PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با تقویم corby



mostafa187
2010-03-03, 10:47 AM
من تو گوشی corby به یه مشکلی برخوردم که در مورد تقویم این موبایله
خود تقویم تاریخ رو درست نشون میده اما وقتی تقویم رو میارم بکراند موبایل یه روز اشتباه نشون میده :dont:
که عکسش رو هم براتون گذاشتم
تو این عکس میبینید که تقویم اصلی چهارشنبه 12 اسفند رو نشون میده اما تو صفحه سه شنبه 12 اسفند رو نشون میده:dont:
البته اسفند رو هم 31 روزی نشون میده :atten:
یه توضیح دیگه اینکه اگه تقویم رو میلادی کنید یا تاریخ یه روز دیگه هم باشه همین مشکل رو داره
دوستانی که کوربی دارند چک کنند ببینند موبایل اونها هم اینجوریه
چکارش باید بکنم

baha_t2
2010-03-03, 07:28 PM
برای من هم انجوریه !

mostafa187
2010-03-05, 10:19 AM
آقا این کوربی دارها کجان پس ؟
خواهشن جواب بدید ببینیم همه گوشی های کوربی اینجوریند یا بعضیحاشون مشکل دارند ؟ :dont:

MasoudSAMSUNG
2010-03-05, 09:29 PM
تنظیمات اتوماتیک زمانبدی گوشی را غیرفعال کنید.

شاید هم یک باگ توی ورژن فیرموتون باشه که توی آپدیت های بعدی حل شده باشه...
ورژن فیرمور گوشی چیه؟

mostafa187
2010-03-06, 10:05 AM
تنظیمات اتوماتیک زمانبدی گوشی را غیرفعال کنید.

شاید هم یک باگ توی ورژن فیرموتون باشه که توی آپدیت های بعدی حل شده باشه...
ورژن فیرمور گوشی چیه؟


نمیدونم
چجوری باید بفهمم که ورژنش چیه ؟ :beel:
با تشکر

Roostaamir
2010-03-06, 11:21 AM
از این کد استفاده کنید تا بهتون بگه فیرمور گوشی چی هستش:

#1234#*

یه صفحه ی سفید میاد که ورژن فیرمور ور مثلا s3650jpei9 نشون میده.حالا ورژن فیرمورتون چیه؟

baha_t2
2010-03-07, 07:23 PM
از این کد استفاده کنید تا بهتون بگه فیرمور گوشی چی هستش:

#1234#*

یه صفحه ی سفید میاد که ورژن فیرمور ور مثلا s3650jpei9 نشون میده.حالا ورژن فیرمورتون چیه؟

آقا برای من s3653jpij2 هستش آیا پایین هست ورژنش؟

mostafa187
2010-03-07, 07:55 PM
از این کد استفاده کنید تا بهتون بگه فیرمور گوشی چی هستش:

#1234#*

یه صفحه ی سفید میاد که ورژن فیرمور ور مثلا s3650jpei9 نشون میده.حالا ورژن فیرمورتون چیه؟


ممنونم دوست عزیز
ورژن فریمور گوشی S3653JPIJ2

MasoudSAMSUNG
2010-03-07, 10:05 PM
آقا برای من s3653jpij2 هستش آیا پایین هست ورژنش؟


ممنونم دوست عزیز
ورژن فریمور گوشی S3653JPIJ2

یک ورژن جدید تر از اینی که روی گوشی هست، جوجو داره.
اگر مایل بودید به اون ورژن فلش کنید شاید درست بشه

mostafa187
2010-03-08, 11:21 AM
یعنی راه حلی بجز فلش کردن گوشی نداره ؟

MasoudSAMSUNG
2010-03-08, 12:42 PM
یعنی راه حلی بجز فلش کردن گوشی نداره ؟

دوست عزیز
عرض کردم که، شاید با فلش حل بشه نه 100%
-------------------------------------------------
اگر مایل بودید بفرمائید تا آموزش هاشو براتون بزارم (درمجموع کار ساده ای هست زیاد نگران نباشید)

mostafa187
2010-03-09, 09:06 AM
دوست عزیز
عرض کردم که، شاید با فلش حل بشه نه 100%
-------------------------------------------------
اگر مایل بودید بفرمائید تا آموزش هاشو براتون بزارم (درمجموع کار ساده ای هست زیاد نگران نباشید)


سپاس
یه موضوع اینکه این ورژن فریمور من فارسیه و من نمیخوام ورژنی که فارسی نداره بریزم
و اگر آموزش هاشو بزارید ممنون میشم :coca:

MasoudSAMSUNG
2010-03-09, 01:17 PM
سپاس
یه موضوع اینکه این ورژن فریمور من فارسیه و من نمیخوام ورژنی که فارسی نداره بریزم
و اگر آموزش هاشو بزارید ممنون میشم :coca:

فیرمور:


http://rapidshare.com/files/346256652/S3653JPIK1.zip

آموزش فلش:


http://www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=434494&postcount=59

نکاتی مهم در باب فلش:


http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=61721

f1362
2010-03-11, 11:39 AM
موبایل منم اینجوریه
فلش کنم یهنی چی؟
خطرناکه؟

f1362
2010-03-11, 11:45 AM
من تو گوشی corby به یه مشکلی برخوردم که در مورد تقویم این موبایله
خود تقویم تاریخ رو درست نشون میده اما وقتی تقویم رو میارم بکراند موبایل یه روز اشتباه نشون میده :dont:
که عکسش رو هم براتون گذاشتم
تو این عکس میبینید که تقویم اصلی چهارشنبه 12 اسفند رو نشون میده اما تو صفحه سه شنبه 12 اسفند رو نشون میده:dont:
البته اسفند رو هم 31 روزی نشون میده :atten:
یه توضیح دیگه اینکه اگه تقویم رو میلادی کنید یا تاریخ یه روز دیگه هم باشه همین مشکل رو داره
دوستانی که کوربی دارند چک کنند ببینند موبایل اونها هم اینجوریه
چکارش باید بکنم


من الان نگاه کرذم موبایل منم اینطوریه
این خیلی بده ؟
یعنی مشکل بزرگیه؟

mostafa187
2010-03-11, 12:03 PM
من الان نگاه کرذم موبایل منم اینطوریه
این خیلی بده ؟
یعنی مشکل بزرگیه؟


مشکل بزرگی نیست
همونطور که دوستمون گفتند با فلش کردن احتمالا رفع بشه
ولی من خودم چون گوشی نو هستش ترجیح دادم فلش نکنم
و باهاش کنار اومدم