PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش تنظیمات GPRS ایرانسل و همراه اول در گوشی های اندروید



Reza WM
2010-05-22, 02:06 AM
آموزش تنظیمات GPRS ایرانسل و همراه اول در گوشی های اندروید


همونطور که میدونید گوشی های اندروید قابلیت دریافت تنظیمات gprs رو از شبکه ندارند و این تنظیمات باید به صورت دستی انجام داده بشه!

که تنظیمات رو به صورت تصویری در زیر مشاهده میکنید! (تصاویر در اندروید 2.1 هستش اما در نسخه های دیگه تغییر انچنانی نداره)

برای این تنظیمات به مسیر زیر برید:




Setting --> Wireless & Networkd --> Mobile Networks --> Access Point Names --> New APN

http://upload.ir-tci.org/files/39/Android/Learning/GPRS%20%285%29.png http://upload.ir-tci.org/files/39/Android/Learning/GPRS%20%284%29.png http://upload.ir-tci.org/files/39/Android/Learning/GPRS%20%283%29.png http://upload.ir-tci.org/files/39/Android/Learning/GPRS%20%282%29.png http://upload.ir-tci.org/files/39/Android/Learning/GPRS%20%281%29.png

در این قسمت باید تنظیمات GPRS خودتون رو قرار بدید که هم بهصورت نوشتاری در پایین ذکر میکنم و هم به صورت تصویری در ادمه...



:GPRS همراه اول

Name: MCI-GPRS
APN: mcinet


http://upload.ir-tci.org/files/39/Android/Learning/GPRS%20%287%29.png





:GPRS ایرانسل


Name: Irancell_GPRS
APN: mtnirancell
P roxy: 10.131.26.138
Port: 8080



http://upload.ir-tci.org/files/39/Android/Learning/GPRS%20%286%29.png






در ادامه هم دقت داشته باشید بخشی به نام Mobile Network در Wireless & Network وجود دارد که با قرار دادن تیک آن یا برداشتن آن از برقراری ارتباط با GPRS به صورت اتوماتیک جلوگیری میکند.


http://upload.ir-tci.org/files/39/Android/Learning/GPRS%20%288%29.png

hanter
2010-07-21, 12:10 PM
[B][/Bدوستان اگه بعضی مواقع که اینترنت رو غیر فعال میکنید و دوباره بخواهید فعال کنید نمیشه که راه حلش اینه که یه بار گوشیرو air plan mode بکنید و دوباره به حالت اول برگردونید ردیف میشه.

™Android
2010-07-21, 12:12 PM
و راه دیگه اینه که میتونی یک شبکه ( Access Point ) الکی بسازی و تیک رو روی آن قرار بدی و هروقت خواستی بری روی ایرانسل یا همراه اولی که قبلا" ساختید !

namakdooon
2010-07-21, 01:46 PM
تو x10 برای جلوگیری از اتصال اوتوماتیک به اینترنت باید تیکه گزینه ی mms &data رو بزنین. بعد میپرسه مطمئنین و شما باید ok رو بزنین

Mojtaba925
2010-10-07, 03:34 PM
port gprs 9201 و برای mms port 9200 را وارد کنید.باقیش مهم نیست.

alexy_alex
2010-10-21, 03:11 PM
http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=287018&stc=1&d=1287657662h,

گزینه های که به درد می خورن apn و wap و port که درست زیر وپ هستش این 3تا را وارد کنید gprs شما فعال میشه باقی به درد نمیخورن اطلاعات اضافی مسله هستند

توی همراه اول هم درست مثله اینه فقط ip و شماره پورت ها فرق داره وارد کردن توی گوشی مثله همه

Mojtaba925
2010-10-22, 11:15 PM
با یه مرورگر امتحان کنید مثل اپرا.

Mojtaba925
2010-10-31, 10:17 AM
port رو 8080 وارد کنيد احتمالا مشکلتون حل ميشه.

hamidmob
2010-11-12, 03:58 AM
آموزش تنظیمات GPRS ایرانسل و همراه اول در گوشی های اندروید


همونطور که میدونید گوشی های اندروید قابلیت دریافت تنظیمات gprs رو از شبکه ندارند و این تنظیمات باید به صورت دستی انجام داده بشه!

که تنظیمات رو به صورت تصویری در زیر مشاهده میکنید! (تصاویر در اندروید 2.1 هستش اما در نسخه های دیگه تغییر انچنانی نداره)

برای این تنظیمات به مسیر زیر برید:

http://upload.ir-tci.org/files/39/Android/Learning/GPRS%20%285%29.png http://upload.ir-tci.org/files/39/Android/Learning/GPRS%20%284%29.png http://upload.ir-tci.org/files/39/Android/Learning/GPRS%20%283%29.png http://upload.ir-tci.org/files/39/Android/Learning/GPRS%20%282%29.png http://upload.ir-tci.org/files/39/Android/Learning/GPRS%20%281%29.png

در این قسمت باید تنظیمات GPRS خودتون رو قرار بدید که هم بهصورت نوشتاری در پایین ذکر میکنم و هم به صورت تصویری در ادمه...




http://upload.ir-tci.org/files/39/Android/Learning/GPRS%20%287%29.png





http://upload.ir-tci.org/files/39/Android/Learning/GPRS%20%286%29.png






در ادامه هم دقت داشته باشید بخشی به نام Mobile Network در Wireless & Network وجود دارد که با قرار دادن تیک آن یا برداشتن آن از برقراری ارتباط با GPRS به صورت اتوماتیک جلوگیری میکند.


http://upload.ir-tci.org/files/39/Android/Learning/GPRS%20%288%29.png










دوستان یک نکته مهم در اندرویید 2.2 دو قسمت زیر را حتما به این صورت وارد کنید

MCC=432
MNC=35

sandroid
2010-12-18, 10:15 PM
برای همراه اول....
1. مسیر زیر را دنبال کنید » Setting > Wireless & networks > Mobile networks > Access Point Names

2 . کلید منور را فشار دهید

3 . گزینه New APN را انتخاب کنید .

4 . در قسمت Name وارد کنید : MCI_GPRS

5 . در قسمت APN وارد کنید : mcinet

6 . حال Back کنید و روی کانکشن ساخته شده کلیک کنید تا انتخاب شود

7 . تمام


برای ایرانسل

دقیقا مراحل بالا...ولی با این تغییرات

name : Irancell_GPRS
APN : mtnirancell

xbit10601030
2010-12-28, 04:44 PM
اصلا کانکشن ساخته نمیشه که..!!!!! همه تنظیمات رو انجام میدم وقتی میخوام سیو کنم هیچ کانکشنی ساخته نمیشه.


منم این مشکل رو داشتم . یه بار هارد ریست کردم و درست شد :flower:

bsabsa
2010-12-28, 05:50 PM
برای تنظیمات GPRS میتونید از این راه استفاده کنید *140*3*6# از راست به چپ بزنید (ستاره 140 ستاره 3ستاره 6 مربع)

hamidmob
2010-12-31, 01:58 AM
باور کنین تمام مراحل رو انجام میدم مو به مو اما کانکشن ایجاد نمیشه توی سایت های دیگه هم این مشکل برای چند نفر بود اما اونجا هم راهی نداشتن. دیگه دارم دیوونه میشم:weird:


اصلا کانکشن ساخته نمیشه که..!!!!! همه تنظیمات رو انجام میدم وقتی میخوام سیو کنم هیچ کانکشنی ساخته نمیشه.


آخرین گزینه را انتخاب کنید
apn type
سپس تایپ کنید
Default
بعد تایید کرده سیو کنید همه چیز درست میشود من امتحان کردم

sandroid
2011-01-01, 05:33 PM
دوست عزیز شما port و p r o x y رو خالی بزار و کانکشن رو save کن.

تو mobile networks هم data enabaled رو تیکش رو فعال کن.

تمام

urum
2011-01-05, 12:19 PM
آقا من سیمکارت همراه اول MCI انداختم رو گوشی تونستم کانکشن درست کنم اما با سیمکارت خودم که TCI هست کانکشن ایجاد نمیشه معلوم شد اونایی که نمیتونن کانکشن ایجادکنن از سیمکارتشونه و باید ببرن و تبدیل کنن به MCI.

Mojtaba925
2011-01-18, 10:31 PM
همه سایتها رو باز میکنن.
برای پاک کردن تنظیمات روی apn مورد نظر تب کنید و نگه دارید بعد پاکش کنید.
دو تا تنظیمات هم قاطی نمیشه.
از تنظیمات همراه اول استفاده کنید بعد گوشیو ریستارت کنید.
باید درست بشه موفق باشید.

somaye_tex
2011-02-10, 02:13 PM
آقا من سیمکارت همراه اول MCI انداختم رو گوشی تونستم کانکشن درست کنم اما با سیمکارت خودم که TCI هست کانکشن ایجاد نمیشه معلوم شد اونایی که نمیتونن کانکشن ایجادکنن از سیمکارتشونه و باید ببرن و تبدیل کنن به MCI.

سیم کارت من هنوز TCI هستش. گوشیم wildfire و رام الشریف روش نصبه. همون تنظیمات اولیه رو انجام دادم و راحت وصل شد. به نظر میاد مشکل اونایی که نمیتونن وصل بشن جای دیگس. من که با این مشخصات مشکلی نداشتم

mashyazdan
2011-04-05, 09:30 PM
سلام
من سیمکارت همراه اول دایمی TCI دارم و یک گوشی HTC Desire HD برای تنظیم GPRS با سعی و خطا تونستم به نتیجه برسم. در ضمن باید بگم ROM گوشی اصلی خود اون و دست نخورده و root نشده است.
name MCCI Internet
APN mcinet
port 8080
MCC 432
MNC 11
باید بگم که شما فقط name، APN و port را باید تنظیم نمایید. بقیه تنظیمات هم به شکلی که در این پست آمده است باید باشد تا بتوانید به اینترنت متصل شوید.
موفق باشید...



تنظیمات بالا ، روی wildfire با آندروید 2.2 و سیم دائمی همراه اول (TCI) جواب داد.

با تشکر از راهنمایی دوست عزیر

a.honarvar
2011-04-26, 12:17 PM
ولی من x10 دارم تا سیمکارت ایرانسل گذاشتم ایرانسل برام تنظیمات رو فرستاد و فقط من سیو کردم!!!!!!!

اگر رام شما آخرین آپدیت رسمی سونی باشه تنظیمات براتون فرستاده میشه ولی اگه از هر رام دیگه استفاده کنید تنظیماتی براتون سند نمیشه :cowboy:

rahimi_mnr
2011-05-08, 04:10 PM
من هم wildfire با اندروید 2.2 دارم همین تنظیمات انجام دادم کانکشن درست شد ولی وصل نمیشه...؟

کافیه یه بار دکمه Power رو فشار بدید و گزینه Mobile network رو انتخاب کنید. آیکون G کنار آیکون آنتن گوشیتون ظاهر میشه که نشانه اتصال به شبکه است.

king_rembo
2011-05-08, 11:13 PM
کافیه یه بار دکمه Power رو فشار بدید و گزینه Mobile network رو انتخاب کنید. آیکون G کنار آیکون آنتن گوشیتون ظاهر میشه که نشانه اتصال به شبکه است.


سلام به همه بروبچ:flower: برای من هم درست شد با همان تنظیمات قبلی که گفته شده بود ولی با کمی تاخیر شاید هم قانونش همین روی صفحه یک علامت E با دوتا فلش امد که درست شد:D

jafarian842
2011-05-10, 06:21 PM
با سلام
بار همراه اول بايد اول امکان gprs را از رو شبکه فعال کنند که هم مي شه با sms اين کار را انجام داد هم مي شه از تو سايت www.mci.ir (http://www.mci.ir/)
بعد مي ري به مسيرseting>wirlrss&networks>mobile networks>access point name>منور ار مي زني وnew apn مي سازي زدي تا گزينه مي ياد براي name مي نويسيMCI-GPRSو بار APN مي نويسي mcinet توجه شود بزرگ کوچک نوشتن حروف مهم است بعد save مي کني و 2 تا بک مي زني و مي ري mobile network ra تيک مي زني توجه شود ممکنه چند بار خطا بده

Mojtaba925
2011-05-13, 08:17 PM
شما از طریق سایت همراه اول اینترنت رو ثبت نام کردید؟

Mojtaba925
2011-05-19, 04:52 PM
دکمه منو گوشی رو بزنید تا New Apn ظاهر شه.

Mehrzad-k
2011-05-29, 01:53 AM
من گوشی لجند دارم . ایرانسل روشه و کل تنظیمات رو طبق تصاویر انجام دادم اما باز هم اینترنتش راه نیفتاد . پورتها رو عوض کردم 80 بعدش 8080 بعدش 9201 همه رو امتحان کردم اما هیچ آدرسی رو باز نمیکنه . چیکار کنم :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:


سلام.آقا گوشی من legend تنظیمات انجام میدم ولی هیچ صفحه ای وا نمی کنه.کمکم کنید


با خط ایرانسل رو گوشی legendهم امتحان کردم نشد

سلام، منم روی Legend با ایرانسل امتحان کردم نشد!
لطفا یکی یه کمکی کنه شدیدا احتیاج دارم.

sunrise1
2011-07-06, 10:09 AM
با سلام خدمت همه ی دوستان
من مراحل اول رو که تو پست اول گذاشتن دنبال کردم ولی توی گوشیم بعد از قسمت Access Point Names گزینه های که میفرمایید کلا وجود خارجی نداره فقط یه صفحه خالی میاد که بالاش نوشته شده APNها همین چیز دیگه ای نداره که بخوام دستی مشخصات رو وارد کنم
ممنوم میشم کمکم کنید
گوشیم XPERIA X10 ورژن 2.1 هست

به اون مرحله رسیدی دکمه منو را فشار بده تا گزینه های موجود بیان....

OMID 89
2011-07-07, 11:30 AM
به اون مرحله رسیدی دکمه منو را فشار بده تا گزینه های موجود بیان....

ممنون از راهنماییت ولی دکمه منو رو زدم بازم چیزی نیاورد فقط چندتا از برنامه های که قبلش اجرا کردم میاره
از دوستانی که اینترنت x10 رو نصب کردن کسی نیست کمک کنه .... !

malu
2011-07-08, 12:22 AM
کافیه یه بار دکمه Power رو فشار بدید و گزینه Mobile network رو انتخاب کنید. آیکون G کنار آیکون آنتن گوشیتون ظاهر میشه که نشانه اتصال به شبکه است


می خواستم ببینم روی htc wilfire دکمه power کجاست
اگه دکمه پاور رو بزنید که صفحه گوشی قفل می شه.........................

OMID 89
2011-07-11, 01:37 AM
ببین...من گوشیم...ایکس 10 مینی پرو هست و همراه اول اعتباری دارم...تنظیمات رو انجام دادم ولی اینترنت فعال نمیشه....البته خطم با گوشی نوکیا کار میکرد....چکار کنم؟:(
ببین قسمت ترافیک داده ها فعاله اگه فعال نباشه اینترنت وصل نمیشه
setting/wireless&network/moilenetwork/Data Taffic
من فقط تنظیمات همین پست رو اجرا کردم مشکلم حل شد ، خطم ایرانسله ...

Reza.L
2011-08-24, 01:32 AM
salam.ba tashakor az hamegy.
man wild fire daram valy harkary mikonam gprs faal nemishe dasty emtehan kardam porte 8080 9201 ha,maram emtehan kardam.chikar konam dg

سلام ، کاش از این به بعد فارسی تایپ کنید .
با تشکر .


سلام
من تنظیمات ام ام اس و جی پی آر اس ایرنسل رو انجام دادم (port 8080 ) گذاشتم
اما دیشب دو تا پیام ام ام اس اومده برام که بازش میکنم جلوش نوشته download و دانلود رو ک اوکی میکنم ارور میده ک دانلود نمیشه

لطفً راهنمایی کنید
گوشی من دیزایر اچ دیه
راستی واسه ام ام اس هم باید تیک mobile network رو بزنیم تا انجام بشه یا نمیخواد؟؟
اگر هم اسکرین شات از تنظیمات صحیح ام ام اس و جی پی ار اس ایرانسل دارید لطف کنید، ممنون میشم

واسه تنظیمات نیاز نیست که بهش Port بدین ، فقط فیلد اول و دوم رو پر کنید .

با پیام هم نمیشه انجامش داد .

تیک Mobile Network باید فعال باشه .

این هم عکس ولی همونطور که گفتم نیازی نیست که به GPRS پورت بدید .

http://irancell.ir/Webfiles/Files/image/Services/MMS/MMS-Manual-settings-en.gif

همگی موفق باشید ...

4karino
2011-12-23, 03:21 PM
[B][/Bدوستان اگه بعضی مواقع که اینترنت رو غیر فعال میکنید و دوباره بخواهید فعال کنید نمیشه که راه حلش اینه که یه بار گوشیرو air plan mode بکنید و دوباره به حالت اول برگردونید ردیف میشه.




سلام به همه دوستان،برای فعال یا غیر فعال کردن GPRS فقط کافیه نرم افزار ضمیمه رو روی گوشیتون نصب کنید.حالا ویدجت اون رو روی صفحه اصلی قرار بدید و GPRS رو کنترل کنید.به همین سادگی :cool:

4karino
2011-12-23, 03:38 PM
سلام hd2 رو روش اندرويد ريختم توي Mobile Networks 'گزينه ي Access Point Names رو ندارم نرم افزاري هست كه بتونم نصب كنم و به gprs وصل بشم



سلام دوست عزیز
تو گوشیت برو به آدرس زیر :
setting/wireless & networks/mobile networks

حالا تیک Data enabled رو فعال کن
یه کم صبر کنی اون بالا کنار باطری علامت E با 2تا فلش سند/ریسیو میاد
:cool:

pouyasolhi
2012-01-21, 08:55 PM
در گوشی من در قسمت access point names n چیزی نیست چکار کنم؟
قرار نیس که چیزی باشه.اونجا خودت تنظیمات ام ام اس و جی پی ار اس رو درست میکنی با زدن دگمه ی منو در این صفحه

pouyasolhi
2012-01-21, 08:56 PM
عزیزم من چی که برای ام ام ای اکانت ساختم اما نمیتونم فعالش کنم؟
البته اینترنتم فعاله ها
برای فعال کردن ام ام است رفتی درخواست دادی و فرم پر کردی؟؟

godhand123
2012-01-23, 03:23 PM
سلام به همه دوستان
اقا یافتم ردیف شد واسه من
P.r.o.x.y 10.131.26.138
Port 8080
پایین بخش apn type
بنویسید.
Default,mms
گوشی من اکسپریا نءو

Sent from my MT15i

sajjad220
2012-02-05, 08:42 PM
سلام

من از دیروز مشکل توی اتصال به GPRS برام پش اومده

هرکاری میکنم نمیشه متصل بشم،تنظیمات رو دوبار جدید ساختم بازم نشد

وقتی روی Mobile Network کلیک می کنم تا به اینترنت وصل بشم، پیغام

Use Phone For Data Connection when Wi-Fi Is Unavailable.

لطفاً راهنمایم کنید

با تشکر

Reza.L
2012-04-04, 08:12 PM
استفاده بردم ممنون

لطفاً برای تشکر کردن فقط از دکمه http://www.ir-tci.org/forum/images/irtci/buttons/post_thanks.gif استفاده کنید . نیازی نیست پست به این بزرگی رو فقط واسه تشکر ایجاد کنید .


man goshiye bb 9780 daram chetor tanzimate gprs irancell ra faalsazi konam ba tashakkor bye

لطفاً قوانین انجمن رو رعایت کنید و فارسی تایپ کنید .

گوشی شما BlackBerry هستش و اینجا بخش اندروید .

سؤالتون رو توی بخش مخصوص به گوشیتون مطرح کنید .

pouyasolhi
2012-04-18, 03:58 PM
یکی نست تنظیمات ام ام اس ایرانسل رو یاد داشته باشه؟
سنسیشن
گزینه هارو اینجور پرکن:

name: Irancell-mms
apn: mtnirancell
mmsc: http://mms:8002
mms pro xy: 10.131.26.138
mms po rt: 8080
mcc: 432
mnc:35
تمام سیو کن تموم شه

J A F A R
2012-05-06, 01:28 PM
من تنظیمات mms ایرانسل و رو هر گوشی انجام میدم نه mms میره نمیاد
تنظیمات هم از داخل سایت گرفتم
روی خیلی از گوشی ها هم تست کردم
مشکل از کجاست؟


منم این مشکلو دارم دوستان لطفا راهنمایی کنید:flower:
عزیزم من روی تمام گوشی های آندرویدی اینو میزنم کار میکنه
تنظیمات دستی MMS- GPRS برای گوشی های آندرویدی شما (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=160191)
حالا شما اگه با اونم نشد مشکل از خطتتونه البته امتحان کنید

mahjad
2012-05-06, 01:48 PM
دوستان عزیز فکر کنم پست و تایپیک کلا تکراری بشه اما من یه روش بهتر میگم :
دوستان لینکهای زیر رو باز کنید و طبق دستور العمل مرحله به مرحله جلو برین حتی اگه گوشیتون توی لیستتون نیست گوشی که از نظر سیستم عامل با گوشیتون و برند گوشیتون یکیه و توی لیست هست رو انتخاب کنین.

برای دوستان ایرانسلی :


اینجا کلیک کنید (http://92.42.49.87:8080/mtn_ir-mt-web-portal)

دوستان همراه اولی :

اینجا کلیک کنید (http://78.38.243.104:8080/mcci-mt-web-portal)

Reza.L
2012-07-12, 11:04 AM
سلام
من روی گالکسی تب APN رو ساختم ولی وصل نمیشه. یعنی گزینه دیگه ای نداره که فعال کنم.
لطفا کمک کنید

شما بگید چیکار کردید ؟

بعد از ساختن ، فعالش کردین ؟ یا فقط Back زدین و از تنظیمات خارج شدین ؟


سلام
من گوشی سونی اریکسون نئو دارم وقتی gprs ایرانسل را فعال کردم و تنظیمات گوشی را گرفتم اینترنتش کار نمی کرد که با تنظیمات دستی که گفتین تونستم به اینترنت وصل بشم ولی فقط مرورگر وصل میشه و برنامه های داخل گوشی مثل بازار و ایمیل و ... به شبکه وصل نمی شن .(حتی گوشی را ریست فکتوری کردم )

اگه مطمئن هستید که اشکال از سرور برنامه نیست از یه ورژن دیگه استفاده کنید .

pazinali
2012-08-03, 08:41 AM
سلام
دوستان کسی تنظیمات دستی اینترنت برای همراه اول رو گوشی ray رو میدونه؟؟
چون وقتی
name:MCI-GPRS
APN:mcinet
میزنم به اینترنت وصل میشه اما چیزی دانلود نمی کنه و حتی گوگل رو هم باز نمی کنه!!!!!
شما هم این مشکل رو دارین؟؟مشکل از سیم کارته یا گوشی
ا چند روز پیش وصل می شد اما دو سه روزه نمیدونم چی شده

شما پورت و پر.وک.سی رو هم وارد کردی؟ اگه نه:>>> 192.168.194.73 : 8080
واگه بازم جواب ندادتو apntype هم وارد کن: default,hipri

s.bn
2012-08-06, 05:35 PM
اقا من موقعی که تو وب سایت همراه اول اسم گوشیم رو که می نویسم اینو می نویسه
گوشی شما تنظیمات خودکار و تنظیمات راهنما را پشتیبانی نمی کند.
حالا من به نظرتون با این ارک اس چه جوری به اینترنت برم
لطفا راهنماییم کنید

داداش کلا گوشی های اندرویدی قابلیت دریافت اتوماتیک تنظیمات رو ندارند
توی این تاپیک آموزش داده شده که چجوری به صورت دستی تنظیمات رو وارد کنی
توی پست اول توضیح داده شده
بازم اگه مشکلی بود بگو

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

mehran69
2012-09-01, 05:49 PM
شاید برای شما هم این مشکل پیش اومده که نتونستید با استفاده از کدهای USSD اپراتورها، تنظیمات MMS و GPRS رو بر روی گوشی هاتون دریافت کنید. این مشکل بیشتر یه این خاطر رخ میده که اپراتور تنظیمات مستقیم برای مدل گوشی شما رو نداره یا اینکه از "رام"های کاستوم استفاده می کنید.

اگر شما هم مشکل مشابهی دارید و نمی خواهید بصورت دستی این تنظیمات رو انجام دهید به ابن تاپیک سر بزنید :


Set GPRS ، تنظيم كننده خودكار MMS & GPRS
(http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=179610)

http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=179610

با تشکر از دوست خوبم azdrd امروز با برنامه شما و گوشی خودم بیشتر کلنجار رفتم و در عین ناباوری دیدم که به اینترنت متصل شدم.

خیلی متشکرم 350 حلالتون باشه.

HOSEINEN
2013-02-07, 04:10 PM
سلام.من گوشی اکسپریا ری دارم.گوشیم کانکت میشه ام دائما کانکته و ازشارژم کم میشه.چیکار کنم؟نمیشه ی کاریش کرد هر موقع خواستم برم اینترنت کانکت بشه؟

يه ويجت روصفحه ايجادكن كه بعدازاتمام كارارتباط روقطع كني!

HOSEINEN
2013-02-08, 10:53 AM
با سلام و تشکر
من به تازگی سامسونگ مینی S5570 گرفتم ولی به هیچ طریق ممکن نمیتونم اینترنت همراه اول را تنظیم کنم. لازم به ذکر است که کلیه تنظیماتی که دوستان و شما فرمودید را مو به مو انجام دادم و در سایت همراه اول اول هم اینترنت را فعال کردم
برای ایرانسل هیچ مشکلی نیست و براحتی به انیترنت میشه.
من اصلا تا حالا که گوشی 6120 داشتم هم نمیتوستم به انیترنت همراه اول وصل بشم

کمک اضطراری و فوری

با نشکر :flower:

سلام
اينطوركه ازگفته هاتون معلومه اينترنت سيمكارتت فعال نيست بامراجعه به دفترخدماتي همراه اول اقدام به فعالسازيGPRSوMMSكن!!!

evil blue
2013-02-09, 07:23 PM
سلام
اينطوركه ازگفته هاتون معلومه اينترنت سيمكارتت فعال نيست بامراجعه به دفترخدماتي همراه اول اقدام به فعالسازيGPRSوMMSكن!!!

با سلام
مگر بغیر از اینکه در سایت mci.ir که ثبت نام کردم باید به دفاتر هم مراجعه کنم ضمنا من تنظیمات را با پیامکهایی که خود مخابرات ارئه کرده دریافت کرده ام

با تشکر

Promise.
2013-06-28, 05:48 PM
سلام من سونی اکسپریا تیپو دارم و تمام مراحلو میرم اما کانکت نمیشه کمکم کنید


با سلام

دوست عزیز شما اگر سیم کارتتون ایرانسل هستش با این کد خیلی راحت میتونی تنظیمات رو دریافت کنی:

ستاره 140 ستاره 3 ستاره 6 مربع

alexy_alex
2013-07-18, 09:16 AM
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
اینهم تنظیمات GPRS برای همراه اول http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=594706&stc=1&d=1374119142

هدف سایت و ما کار بران جلب رضایت و تشکر کار بران عزیز

alexy_alex
2013-07-19, 01:51 PM
ببخشید من این رام رو نصب کردم AOKP LEO BUILD 40
لینک صفحه شم اینهhttp://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=164776&page=4

چجوری به اینترنت از طریق ایرانسل وصل شم؟
با این تنظیماتی که گفتید نمیشه
لطفا کمک کنید

به صفحه اول این پست مراجعه کنید در انجا توضیح داده شده. برای برخی از گوشی ها تنظیمات اتوماتیک ارسال نمی گردد باید دستی تنظیمات را وارد نمود.

S /\ E E D
2013-12-17, 09:43 PM
دوستان ممکنه با اطلاعات پست 1 کانکت نشید

اطلاعات بیشتری رو به دست آوردم... الان میخوام به اشتراک بذارم :4:


ایرانسل:




Name: Irancell-GPRS

APN: mtnirancell

P roxy: 10.131.26.138

Port: 8080

MCC: 432

MNC: 35



همراه اول:




Name: MCI-GPRS

APN: mcinet

P roxy: 192.168.194.73

Port: 8080

MCC: 432

MNC: 11

demonio98
2014-02-02, 09:49 AM
دوستاني كه گوشي اندرويدي دارن و به GPRS كانكت نميشه حتما دقت كنن وقتي دارين كانكشن APN درست ميكنيد تنظيمات زير را هم درست انتخاب كنيد.


Authentication type: CHAP
Bearer: Unspecified

crt1368
2015-07-21, 06:41 PM
سلام، من اینکار ها رو انجام میدم دقیقا ولی باز هم گوشی به اینترنت متصل نمیشه
چه کار میشه کرد

یه نرم افزار پولی تو مارکت بازار هست.
بنام Set GPRS
بهتره با اون امتحان کنید.
البته قبلش باید گوشی رو روت کنید.
من تست کردم روی خیلی گوشی ها جواب میده...

crt1368
2015-08-09, 11:28 AM
سلام من تنظیمات اینترنتو وارد کردم ولی گزینه‌ی Mobile Data traffic سفسده نمیتونم انتخابش کنم که اینترنت وصل بشه.
چرا اینجوریه؟ گوشیم دو سیم کارتست و برای سیم کارت همراه اولم این مشکلو ندارم سیم کارت اولم ایرانسله اینجوریه






شما دسترسی به اینترنت رو برای سیم 2 فعال کردی
باید بزاری روی سیم 1 تا بهش دسترسی داشته باشی