PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا این پچها کار نمیکنن ؟؟؟؟؟



meysam_700
2007-12-06, 09:29 PM
سلام
مرسی از تمام دوستانی که این نرم افزار خوب رو برای سونی اریکسون دارها معرفی کردند
میدونم خیلی سخته پاسخ این همه کاربر رو دادن

ولی من چند تا سوال داشتم که امیدوارم آقا فربد یا آقا سبحان یا هر دوست دیگه ای که به این برنامه تسلط داره بتونه جواب منو بده
این برنامه کارکردن باهاش خیلی ساده است ولی یه خوده ریزه کاری داره شاید من اون ریزه کاری هاشو بلد نیستم

من تا حالا انواع پچ رو روی گوشیم با دقت تمام نصب کردم ولی نمیدونم چرا از هیچ کدومشون نتیجه نمیگیرم؟!!!!!شاید اشکال در نصب منه
ولی باور کنید من تو طول زندگیم هیچ متنی رو این قدر دقیق نخوندم
مثلا همین پچ پسوورد دابلیو 700 که گفته شده بعد از نصب بر روی منو بروید و ولوم کم را زده تا پچ فعال شود ولی من این کار رو کردم و پچ فعال نشد

:dont:

Sobh@n
2007-12-06, 10:48 PM
دوست من پچ باید به فریمور گوشی شمات بخوره اگه نخوره به هیچ عنوان کار نمیکنه

meysam_700
2007-12-07, 12:45 PM
سلام آقا سبحان

قبل از هر چی از شما به خاطر این همه صبر و حوصله در پاسخ دادن به کاربرها تشکر میکنم
.
.
.



welcome to setool2 lite edition v 1.08
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
ChipID:8040,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:49
Speed:921600
Flash ID check:890D
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI: ----------------- CERT:RED
FLASH CID:49 COLOR:RED

MAPP CXC article: R1CA021 prgCXC1250518_TAIWAN_CR
MAPP CXC version: R1CA021
Language Package:EMEA_6
CDA article: CDA102295/7
CDA version: R2A
Default article: cxc1250522
Default version: R1CA021

Operator: 000-00

USERCODE:4909

Elapsed:5 secs.

این اطلاعاتی که برنامه به من میده

لصف کنید ببینید اصلا برای همچین فریموری پچ هست

و اینکه اصلا فریمور گوشی من چنده؟

یا اصلا این برنامه گوشی منو ساپورت میکنه ؟ خودم که فکر کنم ساپورت میکنه.

بازم مرسی

Sobh@n
2007-12-07, 03:06 PM
اول از همه ممنون دوست من وظیفمه
والا پچهایی که برای w700 گذاشتم به گوشیتون سازگاره چون فریمورتم بهترینه ولی مطمینی درست کار میکنی جایی ایراد نداره آخه نصب پچ خیلی سادست

meysam_700
2007-12-07, 07:06 PM
نمیدونم؟والا

من درست طبق همون کارایی که گفتید انجام میدم:Smile (2):

meysam_700
2007-12-08, 11:16 AM
سلام
بالاخره تونستم درایو صدا رو نصب کنم .......... صدای گوشیم فوقالعاده شده:Smile (40)::D

ولی اگر بخوام اونو به حالت اول برگردونم باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟

Sobh@n
2007-12-08, 12:52 PM
باید درایور اصلی رو بندازی رو گوشیت

meysam_700
2007-12-08, 04:43 PM
خوب اون درایو اصلی رو تو سایت نداریم من دانلود کنم؟؟؟؟؟

اگه هست لطف کنید آدرس بدبد

مرسی

فعلا که همین طوری بیشتر فاز میده

گفتم شاید لازم شد داشته باشیم.:Smile (7):

meysam_700
2007-12-08, 05:03 PM
راستی یادم رفت اون منو های رو هم اگه تونستی منوی فابریک w700 رو بزار

بازم مرسی عزیز

@amir@
2007-12-08, 08:01 PM
دوست عزیز منو را می توانی از این قسمت دانلود کنید.http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=6756&page=9

@amir@
2007-12-08, 08:03 PM
البته مال w800 که به w700 هم میخوره.

@amir@
2007-12-08, 08:06 PM
درایو هم میتوانی از این قسمت بگیری.http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=6944

@amir@
2007-12-08, 08:07 PM
دوست عزیز مشکلتان درباره ی پچ پسورد حل شد؟

meysam_700
2007-12-08, 11:47 PM
سلام

نه من پچ رو کامل نصب کردم ولی هر چی ولوم - رو میزنم کاری صورت نمیده !! :Smile (30):

mahmoud60
2007-12-13, 03:10 PM
سلام دوستان گوشی من k550 است ولی نمیدونم فریمور و.... اون چیه اگه میشه طبق اطلاعات زیر به من مشخصات گوشیمو بدین .در ضمن من تونستم درایو صدا نصب کنم مشکل من تو پچ است
آیا میشه پچ پاسورد w700 رو گوشیم بزنم؟
با تشکر محمود


Abort all operations

.
Can't load id loader !
Elapsed:13 secs.
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35851601332286 CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED

MAPP CXC article: R6BC002 prgCXC1250670_CHINA_LI
MAPP CXC version: R6BC002
Language Package:M_EAST_N_AFR
CDA article: CDA123456/123
CDA version: R2A
Default article: cxc1250671
Default version: R6BC002

Operator: 000-00

Elapsed:5 secs.

Sobh@n
2007-12-13, 03:29 PM
خیر دوست من پچ هر گوشی مختص خودش هست تازه هر فریموری هم یک پچ اختصاصی داره

@amir@
2007-12-14, 11:47 AM
Default version: R6BC002
دوست عزیز فریمور گوشی شما R6BC002

@amir@
2007-12-14, 11:55 AM
meysam جان شما دوتا پچ را نصب کنید بعد وارد منو شوید دکمه ی منفی ولوم را فشار دهید تا پچ فعال شود.