PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پلی استیشن1 روی ppc



pedram118
2010-06-26, 01:32 PM
پیدا کردم دانلود کنید حتما باز می کنه من روی hd امتحان کردم

http://rapidshare.com/files/360597598/FpseCE_0.10.cab یا http://www.multiupload.com/3ZY4T42IKQ

برای فشرده کردن Image ها جهت سرعت بیشتر در بازی ها از برنامه زیر استفاده کنید:

http://rapidshare.com/files/35610348...SO_32.zip.html (http://rapidshare.com/files/356103483/PocketISO_32.zip.html) یا http://rapidshare.com/files/35610348...SO_32.zip.html (http://rapidshare.com/files/356103483/PocketISO_32.zip.html)

MASTER WM
2010-06-26, 02:28 PM
من قبلا این نرم افزار و گذاشته بودم ولی الان هرچی می گردم نیست:cry:

*Parviz*
2010-06-26, 04:16 PM
من دارم ولی میخوای نصب کنی می نویسه : a minimum of 16mb is required . please free more memory !
من 1gig خالی دارم

MASTER WM
2010-06-26, 05:26 PM
حافظه داخلی یا رم؟ باید حافظه داخلی خالی باشه !

*Parviz*
2010-06-27, 05:47 PM
حافظه داخلیم 36 mg خالی دارم!!!

MASTER WM
2010-06-27, 07:31 PM
احتمالا به درایور های گوشی نمی خوره

Mersad WM
2010-07-02, 08:50 PM
تاپیک تکراریه

MASTER WM
2010-07-05, 12:38 PM
بله من قبلا خوذم اینو گذاشته بودم اما الان نیستو نابود شده :dont:

Mersad WM
2010-07-05, 01:09 PM
بله من قبلا خوذم اینو گذاشته بودم اما الان نیستو نابود شده :dont:

owCh ..... مرسی

asojoody
2010-07-16, 10:57 PM
سلام من یک image با nero از روی یک بازی گرفتم ولی تا میخوام از طریق برنامه بازش کنم میپره بیرون اگه کسی میدونه بیزحمت مارم بی نسیب نگذاره

MASTER WM
2010-07-16, 11:05 PM
اول نام گوشی و نام بازی را بنویسید تا ببینیم چه می شود :atten:

asojoody
2010-07-20, 03:48 AM
modele gooshim hd2 darzemn esme baziam italian job bood

pooyab
2010-07-20, 07:47 AM
سلام
شما نسخه قبل این برنامه رو با gta2 معرفی کرده بودید
این نسخه هم خیلی وقته ارائه شده...
کلا کار با این برنامه، نوعی شتر سواری دولا دولاست! در گوشی های غیر از HD2 و omnia2 و امثالهم که cpu بالا دارند، نتیجه کار چندان دلنشین نیست چون framerate اکثر بازی ها خیلی پایینه
ضمن اینکه نسخه ای از برنامه که multitouch بودن رو پشتیپانی می کنه، پولیه
البته برای هر گوشی، تغییرات خاصی روی فایل ini می شه داد تا framerate کمی افزایش پیدا کنه
این تغییرات به همراه لیست بازی های تست شده، در فروم خود نرم افزار پیدا می شه که البته آی پی های ایرانی رو بن می کنه! باید با ف...ش برید
اینجا (http://www.fpsece.net/forum2/viewtopic.php?f=9&t=101)
بازی italian job هم جزو اوناییه که خیلی خوب اجرا نمی شه

راستی! اون زمان که من وقتم رو با این برنامه طلف می کردم، یکی از کشفیاتم این بود که image های با فرمت bin بهتر اجرا می شن
باید صبر کرد و آینده ی این برنامه رو دید. فعلا که یه سالی هست آپدیت نشده

موفق باشید

MASTER WM
2010-07-20, 09:48 AM
عزیز من روی x1 به راحتی یه سری بازی هایی مثل gta 2 عین آب خوردن اجرا کرد در ضمن اون موقعی که من این نرم افزارو پیدا کردم هنوز touch pro 2 نیامده بود :glass:

L*rd *F n!njA
2010-07-20, 10:07 AM
كسي ميدونه بازيهاش رو بايد از كجا پيداكنم؟؟؟؟يه بازي خوب معرفي كنيد لطفا

MASTER WM
2010-07-20, 04:08 PM
کافیه از disk بازی ها امیج بگیرید با هر نرم افزاری فقط باید پسوند بازی ها iso یا bin و... باشد :flower:

pooyab
2010-07-21, 10:01 PM
عزیز من روی x1 به راحتی یه سری بازی هایی مثل gta 2 عین آب خوردن اجرا کرد در ضمن اون موقعی که من این نرم افزارو پیدا کردم هنوز touch pro 2 نیامده بود :glass:

مگه من گفتم این برنامه روی x1 کار نمی کنه؟
بله gta2 به عنوان یه بازی دوبعدی خیلی راحت اجرا می شه. بازی های سه بعدی هم هستن که در حد قابل قبول اجرا می شن. مهمترین فاکتور سخت افزاری یک گوشی در اجرای این مبدل، cpu هست. من بهترین نتیجه رو در hd2 دیدم. x1 و TP2 هم تفاوتی از نظر سخت افزار ندارن
متوجه رابطه ی بین پیدا کردن این برنامه با اومدن TP2 هم نشدم!؟
من از زمان عرضه ی این نرم افزار اون رو روی گوشی های خودم داشتم، و ازش پشتیبانی مالی هم کردم. در مورد مودیفیکیشن و تست بازی هاش هم خیلی وقت گذاشتم. می تونید پست هام رو در فروم خود بازی ببینید
موفق باشید

vahidaaa
2010-07-25, 11:03 PM
این نرم افزار میتونه resident evil ها رو بالا بیاره

MASTER WM
2010-07-26, 12:50 AM
تونستنش میتونه اما تیکه تیکه می ره !

Mr.zeus WM
2010-07-26, 11:17 PM
بعضی از سی دی ها توش چند تا بازی داره. چجوری تک تک درشون بیارم؟

vahidaaa
2010-07-27, 11:28 AM
بازی های دیگرو تست کنید بگید جی تی ای دیگه چیه با اون گرافیکش کراش مسابقه ای اویل 1 2 3

vahidaaa
2010-07-27, 11:29 AM
جدید ترین نسخه نرم افزارش نیومده

MASTER WM
2010-07-29, 01:20 AM
همون GTA هم به سختی اجرا کرد چه برسه به رزیدنت اویل و کراش؟!!!!

rtin@
2010-08-01, 07:12 PM
لينك ها خرابن......................

MASTER WM
2010-08-01, 10:33 PM
لينك ها خرابن......................

لینک ها مشکلی نداره.!

rtin@
2010-08-02, 05:57 PM
نه كار ميكنن:beel:ببخشيد:beel:

vahidaaa
2010-08-04, 05:52 PM
لینک خرابه

MASTER WM
2010-08-09, 12:04 PM
لینک مشکلی نداره.

choclate
2010-08-17, 09:46 AM
بچه ها کسی میتونه نسخه رجیستر شده اش رو که مخصوص HD2 هستش رو پیدا کنه یا بخره من میخوامش ولی نمیتونم بخرمش
هر کی میتونه این کارو بکنه من حاضرم قیمتشو بپردازم.......مرسی

MASTER WM
2010-08-17, 02:33 PM
دوست عزیز به نطر من این کارو نکنید چون هیج بازی ای رو نمی شه روش درستو حسابی اجرا کرد البته این نطر منه.:flower:

1155996633
2010-08-18, 12:37 PM
من یک سری بازی زیبا دارم که انها خیلی جذاب هستند و ان ها را نمی توانید در هیچ جا پیدا کنید مگر اینکه از این سایت بخرید ریختن بعضی از انها سخت است که اگر مشکل داشتید از من بخواهید تا کمکتان کنم

1155996633
2010-08-18, 12:50 PM
مشکل گوشی تو هست

MASTER WM
2010-08-18, 01:34 PM
من یک سری بازی زیبا دارم که انها خیلی جذاب هستند و ان ها را نمی توانید در هیچ جا پیدا کنید مگر اینکه از این سایت بخرید ریختن بعضی از انها سخت است که اگر مشکل داشتید از من بخواهید تا کمکتان کنم


مشکل گوشی تو هست
سلام
به انجمن IR-TCI خوش آمدید.:flower:

دوست عزیز محل گذاشتن بازی ها و پست های بی ربط به این تاپیک این جا نیست و خلاف قوانین سایته.
شما باید با اجازه از مدیر سایت یه تاپیک جدید درست کنید.
موفق باشید

vahidaaa
2010-08-18, 11:20 PM
من امروز سه تا بازی سونی 1 خریدم درایور 1 ... نید فور اسپید 4 و کراش مسابقه ای ولی متاسفانه فقط درایور 1 به صورت تقریبا روان اجرا شد اون دوتا که اصلا بالا نیومدن

nader_hfc
2010-08-18, 11:31 PM
این هم سه بازی ps1 :god:
بازی :Mortal Kombat2 , Taken3 , GTA2, :glass: اگر خوب بود تشکر یادتون نرههههههههههههههه.
اینجا کلیک کنید:
http://rapidshare.com/files/182397182/GTA2_-_PAL_RIPPED_VER_.zip
http://rapidshare.com/files/223562097/Mortal_Kombat_2.rar
http://hotfile.com/links/23322565/b4262b6/Tekken_3.iso.html

MASTER WM
2010-08-18, 11:34 PM
این هم سه بازی ps1 :god:
بازی :Mortal Kombat2 , Taken3 , GTA2, :glass: اگر خوب بود تشکر یادتون نرههههههههههههههه.
اینجا کلیک کنید:
http://rapidshare.com/files/182397182/GTA2_-_PAL_RIPPED_VER_.zip
http://rapidshare.com/files/223562097/Mortal_Kombat_2.rar
http://hotfile.com/links/23322565/b4262b6/Tekken_3.iso.html

مرسی از زحمتت ولی این نرم افزار فقط Gta 2 رو اجرا می کنه.(قبلا تست شده)بازم ممنون.

choclate
2010-08-20, 09:15 PM
من تا حالا هر ایمیجی از بازیها رو که ریختم نرم افزار بدون مشکل بازش کرده من الان بزرگترین مشکلم باهاش اینه که نمیشه با صفحه تاچ بازیهاشو روون اجرا کرد....مثلا بازیهایی که سرعت بالا دارن رو نمیشه درست بازی کرد چون فیدبک دکمه ها رو صفحه تاچ کنده....در کل حال گیریه
در حال حاضر من فقط یه بازی دارم که اونم به سرعت بالا احتیاج نداره
اسمش Harvest moon که من معتادشم رو خود کنسولم فقط همینو بازی میکردم نمیدونم هیچکدوم از شما بازیش کرده یا نه ولی بد جور ادمو درگیر خودش میکنه........به هر حال من نسخه رجیستر شدشو برای بازیهایی مثل tekken3 یا Medal میخوام
که اگه بشه دیگه محشره

MASTER WM
2010-08-21, 03:38 PM
من تا حالا هر ایمیجی از بازیها رو که ریختم نرم افزار بدون مشکل بازش کرده من الان بزرگترین مشکلم باهاش اینه که نمیشه با صفحه تاچ بازیهاشو روون اجرا کرد....مثلا بازیهایی که سرعت بالا دارن رو نمیشه درست بازی کرد چون فیدبک دکمه ها رو صفحه تاچ کنده....در کل حال گیریه
در حال حاضر من فقط یه بازی دارم که اونم به سرعت بالا احتیاج نداره
اسمش Harvest moon که من معتادشم رو خود کنسولم فقط همینو بازی میکردم نمیدونم هیچکدوم از شما بازیش کرده یا نه ولی بد جور ادمو درگیر خودش میکنه........به هر حال من نسخه رجیستر شدشو برای بازیهایی مثل tekken3 یا Medal میخوام
که اگه بشه دیگه محشره


خب cpu گوشی شما 2 برابر ماله منه معلومه بهتر اجرا می کنه.
من نگفتم اجرا نمی کنه
کند اجرا میکنه و حال گیریه.

موفق باشید.

.::EHSAN_GOLpesar::.
2010-08-21, 04:42 PM
من تا حالا هر ایمیجی از بازیها رو که ریختم نرم افزار بدون مشکل بازش کرده من الان بزرگترین مشکلم باهاش اینه که نمیشه با صفحه تاچ بازیهاشو روون اجرا کرد....مثلا بازیهایی که سرعت بالا دارن رو نمیشه درست بازی کرد چون فیدبک دکمه ها رو صفحه تاچ کنده....در کل حال گیریه
در حال حاضر من فقط یه بازی دارم که اونم به سرعت بالا احتیاج نداره
اسمش Harvest moon که من معتادشم رو خود کنسولم فقط همینو بازی میکردم نمیدونم هیچکدوم از شما بازیش کرده یا نه ولی بد جور ادمو درگیر خودش میکنه........به هر حال من نسخه رجیستر شدشو برای بازیهایی مثل tekken3 یا Medal میخوام
که اگه بشه دیگه محشره

آقا شما از نرم افزار cobalt controller استفاده کن و با دسته ی سونی3 بازی کن حالشو ببر..:papa:

choclate
2010-08-21, 08:51 PM
آقا شما از نرم افزار cobalt controller استفاده کن و با دسته ی سونی3 بازی کن حالشو ببر..http://www.ir-tci.org/forum/images/smilies/Smile%20%283%29.gif

اره اونم میشه ولی اولا من دسته پی اس 3 ندارم ثانیا این نرم افزار cobalt دنگو فنگ داره صرف نمیکنه بری دسته به این گرونی بخری آخرشم ممکنه کار نکنه:not:

.::EHSAN_GOLpesar::.
2010-09-29, 06:10 PM
اقا کسی نسخه ی 10.1 این نرم افزار رو داره واسه ما هم بزاره یا لینک بده؟
ممنونش میشم

hessam1
2010-09-30, 01:41 PM
دوستان من روي امينا لايت نصبيدم كراش سواره هم بالا اورد ولي چون صفحه كليد ندارم نتونستم داخل برم
لطفا gpad مجازي بدين تا بشه باهاش بازي كرد
مرسي

.::EHSAN_GOLpesar::.
2010-09-30, 01:48 PM
مشکل منم همینه..
اگه تونستی ورژن 10.1 رو پیدا کنی کیبردش کارو راحت میکنه..
کار کردن با خود نرم افزار هم راحته...
تونستی دانلود کنی اینجا هم بزار همه استفاده کنن..
من هر سایتی رفتم ف ی ل ت ر بود

hessam1
2010-09-30, 02:51 PM
مشکل منم همینه..
اگه تونستی ورژن 10.1 رو پیدا کنی کیبردش کارو راحت میکنه..
کار کردن با خود نرم افزار هم راحته...
تونستی دانلود کنی اینجا هم بزار همه استفاده کنن..
من هر سایتی رفتم ف ی ل ت ر بود
سايت هيتلر شده رو بده خودم ميگيرم واسط اپ ميكنم
:god:

Black.Hawk
2010-09-30, 03:01 PM
مشکل منم همینه..
اگه تونستی ورژن 10.1 رو پیدا کنی کیبردش کارو راحت میکنه..
کار کردن با خود نرم افزار هم راحته...
تونستی دانلود کنی اینجا هم بزار همه استفاده کنن..
من هر سایتی رفتم ف ی ل ت ر بود

ببین کارت با این میشه:
http://rapidshare.com/#!download|895|360597598|FpseCE_0.10.cab|14291

hessam1
2010-09-30, 03:47 PM
ببین کارت با این میشه:
http://rapidshare.com/#!download|895|360597598|FpseCE_0.10.cab|14291 (http://rapidshare.com/#%21download%7C895%7C360597598%7CFpseCE_0.10.cab%7 C14291)
دوست عزيز اين همون ورژن قبلي ولي بازم ممنون:cry:

.::EHSAN_GOLpesar::.
2010-10-02, 08:01 PM
ببین کارت با این میشه:
http://rapidshare.com/#!download|895|360597598|FpseCE_0.10.cab|14291

دوستمون درست میگن این همون ورژن 10 هست اما من دنبال 10.1 هستم..
بازم از زحمتی که کشیدی ممنون

hessam1
2010-10-04, 10:13 PM
كسي ورژن جديد نداره مردم كمك

vahidaaa
2010-10-05, 02:09 AM
آخرین ورژن 0.10 پس زیاد دنبالش نگردید

kian4
2013-11-18, 07:11 PM
لینک خرابه ؟؟