PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Manila 3d For QVGA



Mersad WM
2009-10-25, 11:16 AM
Manila 3d For QVGA Device

touch flo 3D برای تمام پاکت پی سی ها با ریزولوشن qvga اسم برنامه همه ی توضیحات رو اسمش می ده . توضیح بیشتر در متن انگلیسی

دانلود (http://www.htcclassaction.org/download/TF3D-QVGA.cab)


براتون درایور هم ضمیمه کردم

After testing Manila 2d On my MDA, I was finding a way to test Manila 3D on my Device. http://www.bytetips.com/wp-content/uploads/2008/10/diamond-3d.jpg (http://www.bytetips.com/wp-content/uploads/2008/10/diamond-3d.jpg)

Developers tried to import Manila 3D ( TouchFlo 3D ) on Qvga Device. It worked on Qvga device. Developers released First public release of Touchflo 3D for Qvga Device. They also confirmed that Its working on KS20, POLARIS, NIKE, KAISER Devices. You Requires OpenGL ES driver installed in your QVGA Device.
When i saw that i was like wow.. It Works. Now its Slow but works well in Faster QVGA Device. I am waiting for updated version. I saw Two Youtube videos on the Beta release. Soft resets will be needed often while it is enabled. Here is one of the youtube video.
Soft resets will be needed often while its installed on your QVGA Device. Here is a tutorial To install Touchflo 3D On your Device At first deactivate all the today plugin on your Qvga device. If you have TouchFlo scroll enabled Disable that. Then soft reset your Device. If you installed any Touchflo 3D version on your device before remove it and soft reset. Install OpenGL ES drivers cab and then install Touchflo 3D cab on your device. Restart you device. And Enable Touchflo 3D Plugin. Then Enjoy.

Reza WM
2009-10-25, 04:49 PM
عزیزم این رو شما کپی کردی؟ یا تست هم کردید عزیزم؟!! توضیحاتش هم کامل تر میکردید برای گوشی های tytn ii که سری kaiser هست و cruise که سری polaris هست درایور هست برای بهبود گرافیک دستگاه که این نرم افزار رو ساپورت کنه که درایور ها برای اون دسته از گوشی هاست!!

دوستان تست کردند جواب بدند مخصوصا viva

Mersad WM
2009-10-25, 08:23 PM
عزیزم این رو شما کپی کردی؟ یا تست هم کردید عزیزم؟!! توضیحاتش هم کامل تر میکردید برای گوشی های tytn ii که سری kaiser هست و cruise که سری polaris هست درایور هست برای بهبود گرافیک دستگاه که این نرم افزار رو ساپورت کنه که درایور ها برای اون دسته از گوشی هاست!!

دوستان تست کردند جواب بدند مخصوصا viva

گوشیه من امنیا هست که چیپ ست سه بعدی نداره و درست ساپورت نمی کنه اما براتون رو touch 3g & Viva تست می کنم و نتیجه رو می زارم . در ضمن درایور ها برای بهبود سرعت و گرافیکه و بدون اون هم بالا می یاد و مشکلی نباید داشته باشه
سعی می کنم نتیجه تست رو 3G & Viva رو سریع بزارم

رو I900 تست کردم اصلا جواب نداد

SHAHROOZ S2
2009-10-27, 08:38 PM
روی گوشی من جواب نداد
tytnII

Mersad WM
2009-10-28, 05:39 PM
براتون لینک اصلی رو می زارم شاید بیشتر کمک کنه

http://www.bytetips.com/manila-3d-for-qvga-device/

موضوعش تو xda

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=499459

behtashbt
2009-10-30, 07:52 AM
رضا جان روي viva نيومد.
tochflo 3d error ميده.

open gl چيه?
روي ويوا از قبل نصب هست?

Saeed WM
2009-10-31, 09:37 PM
فکر نکنم روی viva نصب بشه این فقط مخصوص گوشی های زیر هست:
Polaris:
HTC P3650 / HTC P3651 / HTC Touch Cruise / HTC Touch Cruise P3651 / SFR & HTC Touch Cruise / Dopod P860 / O2 Xda Orbit 2
Kaiser:
HTC P4550 / HTC TyTN II / Orange & HTC TyTN II / Vodafone VPA Compact V / Vodafone v1615 / SFR v1615 / Swisscom XPA v1615 / T-Mobile MDA Vario III / AT&T Tilt / O2 Xda Stellar / EMobile Emonster S11HT

t3232
2010-01-14, 12:08 PM
آقا من او درایور ها رو تو 3g نصب کردم اصلا " دیگه بالا نیومد از حالت بوت رفتم رامشو عوض کردم تا بالا اومد (رام رسمی)
من این تاچفلو رو میخام براش هم هرکاری میکنم حتی حاضرم گوشیمو از پنجره بندازم پایین ولی تاچ فلو 3 d داشته باشه
شما راهی بلدین که اجرا بشه؟

hajshahram
2010-01-14, 12:23 PM
آي ميت كا جم تركيد......

Mersad WM
2010-01-17, 04:20 PM
آقا من او درایور ها رو تو 3g نصب کردم اصلا " دیگه بالا نیومد از حالت بوت رفتم رامشو عوض کردم تا بالا اومد (رام رسمی)
من این تاچفلو رو میخام براش هم هرکاری میکنم حتی حاضرم گوشیمو از پنجره بندازم پایین ولی تاچ فلو 3 d داشته باشه
شما راهی بلدین که اجرا بشه؟


عزیز من خودم رو 3g نصب کردم مشکلی نداشت و گوشی بالا اومد