PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Samsung B7320 - گفتگو در مورد گوشی B7320



jalalp990
2010-02-25, 01:22 PM
هر کـــس سوال داره بپرسه این اولین تالاره این گوشیه به نظر من گوشیه خیلی خوبیه

mohsen670
2010-03-09, 11:05 AM
سلام خسته نباشين واسهsamsung b7320 فارسی ساز ميخواستم ممنون...
gps رو چطور فعال کنم؟ با چه برنامه ای؟

Roostaamir
2010-03-09, 01:37 PM
ویندوزتون 6.1 هست یا 6.5؟

mohsen670
2010-03-11, 11:40 AM
6.5 هست... برای gps هر برنامه ای که میشد نصب کردم؛ ولی کار نکرد...
فارسی ساز هم کلا نصب نکردم؛ چون بعدش اگه کار نکرد؛ باید گوشی هارد ریست بشه...

mohsen670
2010-03-11, 08:02 PM
لطفا جواب بدید...

MasoudSAMSUNG
2010-03-11, 09:54 PM
از ارسال متوالی خودداری کنید :not:
به زودی برنامه های سازگار ، در انجمن قرار خواهد گرفت :coca:

mohsen670
2010-03-28, 12:43 PM
آقا garmin جواب نمیده؟

mnaji
2010-03-28, 06:19 PM
سلام آقا محسن من می خوام b7320_B7330 بخرم
آیا win mobile سامسونگ تونسته شما را راضی کنه؟
با توجه به لمسی نبودنش؟
ممنون میشم دلایل راضی بودن یا ناراضی بودنشو بگید.

mohsen670
2010-04-01, 12:52 PM
من که هر برنامه ای خواستم رو b7320 نصب کنم نشد؛ بخاطر رزلوشن و رام wm 6.5... اگر بتونيد b7330 بخريد، نسبت به قيمتش خوبه... ولی هیچی جای HTC رو نمیگيره...
اگه دور و ور 300 داريد، این خوبه ولی اگه بيشتر داريد، Xperia 1 خيلي خوبه...

MasoudSAMSUNG
2010-04-06, 03:58 PM
دانلود رام های فارسی/عربی
-------------------------------

ورژن B7320JPIL3
دانلود: http://www.4shared.com/file/254816799/1fb54388/B7320JPIL3.html
-----------------------------

ورژن B7320JPJA2
دانلود: http://www.4shared.com/file/255906711/89fcb013/B7320JPJA2.html
---------------------------

ورژن B7320JVIL2
دانلود: http://www.4shared.com/file/256295086/879fafbd/B7320JVIL2.html

mohsen670
2010-04-06, 08:08 PM
با تشکر از مسعود عزیز، آموزش فارسی سازی و unlock و فلش کردن گوشی در راه هست، دارم آمادش میکنم...

mohsen670
2010-04-06, 09:29 PM
یک سوال!
اگر ورژن گوشی با ورژن هایی که نوشتین یکی نبود، مشکل پیش نمیاد؟
ورژن من B7320JVIL1 هست...

morteza431
2010-04-07, 12:04 PM
سلام من یکی از این مدل خریداری کرده ام و گوشی خیلی خوبی است اما من دو مشکل با این گوشی پیدا کردم اول اینکه فونت فارسی رو نمیشناسه دوم اینکه برنامه operaرو نصب کردم و تنظیمات GPRS و MMS را نیز انجام دادم اما برنامه opera ارور میده و میگه تنظیمات را چک کنید اما با برنامه internet explorer خود گوشی به راحتی وارد اینترنت میشه لطفا در جهت حل این دو مشکل من را راهنمایی بفرمایید.

mohsen670
2010-04-08, 08:17 PM
فارسی سازی که اوضاعی داره!
اول با اینترنت اکسپلورر به نت وصل شو، بعد اپرا رو ران کن...

morteza431
2010-04-10, 12:18 PM
سلام
اپرا را ران کن یعنی چی؟

Roostaamir
2010-04-10, 02:25 PM
یعنی اول اینترنت اکسپلورر رو باز کنید بعد همینجور که بازه اوپرا رو اجرا کنید

jalalp990
2010-04-10, 06:47 PM
بعد از اینکه کل اینترنت روگشتم (خیلی خسته کننده بود) :cry: بالاخره یه وبلاگ پیدا کردم که ترکیه ای هست و تقریبا میشه گفت تمام برنامه های مورد نیاز برای این مدل از گوشی سامسونگ داخلش هست ( عجب گوشیه سختیه خداییش) :mixed: دیوونه می کنه آدم رو !
در ضمن این رو هم اضافه میکنم که دنبال برنامه برای گوشی اسمارت بگردین نه پاکت پی سی چون پاکت ها تاچ هستن اما این مدل جزو گوشی های Smart شناخته میشه :wow::glass: در ضمن دوستان من گوشیمو هم فارسی کردم هم آپدیت به 6.5 و یه سری برنامه هم روش ریختم، قبول دارم کار باهاش خیلی سخته اما روی این پایه قیمتی بیشتر ازین نمیدن :coca: یه وقت به فکر قروشش نیفتین چون هم ضرر می کنین هم اگر یکم صبر کنین برنامه هاش توی راهه از همین وبلاگ که آدرسشو می ذارم ، راستی تشکر هم لازم نیست چون میدونم خیلی ها سر گردونن و گذاشتن اطلاعات در اختیار دیگران وظیفه هست :wow::Smile (40)::Smile (47): اگر کسی سوال بیشتری داشت به من ایمیل بزنه چون از وقتی این پست رو باز کردم هنوز اولین باز هست سر میزنم ، آخه فکر نمی کردم کسی جز خودم این گوشی رو خریده باشه :feel: امیدوار شدم :wow::D:D اینم ایمیلم : sj_hosseini2006@yahoo.com
اینم آدرس وبلاگی که گفتم

www.b7320.blogspot.com

mohsen670
2010-04-11, 01:31 PM
سلام، مطابق قولی که داده بودم:

فارسی سازی:
برای شروع، این فایل زیر رو دانلود کنید...
فایل های مهم رو از حافظه گوشی به رم انتقال بدید و از گوشی بک آپ بگیرید که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد... که البته من رو هر گوشی b7320 امتحان کردن، مشکلی پیش نیومد...

پس از اکستراکت کردن فایل دانلود شده، kmarabizer رو داخل گوشی کپی کنید و نصب کنید...
گوشی اتوماتیک ریستارت میشه... اگه خوش شانس باشید، کار تمومه!

اگر باز هم حروف فارسی رو نشون نمیداد، دستور العمل زیر رو انجام بدید:
اولا ببینید گوشیتون خط های فارسی رو به صورت مربع نشون میده یا جدا جدا و از چپ به راست...
اگر بصورت مربع بود، فایل دانلود شده را اکستراکت کنید و برنامه clear security unlocker را داخل گوشی کپی کرده و نصب کنید...
بعد برنامه xplore را نیز نصب کنید...
در برنامه xplore وارد menu شوید و در بخش tools و configuration را انتخاب کنید و تیک show hidden files و همچنین show system files/folders را بزنید و back را انتخاب کنید... از منو خارج شوید...
فایل های segeo.ttf و segeob.ttf را که بصورت زيپ شده در font.zip قرار دادم رو داخل گوشی کپی کنید...فایل های مذکور را در شاخه ویندوز کپی کنید و overwrite را انتخاب کنید...
با این کار شما فونت های گوشی را عوض کرده اید... فونت هایی با قابلیت خوانده متون فارسی را جایگزین کرده اید... ولی این فونت یک مقدار bold تر از فونت اصلی گوشی است...
arabizer رو هم که قبلا نصب کرده اید...حال گوشی را ریستارت کنید و تمام!

اگر گوشی به هر نحوی دچار مشکل شد، به راحتی قابل حل هست...
گوشی را خاموش کرده، باتری را خارج کنید و دوباره سر جایش بگذارید...
هم زمان دکمه های 5 و پاور را برای 5 ثانیه بگیرید، از منو master clear را انتخاب کرده و y را بزنید... گوشی به تنظیمات زمانی که خریده بودید باز میگردد...

mohsen670
2010-04-11, 01:55 PM
آموزش بعدی GPS...
سوالهاتون رو بپرسید!

تشکر شما موجب دلگرمی ماست! با تشکر!

morteza431
2010-04-14, 07:20 PM
با سلام
من طبق آموزشی که داده شده بود گوشی رو فارسی کردم اما با برنامه internet explorer که وارد اینترنت میشوم حروف فارسی را از چپ به راست می نویسد علت چیست؟

mohsen670
2010-04-17, 07:10 PM
با سلام
من طبق آموزشی که داده شده بود گوشی رو فارسی کردم اما با برنامه internet explorer که وارد اینترنت میشوم حروف فارسی را از چپ به راست می نویسد علت چیست؟

متاسفانه نمیدانم... من از opera استفاده میکنم...

siasadr
2010-04-24, 05:31 PM
آقا دستت درد نکنه
ما بی صبرانه منتظر آموزش gps هم هستیم
یه دنیا ممنون
الان فارسی رو کامل میبینم:coca:

mohsen670
2010-05-23, 03:46 PM
برای lock کردن هم یک برنامه دارم... سرم این روزا شلوغه... تابستون...

bonyan
2010-06-19, 01:29 PM
ببخشید
ولی من هیچ جا جواب نگرفتم گفتم سوالمو اینجا مطرح کنم من HTC snap دارم که winm6.۵ روش نصبه من با همین clear security و KM _Smart -arabizer گوشی رو فارسی کردم ولی مشکلی که حس تاریخ و منو های OPERA هم فارسی میشن.و اگه دستکاریش کنم کلان منو profiles گوشم میپره!
کسی میتونه کمکم کنه؟

Roostaamir
2010-06-19, 08:20 PM
دوست عزیز جای سوال شما اینجا نبود و باید توی بخش پاکت پی سی میپرسیدیت.ولی فکر کنم شما اگه نسخه ی LITE نرمافزار رو نصب کنید دیگه مشکلی نخواهید داشت ولی بازم توی بخش پاکت پی سی برای گرفتن پاسخی دقیق تر سوال کنید
موفق باشید

mohsen670
2010-07-21, 01:17 AM
آموزش تایپ فارسی با b7320... به اینجا مراجعه کنید...
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?p=642202#post642202

anaeimi
2010-07-27, 12:40 AM
سلام

windowse موبایله من نمی زاره فونتها رو تو شاخه ویندوز کپی کنم-access denied می ده ؟؟؟

meisam_abd
2010-10-29, 01:31 AM
سلام به دوستان
من نمی تونم با وایرلسش به شبکه وصل بشم، راه حلی واسه حل این مشکل هست؟

babanoelz
2011-01-18, 03:27 PM
سلام
چرا بازی nfs undercover روی گوشی من نمیاد
ارور
'out of T-Pages" میده .........عنوان ارور مربوط به نرم افزار airplay هستش

persian mb
2011-05-28, 05:13 PM
سلام خسته نباشی : من می خوام گوشی سامسونگb7320 رو بخرم.می خاستم درباره ی فارسی سازش و پیام دادن فارسیش و اینکه می تونم با ویرایشگر آفیسش فارسی تایپ کنم؟ چه جوری وقتی رو دکمه هاش فارسی نداره؟ و ارتقای ویندوزش آسونه که خودم انجام بدم؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید

B3hzad2010
2011-10-12, 02:27 AM
سلام دوستان
رام این گوشی رو از کجا می تونم پیدا کنم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

B3hzad2010
2011-10-21, 08:40 PM
سلام راستش منم خیلی این رام رو لازم دارم هر چی هم گشتم غیر از رام عربی چیزی پیدا نکردم ممنون میشم که دوستان راهنمایی بفرمایند و یا بگن که چه جوری زبان فارسی رو توی این گوشی بدون دردسر و افت سرعت فعال کنیم بخصوص داخل رامهای کوک شده! اصلا رام ویندوز موبایل 6.5.3 رو از کجا گیر بیاریم؟! حالا اگه فارسی هم نباشه اشکال نداره

حامد شمس
2011-11-29, 08:38 PM
دانلود رام های فارسی/عربی
-------------------------------

ورژن B7320JPIL3
دانلود: http://www.4shared.com/file/254816799/1fb54388/B7320JPIL3.html
-----------------------------

ورژن B7320JPJA2
دانلود: http://www.4shared.com/file/255906711/89fcb013/B7320JPJA2.html
---------------------------

ورژن B7320JVIL2
دانلود: http://www.4shared.com/file/256295086/879fafbd/B7320JVIL2.html
اینا چه فرقی باهم دارن؟

ali7524
2012-04-10, 02:05 PM
سلام به همه دوستان
ببخشید من یه samsung gt-b7320 wm 6.5 دارم که وقتی ویدیویی رو می خوای پخش کنی تصویر نمیاد و باید دکمه 0 رو بزنی تا تصویر بیاد لطفاً برای حل این مشکل راهنمایی کنید .با تشکر

hamed226
2012-06-29, 07:13 PM
سلام من حافظه storag پر شده با اینکه تمام برنامه ها و اسمسامو پاک کردم بازم 98 درصدش پره کسی میتونه راهنمایی کنه؟

مدل گوشیمم samsung omina7320

zinaty
2013-01-12, 04:07 AM
سلام ب دوستای عزیز اگه مشکل تو نشون دادن فایلهای ام ام اس در samsun b7320دارین من تنظیما تشو براتون دارم تبق این عمل کنی

به این ادرس برین تو تنظیمات مسیجیتون

Messages > Menu > Message Options > Multimedia Msg. Profiles > Menu > New.

بعد
profile neme: Irancell MMS

بعدی

MMSC URL: http://mms:8002

بعد گزینه ***** رو فعال می کنیم

بعد در addres:10.131.26.138رو وارد میکنیم
بعدش رو گذینهport:8080 رو وارد می کنیم
و در اخر gprs:irancell-gprsرو انتخاب می کنیم و بعدش saveمیکنیم و گوشی رو خاموش روشن می کنیم
حالا میتونین فایل mmsرو تماشا کنین
این تنظیمات برای خطهای ایرانسل میباشد

zinaty
2013-01-12, 04:14 AM
برو تو حافظه ی توmydeviceبعد program filesهر چی پوشست پاک کن حافظت خالی میشه

hamix1x9
2013-02-11, 01:12 PM
مشکل قطع و وصل شدن صدا در omnia b7320 به هنگام مکالمه
با سلام خدمت دوستان عزیز.
قبل از هرچیز بگم رام این گوشی b7320xxik3 هست و در هنگام استفاده از ریکوردر صدا به خوبی ضبط میشود و هنگام استفاده از اینترنت سرعت با خط ایرانسل در حدود 25 کیلو است .
از دوستانی که اطلاعاتی در این زمینه دارند،آیا مشکل سخت افزاری است ؟ آیا مشکل رام است ؟ آیا مشکل با تنظیمات خاصی در رجیستری حل میشود(امتحان شده ولی نشده) ؟
ممنونم !!