PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد C5212



reza76622201
2010-06-10, 08:22 AM
سلام دوستان عزيز.
سوالم اينه كه آيا هر بار كه بخوايم سيم كارت براي شماره گيري رو تغيير بديم بايد ريست بشه؟ از طريق منو كه ميري كه حتما بايد ريست بشه و اين واقعا يه معزله. من شنيدم راهي داره كه بدون ريست بتوني اون سيم كارتي رو كه مي خواي باهاش تماس بگيري رو انتخاب كني! كسي بلد ه؟ ممنون مي شم.

sorena
2010-06-10, 11:14 AM
توی کناره سمت راستش اون بالا یک دکمه هست فکر کنم با اون بشه.

http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=227588&stc=1&d=1276154045

reza76622201
2010-06-13, 07:40 AM
ممنون اما اون دقيقا همون منوي Setting و زير گزينه SIM Card manager رو مياره كه بازم همون بساطه و با تغيير دادن سيم كارت گوشي ريست ميشه.
دوستان كسي اطلاع نداره!؟

reza76622201
2010-06-14, 07:41 AM
عزيزان . يعني كسي اين گوشي رو نداره يه راهنمايي به بنده بكنه. ممنون ميشيم بخدا!

reza76622201
2010-06-15, 11:47 AM
بابا توروخدا يكي كمك كنه

reza76622201
2010-06-17, 10:07 AM
اي بابا چرا همه خاموشن؟!

Roostaamir
2010-06-18, 02:42 PM
دوست عزیز.این گوشی همینجوری طراحی شده و کاریش نمیشه کرد
موفق باشید