.

Gholamzadegan
2010-09-19, 12:50 PM
گوشی من هم این طوریه البته تا قبل از استفاده از این آموزش این طوری نبود ولی خوب اینم مشکلی نیست فقط دفعه ی اول بعد از خاموش و روشن کردن گوشی این جوری میشه که با دکمه ی قرمز خارج میشی دفعات بعد هم دیگه اینجوری نمیشه.
البته این مشکلی که شما در رابطه با موزیک گفتین در گوشی من وجود نداره من تست کردم 20 بار اهنگ پخش شد ولی هیچ اتفاقی نیفتاد.
با تشکر از آموزش خوب Gholamzadegan

دوست عزیز این مشکل شاید یک بار بیفته ولی برای خودم که اصلا مشکلی پیش نیود اون طرف هم اگر اخرین نوشتش رو خونده باشید نوشته قبل از تست این برنامه این مشکل رو داشته.
شما بعد زدن exit گوشیت خاموش که نمیشه حتما ریست میشه.
حالا یک فیلم از موبایلم تهیه و ضمیمه می کنم تا دوستان دو به شک نباشن.
موفق باشید.:flower:

!amir!
2010-09-19, 07:08 PM
با تشکر از Gholamzadegan من این روش رو n95 v35 تست کردم به نتیجه رسیدم
فقط یه مشکلی است وقتی گوشی رو خاموش روشن یا ریست می کنم تم افکت از کار می افته
برای کار انداختن دوباره وارد تم می شم و با یک بار off&onکردن قضیه حل میشه ولی وقی دکمه exit رو میزنم گوشی خاموش میشه برای اینکه خاموش نشه باید حتما با دکمه قرمز خارج بشم

بله دوست عزیز حق با شماست منم وقتی exit گوشی ریسیت میشه و این بخاطر باگ پچ C2z هست...
و راه حل هم گرفتن پچ با برنامه ی دیگریست....

mehdi-418
2010-09-22, 11:50 PM
سلام
ممنون از برنامه ی جالبتون، روی n82 v 35 به خوبی کار کرد

AMG///
2010-09-23, 10:35 AM
روی 6120تست شد
با تشکر:flower:

bazar_111
2010-09-23, 11:51 AM
ببخشید روی N86 جواب میده آیا میشه رو صفحه عکس کامل انداخت

Gholamzadegan
2010-09-23, 02:17 PM
ببخشید روی N86 جواب میده آیا میشه رو صفحه عکس کامل انداخت

د.وست عزیز این تم افکت هستش و ربطی به عکس تمام صفحه نداره.
موفق باشید:flower:

M.SALEM
2010-09-24, 09:18 PM
اقا من نمیتونم تم افکتها رو دانلود کنم لطفا کمک کنید

bazar_111
2010-09-25, 06:53 PM
د.وست عزیز این تم افکت هستش و ربطی به عکس تمام صفحه نداره.
موفق باشید:flower:

ببخشید چطوری میتونم عکس تمام صفحه بزارم لطفا کمک کنید پچ یا برنامه ای اگه هست راهنمایی کنید :lol::lol:

bazar_111
2010-09-25, 06:54 PM
گوشیم n86 هست

Brave_ezio
2010-09-29, 11:40 AM
داداش این fullkastor ‎‏ وقتی میخوام نصب کنم میزنه component payton s60‎ missing ‎‏ بعدشم آیکونش باز نمیشه هیچ برنامه ای نیست داخل درایو c‏ فقط about fullkaster.txt‏ ساخته شده پایتونم نصب کردم حل نشد گوشیم 6120 ورژن 7.10 با hellox ‎‏ هک شده ممنون اگه راهنمایی کنید.

mehdi-418
2010-09-29, 11:01 PM
سلام من هر بار گوشیمو ری استار میکنم تم افکت از کار می افته،تمام پچها رو رو اجرای خودکار میزارم و حتی بعد از ری استارت گوشی یکبار هم تم افکت رو خاموش روشن میکنم ولی دیگه عمل نمیکنه و مجبورم افکتها رو از اون ادرسی که گفته بودید پاک کنم ودوباره به همون آدرس کپی کنم، لطفا راهنماییم کنید.

نامجو
2010-10-08, 06:35 PM
با دورود کاملا برنامه بسیار خوبی بود
من تا همین چند روز پیش وقتی از تو دسکتاپ میرفتم تومنو و برعکس و همچنین منو رو میگرفتم تا وارد تسک منیجر بشم هیچ اتفاق خاصی نم افتاد ولی 2روز پیش یه اتفاق عجیب افتاد و من هنگام ورود به تمام منوهای بالا افکت داشتم ولی امروز دوباره اون پرید کسی میتونه بگه چرا؟

adel1363
2010-10-08, 06:42 PM
aali bod

Gholamzadegan
2010-10-08, 06:52 PM
داداش این fullkastor ‎‏ وقتی میخوام نصب کنم میزنه component payton s60‎ missing ‎‏ بعدشم آیکونش باز نمیشه هیچ برنامه ای نیست داخل درایو c‏ فقط about fullkaster.txt‏ ساخته شده پایتونم نصب کردم حل نشد گوشیم 6120 ورژن 7.10 با hellox ‎‏ هک شده ممنون اگه راهنمایی کنید.

دوست عزیز مشکل شما از نسخه python هستش اونی رو که تو پست اول معرفی کردم نصب کن درست میشه.
موفق باشید:flower:


سلام من هر بار گوشیمو ری استار میکنم تم افکت از کار می افته،تمام پچها رو رو اجرای خودکار میزارم و حتی بعد از ری استارت گوشی یکبار هم تم افکت رو خاموش روشن میکنم ولی دیگه عمل نمیکنه و مجبورم افکتها رو از اون ادرسی که گفته بودید پاک کنم ودوباره به همون آدرس کپی کنم، لطفا راهنماییم کنید.

شما پس از ریستارت یک بار تم افکت رو خاموش و روشن کن و یک بار هم منو گوشی رو از options>exit ببند و دوباره باز کن.
موفق باشید:flower:


با دورود کاملا برنامه بسیار خوبی بود
من تا همین چند روز پیش وقتی از تو دسکتاپ میرفتم تومنو و برعکس و همچنین منو رو میگرفتم تا وارد تسک منیجر بشم هیچ اتفاق خاصی نم افتاد ولی 2روز پیش یه اتفاق عجیب افتاد و من هنگام ورود به تمام منوهای بالا افکت داشتم ولی امروز دوباره اون پرید کسی میتونه بگه چرا؟

شما پس از ریستارت یک بار تم افکت رو خاموش و روشن کن و یک بار هم منو گوشی رو از options>exit ببند و دوباره باز کن.
موفق باشیدhttp://www.ir-tci.org/forum/images/smilies/Smile%20%2814%29.gif

نامجو
2010-10-09, 05:22 PM
با دورود کاری رو که گفتید انجام دادم ولی بازم همون جوری فک کنم با نصب یه برنامه این جوری شد من تو این چند روز چند تا برنامه نصب کردم ولی وقتی دوبازه اونارو نصب میکنم باز فایده نداره؟

hamalous
2010-10-10, 01:52 PM
سلام من اين كارو انجام دادم ولي گزينه تم افكت به بخش تم اضافه نميشه رو گوشي ان 95 هشت گيگ

Gholamzadegan
2010-10-11, 12:00 PM
با دورود کاری رو که گفتید انجام دادم ولی بازم همون جوری فک کنم با نصب یه برنامه این جوری شد من تو این چند روز چند تا برنامه نصب کردم ولی وقتی دوبازه اونارو نصب میکنم باز فایده نداره؟

پس مسلما یکی از کارهای زیر رو انجام ندادی:

پچ c2z و fullkastor فعال و در حالت auto قرار ندارند.

افکت مورد نظرت رو در آدرس:c:\resource قرار ندادی.

تم افکت رو روشن نکردی.

به نظرم یک بار دیگه پست اول رو بطور کامل بخوان و انجام بده مشکلت حل میشه.


سلام من اين كارو انجام دادم ولي گزينه تم افكت به بخش تم اضافه نميشه رو گوشي ان 95 هشت گيگ

شما پس از نصب برنامه ThemeEffects_fullFx‏ باید گوشی رو ریست کنی بعد یری تو قسمت تم اون گزینه ایجاد شده.

نامجو
2010-10-11, 01:30 PM
با دورود
اولن ممنون كه زود به زود جواب ميدي.من مشكلم اين بود كه اين برنامه بطور كامل تو تمام منوها انجام ميشه يعني برنامه درست اجرا شده ولي فقط تو رفت و برگشت به دسكتاپ عمل نميكنه چيكار كنم؟

Gholamzadegan
2010-10-11, 07:54 PM
با دورود
اولن ممنون كه زود به زود جواب ميدي.من مشكلم اين بود كه اين برنامه بطور كامل تو تمام منوها انجام ميشه يعني برنامه درست اجرا شده ولي فقط تو رفت و برگشت به دسكتاپ عمل نميكنه چيكار كنم؟

اون رفت و برگشت به دکستاپ برا بعضی افکتها عمل میکنه مثلا برا ترنادو 1 عمل میکنه.
موفق باشید:flower:

hamalous
2010-10-13, 07:52 PM
براي 6760 اسلايد چجوري بايد رسيت كني

Gholamzadegan
2010-10-13, 10:22 PM
براي 6760 اسلايد چجوري بايد رسيت كني

دوست عزیز منظور از ریست همون خاموش و روشن کردن گوشی شما یک بار گوشی رو خاموش و دوباره روشن کن همین:papa:
موفق باشید:flower:

hamalous
2010-10-14, 07:33 PM
من اين كار رو هم كردم ولي گزينه تم افكت اضافه نشد

Gholamzadegan
2010-10-14, 08:11 PM
من اين كار رو هم كردم ولي گزينه تم افكت اضافه نشد

شما ThemeEffects_fullFx‏ رو نصب کردی؟
بعد نصب این برنامه گوشیت رو ریست کنی گزینه تم افکت به آدرس زیر اضافه میشه:
theme -> options ->theme effect

hamalous
2010-10-15, 08:39 PM
دوست عزيز من هم تو ان 95 هشت گيگ وهم تو 6760 نصب كردم و تو آدرسي هم كه گفتيد رفتم ولي چيزي اضافه نشده بود در ضمن رسيت هم كرد

Gholamzadegan
2010-10-15, 09:50 PM
دوست عزيز من هم تو ان 95 هشت گيگ وهم تو 6760 نصب كردم و تو آدرسي هم كه گفتيد رفتم ولي چيزي اضافه نشده بود در ضمن رسيت هم كرد

گوشیت رو با کد #7370#* مستر ریست کن بعد دوباره پست یک رو با دقت بخون مراحل رو به ترتیب انجام بده حتما درست میشه.
موفق باشید:flower:

hamalous
2010-10-16, 12:45 PM
آقا درست شد با تشكر از gholamzadeganعزيز

big stone
2010-10-18, 02:37 PM
سلام من فعال کردم به خوبی ولی بعد از این کار گوشی خود به خود ریست میشه ریست هم کردم *7370#* ولی تا وقتی تم افکت راه اندازه نشه این جوری نمیشه
فقط جهت اطلاع

NURSE 06
2010-10-19, 03:36 PM
كارتون قابل تحسينه ولي تم افكت سرعت گوشي رو كم مي كنه !:student:

qerenfil
2010-11-28, 12:30 PM
1-حالا میشه افکتهای تمدار مخصوص گوشی های افکتدار رو روی fp1 با این متد نصب کرد
2-افکتهای بیشتر رو از کجا پیدا کنیم؟

Gholamzadegan
2010-11-29, 02:50 PM
سلام من فعال کردم به خوبی ولی بعد از این کار گوشی خود به خود ریست میشه ریست هم کردم *7370#* ولی تا وقتی تم افکت راه اندازه نشه این جوری نمیشه
فقط جهت اطلاع

كارتون قابل تحسينه ولي تم افكت سرعت گوشي رو كم مي كنه !:student:

ریست شدن گوشی و پایین اومدن سرعت همه و همه از ایراداتی هست که پچ C2Z به وجود میاره پس تقصیر تم افکت نندازین اگر تم افکت سرعت گوشی رو پایین میاورد باید اونایی که گوششیشون پیش فرض تم افکت داره این حرف رو میزدن نه اونایی که نداره شرکت نوکیا هم هیچ وقت نمیاد چیزی رو گوشی هاش بزاره که سرعت رو پیین بیاره.


1-حالا میشه افکتهای تمدار مخصوص گوشی های افکتدار رو روی fp1 با این متد نصب کرد
2-افکتهای بیشتر رو از کجا پیدا کنیم؟

بله میشه باید افکت اون تم رو در همون حلی که در پست یک گفته شده جایگزین کنید.
به جز این افکت ها فعلا چیز جدیدی نیست.

rezaeman
2011-03-25, 10:25 AM
سلام
اینم بابت درخواست شما دوست گرامی
هرچند در برابر استفاده ای که ما میکنیم خیلی ناچیزه

paresa2000
2011-03-25, 08:59 PM
من وقتی میرم تو قسمت برنامه ها پوشه برنامه ها خالیه .چی کار کنم کمک

paresa2000
2011-03-26, 12:30 PM
چرا یکی کمک نمیکنه من همه کار ها رو درست انجام میدم اما پوشه ی برنامه خالیه چرا؟ وقتی تم افکت رو غیر فعال میکنم درست میشه تازه یک بار گوشیم رو هم فرمت کردم بازکم نشده یکی به دادم برسه دارم دیونه می شم.n82 v20.0.062

8lone
2011-05-11, 03:22 AM
روی 5320 هم جواب داد! ببین چیه که رو 5320 جواب داده!
فقط 1 سوال...
برای تمامیه منوها افکت نمیده... یه جورایی جاهایی که خیییییییییییلی ابتدایی هستن رو عوض میکنه...
چرا؟؟

8lone
2011-05-11, 12:09 PM
برای منم این مشکل پیش اومد
اول هرچی چیز مهم داری یه جا بریز
بعد *#7370# (از راست به چپ) بزن، گوشی مستر ریست شه، بعدش سبز + ستاره + 3 + کلید پاورت رو بگیر تا کلا گوشی نو شه! هکش کن، پایتون هم بریزی بد نیست، و مراحل رو به دقت از اول بیا درست میشه.. فقط دقیقا مراحل مرتب باشنا... هرجا هم که گفته ریست کنین ریست کن! من خودم 1 سری تنبلی کردم همینجوری شد!

البته این راه خیلی شاکی ایشه ها! با یه بار خاموش روشن کردن هم یحتمل درست میشه!:دی!

نامجو
2011-05-12, 03:06 PM
با دورود
خوب دوستان این رو هم یه 2روز پیش اتفاقی فهمیدم دوستان برای اینکه برای ورود و خروج به منوشون هم افکت داشته باشند ابتدا باید با برنامه jbak task ایکون stand by رو delet کنند.وهمچنین برای داشتن افکت تو ورود وخروج به تسک منیجرشون یه بار گزینه exit رو تو تسک منیجرشون (jbak task)بزنند و بعدش شاهد تغییرات باشن.حالا فقط مونده افکت برای فولدرها که اصلا برا رفت و برگشت تو فولدرها افکت نمیزنه!ببینم میشه اونم درست کرد یا نه؟