PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نرم افزار عالی نقشه تهران ( جابین نسخه 7 ) و رفع مشکل قطع شدن نقشه !!!



Ram0024
2010-04-28, 10:59 AM
سلام خدمت دوستان عزیز

نسخه اول جابین رو که یادتونه ، و همچنین مشکلات زیادی که داشت

اما این بار نسخه جدید مشکلات قبلی مخصوصا قطع شدن و برگشت نقشه رو نداره و برای گوشی های لمسی مناسب هست . ( تست شده ) !!!
یه فرق دیگش اینه که دیگه مثل قبل محیط کاربریش با گوشی یکی نیست و حالت جدا داره . برای همین نمیشه از کیبرد گوشی استفاده کرد برا همین موقع جستجو از منوی امکانات صفحه کلید را انتخاب کنید . بعد یه کیبردی شبیه کیبرد های لمسی گوشی های ال جی باز میشه که میشه باهاش تایپ فارسی کرد که خیلی راحته !!!

به طور کلی خیلی بهتر شده و کار باهاش راحت تره

توضیحات شم بخونید !!!

افزوده شدن 2500 اطلاعات جدید به نرم افزار
مشکل عدم پشتیبانی "من اینجام" در برخی از گوشی ها رفع شد.
بهینه شدن نقشه و کاهش حجم و افزایش سرعت لود.
رفع مشکل حرکت روی نقشه در برخی گوشی ها
امکان ذخیره سازی اماکن مهم
امکان افزودن اطلاعات شما از داخل نرم افزار
امکان استفاده در گوشی های صفحه لمسی
محیط کاربری جدید


امکاناتی که در نسخه های بعدی افزوده خواهد شد

نیازمندی ها و اطلاعات روز
برنامه زمان بندی حرکت قطارها و هواپیما ها
جایابی به وسیله GPS
و...


لینک دانلود:
http://www.2shared.com/file/12886898/228d6771/Jabin_Tehran_Map.html

.: Lithium :.
2010-04-28, 11:14 AM
اگه ممکنه توی همینجا بزارید، با رپید باز هم نشد دانلودش کنم.

Ram0024
2010-04-28, 11:31 AM
اگه ممکنه توی همینجا بزارید، با رپید باز هم نشد دانلودش کنم.


حجمش بیشتر از ظرفیت قابل قبول آپلود سنتره

به راحتی دانلود میشه

رپید نیست ، 2shared است

دانلود ازش خیلی راحته



در پایین پنجره باز شده بر روی CLICK HERE آبی رنگ کلیک کنید تا دانلود آغاز شود

.: Lithium :.
2010-04-28, 12:20 PM
ای کاش rapid share یا 4shared بود.شما میتونی با winrar این برنامه رو به 3 قسمت 2 مگابایتی تبدیل کنی و اینجا قرار بدی. والا من هر کار کردم نتونستم دانلود کنم.

Ram0024
2010-04-28, 05:47 PM
ای کاش rapid share یا 4shared بود.شما میتونی با winrar این برنامه رو به 3 قسمت 2 مگابایتی تبدیل کنی و اینجا قرار بدی. والا من هر کار کردم نتونستم دانلود کنم.


شما بگو مشکلت کجاست ؟

اصلا سایت برات باز میشه؟

من دوباره لینک رو چک کردم ، سالمه

.: Lithium :.
2010-04-28, 06:03 PM
چون اولین بار زدم دانلود نشد.
دفعه های بعد این شکل توی IDM اومد

http://akspic.com/pictures/c15682226fb33c461406fd6d74b4897c.jpg

حالا بدون IDM هم میزنم، بازم فرقی نداره، کلاً 2 بار اجازه دانلود ندارم.

بخاطر همین رفتم سراغ رپید باز. که اونجا هم نتونست لینک دانلود درست و حسابی بهم بده.

این بود مشکل من :papa:

Dr. Alfred
2010-04-28, 07:07 PM
چون اولین بار زدم دانلود نشد.
دفعه های بعد این شکل توی IDM اومد

http://akspic.com/pictures/c15682226fb33c461406fd6d74b4897c.jpg

حالا بدون IDM هم میزنم، بازم فرقی نداره، کلاً 2 بار اجازه دانلود ندارم.

بخاطر همین رفتم سراغ رپید باز. که اونجا هم نتونست لینک دانلود درست و حسابی بهم بده.

این بود مشکل من :papa:
سلام
لینک مستقیم از سایت سازنده : http://www.binagroup.ir/download/jobin-v1.0.zip

Ram0024
2010-04-28, 09:37 PM
چون اولین بار زدم دانلود نشد.
دفعه های بعد این شکل توی IDM اومد

http://akspic.com/pictures/c15682226fb33c461406fd6d74b4897c.jpg

حالا بدون IDM هم میزنم، بازم فرقی نداره، کلاً 2 بار اجازه دانلود ندارم.

بخاطر همین رفتم سراغ رپید باز. که اونجا هم نتونست لینک دانلود درست و حسابی بهم بده.

این بود مشکل من :papa:

اگه از لینک دوستمون Dr. Alfred (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=169940) نتونستی دانلود کنی ، بگو تا رو 4shared آپ کنم

h03yn_ht
2010-04-28, 10:27 PM
رو گوشي من نصب شد ولي اجرا نميشه

Ram0024
2010-04-29, 02:40 AM
رو گوشي من نصب شد ولي اجرا نميشه


روی k800 و G900 و W960 و W880 تست شده

h03yn_ht
2010-04-29, 09:42 AM
روی k800 و G900 و W960 و W880 تست شده

رو نوكيا تست نكردي؟

.: Lithium :.
2010-04-29, 09:46 AM
رو نوكيا تست نكردي؟

بنده خودم روی نوکیا تست کردم. بدون مشکل کار میکنه.

h03yn_ht
2010-04-29, 11:33 AM
بنده خودم روی نوکیا تست کردم. بدون مشکل کار میکنه.

به نظر شما مشكل از كجا ميتونه باشه؟
من تا حالا با نرم افزار هاي جاوا به مشكل نخورده بودم

.: Lithium :.
2010-04-29, 11:49 AM
به نظر شما مشكل از كجا ميتونه باشه؟
من تا حالا با نرم افزار هاي جاوا به مشكل نخورده بودم
نمیدونم والا، چه errorی میده؟
پاک کنین دوباره نصب کنین

Ram0024
2010-04-29, 01:47 PM
به نظر شما مشكل از كجا ميتونه باشه؟
من تا حالا با نرم افزار هاي جاوا به مشكل نخورده بودم

مشکلت چیه؟

دقیق بگو

h03yn_ht
2010-04-29, 10:43 PM
نمیدونم والا، چه errorی میده؟
پاک کنین دوباره نصب کنین


مشکلت چیه؟

دقیق بگو

اصلا اجرا نميشه كه بخواد ارور بده

Ram0024
2010-05-03, 07:14 PM
اصلا اجرا نميشه كه بخواد ارور بده


فایل JAD و JAR رو با هم بریز تو یه فلدر و بعد نصب کن