PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : sis در n73



mmmmnnnn
2007-10-31, 05:15 PM
چرا n73 من sis اجرا نمی کند؟اگر اجرا نمی کند پس چرا در سایت ها برای n73 فایل های sis قرار داده اند؟

Mr Pourya
2007-10-31, 05:34 PM
چرا n73 من sis اجرا نمی کند؟اگر اجرا نمی کند پس چرا در سایت ها برای n73 فایل های sis قرار داده اند؟

با سلام به انجمن خوش اومدین.:flower:
1.دوست من ان73 جزو سریه 60 ورژن 3 هست و باید نرم افزارای مخصوص سریه 60 ورژن 3 رو بریزی
2.اگه نرم افزار سریه 60 ورژن 3 رو ریختی ولی جواب نداد 1مستر ریست کن اگه نشد به نظرم باید فلش بشه.:papa:
باز صبر کن بقیه هم یه جوابی بدن.

مهدی(نیمجا)
2007-10-31, 06:30 PM
درسته. sis باید مخصوص ورژن 3 نصب کنید. اگه موقع نصب پیغامی داد بگید تا حلش کنیم