PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه کردن زبان عربی(فارسی) به گوشی های سیمبیان بدون نیاز به فلش و تغییر frimware گوشی



ع.ص
2007-08-11, 11:02 AM
با سلام خدمت همه دوستان

شاید شما جزو کسانی باشید که گوشیه تان زبان عربی نداشته باشد اما با این روش زبان عربی به زبان های گوشی اضافه می شود
این راه حل روی اکثر گوشی ها جواب پس داده ...روی گوشی های دیگه هم اگه کسی امتحان کرد بگه ولی مطمئنم جواب میده
شما باید این فایلی که من ضمیمه کردم رو دانلود کنید
بعد از دانلود فایل را از zip خارج کرده و انرا به گوشی خود انتقال دهید
ابتدا به ادرس زیر بروید
C:\System\Data
حالا شما باید در اینجا یک پوشه بسازید به نام multitap حالا شما فایلی که به گوشی انتقال دادید رو به همون پوشه که ساختید انتقال دهید یعنی : C:\System\Data\multitap
حالا گوشیتونو restart کنید
حالا زبان عربی یه گوشی شما اضافه شده است شما فقط باید اونو فعال کنید
برای فعال کردن باید به قسمت زیر بروید
Setting-phone-general- writing language

تشکر یادتون نرهwowwowwow

منبع: **********

آقای مهندس
2007-08-11, 04:00 PM
ع.ص جون دستت درد نکنه اما میخواستم بدونم روی سیمبیان 9.1هم کار می کنه؟؟؟؟:Smile (14):

ع.ص
2007-08-11, 04:03 PM
بله روی تمام گوشی های سیمبیان دار کار می کنه :Smile (37)::Smile (37)::Smile (37):

Mr20
2007-08-11, 11:30 PM
با سلام خدمت همه دوستان

شاید شما جزو کسانی باشید که گوشیه تان زبان عربی نداشته باشد اما با این روش زبان عربی به زبان های گوشی اضافه می شود
این راه حل روی اکثر گوشی ها جواب پس داده ...روی گوشی های دیگه هم اگه کسی امتحان کرد بگه ولی مطمئنم جواب میده
شما باید این فایلی که من ضمیمه کردم رو دانلود کنید
بعد از دانلود فایل را از zip خارج کرده و انرا به گوشی خود انتقال دهید
ابتدا به ادرس زیر بروید
C:\System\Data
حالا شما باید در اینجا یک پوشه بسازید به نام multitap حالا شما فایلی که به گوشی انتقال دادید رو به همون پوشه که ساختید انتقال دهید یعنی : C:\System\Data\multitap
حالا گوشیتونو restart کنید
حالا زبان عربی یه گوشی شما اضافه شده است شما فقط باید اونو فعال کنید
برای فعال کردن باید به قسمت زیر بروید
Setting-phone-general- writing language

تشکر یادتون نرهwowwowwow

دوستان اين موضوع رو اگه مايلند تست كنند و حتما نتيجه رو همينجا
اعلام كنند واسه اطلاعات دوستان ديگه!

.:!:. N|MA .:!:.
2007-08-11, 11:46 PM
دوستان اين موضوع رو اگه مايلند تست كنند و حتما نتيجه رو همينجا
اعلام كنند واسه اطلاعات دوستان ديگه!


رو گوشی من که کار نکرد (N73)

ع.ص
2007-08-12, 07:55 AM
من خودم این کارو روی 6600-6630-3250-ان72-ان70 انجام دادم رو همشو کار کرد

آقای مهندس
2007-08-12, 08:08 AM
من روی ان 90 ریختم کار کرد

rayanehkha
2007-08-12, 08:15 AM
من قبلا اين كار را كرده بودم كاركرده بود. N70

ع.ص
2007-08-15, 09:49 AM
روی 6680و6681 هم کار کرد

mahdi125
2007-08-24, 02:14 PM
سلام روي N73 كار نكرد كي مي تونه كمك كنه.
mahdi125@yahoo.com

Ghadamyari
2007-08-25, 08:25 AM
سلام
حداقل یک تغییری در عنوان تاپیکت می دادی تا نفهمیم که مطلبت رو از فرم همکار برداشتی
اسم نویسندش هم Killer_Pant هست که دوست خودمه.set:)

RAZIYE
2007-09-07, 02:40 PM
[من روی N72 امتحان کردم درقسمت Writing Language گزینه عربی را انتخاب کردم ولی در قسمت Dictionary مینویسهnot Available لطفا کمکم کنید

CJ
2007-09-07, 03:32 PM
روي ان73 هم كه ......

mahdi_por
2007-09-13, 05:32 AM
روی6670 7610 بدونه جواب

CJ
2007-09-13, 11:13 AM
با اين وجود روي هيچ گوشي جواب نداده :Smile (50):

mh.st
2008-10-29, 12:13 PM
سلام روی c فایل sistem ندارم جه کار کنم

azizir56
2009-10-21, 03:51 PM
"سلام روی c فایل sistem ندارم جه کار کنم"
دوست عزيز پوشه system در درايو c و به حالت مخفي وجود داره

N73 NOK
2010-11-14, 05:56 PM
ah In N73 aslan hich kari nemishe bash kard Vali kheyli azesh khosham miad

حسین رحیمی
2010-11-30, 11:32 AM
آقا ان 73 را بندازیمش دور یا یک منوی درست و حسابی براش پیدا میشه

milikon
2011-04-26, 01:51 PM
روی ان 70 کار کرد...روی ان 73 هم کار نکرد

vasesita
2011-05-08, 11:09 PM
سلام.
روی n8 هم کار میکنه؟ آخه سیمبینش ورژن 3

amir4471
2011-05-08, 11:18 PM
سلام.
روی n8 هم کار میکنه؟ آخه سیمبینش ورژن 3

نه داداش شما باید n8 فلش بزنی ...تنها راهش همینه.با برنامه فونیکس.آموزش همه چی اینجا هست:
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=110340
:welove:

yazdani50
2013-04-30, 04:16 PM
سلام روي N73 كار نكرد كي مي تونه كمك كنه.
yazdani (mahdi125@yahoo.com)email@gmail.com

hamedpp
2013-12-20, 09:19 PM
روی 5800 هم کار نکرد :(

iysaa
2014-06-02, 12:26 AM
تشکر واقا عالی بود
:yes:

9353390135
2014-11-25, 02:43 AM
با عرض سلام. دوستان اگه گوشی شما نوکیا N73 هستش و به ورژن جدید فلش کردید دیگه نمیتونید زبان عربی(حتی نوشتاری) رو به آن اضافه کنید و فارسی و عربی هم نمیتونید بنویسید، بهتون پیشنهاد می کنم برنامه کیبورد فارسی رو دانلود و نصب کنید، من گوشیمو به جدیدترین ورژن فلش کرده بودم و هرکاری کردم حتی زبان نوشتاری عربی هم نیومد. بعد چند روز بلاخره این برنامه رو پیدا کردم که حداقل مشکل تایپ فارسی( قابلیت استفاده در یادداشت ها ، تقویم گوشی ، سندهای متنی، امکان تهیه دفترچه تلفن فارسی، امکان دریافت و ارسال SMS فارسی) منو حل کرد. تو اینترنت سرچ کنید پیدا می کنید اگه نتونستید پیدا کنید بهم ایمیل بدید که برنامه رو واستون بفرستم.
:63:daneshjo.taghi@yahoo.com (daneshjo.taghi@yahoo.com)