PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : HD2 Radio 2.08 - رادیوی آزاد کننده 128M رم مخفی HD2



Reza WM
2010-02-15, 02:35 AM
576MB Ram for HD2

http://upload.ir-tci.org/files/39/HD2%20Radio_576MB/29jan10ccxxe.jpg


خوب همونطور که قبلا گفته شده بود HD2 به صورت پنهان 128MB رم اضافی داره.
که توی رام های کوک شده میتونستید پیداش کنید.

اما حالا یه رادیو برای HD2 اومده که اگز این رادیو رو نصب کنید مقدار رم به 576 افزایش پیدا میکنه!!

*برای نصب این رادیو گوشی باید HardSPL شده باشد.


http://upload.ir-tci.org/files/39/HD2%20Radio_576MB/Screen02.jpg http://upload.ir-tci.org/files/39/HD2%20Radio_576MB/Screen01.jpg

دانلود از آپلود سنتر Ir-Tci.Org (http://upload.ir-tci.org/files/39/HD2%20Radio_576MB/RUU_Leo_Radio_15.34.50.07U_2.08.50.08.rar)

دانلود از سرور 4Shared (http://www.4shared.com/file/222200862/d426a8db/RUU_Leo_Radio_15345007U_208500.html)


**پسورد فایلها: Reza

A M I N
2010-02-15, 02:20 PM
اگرOfficial ROM جدید رو نصب کنیم بازم برای داشتن این رم نیاز به نصب رادیو جدیده یا خیر؟

Reza WM
2010-02-15, 08:54 PM
اگرOfficial ROM جدید رو نصب کنیم بازم برای داشتن این رم نیاز به نصب رادیو جدیده یا خیر؟

روی هیچ رام رسمیی به طور پیش فرض این رام پنهان ظاهر نخواهد شد!
بله نیاز هست

mohamad472
2010-02-16, 12:16 PM
اگه این رادیو را نصب کنیم از حالت گارانتی خارج میشه؟

Reza WM
2010-02-16, 12:42 PM
اگه این رادیو را نصب کنیم از حالت گارانتی خارج میشه؟

تا گوشی hard spl نشده باشه این رادیو نصب نمیشه

ali2771
2010-02-17, 12:22 PM
سلام.
ببخشید من این رادیو رو روی HD2 نصب کردم عمل نصب با موفقیت انجام شده ورژن هم به 2_2.08.50.08 تغییر کرده. اما هنوز در قسمت HARDWARE INFORMATION مقدار RAM همان 448 نمایش داده میشه. اگر امکان دارد راهنمایی بفرمایید.

SAEID
2010-02-17, 12:42 PM
سلام.
ببخشید من این رادیو رو روی HD2 نصب کردم عمل نصب با موفقیت انجام شده ورژن هم به 2_2.08.50.08 تغییر کرده. اما هنوز در قسمت HARDWARE INFORMATION مقدار RAM همان 448 نمایش داده میشه. اگر امکان دارد راهنمایی بفرمایید.

گوشی رو آنلاک هم کرده بودی؟

ali2771
2010-02-17, 02:07 PM
بله قبلا HARDSPL انجام داده بودم.

Reza WM
2010-02-17, 04:42 PM
سلام.
ببخشید من این رادیو رو روی HD2 نصب کردم عمل نصب با موفقیت انجام شده ورژن هم به 2_2.08.50.08 تغییر کرده. اما هنوز در قسمت HARDWARE INFORMATION مقدار RAM همان 448 نمایش داده میشه. اگر امکان دارد راهنمایی بفرمایید.

احتمالا درست شده اما اون قسمت نشون نمیده! ارزش نداره اما اگه واست مهمه فکر کنم با هارد ریست درست شه

alectromester
2010-03-04, 06:50 PM
سلام
میخواستم بپرسم چرا حافظه داخلی گوشی من همش 32 مگا بایت فضای خالی داره
در صورتی که توی حافظه داخلی نه برنامه ای نصب کردم و نه فایلی دارم.
ممنونم
یا علی...

barahoee
2010-03-12, 07:15 PM
سلام
لطفا hardspl برای رام 1.66 رو برام بزارید خیلی دنبالش گشتم پیداش نکردم. شما در مورد 1.47 توضیح دادین و فایل ضمیمه هم گذاشتین ولی گفته بودین باید حتما رام 1.47 باشه ولی رام من 1.66 هست لطفا منو راهنمایی کنید.
ممنون

Reza WM
2010-03-12, 11:45 PM
سلام
لطفا hardspl برای رام 1.66 رو برام بزارید خیلی دنبالش گشتم پیداش نکردم. شما در مورد 1.47 توضیح دادین و فایل ضمیمه هم گذاشتین ولی گفته بودین باید حتما رام 1.47 باشه ولی رام من 1.66 هست لطفا منو راهنمایی کنید.
ممنون

با همون انلاک کنید تفاوتی نداره عزیز

habiba
2010-03-12, 11:58 PM
با سلام من touch2 دارم صدای رادیو خیلی ضعیف است راه حلی برای این مشکل وجد دارد؟

mk69
2010-03-13, 11:27 PM
دوستان این کار باعث میشه که گوشی شما از گارانتی خارج بشه

این حرفیه که شرکت های وارد کننده htc در ایران میگن

Hessam VVM
2010-03-23, 12:55 AM
به نقل از xda برای اینکه گوشی بعد از انلاک شدن یاهمون HSPL از گارانتی خارج میشه میتونید کاری کنید که بلایی سر گارانتیتون نیاد !

نوشته هر وخت خواستین بفرستین گارانتی HSPL رو UNiNSTALL کنید تا گوشی دوباره به حالت گارانتی بر گرده !!!

حالا چه جوری . . .


تنها راه برای حذف HSPL این است که SPL اورجینال رو از روی SD کارت فلش کنیم .
- هر RUU_signed.nbh از "SHIP ROM" برداشته و روی SD کارت کپی کنید.
- و انو به leoimg.nbh تغییر نام دهید.
- بعد اونو به حالت بوت لودر ببرید .

MOHAMMAD WM
2010-03-23, 12:58 AM
به نقل از xda برای اینکه گوشی بعد از انلاک شدن یاهمون HSPL از گارانتی خارج میشه میتونید کاری کنید که بلایی سر گارانتیتون نیاد !

نوشته هر وخت خواستین بفرستین گارانتی HSPL رو UNiNSTALL کنید تا گوشی دوباره به حالت گارانتی بر گرده !!!

حالا چه جوری . . .


تنها راه برای حذف HSPL این است که SPL اورجینال رو از روی SD کارت فلش کنیم .
- هر RUU_signed.nbh از "SHIP ROM" برداشته و روی SD کارت کپی کنید.
- و انو به leoimg.nbh تغییر نام دهید.
- بعد اونو به حالت بوت لودر ببرید .

شما تست کردی؟
منبع لطفا

Hessam VVM
2010-03-27, 07:01 PM
منبع

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611433

اینم روش
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=64228

Hessam VVM
2010-03-27, 08:01 PM
احتمالا درست شده اما اون قسمت نشون نمیده! ارزش نداره اما اگه واست مهمه فکر کنم با هارد ریست درست شه

منم این مشکل رو داشتم هارد ریستم کردم حل نشد !!

همون مقدار قبلیه !!

raminalavi
2010-04-13, 01:49 PM
سلام و خسته نباشید
بعد از HSPL کردن گوشی این برنامه را نصب کردم و با موفقیت انجام شد.ولی تغییری در RAM ایجاد نشد.
البته Hard Reset هم کردم و بی تاثیر بود.

saeid1371
2010-04-22, 03:14 PM
همون طوری که می دونید اون ورژن از HD2که برای T-mobile هست به صورت پیش فرض از 576 مگابیت رم این گوشی استفاده کامل می کنه نمیشه اون رام رو پیدا کرد و اونو رو گوشی ریخت؟

aliBugaty
2010-05-02, 05:57 PM
حتما باید ار روش HSPL استفاده کرد.

*Parviz*
2010-05-02, 08:30 PM
سلام دوستان عزیز من تازه گوشیمو خریدم اگه ممکنه بگید HSPL دقیقا چی کار می کنه ؟

MOHAMMAD WM
2010-05-02, 09:26 PM
SPL گوشی شما رو تغییر میده و باعث میشه تا موقع رام ریختن SPL گوشی شما رو چک نکنه و رام منطقه های دیگه و انواع رام کوک رو بتوونین نصب کنین.

armind2002
2010-06-12, 01:30 AM
SPL گوشی شما رو تغییر میده و باعث میشه تا موقع رام ریختن SPL گوشی شما رو چک نکنه و رام منطقه های دیگه و انواع رام کوک رو بتوونین نصب کنین.


سلام rom گوشی من 1.66.707.1

میخوام این رادیو رو روش نصب کنم همینطور که گفتید HSPL باید بکنم

ولی نمیدونم چجوری باید این کارو انجام بدم

ممنون میشم راهنماییم بکنید.

MOHAMMAD WM
2010-06-12, 09:58 AM
سلام rom گوشی من 1.66.707.1

میخوام این رادیو رو روش نصب کنم همینطور که گفتید HSPL باید بکنم

ولی نمیدونم چجوری باید این کارو انجام بدم

ممنون میشم راهنماییم بکنید.


http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?p=542707

sarah_666
2010-09-02, 11:42 PM
سلام
گوشی من موقع پخش اهنگ eror ..audio mngr_exe را میده و اهنگ قطع می شه
کسی میتونه کمک کنه؟

MOHAMMAD WM
2010-09-02, 11:58 PM
سلام
گوشی من موقع پخش اهنگ eror ..audio mngr_exe را میده و اهنگ قطع می شه
کسی میتونه کمک کنه؟

لطفا یک جا مطرح کنید و منتظر پاسخ باشید.
اینجا جوابتون رو دادم:
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=58868&page=67

در ضمن در جای مناسب هم مطرح کنید !

arash998
2010-09-13, 03:30 PM
این چرا فونتش اینجوریه !؟
چینی ژاپنیه !؟ :دی
دوستان من چیکار کنم ؟
اگه فرقی تو سرعت نداره نصب نکنم چون ورژن رادیو خودم 2.10 و ظاهراً بدکم نیست !

ereee
2010-09-17, 11:06 AM
با سلام خدمت دوستان زحمت كش اين انجمن من كوشيم اي بي ال نميشه يعني وقتي ميخوام اين راديو رام را نصب كنم كوشي تو صفحه اش مينويسه كه حك شده و سوال ميبرسه ميخواي اونا ببيني البته اونارو انكليسي مينويسه و وقتي اوكي ميكنم كوشي ريست ميشه و ارتباط قطع ميشه نمام نكات را هم رعايت ميكنم ولي اين ارور را ميده مشكل از كجاست

350216
2010-09-17, 08:19 PM
man gooshim ro hspl nakardam
bara nasb raft vali edame nadad

ak1_2004
2010-09-17, 10:10 PM
من این رادیو رو نصب کردم نشد !
ولی یک رام دیوتی دانلود کردم و نصب کردم رادیو هم


2.12.50.02_2

هست !
رم هم شد 576 ! قبلش همین 400 و خورده ای بود !
الحق رام توپی هست ! می تونم بگم مصرف باطری رو نصف می کنه ! و سرعتش هم توپه !
اصلا هم تا حالا هنگ نکرده !
تو همین فروم هم دیدمش ! اسمش هم اینه :


duttys creme de la creme (v7) WWE

پیشنهاد می دم حتما از این استفاده کنید !!!

djgholum
2010-10-02, 02:42 PM
576MB Ram for HD2




خوب همونطور که قبلا گفته شده بود HD2 به صورت پنهان 128MB رم اضافی داره.
که توی رام های کوک شده میتونستید پیداش کنید.

اما حالا یه رادیو برای HD2 اومده که اگز این رادیو رو نصب کنید مقدار رم به 576 افزایش پیدا میکنه!!

*برای نصب این رادیو گوشی باید HardSPL شده باشد.




دانلود از آپلود سنتر Ir-Tci.Org (http://upload.ir-tci.org/files/39/HD2%20Radio_576MB/RUU_Leo_Radio_15.34.50.07U_2.08.50.08.rar)

دانلود از سرور 4Shared (http://www.4shared.com/file/222200862/d426a8db/RUU_Leo_Radio_15345007U_208500.html)


**پسورد فایلها: Reza








آقا ممنون
اگه روش نصب رو هم واسه ما تازه کارها بفرمایید ممنون می شم منظورم بعد از HardSPL هستش. فرض کنیم HardSPL انجام شده و می خواهیم این رادیو را نصب کنیم. به زبان ساده چه باید کرد؟ :flower:

MOHAMMAD WM
2010-10-02, 03:07 PM
آقا ممنون
اگه روش نصب رو هم واسه ما تازه کارها بفرمایید ممنون می شم منظورم بعد از HardSPL هستش. فرض کنیم HardSPL انجام شده و می خواهیم این رادیو را نصب کنیم. به زبان ساده چه باید کرد؟ :flower:

اول فایل رادیو رو به RUU_Signed.nbh تغییر بدید و سپس با استفاده از CustomRUU (http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=4798017&postcount=1) رادیو رو عوض کنید

احسان69
2011-08-28, 05:01 PM
من رادیو 2.15.50.14 را نصب کردم storage size 162.55 mb شده مگه نباید mb 214 باشه؟چرا کم شده؟
ایا رادیو ورژن بالا تری هم از این رادیو هست