PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : من تخصصی موبایل > اپراتور های تلفن همراه > ایرانسل بارگذاري مجدد اين صفحه اتصال k900+ چینی به اینتر



tofan8
2010-09-01, 01:03 PM
درود
من یه k900+ چینی دارم میخوام تو کامپیوتر به عنوان modem استفاده کنم مثل sony و nokia ولی تو قسمت هارد وارد مودمی باسش نیست لطفا راهنمایی کنید

نرگس یاس
2010-10-11, 11:11 PM
[Qدرود
من یه k900+ چینی دارم میخوام تو کامپیوتر به عنوان modem استفاده کنم مثل sony و nokia ولی تو قسمت هارد وارد مودمی باسش نیست لطفا راهنمایی کنید[/QUOTE]

نرگس یاس
2010-10-11, 11:18 PM
تو رو جدتون دیگه اعصابم به هم ریخته هیشکی نیس که به من بگه چه جوری میشه با k900+ با کامپیوتر به اینترنت وصل شد؟

TürkÖglü
2010-10-11, 11:29 PM
درود
من یه k900+ چینی دارم میخوام تو کامپیوتر به عنوان modem استفاده کنم مثل sony و nokia ولی تو قسمت هارد وارد مودمی باسش نیست لطفا راهنمایی کنید
بی خیال بشی بهتره چون کلی مشکل داره و اگه تونستی وصل هم کنی اونقدر سرعت پایینه که 5 دقیقه طول میکشه تا صفحه اول گوگل بیاد!!!!!!!

zeynab.sh
2011-06-09, 07:01 PM
سلام دوست عزیز.
با بلوتوث وصلش کنی بهتره
من استفاده کردم جواب میده