PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کـــــــــــمک HelP......!!!!!!!



danafard
2007-12-01, 05:27 PM
می خواستم بدونم که این منو ها برای K700iهم میشه استفاده کرد

توجه:K700i از نوع 220*176

به من بگو (mailto:vahid.danafard@gmail.com)Smile (50)

@amir@
2007-12-01, 07:27 PM
اگه با برنامه ی setool بخوای عوضش کنی نمیشه چون k700 توش نیست ولی با برنامه های دیگه نمیدونم.

reza_n3t
2007-12-01, 07:38 PM
بله میشه

Sobh@n
2007-12-01, 10:33 PM
بله یا اس ای تول نمیشه کا 700 رو هک کرد در ضمن منو هم اگه سایزش بهش بخوره میشه

taha mobile
2008-01-11, 02:52 PM
حالا ریختیم روی گوشی هیچ فرقی نکرد از کجا باید بفهمیم که عیب از کجا است راستی این پچ ها باید زیپ باشند یا نه

Sobh@n
2008-01-11, 03:36 PM
منو باید زیپ بشه و مسیر فولدر ها هم باید درست باشه طبق آموزش ولی پچ بدون زیپ کردن باید قرار بدی