PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال k750



J A F A R
2007-10-30, 12:24 AM
آقایونو خانوما
با توجه به این که k750 cid=49 به w800 تبدیل نمیشه آیا میتونیم به اون walkman اضافه کنیم

Mr Pourya
2007-10-30, 12:36 AM
آقایونو خانوما
با توجه به این که k750 cid=49 به w800 تبدیل نمیشه آیا میتونیم به اون walkman اضافه کنیم

دوست من شما از کجا میدونی cid 49 است؟؟

J A F A R
2007-10-30, 12:42 AM
از هک کردن

moriss
2007-10-30, 01:00 PM
cid49 به w800 تبدیل نمیشه؟ کی گفته

خیلی راحت میشه

Reza GSM
2007-10-30, 02:11 PM
آقایونو خانوما
با توجه به این که k750 cid=49 به w800 تبدیل نمیشه آیا میتونیم به اون walkman اضافه کنیم

به تاپیک آپدیت گوشیهای سونی اریکسون مراجعه کنید.
در اونجا آموزش فلش Cid49 به Cid36 اومده.
اگر نتیجه نگرفتید به اولین تاپیک هک آقا فربد مراجعه کنید.

Sobh@n
2007-10-30, 05:09 PM
آقایونو خانوما
با توجه به این که k750 cid=49 به w800 تبدیل نمیشه آیا میتونیم به اون walkman اضافه کنیم

کی گفته نمیشه من خودم گوشیم CID49 هست فریمور w800 CID36 روش فلش کردم هم برنامه Setoolite میشناستش هم هیپ مشکلی برای گوشیم پیش نیومده

J A F A R
2007-10-30, 06:40 PM
لطفا آدرس دقیق بهم بدین
mer30

Sobh@n
2007-10-30, 07:07 PM
منظورت از آدرس دقیق چیه