PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش های جامع نوکیا n900



MAEMO OS
2010-02-09, 06:48 PM
بسم الله الرحمن الرحیم


اول سلام

دوستان همونطور که میدونید گوشی جدید نوکیا با نام n900 مدتی هست تو ایران همزمان با دیگر کشور ها عرضه شده و پس از گذروندن زمانی با قیمت های کاذب هم اکنون با قیمت حدودی 600-650 در حال عرضه شدنه

اما من هدفم از ایجاد این تاپیک اینه که با همکاری دوستان مطالب آموزشی این گوشی و از همه مهمتر این سیستم عامل جدید رو که با این گوشی از حال اختصاصی اینترنت تبلت ها خارج شده رو به دوستان ارائه کنیم و به عنوان اولین مرجع فارسی زبان مائیمو این تاپیک ارائه بشه.

البته اگه دوستان آموزش خاصی رو در نظر دارند بگن تا ارائه بشه


با تشکر از تمامی دوستانی که ما رو تو این راه یاری کنند

MAEMO OS
2010-02-09, 07:03 PM
اول از همه من احساس کردم که بهتره روش نصب برنامه رو به دوستان ارائه کنم
متاسفانه از آنجا که ایران در تحریم بوده اکثر خدمات اینترنتی نیز برای ایران در تحریم هستند که سرویس آنلاین دانلود برنامه های سیستم عامل مائیمو از من جمله این سرویس ها میباشد اما همیشه راهی برای دور زدن هست پس با داشتن این پیش زمینه این آموزش رو شروع میکنم



برای این کار دو راه هست : 1-استفاده از سرویس های وی * پی * ان که این روش برای بار اول مقدور نمیباشد چون خود برنامه استفاده از این سرویس باید ابتدا نصب شده بعد استفاده شود پس باید از روش دوم استفاده کرد

اما روش دوم استفاده از سرویس های HTTP و HTTPs هست
برای تنظیم این سرویس ها :


2- به منو رفته و گزینه Setting رو انتخاب کنید 3- در تب Connectivity گزینه internet connection رو انتخاب کنید 1- دور زدن تحریم 1- ابتدا از کانکشنی که استفاده میکنید دیسکانکت شوید
http://up.*************/37261/1265762548.jpg
4- از سمت راست گزینه connections رو انتخاب کنید
http://up.*************/37261/1265786631.jpg
5- از لیست موجود گزینه ای رو که با اون وصل میشید رو انتخاب کنید و گزینه Edit رو بزنید
http://up.*************/37261/1265809805.jpg
6-گزینه Next رو بزنید
http://up.*************/37261/1265813526.jpg
7-گزینه Next رو بزنید
http://up.*************/37261/1265762276.jpg
8-گزینه Advanced رو بزنید
http://up.*************/37261/1265783133.jpg
9- تیک Use ***** رو زده و در فیلد های موجود آدرس یه پر*و*ک*س*ی سرور رو وارد کنید
10-گزینه Save رو بزنید
http://up.*************/37261/1265829249.jpg
11- گزینه Finish رو بزنید
http://up.*************/37261/1265804671.jpg
12- گزینه Done رو بزنید
http://up.*************/37261/1265854549.jpg
13- گزینه Save رو بزنید
http://up.*************/37261/1265834704.jpg
14- از منوی تنظیمات خارج شوید

MAEMO OS
2010-02-10, 03:45 PM
حال با استفاده از روش نصب عادی برنامه ها اونها رو نصب کنید

به ترتیب http://www.freeimagehosting.net/uploads/5ab3db480f.jpg سپس ...More و در آخر App.manager بروید. این برنامه اصلی برای نصب، بروز رسانی و حذف برنامه ها هست. چنانچه کاتولوگ جدیدی در اینترنت سراغ دارید و می‌خواهید اون رو به لیست کاتولوگها اضافه کنید کافیه عنوان برنامه در بالا-وسط رو انتخاب کنید و از اونجا Application catalogs و سپسNew رو انتخاب کنید. مشخصات کاتولوگ(مثل آدرس اون) را وارد کنید و Save کنید.

صفحه اصلی App.manager و نحوه دسترسی به منو برنامه:http://up.*************/37261/1265886858.jpg
منوی برنامه:
http://up.*************/37261/1265844967.jpg
لیست کاتولوگهای موجود:
http://up.*************/37261/1265889733.jpg
اضافه کردن و یا ویرایش یک کاتولوگ:
http://up.*************/37261/1265861440.jpg
چون n900 تازه اومده فعلا کاتولوگهای زیادی نیست. برای شروع بهتره کاتولوگ maemo-extras رو فعال کنید(تو لیست کاتولوگها انتخابش کنید، و اون گزینه disable رو غیر فعال کنید) و Save کنید. به محض برگشت به صفحه اصلی برنامه اتوماتیک شروع به به‌روز رسانی مخازن میکنه(نیاز به اینترنت داره).
بعد از بروز رسانی مخازن در صفحه اصلی Download رو انتخاب کنید. توی دسته بندی مورد نظر برید و برنامه خود را انتخاب و نصب کنید(نیاز به اینترنت داره)
برای Uninstall هم در صفحه اصلی Uninstall و سپس برنامه مورد نظر را انتخاب و Uninstall کنید.
برای بروز رسانی هم در صفحه اصلی Update رو انتخاب کنید.
حال با بررسی کاتولوگ ها میبینید که چند موردی اضافه شدند با کلیک رو هر کدوم میتونید داخل اون موضوع شده و بعد انتخاب برنامه مورد نظر منتظر دانلود اون منونده و بعد دانلود اون رو نصب کنید

حالا از برنامتون استفاده کنید و کیف کنید.

MAEMO OS
2010-02-15, 10:49 AM
تو این پست میخوام روش نصب دستی برنامه ها رو بگم
اگه تو اکثر فروم ها آموزش این روش رو ببینید متوجه میشید که اکثرشون از روش RedPill استفاده میکنند بدون توجه به اینکه این روش یکی از خطرناکترین و در ضمن آسانترین روش برای کرش کردن سیستم عامل هست
شاید بپرسی که پس چرا نوکیا این قابلیت رو گذاشته؟
این روش راه مورد نیاز برای آپدیت گوشی از طریق خود گوشی هست و برای این مورد در خود گوشی گنجانده شده.

!پس به هیچ عنوان از روش RedPill برای نصب برنامه استفاده نکنید!

اما پس روش مناسب برای نصب نرم افزار های که به صورت فایل های deb.* هستند چیست؟

1-برای نصب برنامه های deb ابتدا نیاز دارید برنامه rootsh رو از دسته برنامه های System که در آموزش قبلی گفته شد نصب کنید


2-فایل deb مورد نظر رو در داخل مموری 32 گیگ گوشی قرار بدید(درست داخل خود حافظه تا راحت باشین درست هم مرتبه پوشه عکس ها و موزیک ها)


3- برنامه X terminal رو اجرا کنید


4- کد زیر رو وارد کنید
كد:
root
5-سپس کد زیر رو وارد کنید
كد:
dpkg -i /home/user/MyDocs/mesal.deb
البته تو کد بالا به جای کلمه mesal باید نام فایل رو قرار بدید
دقت کنید سیستم عامل لینوکس بر روی بزرگی و کوچکی حساسه پس همه رو دقت کنید
اگه توی یه قسمتی از نام ها فاصله هست مثل عبارت ME SAL باید اون رو به صورت ME\SAL بنویسید


6- حالا اگه آدرسی که نوشتید درست باشه فرایند نصب شروع میشه و برنامه مورد تظر نصب میشه
البته اگه فایل مورد نظر برای سیستم عامل 2008 باشه احتمال زیاد آخر فرایند یه اروری میده ولی برنامه نصب میشه حالا میتونید تست کنید که برنامه درسته یا نه

البته به زودی برنامه های deb رو قرار میدم تا دوستانی که همیشه به اینترنت بی سیم دسترسی ندارند بتونن برنامه های دلخواهشون رو نصب کنند

mf1831
2010-02-21, 08:41 AM
سلام دوستان.آیا راهی هست که بشه نرم افزارهایی که با سیمبین یا ویندوز کار میکنند روی maemo نصب کرد؟به طور مثال نرم افزار opera


با تشکر:feel:

OMID
2010-02-25, 06:55 PM
سلام دوستان.آیا راهی هست که بشه نرم افزارهایی که با سیمبین یا ویندوز کار میکنند روی maemo نصب کرد؟به طور مثال نرم افزار opera


با تشکر:feel:

نه خیر این کار شدنی نیست چون این دوتا سیستم عامل جدا از هم هستند.

ahl_Prince
2010-03-01, 02:03 AM
این برنامه rootsh که میگی رو کجا گذاشتی؟!

OMID
2010-03-04, 08:49 PM
این برنامهrootsh که میگی رو کجا گذاشتی؟!


اینم از برنامه rootsh

only m&m
2010-03-14, 01:45 PM
سلام ببخشید من برنامه rootsh رو نصب کردم بعد به اشتباه پاک کردم الان تو لیست دانلود نیست که نصب کنم باید چکار کنم راهنمایی کنید با تشکر

moosuvi
2010-04-05, 09:38 PM
ببخشید من هر کار میکنم نمی تونم تحریم دور بزنم اگه میشه تنظیمات پرو*ک*س*ی رو به 09356658356 بفرستین
و یا یک راه دیگه بگین

aMooMasoud
2010-04-06, 01:49 AM
فایل ضمیمه رو بگیر بریز تو گوشی و اونجا بازش کن خودش دانلود میشه ...

:flower:

majidtaghi
2010-05-06, 01:19 PM
:flower:سلام به دوستان خوب والله من چیزی ندارم که به اشتراک بگذارم جز اینکه بگم دوستون دارم محبتم را به اشتراک میگذارم قربون همتون مجید:flower::god::Smile (48)::Smile (11)::Smile (11):

aMooMasoud
2010-05-06, 07:57 PM
از مخازن برنامه ای به اسم Tor Applet رو دانلود کنید . یکم سرعت رو میگیره ولی به راحتی

همه چی رو به قول شما دور میزنه :student::flower:

samirsasan
2010-06-01, 12:04 PM
خوب همه را گوفتید . یه ****** هم بدید دیگه من چیزی پیدا نکردم

aMooMasoud
2010-06-01, 05:52 PM
****** فایده نداره امروز سالمه فرداش میسوزه روز از نو روزی از نو .شما قسمت Download که رفتی سرچ کن tor میاره برنامه رو

panbe
2010-06-05, 04:21 AM
اقا کمک کنین
من با وایرلس کانکت می شم
ولی وقتی می خوام سایت باز کنم می گه که :
server not found
نمی دونم مشکل چیه
کسی می دونه؟

santormp3
2010-06-22, 10:56 PM
اول از همه من احساس کردم که بهتره روش نصب برنامه رو به دوستان ارائه کنم
متاسفانه از آنجا که ایران در تحریم بوده اکثر خدمات اینترنتی نیز برای ایران در تحریم هستند که سرویس آنلاین دانلود برنامه های سیستم عامل مائیمو از من جمله این سرویس ها میباشد اما همیشه راهی برای دور زدن هست پس با داشتن این پیش زمینه این آموزش رو شروع میکنم



برای این کار دو راه هست : 1-استفاده از سرویس های وی * پی * ان که این روش برای بار اول مقدور نمیباشد چون خود برنامه استفاده از این سرویس باید ابتدا نصب شده بعد استفاده شود پس باید از روش دوم استفاده کرد

اما روش دوم استفاده از سرویس های HTTP و HTTPs هست
برای تنظیم این سرویس ها :


2- به منو رفته و گزینه Setting رو انتخاب کنید 3- در تب Connectivity گزینه internet connection رو انتخاب کنید 1- دور زدن تحریم 1- ابتدا از کانکشنی که استفاده میکنید دیسکانکت شوید
http://up.*************/37261/1265762548.jpg
4- از سمت راست گزینه connections رو انتخاب کنید
http://up.*************/37261/1265786631.jpg
5- از لیست موجود گزینه ای رو که با اون وصل میشید رو انتخاب کنید و گزینه Edit رو بزنید
http://up.*************/37261/1265809805.jpg
6-گزینه Next رو بزنید
http://up.*************/37261/1265813526.jpg
7-گزینه Next رو بزنید
http://up.*************/37261/1265762276.jpg
8-گزینه Advanced رو بزنید
http://up.*************/37261/1265783133.jpg
9- تیک Use ***** رو زده و در فیلد های موجود آدرس یه پر*و*ک*س*ی سرور رو وارد کنید
10-گزینه Save رو بزنید
http://up.*************/37261/1265829249.jpg
11- گزینه Finish رو بزنید
http://up.*************/37261/1265804671.jpg
12- گزینه Done رو بزنید
http://up.*************/37261/1265854549.jpg
13- گزینه Save رو بزنید
http://up.*************/37261/1265834704.jpg
14- از منوی تنظیمات خارج شوید


salam
misheh lotf konid begin in barnameh rootsh ro che joori roye n900 setup konim?mamnoon

mahdi aaa
2010-06-24, 03:43 PM
سلام ترو خدا یه ****** سرور واسم بفرستید

moha2mad
2010-08-14, 08:26 PM
سلام دوستان . من یک ان 900 دارم . لاک کد گوشیم رو فراموش کردم . چطوری میتونم لاک کد رو ریست کنم . البته یه چیزایی اینور و اونور خوندم درباره فلش کردن گوشی اما آموزش کامل نبوده . اگه لینکی از آموزش کاملش دارین بذارین . ممنون میشم .

badboy2795
2010-09-26, 05:54 AM
سلام عزیزم
لطفا یه بار دیگه روش نصب rootsh بگو دمت گرم داش

dry lips
2010-10-18, 12:31 AM
سلام به همه....
تو رو خدا کمکم کنید!!!!!
کسی میدونه چطوری میشه اهنگ و بلوتوث کرد؟؟؟؟؟؟ تو قسمت موسیقی که هر گشتم نبود، تنها جایی که میتونسم اهنگ بلوتوث کنم این بود که اهنگ و. بفرستم تو قسمت موزیک ویدیوها از اونجا ارسالش کنم....!
کسی میدونه چه خاکی باید تو سرم بریزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:feel:

redhot666
2010-10-23, 11:16 AM
سلام به همه....
تو رو خدا کمکم کنید!!!!!
کسی میدونه چطوری میشه اهنگ و بلوتوث کرد؟؟؟؟؟؟ تو قسمت موسیقی که هر گشتم نبود، تنها جایی که میتونسم اهنگ بلوتوث کنم این بود که اهنگ و. بفرستم تو قسمت موزیک ویدیوها از اونجا ارسالش کنم....!
کسی میدونه چه خاکی باید تو سرم بریزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:feel:


سلام
فقط کافیه نرم افزار petrovich که حجمش 12 کیلوبایت هم بیشتر نیست رو از طریق بخش دانلود appmanager گوشیتون دانلود و نصب کنین.
برنامه توی پوشه سیستم نصب میشه

benz283
2010-11-04, 11:40 AM
سلام.آقا من تازه N900 خريدم وقتي خاموشش ميكنم خود به خود ويبره ميزنه بعد لود ميشه.
يعني ارم نوكيا به صورت خاموش مياد بالا بعد اون ٣ نقطه مياد ميره.هر جژجند ثانيه يه بار اينطور ميشه.
.چه كنم.خواهش ميكنم كمك

mohsenjjj
2010-11-14, 09:51 AM
سلام یبه دوستان من به یه مشکلی بر خوردم وقتی می خوام برم تو قسمت subtitle گوشیم این پیغامو میده

internal error application setting closed

ایا کسی هست کمکم کنه؟؟؟؟

Arin123
2010-11-22, 02:00 PM
سلام
من نمی تونم با برنامه micro emulator برنامه موبایل بانک را نصب کنم. فقط لود می نویسه و کار دیگری انجام نمیشه تا برنامه را ببندم.
اساتید لطفاَ راهنمائی کنید./

iran0070
2011-01-30, 10:13 AM
من گوشیما اپدیت کردم ولی حالا که میخوام ذ.باره برنامه هایی که پاک شده دوباره بگیرم رفتم توApplication catalogs وrefresh را زدم اما تا نصفه میره وگیر میکنه وجلو نمیره تورا به خذا کمکم کنید

saeed ea3
2011-02-02, 05:51 PM
من بعد از فلش کردن گوشیم دوربینش کار نمی کنه لطفا کمک

masoud_msi
2011-02-12, 03:20 PM
سلام دوستان . من یک ان 900 دارم . لاک کد گوشیم رو فراموش کردم . چطوری میتونم لاک کد رو ریست کنم . البته یه چیزایی اینور و اونور خوندم درباره فلش کردن گوشی اما آموزش کامل نبوده . اگه لینکی از آموزش کاملش دارین بذارین . ممنون میشم .
برو به این آدرس http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=105700

pouya654
2011-04-01, 02:07 AM
salam dooste aziz dar khosoose ferestadane ahang bayad begam ehtiyaji be narm afzar nist az tuye gozineha gozineye share ro bezanid a intori hamechiyo ***** mituni beferesti

bmx666
2011-04-01, 09:34 PM
من بعد از فلش کردن گوشیم دوربینش کار نمی کنه لطفا کمک

سلام
خب چجوری فلش کردی؟
به فایلی دست زدی؟ با فریمور کاری کردی؟
یکم بیشتر توضیح بدی خوب میشه

DARIYOOOSH
2011-04-10, 10:49 AM
با سلام لطفا دلیل عدم دانلود بعضی فایلهای موجود در مخازن رو اگه کسی میدونه برام بنویسه ممنون میشم

moosuvi
2011-04-10, 10:21 PM
کمک کنید...
سلام دوستان من وقتی گوشیمو روشن میکنم اول برنامه U-boot میاد بالا بعدش یه صفحه میاد که نوشته nokia n900-multiboot و30 ثانیه وقت میده بعدش دوباره خاموش میشه
کسی میدونه مشکلش چیه
لطفا کمک کنید

7496 7496
2011-04-11, 10:10 PM
اول از همه من احساس کردم که بهتره روش نصب برنامه رو به دوستان ارائه کنم
متاسفانه از آنجا که ایران در تحریم بوده اکثر خدمات اینترنتی نیز برای ایران در تحریم هستند که سرویس آنلاین دانلود برنامه های سیستم عامل مائیمو از من جمله این سرویس ها میباشد اما همیشه راهی برای دور زدن هست پس با داشتن این پیش زمینه این آموزش رو شروع میکنم



برای این کار دو راه هست : 1-استفاده از سرویس های وی * پی * ان که این روش برای بار اول مقدور نمیباشد چون خود برنامه استفاده از این سرویس باید ابتدا نصب شده بعد استفاده شود پس باید از روش دوم استفاده کرد

اما روش دوم استفاده از سرویس های HTTP و HTTPs هست
برای تنظیم این سرویس ها :


2- به منو رفته و گزینه Setting رو انتخاب کنید 3- در تب Connectivity گزینه internet connection رو انتخاب کنید 1- دور زدن تحریم 1- ابتدا از کانکشنی که استفاده میکنید دیسکانکت شوید
http://up.*************/37261/1265762548.jpg
4- از سمت راست گزینه connections رو انتخاب کنید
http://up.*************/37261/1265786631.jpg
5- از لیست موجود گزینه ای رو که با اون وصل میشید رو انتخاب کنید و گزینه Edit رو بزنید
http://up.*************/37261/1265809805.jpg
6-گزینه Next رو بزنید
http://up.*************/37261/1265813526.jpg
7-گزینه Next رو بزنید
http://up.*************/37261/1265762276.jpg
8-گزینه Advanced رو بزنید
http://up.*************/37261/1265783133.jpg
9- تیک Use ***** رو زده و در فیلد های موجود آدرس یه پر*و*ک*س*ی سرور رو وارد کنید
10-گزینه Save رو بزنید
http://up.*************/37261/1265829249.jpg
11- گزینه Finish رو بزنید
http://up.*************/37261/1265804671.jpg
12- گزینه Done رو بزنید
http://up.*************/37261/1265854549.jpg
13- گزینه Save رو بزنید
http://up.*************/37261/1265834704.jpg
14- از منوی تنظیمات خارج شوید



دمت گرم
خسته نباشی دادا

DARIYOOOSH
2011-04-16, 01:10 PM
سلام دوستان قسمت ایمیل گوشی رو نمی تونم فعال کنم هر کارش میکنم باز ارور میده که یوزر یا پسوردت اشتباهه لطفا راهمائیم کنید

DARIYOOOSH
2011-04-21, 07:23 AM
دوستان سلام من میخوام گوگل تالک رو روی گوشی فعال کنم ارور میده (یوزرنیم یا پسورد اشتباهه)لطفا راهنمائیم کنید.

DARIYOOOSH
2011-05-07, 05:54 PM
ما که هرچه صبر کردیم دوستان به کمکم نیومدند و اینقدر با گوشی ور رفتم تا اینکه جیمیل گوشی را فعال کردم و راهش این بود که یک اکانت بنام کشور انگلستان ساختم .
ولی در قسمت گوگل تالک هنوز موفق به برقراری ارتباط نشدم لطفا راهنمائیم کنید. ممنون

soly167
2012-11-27, 11:02 AM
سلام دوستان گوشی n900 من خطای enternal erorr application close رو میده وقتی میخوام وارد قسمت my nokia بشمدلیلش چیه