PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر Fireware



saeed_g1
2007-11-13, 12:03 PM
با سلام میخواستم بدونم هست که بشه firewre گوشی را تغغیر داد ! الان از من اینه R1DB001 میخوام به R1CA021 تبدیل بشه باید چکار کرد ؟ اگه میشه کامل توضیح بدید . با تشکر:xx:

Sony Ericsson
2007-11-13, 03:01 PM
فکر نکنم بشه.
اگه بشه ممکن هست گوشیت آسیب ببینه

Blackwolf
2010-07-04, 06:42 PM
سلام داداش
من واسه k810 انجام دادم شد
برای تغییر فریمور باید فول فلش کنی که نیاز به فایلهای main و fs و کاستومایز داری