PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش نصب بازی بر روی سامسونگ s3600 و رفع محدودیت نصب



behzad2007
2010-07-16, 09:52 PM
با سلام دوستان من با تشکر از دوستی که تاپیک (آموزش نصب بازی بر روی گوشیهای dragon fly) آموزش داده بودن
به وسیله اون آموزش بنده تجربه ی شخصی خودمو میگم و خیلی برای من کارساز بود نمیدونید چقدر لذت داره وقتی برنامه ای با حجم بالای 3 مگ رو روی گوشی نصب کردم بدون هیچ برنامه ای و بدون مشکل الانم دارم کار میکنم بریم سراغ آموزش


حداقل تو گوشی های سری s جدیدارو میگم مثلا گوشی خودم s3600 و بسیاری گوشی های دیگر که dragon fly هستند
برنامه هایی که میخواهیم با استفاده از usb یا بلوتوث البته به همراه فایل jad در داخل گوشی کپی میکنیم بعد همه چیز آماده هست در صفحه ی اصلی گوشی این کد را وارد کرده 52828378##* اول ستاره مربع آخرش مربع رو میزنیم یه صفحه میاد
دنبال گزینه ای میگردید به اسم ota test گزینه مورد نظر رو انتخاب کرده و در قسمت maximum jar size هر مقداری که خواستید بهش میدید مثلا من مقدار 3000 رو دادم که میشه 3 مگ و دکمه save را انتخاب میکنیم و به سراغ برنامه های با حجم بالا میریم و فایل jad را انتخاب میکنیم و برنامه به آسانی نصب میشه من خودم روی گوشی s3600 امتحان کردم به راحتی نصب شد فقط موقعی که گوشی خاموش و روشن میشه برمیگرده به حالات پیشفرض که نگران نباشید دوباره انجام بدید و برنامه هایی که قبلا توسط این روش نصب شدن به راحتی اجرا میشن فقط نکته آخر مموریتون باید فضای خالی داشته باشه ممنون
تشکر یادتون نره
شرمنده عکس نزاشتم

alisat87
2010-07-19, 02:30 AM
با سلام دوستان من با تشکر از دوستی که تاپیک (آموزش نصب بازی بر روی گوشیهای dragon fly) آموزش داده بودن
به وسیله اون آموزش بنده تجربه ی شخصی خودمو میگم و خیلی برای من کارساز بود نمیدونید چقدر لذت داره وقتی برنامه ای با حجم بالای 3 مگ رو روی گوشی نصب کردم بدون هیچ برنامه ای و بدون مشکل الانم دارم کار میکنم بریم سراغ آموزش


حداقل تو گوشی های سری s جدیدارو میگم مثلا گوشی خودم s3600 و بسیاری گوشی های دیگر که dragon fly هستند
برنامه هایی که میخواهیم با استفاده از usb یا بلوتوث البته به همراه فایل jad در داخل گوشی کپی میکنیم بعد همه چیز آماده هست در صفحه ی اصلی گوشی این کد را وارد کرده 52828378##* اول ستاره مربع آخرش مربع رو میزنیم یه صفحه میاد
دنبال گزینه ای میگردید به اسم ota test گزینه مورد نظر رو انتخاب کرده و در قسمت maximum jar size هر مقداری که خواستید بهش میدید مثلا من مقدار 3000 رو دادم که میشه 3 مگ و دکمه save را انتخاب میکنیم و به سراغ برنامه های با حجم بالا میریم و فایل jad را انتخاب میکنیم و برنامه به آسانی نصب میشه من خودم روی گوشی s3600 امتحان کردم به راحتی نصب شد فقط موقعی که گوشی خاموش و روشن میشه برمیگرده به حالات پیشفرض که نگران نباشید دوباره انجام بدید و برنامه هایی که قبلا توسط این روش نصب شدن به راحتی اجرا میشن فقط نکته آخر مموریتون باید فضای خالی داشته باشه ممنون
تشکر یادتون نره
شرمنده عکس نزاشتم
بسيار عالي بود

alisat87
2010-07-19, 02:30 AM
با سلام و خسته نباشي. من هم يك سامسونگ s3600دارم .وقتي سيم كارت 0919را داخلش مي گذارم اس اماس نميره اما سيم كارتم تو هرگوشي ديگه مي گذادم پيام ميره.اگر هر سيم كارت ديگه داخل گوشيم مي گزارم پيامش ميره .فقط با919 مشگل داره .همه كاري هم كردم نشده كمكم كنيد ضمنا هيچ بازي هم نصب نمي شه ممنون

alisat87
2010-07-19, 02:37 AM
با تشكر ازهمهدست اندركاران اين سايت خدا پدر تون بيامرزسايت كار را اندازي

atenakazem
2010-08-10, 10:08 AM
سلام من گوشی s3600 دارم میشه برنامه فارسی سازو همراه با روش نصب آن به من بگین ممنون میشم

NAVID RAJA
2010-08-12, 10:57 PM
سلام من گوشی S3500 دارم میشه طریقه نصب نرم افزار جاوا رو توضیح بدین

behzad2007
2010-08-22, 06:45 PM
سلام من گوشی S3500 دارم میشه طریقه نصب نرم افزار جاوا رو توضیح بدین

سلام دوست عزیز تو پست اول خوب خوب توضیح دادم که چطور نصب کنید اگه با دقت بخونید متوجه میشید اگه متوجه نمیشید بگید

behzad2007
2010-08-22, 06:49 PM
:god:

سلام دوست عزیز این گوشی خودش منوی فارسی داره برید تو این قسمتا
setting-phone setting- language-farsi
رو انتخاب میکنید بازم مشکلی داشتید بگید

behzad2007
2010-10-26, 12:22 PM
سلام من هم گوشي سامسونگ س3600 دارم اما تا حالا نتونستم هيچ نرم افزار و بازي اي روش نصب كنم! ممكنه خواهش كنم كه كمك كنيد و راه حل خوب و واضحي براي حل مشكلم بديد! با تشكر:cry:

سلام دوسا عزیز تو پست اول کامل توضیح دادم
اول شما نرم افزار رو که میخوایی فایل jad رو میسازی بعد هر دو رو به گوشی انتقال میدی و روی فایل jad کلیک میکنی و برنامه نصب میشه به همین سادگی برای ساختن فایل جد هم برنامه jad maker رو استفاده کن تو گوگل یه سرچ کن پیدا میکنی

behzad2007
2010-11-13, 12:25 AM
باسلام.گوشی منم s3600 هست .نرم افزاری باحجم 80مگابایت روباروش شما میخوام نصب کنم رم گوشیم 2 گیگیابایت هست اما موقع نصب میگه حافظه پراست ظاهرا نصب روتوی حافظه داخلی میریزه.چطورمیتونم نصبوتوی حافظه رم بریزم.

سلام دوست عزیز کد مورد نظر رو امتجان کردید باید فضای کافی در مموری داشته باشید بعد از زدن کد در قسمت ota test این
مقدار رو بزنید انشا الله نصب میشه 81000

prog
2010-12-13, 02:50 PM
سلام .خیلی ممنون عزیزم .عالی بود

mehran612
2011-01-23, 09:32 AM
فوق العاده عالی بود ایول

peyman7
2011-03-12, 07:48 PM
سلام,من گوشی s3600 دارم ولی با انجام روشهای شما هم نتونستم برنامه ای نصب کنم.فایل jad را که میزنم گوشی reset میکنه.

elham61
2011-08-10, 09:51 PM
سلام دوست عزیز کد مورد نظر رو امتجان کردید باید فضای کافی در مموری داشته باشید بعد از زدن کد در قسمت ota test این
مقدار رو بزنید انشا الله نصب میشه 81000


با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه مبارک
تمام کارهایی رو که برای نصب برنامه گفته بودید انجام دادم حتی همین آخری عدد رو 81000 کردم
باز موقع نصب پیغام میده حافظه پر است. بازی ها حذف شوند؟
خواهشا حالا که وقت گذاشتید دارید راهنمایی می کنید یه راه حل درست پیشنهاد بدید که جواب بده.
منتظر هستیم
ممنون

elham61
2011-08-11, 05:02 PM
سلام دوست عزیز در رابطه سیم کارتت نمیتونم کمکت کنم ولی احتمال میدم که اشکال از سیم کارتت هستش این سیم کارت رو روی گوشه ای دیگه امتحان کنید جواب رو بدید
در مورد نصب نشدن بازی و برنامه به راحتی با آموزشی که گذاشتم حتی برنامه های بالای 3 مگ رو به راحتی نصب میگنه و اخ نمیگه به عنوان مثال دیکشنری درست و حسابی که حسابی عذابم میداد نمیتونستم نصب کنم نصب کردم نمیدونید چه حالی داد
یه توضیح در مورد نصب برنامه و بازی
شما به وسیله کامپیوتر برنامه ها و بازی ها مخصوص سامسونگ رو دریافت میکنید به عنوال مثال یکی از بهترین سایت های بازی و برنامه www.mobiles24.com (http://www.mobiles24.com) در این سایت شما به قسمت بازی رفته و در قسمت phone گوشی samsung d500 رو انتخاب میکنید به خاطر اینکه امتحان کردم به راحتی بازی های این گوشی بر روی گوشی شما نیز نصب میشود
البته باید در سایت مورد نظر ثبت نام کنید که خیلی طول نمیکشه
پسوند فایل مورد نظر jar میباشد برای گوشی های سامسونگ باید فایل jad رو هم داشته باشید که در سایت مورد نظر فایل jad رو دانلود کنید و اگر نرم افزاری در کامپیوتر دارید که فایل jad رو نداره باید یه برنامه kb رو دانلود کنید اسم برنامه jad gen
هستش که با یه سرچ ساده تو گوگل میتونید برنامه رو دانلود کنید کارش هم اینه که فایل مربوطه رو به روی نرم افزار کشیده و فایل jad ساخته میشود و هر دو فایل رو در گوشی به وسیله usb یا بلوتوث بریزید و بر روی فایل jad کلیک کرده و برنامه نصب میشه
امیدوارم به دردت بخورده
dont forget thanks

ممنون از راهنمایی که کردید
من این کارو انجام دادم ولی گوشی پیغام میده
Jarبارگیری شده نامعتبر است

ممنون میشم راهنماییم کنید
می خوام یه دیکشنری روی گوشی s3600i ام نصب کنم
دو روزه دارم سرچ می کنم موفق نشدم :(

elham61
2011-08-22, 06:48 PM
نه اگه حتی رم هم جای خالی د اشته باشه، ولی حافظه دستگاه پر باشه باز نصب نمیشه...
چطور میشه کاری کرد که نصبی ها برن روی رم نصب شن...

S@MAN M5
2011-10-24, 03:40 AM
باسلام.گوشی منم s3600 هست .نرم افزاری باحجم 80مگابایت روباروش شما میخوام نصب کنم رم گوشیم 2 گیگیابایت هست اما موقع نصب میگه حافظه پراست ظاهرا نصب روتوی حافظه داخلی میریزه.چطورمیتونم نصبوتوی حافظه رم بریزم.
دوست عزیز این امکان نداره که شما بتونید فایل 80mb رو نصب کنید این گوشی با سیستم جاواست نه کامپیوتر در ضمن توسیستم جاوا امکان نصب تو خود گوشیه نه مموری کارد

behzad2007
2011-10-24, 12:47 PM
با سلام دوستانی که میگن فایل jad ناشناخته است این مشکل برمیگرده به ساپورت ضعیف گوشی های سامسونگ بعضی وقت ها هم
خود فایل jar مشکل داره که نمیتونه فایل jad رو شناسایی کنه در مورد حافظه کم مربوط میشه به حافظه داخلی که بازی ها و عکس ها و مویک های داخل گوشی رو باید به مموری انتقال بدید

behzad2007
2011-11-03, 02:31 PM
با سلام خدمت دوستان این کد روی این گوشی جواب داد امتحان کنید بگید s5560 هم همون ارور memory not availible میداد ولی با این روش حل شد

ابتدا کد زیر را وارد کنید#*5239870#* در صفحه ای که بعد از زدن این کد باز میشود وارد گزینیه internals بشوید و برای internals master key کد زیر را وارد کنید
#*7092463#*
حلا در صفحه باز شده وارد گزینه storage setting بشوید و روی گزینه update java db دو بار ok را بزنید تا دوبار update شود
حالا از گزینه ها خارج شوید و برنامه های نصب شده رااجرا کنید مشکل حل شد

nojaba
2012-03-07, 09:38 PM
سلام دوست عزیز
من می خوام برنامه بانک صارات رو نصب کنم روی s3600همین ایراد حافظه رو بعد از نصب و اجرا میده. این کدی هم که دادید رو امتحان کردم گذاشتم رو 10000 حتی کارت حافظه هم 4 گیگ هست تقریبا خالیه . ولی بازم ایراد میگیره

mefa201
2012-06-02, 12:29 AM
سلام

ما یه گوشی samsung s3600i برای مادرمون گرفتیم

متاسفانه یه مشکلی برامون پیش اومده الان

فونت سایز مسیج های فارسی در این گوشی خیلی ریزه. مادر ما هم نزدیک بینه.

میخواستم ببینم راهی / هکی یا نرم افزاری هست که بشه سایز فونت گوشی رو باهاش زیادتر کرد که برای مادرمون خواناتر بشه.
اخه مادرم هم خیلی خوشش اومده از گوشی و دلم نمیاد که عوضش کنم.

ممنون میشم راهنماییم کنید. خیلی حیاتی و فوری/فوتیه

تشکر

ذقشف
2012-08-24, 05:49 PM
دمتون گرم بابت طریقه نصب بازی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iman4545
2012-10-31, 02:06 PM
با سلام دوستان من با تشکر از دوستی که تاپیک (آموزش نصب بازی بر روی گوشیهای dragon fly) آموزش داده بودن
به وسیله اون آموزش بنده تجربه ی شخصی خودمو میگم و خیلی برای من کارساز بود نمیدونید چقدر لذت داره وقتی برنامه ای با حجم بالای 3 مگ رو روی گوشی نصب کردم بدون هیچ برنامه ای و بدون مشکل الانم دارم کار میکنم بریم سراغ آموزش


حداقل تو گوشی های سری s جدیدارو میگم مثلا گوشی خودم s3600 و بسیاری گوشی های دیگر که dragon fly هستند
برنامه هایی که میخواهیم با استفاده از usb یا بلوتوث البته به همراه فایل jad در داخل گوشی کپی میکنیم بعد همه چیز آماده هست در صفحه ی اصلی گوشی این کد را وارد کرده 52828378##* اول ستاره مربع آخرش مربع رو میزنیم یه صفحه میاد
دنبال گزینه ای میگردید به اسم ota test گزینه مورد نظر رو انتخاب کرده و در قسمت maximum jar size هر مقداری که خواستید بهش میدید مثلا من مقدار 3000 رو دادم که میشه 3 مگ و دکمه save را انتخاب میکنیم و به سراغ برنامه های با حجم بالا میریم و فایل jad را انتخاب میکنیم و برنامه به آسانی نصب میشه من خودم روی گوشی s3600 امتحان کردم به راحتی نصب شد فقط موقعی که گوشی خاموش و روشن میشه برمیگرده به حالات پیشفرض که نگران نباشید دوباره انجام بدید و برنامه هایی که قبلا توسط این روش نصب شدن به راحتی اجرا میشن فقط نکته آخر مموریتون باید فضای خالی داشته باشه ممنون
تشکر یادتون نره
شرمنده عکس نزاشتم
رو گوشی منم که samsung c6112بود جواب داد
خیلی مهندسی پسر
ممنون

zoon2009
2013-01-14, 07:13 PM
بسيار عالي بود
سلام.من گوشی سامسونگs3600iدارم.همین کد52828378رو زدم.و رویOTA testرفتم و مقدار10000رو زدم.کارت حافظه گوشیمم2گیگ هستم.رفتم برنامه نصب کنم.ولی نشد.حالا اون به هیچ.ولی گوشیم دیگه کارت حافظمو نمیخونه ومینویسه غیرمجاز.حتی گوشیمو خاموش کردم و باز روشن کردم.ولی باز کارت حافظه رو که میخوام باز کنم مینویسه غیر مجاز.تورو خدا کمکم کنید.هنوز 1ماه نیست که گوشیمو خریدم.چیکار کنم که کارت حافظمو بخونهخیلی فوری تقاضای کمک دارم:(:(:(

Hanjera
2013-01-14, 07:48 PM
سلام.من گوشی سامسونگs3600iدارم.همین کد52828378رو زدم.و رویOTA testرفتم و مقدار10000رو زدم.کارت حافظه گوشیمم2گیگ هستم.رفتم برنامه نصب کنم.ولی نشد.حالا اون به هیچ.ولی گوشیم دیگه کارت حافظمو نمیخونه ومینویسه غیرمجاز.حتی گوشیمو خاموش کردم و باز روشن کردم.ولی باز کارت حافظه رو که میخوام باز کنم مینویسه غیر مجاز.تورو خدا کمکم کنید.هنوز 1ماه نیست که گوشیمو خریدم.چیکار کنم که کارت حافظمو بخونهخیلی فوری تقاضای کمک دارم:(:(:(

سلام
اولا :
در مورد نصب نشدن بگم که احتمال زیاد داره خافظه ی داخلی تان فضا ی خالی کم داشته باشد و نتواند نصب کند
شما تا میتوانید حافظه ی داخلی تان را افزایش دهید و مقدار را روی 4000 بزارید و فایلی کمتر از 3 مگابایت را نصب کنید !
فکر نکنم مشکل خاص دیگه ای وجود داشته باشه!
دوما "
شما رم را وارد گوشیتان کنید سپس به این مکان بروید و فرمت کنید
menu>settings>memory settings>memory card>format memory card
اگر در ان جا فرمت شد که هیچی ولی اگر فرمت نشد !
با رم ریدر به کامپیتر بزنید و از انجا فرمت کنید

اگه مشکلی بود در خدمتیم
موفق باشید.

a6543210
2013-01-25, 06:41 PM
در صفحه ی اصلی گوشی این کد را وارد کرده 52828378##* اول ستاره مربع آخرش مربع رو میزنیم یه صفحه میاد

دوستان یه گوشی سامسونگ مدلs3500 دارم.هر کار می کنم نمی تونم روش نرم افزار نصب کنم! همین کد رو هم ردم پیغام not done رو می ده!
خواهش می کنم یکی راهنمایی کنه!:(

littlepaya
2014-02-04, 01:58 AM
سلا کد های فوق روی گوشی gt510 یا کوربی پرو امتحان کردم ولی جواب نداد

برای این گوشی ها کد مخصوصی هست ؟
با تشکر