PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست برنامه کنترل تلویزیون برای پی990



tangna
2007-07-29, 01:37 PM
سلام
هرکسی لینکشو داره بذاره
ممنون
میخوام باهاش توی وی ضبط و غیرو رو کنترل کنم

m-mahdavi
2007-07-29, 02:24 PM
توی برنامه های سیمبیان 9.1 دنبالش بگرد

Farbod
2007-07-29, 02:30 PM
توی برنامه های سیمبیان 9.1 دنبالش بگرد
:Smile (23):
نرم افزار هاش باهام فرق میکنه!!!
در ضمن من تا حالا ریموت برای پی 990 ندیدم!

OBOCOP®
2007-07-29, 05:57 PM
:Smile (23):
نرم افزار هاش باهام فرق میکنه!!!
در ضمن من تا حالا ریموت برای پی 990 ندیدم!

مگه برنامه هاي سيمبين 9.1 روش اجرا مي شه ؟
اگه اينجور باشه برنامه هاي سري N روش اجرا مي شه و برنامه هاي Uiq هم روي سري N !!! :Smile (31):

Farbod
2007-07-29, 06:10 PM
مگه برنامه هاي سيمبين 9.1 روش اجرا مي شه ؟
اگه اينجور باشه برنامه هاي سري N روش اجرا مي شه و برنامه هاي Uiq هم روي سري N !!! :Smile (31):
نه دیگه! نصب نمیشه!

m-mahdavi
2007-07-29, 09:47 PM
چرا نصب نميشه؟

مگه p990 سيمبيان 9,1 نيست؟؟

Farbod
2007-07-29, 10:11 PM
چرا نصب نميشه؟

مگه p990 سيمبيان 9,1 نيست؟؟
با هم فرق دارن! uiq3 هست

alavijeh
2007-11-03, 09:44 PM
سلام
من امتحان کردم خیلی هاش نصب میشه
حتی بعضی هاش که روی n 73 نصب نشد روی p990 نصب میشه
من خودم p990 دارم که با گوشیه پسر داییم که n 73 داره امتحان کردم

akbar21
2007-11-04, 03:51 AM
alavijeh plz link download bezarid

Kasra
2007-11-05, 12:42 AM
سلام
من امتحان کردم خیلی هاش نصب میشه
حتی بعضی هاش که روی n 73 نصب نشد روی p990 نصب میشه
من خودم p990 دارم که با گوشیه پسر داییم که n 73 داره امتحان کردم
شما مطمئنی؟؟!:Smile (31):
برنامه های uiq3?


alavijeh plz link download bezarid
فارسی تایپ کنتید لطفا
متوجه نشدم منظورتون رو

Meha
2007-11-06, 12:11 PM
من امتحان کردم نمیشه!!اگر شد من مچمو می زنم!

Meha
2007-11-11, 03:43 PM
امتحان کردید؟این برنامه برای p990 اومد یا نه؟

Kasra
2008-01-07, 09:32 PM
nemishe khali bandie


salam,kasi hast ke barnamasho dashte bashe?
age linkesho bedid mamnoon misham

فارسي تايپ كنيد لطفا
:flower:

amirpesar
2008-04-02, 02:11 AM
آخه واسه چی بحث میکنید اصلا امکان داره برنامه سیمبین 9 به یو آی کیو 3 بخوره.ثابت کنید من هم ان 73 دارم هم پی 990 یه بر نامه بدین رو هر دوش نصب بشه...:flower::flower::flower::flower::flower:: flower::flower::flower:

shahub
2008-04-04, 06:42 PM
آقا احتمالا ایشون نرم افزار جاوا نصب کرده :Smile (7):

Farzad666
2008-05-06, 04:03 PM
به خدا هنوز همچین چیزی واسه Uiq3 نیومده!

مطمئن باشید هر وقت اومد مثل بمب منفجر میشه خبرش با این همه مشتاقی که این برنامه داره!!!

Cisse
2008-05-06, 04:18 PM
نميشه ولي بي خيالش نشين و برين دنبالش:Smile (22):

fsh766
2008-05-16, 03:53 PM
با سلام
گوشي من نوكياي 5700 هستش متاسفانه پسورد مموري كارتمو فرامش كردم وبرنامهf X-plore وmmc رو پشتيباني نميكنه من برنامه X-plore رو نصب كردم متاسفانه در پوشه سيستم فايلي به نام mmcstore وجود نداره اگه در اين مدل از گوشي اين فايل نامش چيزي ديگه است برام بنويسيد لطفا راهنمايي كنيد
متشكرم

Jahanpoor
2008-05-16, 06:24 PM
با سلام
گوشي من نوكياي 5700 هستش متاسفانه پسورد مموري كارتمو فرامش كردم وبرنامهf X-plore وmmc رو پشتيباني نميكنه من برنامه X-plore رو نصب كردم متاسفانه در پوشه سيستم فايلي به نام mmcstore وجود نداره اگه در اين مدل از گوشي اين فايل نامش چيزي ديگه است برام بنويسيد لطفا راهنمايي كنيد
متشكرم
دوست عزیز اینجا که ماله سونی اریکسون هستش بفرمایین اینجا بپرسین
http://www.ir-tci.org/forum/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=68

nasr777
2008-07-31, 12:23 PM
نه عزیزم نرم افزار Uiq3 رو هیچ گوشی غیر خودش نصب نمیشه و برعکس شاید شما جاوا را امتحان کردید

Ali-TP
2008-08-05, 07:56 AM
با هم فرق دارن! Uiq3 هست

من دقیقا چک کردم نرم افزارا نصب می شن ولی اجرا نمیشن

adder2star
2008-08-12, 11:15 AM
فعلا برنامه کنترل از راه دور براي uiq3 نيومده

Farbod
2008-08-12, 01:50 PM
بسته شد