PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صفحات مقاومتی و مولتی تاچ! رویایی برای HTC داران که به واقعیت پیوست



Reza WM
2010-04-19, 07:53 PM
http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=216835&stc=1&d=1271692674



باز هم یوزر های XDA-Developer.com دست بکار شدند و حرکت قابل تحسینی در عرصه ویندوز موبایل
به جا گذاشتند.تا قبل از HTC HD2 همه دستگاه های عرضه شده توسط HTC و کمپانی های دیگر تولید کننده
دستگاه های مبتنی بر ویندوز موبایل از قابلیت مولتی تاچ - دوئال تاچ محروم بودند و علت آن هم محدودیت در

API ها ویندوز موبایل و ناتوانی آن در برقراری ارتباط با صفحات مقاومتی بود.



یوزر anaadoul (http://forum.xda-developers.com/member.php?u=1402236) امروز نسخه جدید کیت توسعه نرم افزاری (SDK) خود را عرضه کرد. این کیت قابلیت استفاده از
جسچر (Gesture) های چند انگشتی را در برنامه های ویندوز موبایل اضافه میکند. بطوری که این جسچر ها علاوه
بر قابلیت اجرا در دستگاه HD2 بر روی تمامی دستگاه های دیگر ویندوز موبایل نیز قابل اجرا هستند.


با این حال استفاده از این کیت بطور فردی ممکن نیست و برنامه نویس باید این امکان را در برنامه خود برای
استفاده کاربران اضافه کند.


با این کیت برنامه نویس میتواند آخرین تجربه یوزر اینترفیس را در اختیار کاربران با دستگاه های قدیمی تر قرار دهد.
قابلیت های Pinch and Zoom, Dual-Finger Dragging, Swiping و دیگر جسچر های مبتنی بر این ها در این
کیت نرم افزاری برای توسعه دهندگان موجود است.


منبع (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=655830)

منبع اصلی هم از عکس معلومه! ممنون هیراد

.::EHSAN_GOLpesar::.
2010-04-28, 08:15 PM
جالب بود...
پس حالا قطعی شد که مولتی تاچ یک قابلیت نرم افزاریه؟؟؟؟

metalboys
2010-05-05, 08:56 PM
اگر صفحه یا lcd شما از نوع خازنی باشه . بله

Reza WM
2010-05-05, 09:20 PM
اگر صفحه یا lcd شما از نوع خازنی باشه . بله

نه عزیز معمولی هم باشه میشه

..::OMIDMCI::..
2010-05-05, 09:58 PM
یعنی این قابلیت رو میشه به hd یا diamond اضافه کرد؟:atten:

JALIL1990
2010-05-05, 10:38 PM
دوستان تورو خدا صحت این خبر را سریعتر تایید کنید
خیلی مشتاقم بدونم حقیقت داره یا نه برای گوشی تاچ پرو2

Reza WM
2010-05-06, 10:08 AM
یعنی این قابلیت رو میشه به hd یا diamond اضافه کرد؟:atten:


دوستان تورو خدا صحت این خبر را سریعتر تایید کنید
خیلی مشتاقم بدونم حقیقت داره یا نه برای گوشی تاچ پرو2

فعلا تسته! http://www.xda-developers.com/windows-mobile/dual-touch-sdk-for-resistive-screens-v1-0-beta/

JALIL1990
2010-05-07, 08:54 PM
الان برنامه ای هست که من هم بتونم تست کنم ؟