PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ميخوام GPRS رو از كار بندازم چكار كنم ؟



amirkhan23
2009-11-01, 09:00 AM
ميخوام GPRS رو از كار بندازم چكار كنم ؟
5800 آبي
مثل بنز هم عالي كار ميكنه

version 31.0
چكار كنم ؟
please help me ?Smile (50)

atrina007
2009-11-01, 09:33 AM
سلام
gprs از کار انداختن نمیخواد. وقتی صفحات اینترنتی رو ببندی بعد از چند پانیه ارتباط تون هم قطع میشه و اگه منظورتون علامن کانکشن هست ، اگه دقت کنید بعد از قطع ارتباط اون علامت بصورت خط بریده در میاد و این به معنی ارتباط داشتن با اینترنت نیستن و هزینه ای هم براتون نداره.
و اگه منظورتون اینه که دیگران از اینترنت گوشی شما استفاده میکنند و شما میخواهید بطور کل این سرویس رو از کار بندازید ؛ خوب از طریق تنظیمات مربوطه میشه این کار رو کرد. راستش چون خودم 5800 ندارم دقیقاً نمیدونم که تنظیمات مربوط به GPRS تو کدوم بخشه.
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم.:student:

go to hell
2009-11-01, 03:11 PM
سلام
gprs از کار انداختن نمیخواد. وقتی صفحات اینترنتی رو ببندی بعد از چند پانیه ارتباط تون هم قطع میشه و اگه منظورتون علامن کانکشن هست ، اگه دقت کنید بعد از قطع ارتباط اون علامت بصورت خط بریده در میاد و این به معنی ارتباط داشتن با اینترنت نیستن و هزینه ای هم براتون نداره.
و اگه منظورتون اینه که دیگران از اینترنت گوشی شما استفاده میکنند و شما میخواهید بطور کل این سرویس رو از کار بندازید ؛ خوب از طریق تنظیمات مربوطه میشه این کار رو کرد. راستش چون خودم 5800 ندارم دقیقاً نمیدونم که تنظیمات مربوط به GPRS تو کدوم بخشه.
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم.:student:
این که ربطی به گوشی نداره
مربوط به مخابراته

petr-cech
2009-11-01, 03:25 PM
سلام کافی تنظیمات GPRS رو از روی گوشیت پاک کنی.

amirkhan23
2009-11-01, 06:12 PM
من فقط میخوام گوشیم تنظیمات GPRS نداشته باشه - به من کمک کنید تا بدونم تنظیمات کجاست و چطور باید عمل کنم

atrina007
2009-11-02, 08:28 AM
این که ربطی به گوشی نداره
مربوط به مخابراته

سلام
اینی که گفتی یعنی چی؟
من کجای حرفام گفتم این مربوط به مخابرات میشه؟:Smile (31):
شما اصلا مطب بنده رو نخوندی و ظاهراً فقط خواستی همینطوری یه چیزی گفته باشی. چون اگه خوب میخوندی میفهمیدی چی گفتم.
برو به جهنم
یه کمی دقت کنی.

Arsal4n
2009-12-08, 05:41 AM
لطفا نحوه فعال سازی (تنظیمات)gprs و mms همراه اول رو واسه 5800 بفرمایید.(منظورم تنظیمات دستی هستش) تو سایت همراه اول هم فرم فعال سازی رو پر کردم و سرویس فعاله اما تو گوشی هم باید تنظیماتی رو وارد کرد که من نمی دونم کجاست و چیه
راستی همراه اول مثل ایرانسل کدی نداره که وارد کنیم و تنظیمات به صورت مسیج برامون بیاد؟