PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای شناساندن port گوشی به multi loader5.56



MOHSENNASR
2010-06-09, 10:59 AM
سلام من یه گوشی s5233 دارم میخوام به S5230XPJB1 تغییر بدم ولی با اینکه driver های گوشیم نصبه برنامه multi loader com اونرو در حالت download نمیشناسه لطفا کمک کنید:dont:

Roostaamir
2010-06-09, 11:16 AM
شما مطمئن هستید که جدیدترین ورژن pcstudio و دارید؟این pcstudio (http://downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=SFC_UK&CttFileID=2690727&CDCttType=SW&ModelType=N&VPath=SW/200912/20091224185548218/New_PC_Studio_1.4.0.IL2.exe&DownloadRoot=http://downloadcenter.samsung.com/content/&ModelName=GT-S5230)رو هم نصب کنید ببینید درست میشه یا نه؟

MOHSENNASR
2010-06-09, 11:23 AM
گوشیم وقتی رووی حالت download نیست رو میشناسه و این اختار رو میده com5 ready ولی تا روی download میبرم نه

Roostaamir
2010-06-09, 11:26 AM
دوست عزیز گفتم که.احتمالا از درایوره.شما این ورژن رو نصب کنید به احتمال 99 درصد درست میشه
موفق باشید

MOHSENNASR
2010-06-09, 07:36 PM
آقا تو رو به خدا کمک کنید با این pc studio هم نشد:cry:

Roostaamir
2010-06-09, 08:03 PM
عزیز مشکل شما اینجاست که دارید از ورژن اشتباهی استفاده میکنید.از اینی که براتون ضمیمه کردم استفاده کنید

MOHSENNASR
2010-06-10, 11:20 AM
بازهم نشد وقتی گوشی رو در حالت dowload میبرم پایین سمت راست صفحه میگه usb2.0 device در حالیکه وقتی گوشی روشن باشه میگه usb1.0 وبرنامه دانلودر در حالت روشن بودن گوشی می شناسه یعنی من فکر میکنم در cd گوشی درایور usb1.0 قرار داره همچنین در device manager اونرو (usb2.0) نشناخته لطفا کمک کنید

Roostaamir
2010-06-10, 11:29 AM
پس احتمالا مشکلتون از usb کامپیوترتونه که من دیگه بلد نیستم.با یه کامپیوتر دیگه امتحان کنید

MOHSENNASR
2010-06-10, 11:41 AM
آقا دستون بابت راهنمایی درد نکنه یه سوال دیگه داشتم میشه فریمور s5230 رو روی s5233 ریخت مشکلی پیش نمیاد

Roostaamir
2010-06-10, 11:50 AM
آره عزیز.میشه.مشکلی هم نداره.
موفق باشی

MOHSENNASR
2010-06-10, 11:59 AM
ضمنا فریمور فعلی گوشیم s523ajpik5 کهچون سرعت نسبتا پایینی داره و کیفیت 3.2 دوربینشم خوب نیست قصد تعویضش رو به s5230xpjb1 رو دارم به نظر شما خوبه

Roostaamir
2010-06-10, 12:08 PM
منم شنیدم که این فیرمور جدید فارسی باگ داره.این فیرموری که میخواید نصب کنید خوبه ولی شاید مشکل نصب برنامه ی جاوا رو داشته باشه.اگه هم فارسی میخواید jpik3 واقعا عالیه

MOHSENNASR
2010-06-10, 12:20 PM
یعنی فکر میکنید اگه به jpik3 تغییر بدم بهتر میشه اگه امکانش هست میشه لینکش رو بذارید(لینکی که کار کنه وسالم باشه)

Roostaamir
2010-06-10, 02:36 PM
بله.چون من خودم با این فیرمور کار کردم.خیلی خوبه.سرعت بالا.دوربین خوب.ساپورت جاوای خوب.
لینک:
http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=581256&postcount=152

MOHSENNASR
2010-06-12, 11:07 AM
سلام یه سوال دیگی داشتم تو این فریموری که دارم وقتی توی یک برنامه جاوا هست نمیشه فارسی نوشت مثلا نمیشه از دیکشنری فارس به انگلیسی استفاده کرد آیا راه حلی وجود داره؟