PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا راهنمایی کنید



aerosadegh
2007-12-09, 11:15 AM
قبل از اضافه کردن پچ باید حتما فلاش کنیم
لطفا توضیح دهید با تشکرSmile (50)

*****
2007-12-17, 03:40 PM
سلام
گوشی من K510 است باید فلش کنم

aerosadegh
2007-12-21, 11:04 AM
يادم رفت گوشى من w800i 36 brown است

Sobh@n
2007-12-22, 01:38 PM
خیر دوست عزیز با setool2lite خیر نیازی نیست ولی چون گوشی شما cid 36 هست باید از فار منیجر استفاده کنید که بازم نمیخاد ولی یخورده سخته

aerosadegh
2007-12-23, 06:09 PM
لطفا توضیح بده آقا سبحان یه خورده سخته یعنی چی ؟
می تونم فریمور 49 رو که مال W800 هست رو گوشیم نصب کنم؟

Sobh@n
2007-12-23, 08:23 PM
منظور از سخته اینه که کار با فار منیجر سخته و فکرم نکنم بتونی فریمور 9 روی 36 فلش کنید

aerosadegh
2007-12-25, 11:45 AM
بیشتر توضیح بده آقا سبحان چطور با far پچ vkp نصب میشه؟

Sobh@n
2007-12-25, 04:11 PM
عزیز من با فار منیجر کار نکردم چون خیلی درد سر داره توی تاپیک مربوطش آموزش کتمل هست

aerosadegh
2007-12-26, 03:27 PM
منظور از سخته اینه که کار با فار منیجر سخته و فکرم نکنم بتونی فریمور 9 روی 36 فلش کنید آقا سبحان اگه با باکس فلش کنم میشه 49 بشه .
یه مشکل برای گوشیم پیش اومد که دادم فلشش کردن طرف گفت 49 red زده ولی لوگش رو نگاه کردم همون 36 بود!!؟؟:atten:

Sobh@n
2007-12-27, 02:55 PM
نمیدونم یا طرف دروغ گفته یا خواسته بکنه نشده حالا شما یک امتحان کن ببین setool میشناسه کوشی رو؟

aerosadegh
2007-12-30, 11:30 AM
نمیدونم یا طرف دروغ گفته یا خواسته بکنه نشده حالا شما یک امتحان کن ببین setool میشناسه کوشی رو؟
نه دیگه نمیشناسه
اگه میشناخت که الان کلاهم در هوا بود و تا عید هم پایین نمی آمد:Smile (38):
حالا نمی دونم 49 میشه کردش یا نه؟

aerosadegh
2007-12-30, 12:06 PM
یه سوال دیگه من گوشیم R1BC002 بود ( تا قبل از اینکه خراب شه ) وقتی دادم فلشش کنه ،عوضش کرد و شدR1AA008 میتونم خودم دوباره با فلش به حالت قبلی تبدیلش کنم چون پچ هایی که هست فقط برای این ورژنه آقا سبحان اگه میدونی لطفا هم جواب این پست و هم پست بالایی رو بده ممنون

Bull
2007-12-30, 12:58 PM
گوشی هائی با cid36 می توانند با برنامه ++XS فلش شوند.فقط کافی فایلهای FS و Main فریموری رو که می خوای داشته باشی.با این برنامه حتی دیگه به فایل کاستومایز هم احتیاجی نداری.چون خود این برنامه کاستومایز داره.کار باهاشم خیلی راحته.پچهاتم باید با برنامه فارمنیجر نصب کنی.

Bull
2007-12-30, 01:07 PM
دوتای این برنامه ها رو می تونی از آدرس زیر دانلود کنی:
http://*******.pl/component/option,com_remository/Itemid,37/func,select/id,23/
فقط باید اول توسایتش عضو بشی.در ضمن بهترین فریمور برای W800 همونR1BC002 هستش.یا علی

aerosadegh
2008-01-02, 01:16 PM
گوشی هائی با cid36 می توانند با برنامه ++XS فلش شوند.فقط کافی فایلهای FS و Main فریموری رو که می خوای داشته باشی.با این برنامه حتی دیگه به فایل کاستومایز هم احتیاجی نداری.چون خود این برنامه کاستومایز داره.کار باهاشم خیلی راحته.پچهاتم باید با برنامه فارمنیجر نصب کنی.
حالا چطور با فار منجر پچ نصب کنم آقا سیناکر:beel:

Sobh@n
2008-01-02, 02:25 PM
توی pdf آموزشی که جناب avax گذاشتن هست

Bull
2008-01-02, 05:44 PM
حالا چطور با فار منجر پچ نصب کنم آقا سیناکر:beel:

اینم از فایل PDF آموزش برنامه ++XS:
http://www.freewebs.com/moidz/HACK%20new%20edit.rar
آموزش کار با فار منیجر هم قاعدتا باید تو همین سایت باشه.بگردی پیدا می کنی.در ضمن دوست عزیز من سینا هستم نه سیناکر.حروفK و R حروف اول نام خانوادگی من می باشند.عدد 6 هم همینجوری گذاشتم!موفق باشی

Bull
2008-01-02, 05:46 PM
در ضمن با همین ++xs پچ هم میتونی نصب کنی.

aerosadegh
2008-01-03, 09:51 AM
در ضمن با همین ++xs پچ هم میتونی نصب کنی.آموزش نصب پچ توش نبود
برای آموزش فار منجر هم چیزی پیدا نکردم:lol:

aerosadegh
2008-01-03, 09:55 AM
اینم از فایل PDF آموزش برنامه ++XS:
http://www.freewebs.com/moidz/HACK%20new%20edit.rar
آموزش کار با فار منیجر هم قاعدتا باید تو همین سایت باشه.بگردی پیدا می کنی.در ضمن دوست عزیز من سینا هستم نه سیناکر.حروفK و R حروف اول نام خانوادگی من می باشند.عدد 6 هم همینجوری گذاشتم!موفق باشی
ببخشید عذر میخام:dont:

Bull
2008-01-03, 11:19 AM
آموزش نصب پچ توش نبود
برای آموزش فار منجر هم چیزی پیدا نکردم:lol:

اینم از آموزش فار منیجر:
http://ir-tci.org/forum/showthread.php?t=4528
موفق باشی.یا علی

aerosadegh
2008-01-05, 08:57 AM
اینم از آموزش فار منیجر:
http://ir-tci.org/forum/showthread.php?t=4528
موفق باشی.یا علی
آقا آموزش نصب پچ توش نبود که
اونها رو قبلا خونده بودم فقط قسمت fs رو توضیح داده و flash رو نگفته درخواست ادامه مطلب رو هم دادم ولی انگار سرش شلوغ بوده ندیده یا وقت نکرده بذاره در هر صورت از ایشان هم ممنونم :lol:

aerosadegh
2008-01-05, 09:04 AM
اصلا یه سوال دیگه که اگر جوابشو بگیرم تمام مشکلاتم حله
اولا اقدامات لازم برای آپدیت کردن رو بگید(مثلا نیاز به redکردن هست؟ ،نیاز به آنلاک هست؟ و...):student:
ثانیا آنلاک چه کاری روی گوشی انجام میده و برای چه باید آنلاک کنیم آیا برای فلش یا چیز دیگه؟:lol:
ثالثا من فایل هایmain&fs 49red رو برای گوشیم دان کردم میتونم گوشیمو با این فریمور فلش کنم اگه میتونم قبلش چه کارهایی باید انجام بدم؟
از جواب شما سپاس گذارم :beel:

Bull
2008-01-05, 12:46 PM
اصلا یه سوال دیگه که اگر جوابشو بگیرم تمام مشکلاتم حله
اولا اقدامات لازم برای آپدیت کردن رو بگید(مثلا نیاز به redکردن هست؟ ،نیاز به آنلاک هست؟ و...):student:
ثانیا آنلاک چه کاری روی گوشی انجام میده و برای چه باید آنلاک کنیم آیا برای فلش یا چیز دیگه؟:lol:
ثالثا من فایل هایmain&fs 49red رو برای گوشیم دان کردم میتونم گوشیمو با این فریمور فلش کنم اگه میتونم قبلش چه کارهایی باید انجام بدم؟
از جواب شما سپاس گذارم :beel:

والا تا حالا من در مورد آنلاک چیزی نشنیدم.گوشی های W800 به طور پیش فرضCID36 هستند و شما نمی تونی اونو با فریمور CID49 فلش کنی.به نظر من فریمور R1BC002 را با برنامه ++XS رو گوشیت فلش کن که بهترین فریمور برای W800 است.پچهاتم باید فارمنیجر نصب کنی که خیلی دردسر داره.از من میشنوی اگه گوشیتو فلش کردی و رو please wait گیر نکرد پچو بی خیال شو.در مورد آپدیت هم اگه منظورت آپدیت با اینترنت است اگه از اینترنت دیال آپ استفاده می کنی اصلا طرفش نرو.چون خیلی دردسر داره.موفق باشی.یا علی

aerosadegh
2008-01-06, 10:43 AM
1)آنلاک داخل آموزش آقا آواکس برایxs++ v بود :dont:
2)من فریمور r1bc002 رو با cid49 red که ماله w800 دارم و36 رو گیر نیووردم میتونم اون رو فلش کنم:feel:
3) بله منظورم با اینترنته ولی من سرعت دانلودم حدود 350 است و میخام اپدیت بشه و همونطور که آقا سبحان گفته(تو همین تاپیک) red 49 بشه:beel:

Bull
2008-01-06, 12:49 PM
1)آنلاک داخل آموزش آقا آواکس برایxs++ v بود :dont:
2)من فریمور r1bc002 رو با cid49 red که ماله w800 دارم و36 رو گیر نیووردم میتونم اون رو فلش کنم:feel:
3) بله منظورم با اینترنته ولی من سرعت دانلودم حدود 350 است و میخام اپدیت بشه و همونطور که آقا سبحان گفته(تو همین تاپیک) red 49 بشه:beel:

2)نمیشه دوست من تو باید مال cid36 رو فلش کنی.حیف که اینترنتم دیال آپه :cry:وگرنه فریمورcid36 رو یه جا برات آپلود می کردم بری حالشو ببری.در هر صورت فریمورr1bc002 برای cid36 رو می تونی از این آدرس دانلود کنی:
http://rapidshare.com/files/12706205/K750toW800.rar.htm
البته این یک مجموعه برای تبدیل کردن k750 به w800 است که فریموری رو هم که می خوای توش داره.
3)در مورد آپدیت هم من شنیدم که فقط فریمور گوشی رو به جدیدترین نسخه موجود ارتقا می ده و در مورد تبدیل brown36 به red49 هیچی نشنیدم.اگه این جور باشه خیلی خوبه.اگه اینکارو کردی حتما نتیجشو به من بگو.
ولی دوست من مشکل اینجاست که تو چه فلش چه آپدیت کنی اگه گوشیت سریال چنجی باشه رو please wait گیر می کنه و بالا نمیاد و دوباره همون آشو و همون کاسه.باید حتما روش پچ please wait رو نصب کنی.حالا اگه 36 باشه با فار منیجر و اگه هم 49 باشه با setool2lt.موفق باشی

Bull
2008-01-06, 01:02 PM
تا اونجائی که من تحقیق کردم دوست من تبدیل brown36 به red49 فقط با باکس ممکن است.موفق باشی

aerosadegh
2008-01-21, 09:17 AM
تا اونجائی که من تحقیق کردم دوست من تبدیل brown36 به red49 فقط با باکس ممکن است.موفق باشی
مطمئنی اخه من دادم فلش کنه گفت با 49 red فلش کرده ولی چکش کردم هنوز 36 brown بود اگه مطمئنی بگو تا قال قضیه رو بکنم و بدم با 49 red فلش کنه :happy:

Bull
2008-01-21, 09:26 AM
مطمئنی اخه من دادم فلش کنه گفت با 49 red فلش کرده ولی چکش کردم هنوز 36 brown بود اگه مطمئنی بگو تا قال قضیه رو بکنم و بدم با 49 red فلش کنه :happy:

والا من تو یه سایت خوندم و خودم تا حالا امتحان نکردم.ولی میشه با باکس اینکار را کرد.

aerosadegh
2008-02-02, 07:18 PM
تا اینجا فهمیدم که گوشیهای 36brown رو هم میشه با فلش باکس فیرمور 49red راحتتر هک کرد هم با آپدیت کردن 49 میشه ولی حالا یه سوال خفن تر دارم که میخام آقا سبحان هم در جواب دادنش کمک کنند چون میدونم که اطلاعاتشو دارن و اون سوال اینه که :
آپدیت کردن بهتره یا فلش باکس (چرا چون پرسیدم گفتند که: فلش باکس ممکنه بعدا برات مشکل ایجاد کنه )
حالا من موندمو این دو راهی از لحاظ آپدیت هم باید بگم که من اینترنت عادی 350-450 کیلو رو دارم و مشکلی ندارم مشکل من فقط روش است و بس.
حالا از هرکس که کار بلده از جمله آقا سبحان خواهش میکنم به این سوال جواب بده .
متشکرم

Sobh@n
2008-02-02, 10:03 PM
من که با اینرنت توصیه میکنم اخه اساسی گوشی رو نو میکنه ولی باید وقت و هزینه زیاد صرف کنی
ممکنه باکس ها قدیمی باشن و گوشی رو با ورزن قدیمی آپدیت کنن

aerosadegh
2008-02-04, 12:05 PM
پس بايد آپديت كنم اون هم با sesu درسته؟

Sobh@n
2008-02-04, 12:56 PM
بله دوست عزیز

aerosadegh
2008-02-25, 06:41 PM
آقا سبحان طريقه تبديل 36 به 49 رو بذار(با باكس فلش).
ديگه زدم به سيم آخر

aerosadegh
2008-02-27, 11:00 AM
اصلا يه سوال ديگه علاوه بر سوال بالا
كاستومايز كردن گوشى يعنى چى؟
به چه درد ميخوره؟
چه كارى رو گوشى انجام ميده؟
cda چیه و چیکار میکنه؟
ببخشيد 5 تا شد.:lol:
لطفا توضيح كامل دهيد.:beel:
ممنون:god:

aerosadegh
2008-03-02, 11:32 AM
بدينوسيله از شما دوستان گرامى خواهشمندم به من كمك كرده و پاسخ سؤالاتم را در 2 پست بالا بدهيد.
با تشكر
محمد صادق يزدانى

aerosadegh
2008-03-11, 02:58 PM
لطفا کمک کنید ضروری و فوریه ممنون:Smile (39):

ahmad_ml
2008-03-11, 04:38 PM
کاستومایز یعنی زبان گوشی مثل فارسی عربی و.... رو ریختن رو گوشی

aerosadegh
2008-03-13, 08:52 AM
لطفا اگر میدانید جواب بقیه سوالات را بدهید :student:
ممنون :beel: