PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی اینترنت گوشی های بلک بری ( همراه تصویر )



Mehdi/Sh
2010-08-27, 05:38 PM
سلام خدمت دوستان

درباره راه اندازی اینترنت گوشی های بلک بری چند نکته ساده وجود داره
متاسفانه Browser اصلی اکثر گوشی های بلک بری فقط بوسیله Wifi کار میکنه جز
در مدل های معدودی مثل Storm یا در سیستم عامل های Leak ( کوک شده )
که از GPRS یا EDGE میشه در Browser گوشی استفاده کرد .
ولی راه حلی برای این مشکل وجود داره و اون هم استفاده از Browser های جانبی
مثل Opera Mini هست .
میتوانید آخرین نسخه Opera Mini را از اینجا (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?p=693586#post693586) دانلود کنید .

واما تنظیماتی که در داخل گوشی باید انجام شود :

1-به Option یا Setting میرویم


http://www.pichak.net.img4u.net/images/mz3ceya2rmia5dox5ep3.jpghttp://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=458442&stc=1&d=1304491718


2- بعد گزینه Advanced Option را انتخاب میکنیم


http://www.pichak.net.img4u.net/images/gw4mql1gac4pb79twkp.jpghttp://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=458443&stc=1&d=1304491718



بعد روی TCP/IP کلیک میکنیم و وارد منوی زیر میشویم


http://www.pichak.net.img4u.net/images/swt3u89j56knkiyonp7.jpg http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=458444&stc=1&d=1304491718


تیک دو گزینه را مانند عکس بالا فعال میکنیم
تنظیمات را Save کرده و خارج میشویم

برای فعالسازی اینترنت ایرانسل واژه mtnirancell و برای اینترنت همراه اول
واژه mcinet را در مقابل : APN تایپ میکنیم .

در کنار آنتن گوشی مانند عکس زیر گزینه GPRS یا EDGE نمایش داده میشود و اینترنت آماده استفاده هست .


http://www.pichak.net.img4u.net/images/k2g8dr5lqsn7gheiowz.jpghttp://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=458447&stc=1&d=1304492565








توجه : متاسفانه گوشــی های بلک بری در ایــران بعد از حــدود
یک روز اینترنت خود را به دلیل عدم ارتباط با ســرورهای BIS از
دست میدهند و باید گوشی را Soft Reset کنید برای جلوگیری
از این مــشکل تاپیک زیر را مطالعه کنید :
آموزش رفع قطعی مکرر اینترنت بلک بری (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=151459)

childtehra
2013-04-04, 02:16 AM
آموزش اتصال به یک شبکه وایرلس به منظور استفاده از اینترنت Wifi


برای این منظور بسته به نوع گوشی خود باید وایرلس گوشی خود را روشن کنید و به مودم مورد نظر که اینترنت را به صورت بیسیم برای شما پخش کرده است متصل شوید .


اتصال به وایرلس یکی از ساده ترین امکان گوشی های جدید است ، بنابراین نیاز به نوضیح خیلی زیاد ندارد .


1- در منوی گوشی گزینه ی Setting را انتخاب کنید.


۲- در زیرمجموعه ی Setting گزینه ی Wireless & networks را انتخاب کنید.


۳- سپس در پنجره ی باز شده گزینه ی Wi-Fi settings را انتخاب کنید.


۴- اگر Wi-Fi شما فعال باشد یک علامت تیک سبز در کنار آن نمایان است. اگر Wi-Fi شما فعال نیست ، آن را فعال کنید.


۵- هنگامی که آنرا فعال کردید SSID یا شبکه های در دسترس در زیر آن به نمایش در می آیند. با کلیک بروی شبکه ی مورد نظر می توانید به آن متصل شوید (در صورتی که شبکه ی مورد نظر نیاز به پسورد داشت قبل از اتصال از شما پسورد می خواهد)


نکته: شبکه هایی که در آیکون ها علامت قفل وجود دارد به این معنی است که برای اتصال به آنها نیاز به پسورد دارید.


۶- هنگامی که به یکی از شبکه ها متصل شدید، زیر شبکه ی مورد نظر بصورت کم رنگ نوشته می شود Connected ولی در دفعات بعدی اگر در همان محل بودید نیازی به این مراحل نیست

زیرا گوشی شما تنظیمات را ذخیره می کند . بنابراین با روشن کردن وایرلس دستگاه ، گوشی به صورت خودکار به همان وایرلس متصل خواهد شد .


موفق باشید


.

childtehra
2013-04-04, 02:18 AM
آموزش دسترسی به اینترنت در اپراتورهای همراه اول و ایرانسل

پس از اینکه از تنظیمات گوشی خود مطمئن شدید و علامت اتصال به شبکه نسل سوم (یک علامت H یا 3G) بر روی صفحه تلفن همراه شما ظاهر شد می توانید با انتخاب

مرورگر (WAP/ Web Browser) در منوی گوشی خود و سپس وارد کردن آدرس اینترنتی (URL) به شبکه جهانی اینترنت دسترسی پیدا کنید.

این مرورگر (Browser) در اغلب گوشی ها با علامت "کره زمین" نشان داده شده است.


همراه اول


مرحله اول : ثبت نام

در ابتدا وارد این لینک (http://mci.ir/web/guest/gprs-activation) شده و بعد از زدن تیک "قبول شرایط و ضوابط" به مرحله 2 رفته و با پر کردن فرم مشخصات وارد مرحله آخر شده و پس از

انتخاب مدل گوشی کار ثبت نام تمام است . ( شاید برای شما sms هم بیاید ) .

پس از ثبت نام لازم است یکبار گوشی خود را خاموش و روشن کنید


مرحله دوم : تنظیمات

تنظیمات را یا می توانید به صورت اتوماتیک از همراه اول بخواهید و یا اگر همراه اول نتواند تنظیمات را برای شما به صورت اتوماتیک تنظیم کند ،

باید به صورت دستی این کار را انجام دهید ( همانند آموزش تصویری رایتل ) . برای تنظمات اتوماتیک به این لینک (http://mci.ir/web/guest/gprs-and-mms-settings) رفته و با وارد کردن شماره موبایل خود

و انتخاب تنظیمات مربوط به Internet یا GPRS تنظیمات به صورت اتوماتیک برای شما خواهد آمد و یا به شما آموزش تنظیمات را نمایش می دهد .


اما اگر در استفاده از این روش به مشکل برخوردید میتوانید تنظیمات را به صورت دستی وارد کنید . برای اینکه تنظیمات را به صورت دستی وارد کنید ، باید از این اطلاعات در ساخت کانکشن استفاده کنید.


برای GPRS همراه اول:



Name: MCI-GPRS

APN: mcinet

WAP P roxy: 192.168.194.73

Port: 9201

HTTP P roxy: 192.168.194.73

Port: 8080




ایرانسل :

ایرانسل نیاز به فعالسازی برای اینترنت ندارد و این سرویس به صورت پیش فرض روی تمام سیم کارت ها فعال است و فقط نیاز به تنظیمات دارید و به 2 صورت می توانید انجام دهید.


برای تنظیمان اتوماتیک ایرانسل کافی است به این لینک (http://92.42.49.87:8080/mtn_ir-dms-scw/page/) رفته و با کلیک روی کلمه Start شماره خود را وارد کنید .


سپس بعد از چند ثانیه sms ای که در آن یک کد است از طرف ایرانسل می آید که برای تایید درستی شماره شماست . این کد را وارد می کنید


در مرحله بعد نوع تنظیمات را انتخاب می کنید . که شما باید GPRS یا Internet را انتخاب کنید .


در نهایت اگر ایرانسل بتواند تنظیمات را برای شما به صورت اتومات می فرستد ولی اگر گوشی شما قابلیت دریافت تنظیمات

اتوماتیک را نداشته باشد باید تنظیمات را به صورت دستی وارد کنید که مشخصات آن برای شما در زیر آورده شده است .


برای GPRS ایرانسل :



Name: Irancell-GPRS

APN: mtnirancell

10.131.26.138 :P roxy

Port: 8080


تمام شد ، خسته نباشید و امیدوارم سؤالی باقی نمانده باشد.


موفق باشید



.

digimon1
2013-07-14, 07:40 PM
این تنظیماتو کجا وارد کنیمممممممممممممممممممممم ممممممممممم

اول اینترنت همراه اول رو ثبت نام کن...

http://mci.ir/web/guest/gprs-activation

سپس نظیمات رو درخواست کن دیگه لازم نیست دستی وارد کنی...

http://mci.ir/web/guest/gprs-activation

برای ایرانسل هم از اینجا...

http://92.42.49.87:8080/mtn_ir-dms-scw/page/

علاوه بر اینها اموزش پست اول...

boyka
2013-09-05, 05:19 PM
سلام اون آموزش کیبردو خواستم تو قسمت آموزش یزارم چندتا پیج باز بود اشتباهی تو این قسمت نوشتم
من گوشیم انلاکه تو سایت ایرانسل و همراه اولم رفتم میگه باید دستی وارد کنی ولی apn غیر فعاله هم از قسمت text messages هم از قسمت mobile network
در ضمن os version :10.0.10.648 z10
ممنون میشم اگه کسی راهی پیدا کرد تو سایت بزاره

دوستانی که می خواهند از اینترنت سیمکارت گوشی استفاده کنند باید ورزن گوشی رو به 10.2 اپدیت کنند
تا بتونند از اینترنت سیکارت گوشی استفاده کنند چون در ورزن های پایین بخاطر مشکلات نرم افزاری با اپدیت جدید
این مشکلات برطرف شده است وبراحتی می تونید از اینترنت همراه اول وایرانسل استفاده کنید

Panicir
2013-09-06, 04:14 PM
مشكل اينجاست كه نمي دونم تنظيمات رو كجا و چطور بايد وارد كنم ؟!؟!

دوست عزیز تو پست اول بصورت تصویری توضیح داده شده
و میتونید tcp/ip رو تو گوشی سرچ کنید و .....

Panicir
2013-09-13, 06:52 PM
سلام گوشی من بلک بیری 9360 curve هست برای فعال سازی اینترنت تنظیمات اتوماتیک نداره تنظیمات دستی رو کجا باید وارد کنم ضمنا عبارت gprs و edge رو حتی زمانی که تنظیمات را وارد نکرده ام به محض گذاشتن سیم کارت در گوشی در کنار آنتن نمایش داده می شود اما به اینترنت متصل نیست لطفا دوستان راهنمایی کنند ممنون

سلام تو پست اول کاملا توضیح داده شده #1
بله درسته در گوشی های بلک بری به همین منوال هست ولی کلمه EDGE وقتی با حروف بزرگ هست یعنی شما میتوانید از اینترنت سیم کارت استفاده کنید

Panicir
2013-09-14, 12:08 AM
apn رو وارد کردم اما نام رو کجا باید وارد کنم آیا تو قسمت username باید وارد کنم ؟

یوزر نیم هم نمیخواد

مثل شکل زیر

http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=458444&stc=1&d=1304491718

Panicir
2013-10-22, 02:09 AM
سلام مجدد و تشکر از راهنمایی هاتون
در بررسی من این حالت اتفاق افتاد
حال این گوشی نیاز به آنلاک کردن دارد یانه
چون من متوجه نشدم که باید این کار رو انجام بدم یانه
لطفا راهنمایی کنید.
سپاس

http://upload.ir-tci.org/files/128/Screen%20Shot/screenshot-20111125-175827-904.png
گوشی شما آنلاک هست و نیازی نیست

Panicir
2013-10-22, 02:44 PM
پس باید چه کار کرد که به اینترنت سیم کارت چه همراه اول و چه رایتل وصل بشود؟
همانطور که قبلا گفتم ا همراه اول edge را با حروف کوچک نشان داده و قابلیت استفاده از اینترنت رو نداره.
با رایتل هم 3G رو بدون علامت بلکبری نشان داده و به اینترنت متصل نمیشه
حال باید چه کرد؟
با سپاس
دوست عزیز اتصال به انترنت سیمکارت با گوشی های بلکبری توایران با مشکلاتی همراه هست و نسبت به هر مدل مشکلاتی داره شما باید تنظیمات مربوطه رو انجام ودر صورت عدم اتصال به اینترنت خودتون یه ابتکاری به خرج بدین

Panicir
2013-12-17, 12:31 AM
سلام. دوست عزیز من تازه این گوشی z10 رو گرفتم اطلاعات زیادی ندارم. ولی با سیمکارت ایرانسل اینترنت ندارم. تو قسمت APN غیر فعاله یعنی نمیتونم نوشته ای وارد کنم. اولا از کجا بفهمم آنلاک فکتوری هستش؟ به این اسم بهم دادن. ثانیا برا حل مشکلم چیکار کنم؟ ورژن نرم افزارش هم هست 10.2.1.176 و stl100-1 .
سلام
دوست عزیز اگه بعد خاموش روشن کردن رو لوگوی اپراتور خاصی نبود یعنی آنلاک فکتوری هست
ودر مورد اینترنت بعضی از دوستان موفق به حل مشکل شدن که میتونید با چشم اندازی تو انجمن به نتیجه دلخواه خدتون برسید
موفق باشید

eghlima*
2014-03-27, 03:11 PM
من الن اون کارای که گفتی رو انجام دادم اما رمز میخاد پسوردشو از کجا بیارم؟

perspolis3
2014-04-03, 06:13 PM
سلام به همه
دوستان من بلک بری 8900 دارم اتصال میشه به وای فای ولی کار نمی کنه یعنی یه خط _پهلوی وای فای هستش. به مودم هایی که وصل میشه میگه پین رو وارد کن که یه شماره هستش و 5 دقیقه فرصت می ده که نمی دونم کجای مودم باید واردش کنی.میگه وای فای انومالیس پلیز چک د اکسز پوینت.لطفا راهنمایی کنید بخدا خسته شدم
سپاس فراوان

sa.ab
2014-04-24, 04:08 PM
سلام من گوشیم Z10 هستش ورژن os هم 10.2 iهستش

اصلا اینایی که اینجا عکسشو انداختید تو گوشی من نیست !:riz273:
من نه tcp/ip دارم و نه advanced seting
سرچ هم کردن نبود !
APN هم غیر فعال هستش که بخوام کد رو بزنم
جلوی تمامی خدمات مثل network و غیره سیم کارتمم هم نوشته شده unlocked
میشه راهنمایی کنید الان من اینا رو از کجا باید بیابم؟

Catalan007
2014-04-25, 12:37 AM
سلام من گوشیم Z10 هستش ورژن os هم 10.2 iهستش

اصلا اینایی که اینجا عکسشو انداختید تو گوشی من نیست !:riz273:
من نه tcp/ip دارم و نه advanced seting
سرچ هم کردن نبود !
APN هم غیر فعال هستش که بخوام کد رو بزنم
جلوی تمامی خدمات مثل network و غیره سیم کارتمم هم نوشته شده unlocked
میشه راهنمایی کنید الان من اینا رو از کجا باید بیابم؟

سلام،
این آموزش مربوط به اینترنت گوشی های با os10 نیست ، با استفاده از لینک زیر میتونید نت سیم رو فعال کنید :


فعال سازی اینترنت سیم کارت در بلک بری 10 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=225669)

ساینس
2014-05-05, 12:57 AM
دوسته عزیز واسه من این پیغامو میده چیکار کنم؟
cannot proceed with BBMconnection when radio is turned off. please turn the radio on and try again
چیکار کنم؟

Panicir
2014-05-05, 01:11 AM
دوسته عزیز واسه من این پیغامو میده چیکار کنم؟
cannot proceed with BBMconnection when radio is turned off. please turn the radio on and try again
چیکار کنم؟

یعنی گوشی رو از حالت ایر پلن خارج کن

berryblack
2014-06-16, 02:46 PM
salam dustan man mikhastam bedunam chera viber 10 ke baraye blackberry umade be man code nemide lotvan javab bedin mamnun

Catalan007
2014-06-17, 07:45 PM
salam dustan man mikhastam bedunam chera viber 10 ke baraye blackberry umade be man code nemide lotvan javab bedin mamnun

سلام، با يك شماره ديگه امتحان كن ببين مياد؟

Sent from my Z10 using Tapatalk

madsh
2014-06-25, 02:16 AM
آقا من گوشیمو با بلکبری لینک آپدیت کردم شد OS: 10.2.1.2141 و SR 10.2.1.2101
ولی بعدش دیگه اصن آپدیت نمیکنه و نسخه ی جدیدترم پیدا نمیکنه در صورتی که فک کنم الان آفیشیال 10.2.1.3175 هم اومده

یه مشکل دیگه. من اکستنشم playbook واسه کروم رو نصب کردم اما گوشی رو که وصل میکنم بلکبری لینک گوشی رو میشناسه اما توو کروم که آی پی رو که میزنم صفحه ای میاد که پسورد رو میپرسه بعد چند لحظه میره صفحه بعد باز برمیگرده به همون صفحه ی پسورد. همه آنتی ویروسا و فایروالا بسته ن و به اینترنت قندشکن هم وصلم. development mode هم اکتیوه. کسی میدونه باید چیکار کنم؟ راهه دیگه ای نیست که بتونم فابل های با فرمت BAR رو نصب کنم؟
چون جی پی آر اسش فعال نیس میخوام ازون روش که لازمه با گوگل کروم یه فایلی رو نصب کنیم استفاده کنم

13hamid13
2014-07-21, 04:09 PM
با سلام
دوستان این 8080 کجا بزنم؟من چیزی به اسم پورت نمیبینم!!!

13hamid13
2014-07-22, 08:10 PM
دوستان ی مشکلی دارم من دیروز z10 stl1 گرفتم بعد این اصلن از اینترنت مودم من استفاده نمیکنه از اینترنت گوشی استفاده میکنه فقط
ی راهنمایی میکنید

Mehdi/Sh
2014-07-22, 11:27 PM
دوستان ی مشکلی دارم من دیروز z10 stl1 گرفتم بعد این اصلن از اینترنت مودم من استفاده نمیکنه از اینترنت گوشی استفاده میکنه فقط
ی راهنمایی میکنید
خوب data رو off کنید از منوی mobile networks
اون port هم دستتون رو روی وایرلس که بهش وصل
هستید نگه دارید بعد گزینه setting نمایان میشه .

ahmad.Bb
2014-08-04, 01:44 PM
سلام من z30 دارم و ورژن 10.2 ، وقتی apn رو وارد می کنم چیزی ثبت نمیشه و ریست هم که می کنم فرقی نمی کنه
میشه راهنمایی کنید

Mehdi/Sh
2014-08-04, 02:35 PM
سلام من z30 دارم و ورژن 10.2 ، وقتی apn رو وارد می کنم چیزی ثبت نمیشه و ریست هم که می کنم فرقی نمی کنه
میشه راهنمایی کنید
سلام
دو راه دارید : ( من راه دوم رو پیشنهاد میکنم )
1- فعال سازی اینترنت سیم کارت بلکبری 10 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=225669)2- آپدیت به آخرین ورژن :
مهم: آموزش آپدیت آفلاین رسمی گوشی های بلک بری مخصوص گوشی های OS10 - همراه تصویر (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=230780)

ahmad.Bb
2014-08-04, 04:31 PM
من z30 دارم و ورژن اون 10.2 ولی توی apn تایپ میکنم ذخیره نمیشه reset هم جواب نمیده
کلا از اینترنت سیم کارت نمیشه استفاده کرد؟

Mehdi/Sh
2014-08-04, 11:29 PM
من z30 دارم و ورژن اون 10.2 ولی توی apn تایپ میکنم ذخیره نمیشه reset هم جواب نمیده
کلا از اینترنت سیم کارت نمیشه استفاده کرد؟
شما پست بالارو بخونید بعد دوباره پست بدید !!!

Farhadtehr
2014-08-06, 01:07 AM
با سلام و خسته نباشید
گوشی من ۹۸۰۰ است به وای فای وصل میشم ولی اصلا با وایبر یا مرورگر میخوام کارکنم نمیشه ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه چه کار کنم

Mehdi/Sh
2014-08-06, 01:23 AM
با سلام و خسته نباشید
گوشی من ۹۸۰۰ است به وای فای وصل میشم ولی اصلا با وایبر یا مرورگر میخوام کارکنم نمیشه ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه چه کار کنم
سلام به ترتیب اولویت چند راه به شما پیشنهاد میدم انجام بدید :
به احتمال زیاد با اولیش مشکلتون حل میشه . قدم به قدم پیش برید .
آموزش استفاده از EDGE در Browser پیشفرض (Hotspot) (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=89123)


آموزش رفع قطعی مکرر اینترنت بلک بری (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=151459)


مهم: آموزش آپدیت یا فلش کردن گوشی های بلک بری مخصوص گوشی های OS4 تا OS7 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=80882)

Farhadtehr
2014-08-06, 01:53 AM
نشد دوست عزیز اولی که برای کسایی که با اینترنت خط نمیتونن برن من با وایرلس نمیتونم ولی به هر حال اولی انجام دادم منوی که
Browser configuration بود نداشت البته با دسک تاپ منجر هم دوباره فریمور ریخته بودم قبلا ج نگرفنم
بازم تشکر از پاسخ سریعتون

Farhadtehr
2014-08-07, 01:35 AM
فلش هم کردم نشد کسی راه حلی نداره؟

Mehdi/Sh
2014-08-07, 01:56 AM
فلش هم کردم نشد کسی راه حلی نداره؟
شما Service book رو نصب کردید ؟

Farhadtehr
2014-08-08, 02:07 AM
نه دوست عزیز ازکجا باید نصب کنم؟

Mehdi/Sh
2014-08-08, 02:14 AM
نه دوست عزیز ازکجا باید نصب کنم؟
شما خودتون تشخیص دادید این به درد نمیخوره . اما دقیقا برای حل مشکل شماست :
آموزش استفاده از EDGE در Browser پیشفرض (Hotspot) (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=89123)

امتحان کنید نهایتا اتفاقی نمیفته ...

Farhadtehr
2014-08-08, 12:42 PM
سلام
این راه حلم رفتم ولی منویی که گفته توش نداره به خاطر همین گفتم فایده ای نداشت.از زحماتتون هم ممنون درست شد بالاخره دیشب تا ۳ تو سایتای خارجی گشتم درستش کردم.
با تشکر فراوان از سایتت خوبتون

mehdiezadi
2014-12-15, 03:51 AM
سلام دوستان
گوشی من z30 و خطم ایرانسل
چطوری اینترنتما فعال کنم

Catalan007
2014-12-16, 07:35 PM
سلام دوستان
گوشی من z30 و خطم ایرانسل
چطوری اینترنتما فعال کنم

فعال سازی اینترنت سیم کارت بلکبری 10 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=225669)

nooshin13
2015-02-21, 04:08 PM
sسلام چطوری میشه ***ی که ماله وصل به اینترنته را ایجاد کرد (اکانت دانشگاه منظورمه)؟؟؟ راستی گوشیم Z30ه

farid.1087
2015-02-25, 12:54 AM
راه اندازی وای فا بلک بری مدل9320

jamalsia22
2015-05-06, 07:38 PM
با سلام. گوشی پرشه p9982 دارم روشن می کنم شبکه را پیدا می گند ولی فقط دکمه قبلی و skip فعال است . و wi-fi را میشناسد ولی دکمه next فعال نمیشود و در همین حالت می ماند . لطف کنید راهنمایی کنید .

os :10.3.1.2243 و radio : 10.3.1.2244 دارد .

Reza.Ro
2015-10-19, 02:46 PM
سلام خسنه نباشید

نت 9900 هرکاری میکنم با ایرانسل و رایتل وصل نمیشه ورژن هم 7.1 هست تمام راهها رو هم رفتم ممنون میشم.

Catalan007
2015-10-19, 04:09 PM
سلام خسنه نباشید

نت 9900 هرکاری میکنم با ایرانسل و رایتل وصل نمیشه ورژن هم 7.1 هست تمام راهها رو هم رفتم ممنون میشم.

سلام ٰ
از چه بروزری استفاده میکنید ؟

service book رو داخل گوشی upload کردید ؟

حميدرضاا
2015-11-21, 01:07 PM
salam man hamie tanzimato zadam kalee edge ham ro safhe miad vali conect nemish masalan gharar boood conect beshe nashood rahnami konid mochaker

Catalan007
2015-11-21, 08:18 PM
salam man hamie tanzimato zadam kalee edge ham ro safhe miad vali conect nemish masalan gharar boood conect beshe nashood rahnami konid mochaker

سلام . دوست من لطفا فارسی تایپ کنید .
مدل گوشیتون چیه ؟ service book رو add کردید ؟ از چه بروزری استفاده میکنید و چه خطایی میده ؟

barabox
2015-12-18, 09:41 PM
دوستان چجوری تو z30 کانگشن باید ساخت برای اتصال به وایرلس دانشگاه که وی پی ان میخواد

Catalan007
2015-12-19, 07:44 PM
دوستان چجوری تو z30 کانگشن باید ساخت برای اتصال به وایرلس دانشگاه که وی پی ان میخواد


سلام . لطفا سوالات رو در قسمت پرسش و پاسخ مطرح کنید .
وارد settings شوید . سپس security and privacy
گزینه certificates را انتخاب کنید و از بین گزینه ها کانکشن مورد نظرتون رو انتخاب کنید و یا اگر موجود نبود گزینه import رو بزنید و کانکشن خودتون رو که قبلا در گوشی ریختین add کنید .
سپس وارد network and connection شوید و چیز پی ان خودتون رو فعال کنید .

selena12
2016-10-08, 08:55 PM
سلام کسی هست