PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش اکتیو کردن آیفون پس از خرید یا ریستور



Farbod
2010-08-13, 08:16 PM
آموزش اکتیو کردن آیفون پس از خرید یا ریستور



http://upload.ir-tci.org/files/3/picture/active-0.jpg


در صورتی که تازه اقدام به خرید آیفون کردید و یا گوشی تون رو ریستور یا آپدیت کرده باشید
گوشی تون فعال نخواهد بود و با صفحه ای مانند شکل زیر روی گوشی مواجه می شید ، که اصطلاحا می گن گوشی در حالت emergency call گیر کرده :



http://upload.ir-tci.org/files/3/picture/active-2.jpg



حال 2 حالت وجود داره : گوشی شما لاک هست یا آنلاک فکتوری
در صورتی که گوشی تون آنلاک فکتوری باشه فقط کافیه یک سیم کارت داخل گوشی بزارید و آیتیونز رو در کامپیوتر باز کنید و گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنید.
دقت کنید که باید به اینترنت وصل باشد.

وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید تصوبر زیر روی گوشی دیده می شه :


http://upload.ir-tci.org/files/3/picture/active-3.jpg


و پس از مدت کوتاهی گوشی شما آماده به کاره و اکنیو می شه.

در این هنگام آییونز هم از شما سوال می کنه که گرینه اول :می خواهید گوشی تون همه چیش مثل روز اول باشه و پاک شه یا گزینه دوم : تنطیمات و بازی هایی که قبلا نصب کردید رو دوباره نصب کنید :


http://upload.ir-tci.org/files/3/picture/active-done.jpg



ولی اگر گوشی شما لاک باشه شما سیم کارت خودتون رو درش قرار بدید این ارور رو میده :


http://upload.ir-tci.org/files/3/picture/active-sim.jpg


و گوشی شما اکتیو نخواهد شد !
برای اکتیو کردن به سیم کارتی احتیاج دارید که گوشیتون لاک اون اوپراتور هست . و یا از سیم کارت اکتیو مثل one sim استفاده کنید .
برای اینکه بفهمید گوشیتون لاک کدام اپرانتور هست کافیه بر چسبی که پشت جعبه چسبانده شده توجه کنید !
بقیه مراحل مثل گوشی های آنلاک فکتوری است.





** برای گوشی های 2g حتی اگر سیم کارت at&t هم این گوشی ها لاک اون هست رو داشته باشید بار هم اکتیو نخواد شد و شما با این صفحه مواجه می شید :


http://upload.ir-tci.org/files/3/picture/active-2g.jpg



و هیچ راهی ندارید که اکتیو کنیدش چون به شماره سیم کارت و کدهای امنیتی اون احتیاج دارید
پس تنها راهتون اینه گوشی رو با برنامه هایی نظیر rensn0w جیلبرک ، آنلاک و اکتیو کنید . یا با sn0wbreeze فریمور کاستوم بسازید و با اون ریستور کنید .
برای گوشی های 3G / 3Gs / 4 این مشگل وحود ندارد و مانند آموزش عمل کنید.

*** جدیدا بدون فیل تر شکن حتی دسترسی به اپ استور هم نمی ده اپل ! پس برای اکتیو کردن به فیل تر شکن نیاز دارید.

vorujax
2010-08-14, 04:48 PM
در مورد 3g های که انلاک فکتوری نباشند باید چیکار کرد ؟

arefff
2010-08-14, 05:18 PM
اموزشش تو سایت هست تو قسمت جیلبریک و انلاک:glass:

AMIR_B08
2010-09-03, 03:13 PM
گوشیم الان برای فعال شدن و اکتیو شدن گوشی تو آیتونز گیر کرده..Accessing Itunes Store........ چجوری اکتیوش کنم...روی emergency call گیر کرده.!!!http://*****.ir/forum/images/smilies/20.gif
اینم بگم از آیتونز 10 استفاده میکنم...
ای ارور رو هم داد..
http://0k.010.**********/out.php/i303829_03092010004.jpg

arefff
2010-09-03, 05:08 PM
کامپیوترت. ریستارت کن بعد دوباره ایتونز رو وا کن اگه نشد از چیز پی ان یا قیلتر شکن هم امتحان کن میشه
مشکل خاصی نیست فقط ایتونز به اینترنت وصل نیست حل میشه

nima501
2010-09-13, 02:19 PM
سلام خدمت همه اساتید.من تمام اموزشهای سایتو خوندم ویه سوالهای داشتم.من گوشیمو تازه خریدم از نماینکی اپل تو چین گوشیم کد 012 هست 3gs 3.1.3 وآنلاک فکتوری چون هر سیمکارتی میزنم آنتن دارم هم تو ایران هم خارج از ایران.
من از مطالب سایت اینطور برداشت کردم که اول باید
1- نصب itunes
2- انتقال عکسها و فیلمها چون بعد از جیلبریک پاک میشه
3-تست wifi چون بعد ار جیلبریک ممکنه درست کار نکنه
4-backup از گوشی با itunes
5-گرفتن ecid
6-یکبار با itunes , sync کنیم
7-جیلبریک کنیم
8-گرفتن shsh
9-نصب appsync
10-نصب afc2add
نمی دونم درست گفتم یا نه لطفا درستشو بگین
اما چندتا سوال دیگه هم دارم 1-با کدوم برنامه jb کنم2-تو یکی از پستها خوندم گوشیهای کد012 بعد از jbگوشی به حالت وصل شدن به گوشی میره و دوباره باید restor کرد و گفته بود با redsnowجیلبریک کنیم
3-واصه jb من اول باید به 3.1.2 دانگرید کنم یا نیازی نیست4-من با recorder گوشی یه فایل صوتی ضبط کردم چجوری باید انتقال بدم به pc
در ضمن من تا حالا هیچ کاری با گوشی نکردم منظورم نرم افزاری هستش
شرمنده خیلی سوال کردم
ممنون از همه

Arvin
2010-09-13, 02:24 PM
سلام خدمت همه اساتید.من تمام اموزشهای سایتو خوندم ویه سوالهای داشتم.من گوشیمو تازه خریدم از نماینکی اپل تو چین گوشیم کد 012 هست 3gs 3.1.3 وآنلاک فکتوری چون هر سیمکارتی میزنم آنتن دارم هم تو ایران هم خارج از ایران.
من از مطالب سایت اینطور برداشت کردم که اول باید
1- نصب itunes
2- انتقال عکسها و فیلمها چون بعد از جیلبریک پاک میشه
3-تست wifi چون بعد ار جیلبریک ممکنه درست کار نکنه
4-backup از گوشی با itunes
5-گرفتن ecid
6-یکبار با itunes , sync کنیم
7-جیلبریک کنیم
8-گرفتن shsh
9-نصب appsync
10-نصب afc2add
نمی دونم درست گفتم یا نه لطفا درستشو بگین
اما چندتا سوال دیگه هم دارم 1-با کدوم برنامه jb کنم2-تو یکی از پستها خوندم گوشیهای کد012 بعد از jbگوشی به حالت وصل شدن به گوشی میره و دوباره باید restor کرد و گفته بود با redsnowجیلبریک کنیم
3-واصه jb من اول باید به 3.1.2 دانگرید کنم یا نیازی نیست4-من با recorder گوشی یه فایل صوتی ضبط کردم چجوری باید انتقال بدم به pc
در ضمن من تا حالا هیچ کاری با گوشی نکردم منظورم نرم افزاری هستش
شرمنده خیلی سوال کردم
ممنون از همه
دوست عزیز خواهشا قبل از هر سوالی اینجا را مطالعه کنید :

انجمن راهنما (http://www.ir-tci.org/forum/forumdisplay.php?f=390)

nima501
2010-09-13, 11:01 PM
آروین عزیز اکه منظورتون اون آموزشها بود خوندم ولی جوتب سوالامو نگرفتم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

Arvin
2010-09-13, 11:18 PM
آروین عزیز اکه منظورتون اون آموزشها بود خوندم ولی جوتب سوالامو نگرفتم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
دوست عزیز این تاپیک رو مشاهده و مطالعه کنید . . .

نحوه شروع کار بعد از خريدن آيفون ، آيپاد و آيپد (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=81954)

mahyar1386
2010-12-29, 12:59 PM
گوشی من انلاک فکتوریه
ولی وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم waiting for activation نمیاد !!!
قضیه چیه ؟

Farbod
2010-12-29, 08:28 PM
گوشی من انلاک فکتوریه
ولی وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم waiting for activation نمیاد !!!
قضیه چیه ؟
خوب
اکتیو نمی شه ؟

ferii001
2011-03-21, 06:12 PM
سلام
من وقتی گوشیم روبه ایتونز وصل میکنم یهم ارور میده،ممنون میشم کمکم کنید.
http://www.4shared.com/photo/BdCqsGR8/Untitled.html

Farbod
2011-03-21, 08:57 PM
سلام
من وقتی گوشیم روبه ایتونز وصل میکنم یهم ارور میده،ممنون میشم کمکم کنید.
http://www.4shared.com/photo/BdCqsGR8/Untitled.html
جای دیگه آپلود کن

ferii001
2011-03-21, 11:04 PM
جای دیگه آپلود کن
http://www.filedude.com/download/jQ67zoObnv5656039f26 (http://www.filedude.com/download/jQ67zoObnv5656039f26)

Farbod
2011-03-22, 04:14 AM
http://www.filedude.com/download/jQ67zoObnv5656039f26 (http://www.filedude.com/download/jQ67zoObnv5656039f26)
ارورش که خیلی واضحه !می گه آیتونز 10.1 لازم دارین
جدیدترین نسخه رو از سایت اپل دانلود کنید

hrb-ir
2011-03-26, 11:24 PM
سلام دوستان
من یه آیفون 3g دارم ، سیم کارت انداختم فقط صفحه ی اول می گه به آیتونز وصلش کن.وقتی وصل می کنم این پیغام رو می ده :
the sim card inserted in this iphone does not appear to be supported.
چیکار باید بکنم؟

Farbod
2011-03-26, 11:41 PM
سلام دوستان
من یه آیفون 3g دارم ، سیم کارت انداختم فقط صفحه ی اول می گه به آیتونز وصلش کن.وقتی وصل می کنم این پیغام رو می ده :
the sim card inserted in this iphone does not appear to be supported.
چیکار باید بکنم؟
پست اول رو باید بخونی

holmes
2011-03-26, 11:47 PM
سلام دوستان
من یه آیفون 3g دارم ، سیم کارت انداختم فقط صفحه ی اول می گه به آیتونز وصلش کن.وقتی وصل می کنم این پیغام رو می ده :
the sim card inserted in this iphone does not appear to be supported.
چیکار باید بکنم؟

البته میتونی از سیم کارت های universal هم استفاده کنی

farideh.po
2011-07-10, 05:25 PM
salam ba tashakor man iphon3g daram ke itinusesh kar nemikon va ahang va aksay gerefte shode va bloototho nemigire ,dastgah unlok narmafzare va jelberek shodast verjhon 3.1.3 lotfan rahnamae konin darzemen man mobtade hastam motshakeram

bashir_300
2011-07-20, 12:55 PM
با سلام و تشکر از فربد عزیز من هم همین رو دارم یعنی گوشیم میره تو حالت emergency call و دقیقا شبیه همون عکس بالا میشه و مشکل اینه که گوشی من لاکه و من از gevey sim استفاده میکنم و ورژن خودش 4.3.3 هست و دیشب هم چند دفعه که میخواستم ریستور کنم ارور 1013 داد تا بالا خره با sn0wbreez جیلبرک کردم تا بالا اومد ! ولی از دیشب چند دفه دیگه هم جیلبریک کردم ولی بازم همینجوریه ! حالا با توجه به جیوی سیم و ورژن گوشی ولاک بودن آن میتونین یه راهنمایی کلی تا حل مشکل بکنین؟ بیس باند آن هم 4.10.1 میباشد

Mostafa81
2011-11-30, 09:01 PM
سلام
موقع اکتیو کردن آیفون 4
4.2.1
آیتیونز ارور 9808 میده
چی کار باید بکنم

از کجا معانی این ارور ها رو میشه فهمید؟

Mostafa81
2011-12-01, 05:44 PM
با سلام
کسی نظری نداره چی کار باید کرد؟
من حتی آیتیونز رو پاک کردم و جدیدش رو دانلود و نصب کردم باز همون ارور رو میده
با جیلبریک کردن درست نمیشه؟

Farbod
2011-12-01, 06:35 PM
با سلام
کسی نظری نداره چی کار باید کرد؟
من حتی آیتیونز رو پاک کردم و جدیدش رو دانلود و نصب کردم باز همون ارور رو میده
با جیلبریک کردن درست نمیشه؟
متن ارور چیه ؟

mr.nez
2012-01-24, 08:18 PM
من گوشیم رو به ios 5.0.1 رستور کردم و موقع اکتیو شدن در آیتونز با ارور there is no SIM card installed in the iphone you are attempting to active مواجه میشم حالا چیکار کنم ؟ تو رو خدا کمک کنید . سیم کارتم توشه و گوشیم آنلاکه . هم از فیــلترشکن استفاده کردم و هم بدون *******شکن با این ارور مواجه شدم. نمیشه گوشی رو جیلبریک کنم بدون انجام این مرحله تا بالا بیاد ؟

komeili
2012-03-21, 03:33 AM
من هم همین مشکل رو دارم:
http://upload.ir-tci.org/files/3/picture/active-sim.jpg
.
با مطالعه پست اول هم نفهمیدم باید چیکار کنم ! میشه کمکم کنید ؟

MASTER WM
2012-03-21, 11:28 AM
من هم همین مشکل رو دارم:
http://upload.ir-tci.org/files/3/picture/active-sim.jpg
.
با مطالعه پست اول هم نفهمیدم باید چیکار کنم ! میشه کمکم کنید ؟
سلام
احتمالا گوشی شما لاک هستش
و باید آنلاکش کنید...

Nima_Cool
2012-03-28, 01:16 PM
بچه ها من هرچی وصل میکنم به ایتونز وسطش قطع میکنه میگه we are sorry ...try again later!!!!!!!

zapata666
2012-04-15, 10:05 PM
سلام پشت جعبه گوشی من نوشته CARRIER NO. MB046LL/Aمیشه بگید برای کدام کشوره و چه جوری باید همچین سیم کارتی رو پیدا کنم؟

zapata666
2012-04-15, 10:26 PM
سلام
سلام پشت جعبه گوشی من نوشته CARRIER NO. MB046LL/Aمیشه بگید برای کدام کشوره و چه جوری باید همچین سیم کارتی رو پیدا کنم؟

zapata666
2012-04-15, 10:27 PM
سلام پشت جعبه گوشی من نوشته CARRIER NO. MB046LL/Aمیشه بگید برای کدام کشوره و چه جوری باید همچین سیم کارتی رو پیدا کنم؟

zapata666
2012-04-15, 10:37 PM
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?p=1381216&posted=1#post1381216

6338
2012-05-10, 12:09 PM
سلام
خسته نباشید . من یه آیفون 4 دارم خودم ریستورش کردم . برای اکتیو کردنش دستورات گفته شده رو انجام دادم اما هیچ کدوم از حالت هایی که گفتین پیش نمیاد نه برای لاک و نه برای آنلاک !!!!. لطفا راهنمایی کنید....

MaJiD.Rm
2012-05-10, 02:06 PM
سلام
خسته نباشید . من یه آیفون 4 دارم خودم ریستورش کردم . برای اکتیو کردنش دستورات گفته شده رو انجام دادم اما هیچ کدوم از حالت هایی که گفتین پیش نمیاد نه برای لاک و نه برای آنلاک !!!!. لطفا راهنمایی کنید....

شما اكافيه كه سیم کارتتون رو در گوشی بزارید و به ایتونز وصل کنید در حالی که به اینترنت وصلید
اگه از چیز بی ان استفاده کنید ، بهتره

موفق باشید:flower:

microcosm
2012-05-10, 02:57 PM
سلام
موقع اکتیو کردن آیفون 4
4.2.1
آیتیونز ارور 9808 میده
چی کار باید بکنم

از کجا معانی این ارور ها رو میشه فهمید؟


سلام دوست عزیز
برای فهمیدن معانی ارور ها به این لینک برو (iOS:Resolving%20Error)iOS:Resolving Error (http://support.apple.com/kb/TS3694)و بعدش کد اروری که بهتون داده این جا پیدا کن و روش کلیک کن و توضیحاتشو برات نوشته
و برای فهمیدن معنی ارور 9808 به این لینک برو 9808 iOS:Resolving Error (http://support.apple.com/kb/TS3694#error9808)

:flower:

mr.mhn
2012-08-18, 03:52 AM
سلام من یکipod1gدارم وقتی یستور تموم شد رویemergency callگیر میکنه وایتونز اور11556میده و ورژن3.13روش نصب کردم
ونمی دونم آنلاک فکتوری یانه

وسیال نامبر9C7481WC7X45B
ومدلMA623
کمک کنید لطفا

MaJiD.Rm
2012-08-18, 05:21 AM
سلام من یکipod1gدارم وقتی یستور تموم شد رویemergency callگیر میکنه وایتونز اور11556میده و ورژن3.13روش نصب کردم
ونمی دونم آنلاک فکتوری یانه

وسیال نامبر9C7481WC7X45B
ومدلMA623
کمک کنید لطفا

ايپاد اصلا لاک یا انلاک نداره
تماسهای ضروری هم نداره
کلا نمیشه تماس گرفت

اگر اگر منظورتون اکتیو نشده
باید الان ایپاد شما روشن باشد و در قسمت وارد کردن مشخصات باشید
کافیه به ایتیونض وصل کنید و به اینترنت وصل باشید
اگر باز اکتیو نشد از چیز بی ان استفاده کنید


موفق باشید:flower:

yashar3p
2012-12-01, 05:50 PM
یه سوال خیلی مهم دارم ممنون میشم جواب بدید.من وقتی میخوامios گوشیمو با برنامه snobreez عوض کنم به آخرین مرحله که پیام میده shift+restor رو بزنین و آیتونز به صورت خودکار میات بالا.تا اینجاش مشکلی ندارم ولی وقتی آیتونز میات بالا گوشیمو نمیشناسه که رستور کنم بنظرت مشکل از کجاس؟؟؟
وقتیم که آیتیونز میات بالا ارور میده the iphone software update server could not be conected مشکل از کجاس؟؟چرا وقتی آیفونمو به dfu میبرم آیتیونز نمیشناسش؟؟؟:(

mps123
2013-09-08, 07:25 PM
دوستان من یه آیفون5 گرفتم الان میخوام سیم کارت بزارم توش با اون سیلور که توش گذاشتن باید فشارشبدم به سمت تو یا بکشمش بیرون؟
لطفا جواب بدین گیر کردم ممنون

J A F A R
2013-09-08, 09:15 PM
دوستان من یه آیفون5 گرفتم الان میخوام سیم کارت بزارم توش با اون سیلور که توش گذاشتن باید فشارشبدم به سمت تو یا بکشمش بیرون؟
لطفا جواب بدین گیر کردم ممنون

فشار بدید به داخل و خشاب سیم بیرون میاد

ehsanlf
2013-10-19, 10:13 AM
سلام دوستان . من آیفون 4 رو به 7.0.2 ریستور کردم ولی مشکل اینجاست که بعد از ریستور قسمتی که باید گوشی رو به آیتونز وصل کنم ارور میده و آیتونز گوشی رو نمیشناسه هرچند که کامپیوتر گوشی رو میشناسه !


این پیغام میاد تو آیتونز :


There is a problem with your iPhone.
Please visit the Service Answer Center to find answers to all your questions about service options, warranty and other processes in your country.
To find your nearest Apple Store, click here.

این گوشی ماله من نیس و فک کنم دی اکتیو شده !
نمیدونم الان مشکل چیه ! گوشی باید اکتیو بشه چون تو برنامه itools هم که وصل میکنم مینویسه unactive !!!!!!!
اینم سریال گوشی 850473HCA4T

گوشی آنلاکه پارت نامبر انگلیس

J A F A R
2013-10-19, 01:10 PM
سلام دوستان . من آیفون 4 رو به 7.0.2 ریستور کردم ولی مشکل اینجاست که بعد از ریستور قسمتی که باید گوشی رو به آیتونز وصل کنم ارور میده و آیتونز گوشی رو نمیشناسه هرچند که کامپیوتر گوشی رو میشناسه !


این پیغام میاد تو آیتونز :


There is a problem with your iPhone.
Please visit the Service Answer Center to find answers to all your questions about service options, warranty and other processes in your country.
To find your nearest Apple Store, click here.

این گوشی ماله من نیس و فک کنم دی اکتیو شده !
نمیدونم الان مشکل چیه ! گوشی باید اکتیو بشه چون تو برنامه itools هم که وصل میکنم مینویسه unactive !!!!!!!
اینم سریال گوشی 850473HCA4T

گوشی آنلاکه پارت نامبر انگلیس

تو ریستور گوشی رو تا اکتیو شدن نهایی از سیستم خارج نکنید
میتونید با خود گوشی و با وای فای یا سیم کارت هم گوشی را اکتیو کنید
اینجا هم توضیحاتی در مورد تمامی ارور ها داده شده
iTunes: Specific update-and-restore error messages and advanced troubleshooting (http://support.apple.com/kb/TS3694)

ehsanlf
2013-10-19, 04:54 PM
تو ریستور گوشی رو تا اکتیو شدن نهایی از سیستم خارج نکنید
میتونید با خود گوشی و با وای فای یا سیم کارت هم گوشی را اکتیو کنید
اینجا هم توضیحاتی در مورد تمامی ارور ها داده شده
iTunes: Specific update-and-restore error messages and advanced troubleshooting (http://support.apple.com/kb/TS3694)

مشکل اینجاست که هیچ دسترسی به وا فای نیس و سیم کارت هم تو سرچینگ میمونه !
بازم ریستور کردم و باز هم همون خطا . این روش که گفتین هم جواب نداد !
این رو هم بگم چیز پی ان ندارم روی سیستمم !
حالا چیکار کنم

ehsanlf
2013-10-20, 08:55 PM
دوستان پیشنهادی ندارید ؟

MaJiD.Rm
2013-10-20, 11:15 PM
مشکل اینجاست که هیچ دسترسی به وا فای نیس و سیم کارت هم تو سرچینگ میمونه !
بازم ریستور کردم و باز هم همون خطا . این روش که گفتین هم جواب نداد !
این رو هم بگم چیز پی ان ندارم روی سیستمم !
حالا چیکار کنم


دوستان پیشنهادی ندارید ؟


سلام

اگر سیمکارت انداختید و باز هم اکتیو نشد یعنی این که گوشی شما لاک هستش

برای اکتیو کردن گوشی تنها راهش ساخت کاستم و دانگرید گوشیه

با کمک تاپیک زیر ببینید shsh کدوم ورژن رو دارید
مهم: فايل shsh چيست و چگونه از آن بکاپ بگيريم ؟ (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=81878)

و بعد یه ورژن رو انتخاب کنید و با کمک تاپیک زیر کاستم بسازید و ریستور کنید
مهم: آموزش جامع برنامه ی Sn0wBreeze ( ریستور ، جیلبرک و دانگرید بدون آپدیت بیس باند) (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=191536)




موفق باشید:flower:

ehsanlf
2013-10-21, 10:55 AM
سلام

اگر سیمکارت انداختید و باز هم اکتیو نشد یعنی این که گوشی شما لاک هستش

برای اکتیو کردن گوشی تنها راهش ساخت کاستم و دانگرید گوشیه

با کمک تاپیک زیر ببینید shsh کدوم ورژن رو دارید
مهم: فايل shsh چيست و چگونه از آن بکاپ بگيريم ؟ (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=81878)

و بعد یه ورژن رو انتخاب کنید و با کمک تاپیک زیر کاستم بسازید و ریستور کنید
مهم: آموزش جامع برنامه ی Sn0wBreeze ( ریستور ، جیلبرک و دانگرید بدون آپدیت بیس باند) (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=191536)




موفق باشید:flower:

گوشی آنلاکه ! اینم iIMEI 012547006726125
مشکل اینجاست که من به منوی گوشی دسترسی ندارم . الان ورژن 7 روی گوشیه و گیر کرده تو قیمت اتصال به آیتونز
چون گوشی ماله من نبوده shsh از ورژن های قبلی رو ندارم
راه دیگه ای هست که بدون گوشی ببینم shsh از گوشی گرفته شده یا نه ؟

ehsanlf
2013-11-03, 12:41 PM
یعنی هیچ ** نمیدونه راه حل چیه ؟

ashkansass
2014-05-31, 12:08 PM
باسلام من یه ایفون 4 خریدم ازاشنا که انلاک فکتوریه وبا ایدی ایشون میرفتم اپ استور وچیزای دیگه بعدریستورکردم حالا گوشی اپل ایدی میخواد وواردمیکنم میزنه که بااین ایدی نمی تونی انلاک کنی ایدی دیگه ای هم نمی شناسم لطفا راهنمایی کنید

J A F A R
2014-06-01, 10:09 PM
باسلام من یه ایفون 4 خریدم ازاشنا که انلاک فکتوریه وبا ایدی ایشون میرفتم اپ استور وچیزای دیگه بعدریستورکردم حالا گوشی اپل ایدی میخواد وواردمیکنم میزنه که بااین ایدی نمی تونی انلاک کنی ایدی دیگه ای هم نمی شناسم لطفا راهنمایی کنید این دوست شما اپل آی دی رو ست کرده تا در موقع دزدی کسی نتونه استفاده کنه باید اون اپل ایدی رو از کسی که خریدید به دست بیارید یا برای آنلاکش به اپل هزینه بپردازید

A._.A
2014-08-18, 02:11 PM
درود
یه گوشیه iphone 5s دارم که اکتیو نمی شه وقتی به وا فای کانکت می شه بعد از چند ثانیه می نویسه please Insert A SIM card. به itunes هم وصل نمیشه .

و به احتمال 90% lock هست

باید چی کار کنم ؟ :21:

MaJiD.Rm
2014-08-19, 02:41 PM
درود
یه گوشیه iphone 5s دارم که اکتیو نمی شه وقتی به وا فای کانکت می شه بعد از چند ثانیه می نویسه please Insert A SIM card. به itunes هم وصل نمیشه .

و به احتمال 90% lock هست

باید چی کار کنم ؟ :21:


سلام

اگر سیمکارت در گوشی هست و این پیام رو میده پس حتما لاک هستش
شما کار خاصی نمیتونید انجام بدبد
مگر با پرداخت هزیته ای ( بسته به این که لاک کدوم اپراتور باشه ) گوشی رو انلاک کنید

برای اطلاع بیشتر از نحوه ی این کار ومقدار هرینه در گوگل سرچ کنید ( عبارت انلاک کردن گوشی ایفون 5s )





موفق باشید

flashboy72
2014-08-24, 08:37 AM
این دوست شما اپل آی دی رو ست کرده تا در موقع دزدی کسی نتونه استفاده کنه باید اون اپل ایدی رو از کسی که خریدید به دست بیارید یا برای آنلاکش به اپل هزینه بپردازید

من هم این مشکل رو دارم.چه طوری هزینه بدم اپل؟؟؟ چند تومن میشه؟؟؟؟

panahi89
2015-06-09, 12:23 PM
سلام من ی مشکلی دارم گوشی از اروپا اومده روی اکتیو اولی مونده سیم کارتم میذارم آنتن میاره اما با اپل آیدی که ساختم فعال نمیشه، آنتنو نشون میده یعنی آنلاکه یا ربطی نداره؟
بعدم چکارش میشه کرد؟
iphone 4 8gig GSM
ممنون

alisavari7
2015-06-09, 09:27 PM
حذف icloud آیفون و آیپد با کمترین قیمت!!! (http://i-iphone.ir/%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D8%AD%D8%B0%D9%81-icloud-%D8%A2%DB%8C%D9%81%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D9%85%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA/) به لینک مراجع کنید توضیحات کامل راجب ایکلود دادن

hoseintjk
2016-06-11, 06:33 PM
ببخشید دوستان من گوشیمو که روشن میکنم مینویسه connected to itunes
چیکار باید بکنم برای فعال سازیش

J A F A R
2016-06-11, 08:26 PM
ببخشید دوستان من گوشیمو که روشن میکنم مینویسه connected to itunes
چیکار باید بکنم برای فعال سازیش

ریستور کردی یا کلا ایجور شده؟ رو صفحه آرم آیتیونز هست و کابل فقط یا برا اکتیو ایجور میگه؟

techinpost
2017-06-10, 02:20 PM
Hey good news, i found a webpage from which i get rid out of this type of error issue yesterday, now you can also check this once for getting rid of it completely: Error Solution (http://www.techinpost.com/there-was-a-problem-downloading-the-software-for-the-iphone/)