PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش و مشكلات نصب برنامه روی گوشی های سری ۶۰



Rezafcom
2006-11-13, 01:20 AM
در اين تاپيك كليه موارد و مشكلات و ترفند هاي مربوط به نصب و راه اندازي و حذف برنامه هاي سري 60 را بررسي ميكنيم.

Rezafcom
2006-11-13, 01:20 AM
نصب و راه اندازي نرم افزار

برای نصب برنامه در داخل گوشی احتیاج به فایل اصلی برنامه در موبایل داریم که اینکار از 4 طریق ممکنه.

1: Cable
2: Bluetooch
3:Infrared
4:CardReader/Writer
فرقی نمیکنه از کدوم یک از این 4 ابزار استفاده میکنید مهم اینه که برنامه داخل گوشیتون در یک فولدر مشخص باشه,
خوب! برنامه ها به صورت معمولی و از طریق گالری قابل مشاهده نیستند,چه کنیم تا عملیات نصب انجام بشه! ؟




1 : به داخلFile mngr که معمولا در مسیر Menu => Tools قرار داره برید , و به مسیری که فایل های برنامه رو در اونجا قرار دادید برید.

2: سپس بر روی فایل مورد نظر کلیک کنید تا فایل باز شود و آماده ی نصب,اکنون از شما سوالی پرسیده میشود با این مضمون که مسئولیت نصب این برنامه به عهده ی خود شما هست و شما با زدن دکمه ی Yes نظر خود را برای نصب برنامه تائید میکنید.

3:در قسمت بعدی مجددا از شما تائید نصب با ذکر نام اصلی برنامه درخواست میشه(برای مثال برنامه ی Eti Camcorder آورده شده است) که در اینجا نیز تائیدخود را با زدن دکمه ی Yes عنوان کنید.

4:در این قسمت با 3 گزینه روبرو میشوید.
1: Install
2: View Certificate
3:View Details
که شما با انتخاب گزینه ی Install به راه خودتون ادامه بدین, البته لازم به ذکره که گزینه ی View Details مشخصات برنامه از جمله اسم , ورژن , سایز , گروه نصب شونده و... را نمایان میکنه.

5- در اینجا شما با 2 گزینه ی مموری تلفن و مموری کارت روبرو هستید,هر کدام از این 2گزینه را انتخاب کنید برنامه داخل آن و فضایی را در آن به خود اختصاص میدهد.

6- پس از اتمام کار نصب شما میتوانید آیکون برنامه را در منوی اصلی مشاهده و از کار با آن لذت ببرید.

Rezafcom
2006-11-13, 01:21 AM
پاک کردن برنامه ها از روی موبایل

برای پاک کردن برنامه ها از روی موبایل باید از طریق Manager که معمولاً در گوشی های نوکیا در منوی اصلی در شاخه Tools وجود دارد برنامه مورد نظر را UnInstall کنید.
وقتی که وارد Manager میشوید به دنبال اسم برنامه مورد نظر بگردید و با انتخاب گزینه Remove در قسمت Options برنامه مورد نظر خود را به طور کامل از روی موبایل پاک کنید.

Rezafcom
2006-11-13, 01:22 AM
كرك كردن برنلمه ها توسط فایل های App

روش کرک کردن برنامه ها در داخل موبایل با فایل های کرک هم تقریباً مثل کرک کردن برنامه ها در داخل کامپیوتر است،یعنی فایل کرک رو باید به شاخه ای ببرید که برنامه در آنجا نصب شده.
ولی برای این کار احتیاج به یک FileManeger مثل FExplorer دارید، خوب حالا که یک فایل منیجر دارید و برنامه را هم نصب کردید احتیاج به یک فایل با فرمت App دارید که همان فایل کرک است.
شما وقتی که یک برنامه را نصب میکنید این برنامه بر حسب انتخاب شما در مسیری مانند مموری کارت و یا مموری تلفن همراه ذخیره و نصب میشود، که در موبایل مموری تلفن یعنی درایو :C و مموری کارت یعنی درایو :E
حالا که با همه این موارد آشنا شدیم
بعد از نصب برنامه به داخل FileManeger خود میریم و به وسیله این برنامه فایل App خود را Cut یا Copy کرده و به درایوی که برنامه را در آن نصب کرده ایم میبریم پس از این کار به شاخه System رفته و در آنجا داخل فولدر Apps رفته و به دنبال فولدری با نام برنامه گشته و به داخل این فولدر میرویم و فایل App خود را در آنجا Past میکنیم،از آنجایی که این فایل قبلا‍ً در این فولدر وجود داشته است از شما این سئوال پرسیده میشود که آیا این فایل دوباره ذخیره شود؟ و شما با جواب مثبت به کار خود پایان میدهید و برنامه خود را به صورت فول در می آورید.
برای آموزش بیشتر شما مسیر به صورت زیر و برای مثال برنامه PvPlayer را آورده ام.
C: System/Apps/PvPlayer
E: System/Apps/PvPlayer

mani2
2006-12-01, 01:08 PM
سلام دوست عزیز . من گوشی نوکیا 6131 دارم . فایل منجر این گوشی کجاست ؟ چرا فایلهای با پسوند سیس رو نمیشناسه ؟

Rezafcom
2006-12-01, 09:37 PM
سلام دوست عزیز . من گوشی نوکیا 6131 دارم . فایل منجر این گوشی کجاست ؟ چرا فایلهای با پسوند سیس رو نمیشناسه ؟

دوست عزیز گوشی شما جاوا است و فایل های sis را پشتیبانی نمی کند.

mani2
2006-12-02, 03:45 PM
دوست عزیز گوشی شما جاوا است و فایل های sis را پشتیبانی نمی کند.

متشکرم از اینکه پاسخ دادید . هیچ برنامه ای نیست که بتونه برای پشتیبانی این فرمت استفاده بشه ؟ اگر جواب منفیه ، آیا تمی برای این گوشی وجود داره ؟

aair
2006-12-02, 11:02 PM
با سلام
دوستان من با بلوتوث واقعا مشکل دارم لطف کنید توضیح کاملی در باره نصب وراه اندازی آنرا بدهید
مشکل من اینکه بعد از نصب هر دو برنامه مربوط به بلوتوث و پی سی سایت بعد از باز کردن برنامه پی سی سایت از من می خواهد که به موبایلم نوکیا 6600 متصل شم لطف کنید بگید چجوری من منظور را نفهمیدم
یا علی

Rezafcom
2006-12-03, 12:47 AM
با سلام
دوستان من با بلوتوث واقعا مشکل دارم لطف کنید توضیح کاملی در باره نصب وراه اندازی آنرا بدهید
مشکل من اینکه بعد از نصب هر دو برنامه مربوط به بلوتوث و پی سی سایت بعد از باز کردن برنامه پی سی سایت از من می خواهد که به موبایلم نوکیا 6600 متصل شم لطف کنید بگید چجوری من منظور را نفهمیدم
یا علی

شما پس از متصل شدن ... در برنامه Pc suite گزینه manage conection را بزنید و bloutos را انتخاب کنید.
گوشی شما شناخته می شود.

khonsagar
2006-12-10, 12:15 AM
سلام :چطور میشه روی 3650 تم نصب کرد؟
من خیلی تم سری 60 نصب کردم ولی برای همه ارور میده؟

Rezafcom
2006-12-10, 12:39 AM
سلام :چطور میشه روی 3650 تم نصب کرد؟
من خیلی تم سری 60 نصب کردم ولی برای همه ارور میده؟

برای گوشی شما تم وجود ندارد.

Armicp30
2006-12-11, 09:38 PM
با سلام به بروبچه های انجمن:Help
یه مشکلی برای گوشیم پیش اومده بود که مجبور شدم یه کارهایی بکنم البته مشکل خاصی نبود
من گوشی را مسترریست کردم و مموری را هم فرمت کردم ودوباره توش برنامه ریختم اما چند تا برنامه نصب شده
کار نمیکنه ولی قبلا کار می کردند مثلا Farsi sms - FarsiDic- EtiCamcorder_II
گوشی نوکیا 6600

mr.83h24d
2006-12-12, 04:13 PM
با سلام من تو صفحه ي اول سايت نحوه ي تبديل سيستم سيمبيان سري N به سري 60 ديدم آيا ميشه روي گوشي 3650 symbıan ver 8,0 or 7,0 نصب كرد.

Rezafcom
2006-12-13, 01:15 AM
با سلام من تو صفحه ي اول سايت نحوه ي تبديل سيستم سيمبيان سري N به سري 60 ديدم آيا ميشه روي گوشي 3650 symbıan ver 8,0 or 7,0 نصب كرد.

3650 سیمبیان 6.1 است و نمی شود نرم افزار های دیگر را روی این ورژن نصب کرد.
کلا سیستم عامل قابل تغییر نیست.

hamid559
2006-12-13, 01:29 AM
با سلام خدمت مدیران و کاربران این سایت
من متاسفانه با وجود فرمت کردن کوشی نوکیا n70که میترسیدم ویروسی باشد و با وجود نصب cdبرنامه نوکیا موبایل من کابل مربوطه را شناسایی نمیکند خواهشمند است راهنمایی فرمایید

fao
2006-12-13, 10:39 AM
نرم افزار adobe reader مخصوص سری 60 رو هر کار میکنم رو 7610 نصب نمیشه ...

مشکل از چیه ... ؟؟؟؟

Rezafcom
2006-12-14, 01:21 AM
با سلام خدمت مدیران و کاربران این سایت
من متاسفانه با وجود فرمت کردن کوشی نوکیا n70که میترسیدم ویروسی باشد و با وجود نصب cdبرنامه نوکیا موبایل من کابل مربوطه را شناسایی نمیکند خواهشمند است راهنمایی فرمایید

آیکون ارتباط بر روی صفحه موبایل می اید ؟
یا کامپیوتر نمی شناسد ؟

Rezafcom
2006-12-14, 01:22 AM
نرم افزار adobe reader مخصوص سری 60 رو هر کار میکنم رو 7610 نصب نمیشه ...

مشکل از چیه ... ؟؟؟؟

نصب نمی شود یا اجرا نمی شود ؟
نوع Symbian را درست انتخاب کردید ؟

fao
2006-12-15, 12:12 AM
نصب نمیشه ...

آره درست انتخاب کردم ...

manam
2006-12-18, 10:58 AM
در مورد دادن برنامه از کامپیوتر به 7610 یکی جواب بده

aris
2007-01-06, 02:59 PM
سلام من گوشی n70دارم میخواستم چندتا جوک و عکس اس ام اس روش بریزم(از کامپیوتر) میتونید راهنمایی کنید

JoKeR
2007-01-06, 04:06 PM
سلام من گوشی n70دارم میخواستم چندتا جوک و عکس اس ام اس روش بریزم(از کامپیوتر) میتونید راهنمایی کنید

دوست من اولا ورود شما رو به انجمن تخصصی موبایل تبریک می گوئیم.
رفیق عزیز با این برنامه شما هر چی که دوست دارید بنوسید وبعد به گوشی خود منتقل کنید.:Smile (14): :Smile (14):
بعد از نصب برنامه ،برنامه را اجرا کنید پنچره ای نمایان می شود.در قسمت بالایی شماره ی خودتونو بنویسد.
ودرقسمت پایینی متنی که می خواهید به گوشیتون ارسال کنید بنویسید. به همین راحتی.




:Smile (14): پیشاپیش عید غدیرخم رو به برو بچه های با حال سایت تخصصی موبایل تبریک میگوئیم .:Smile (14):

www.ir-tci.org

AET
2007-01-10, 11:05 PM
شرمنده.اگه می دو نستم حتما راهنماییت می کردم.موبایل من 6600 است نه 3650.