PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیکشنری فارسی به انگلیسی ASGATech UniDic v3.00 S60v5 SymbianOS9.4 Unsigned Farsi



..::OMIDMCI::..
2009-10-05, 08:28 PM
ASGATech.UniDic.v3.00.S60v5.SymbianOS9.4.Unsigned. Farsi
s60v3 & s60v5
http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=131517&stc=1&d=1254760087
تقریبا همه ی افراد امروزه سرکارشون به زبان انگلیسی هست و گاهی اوقات معنی یا مفهموم جملات انگلیسی براشون سخت میشه که به کمک این دیکشنری میتونن مشکلشون رو حل کنن:wow:
توی انجمن چند تا بود که انگلیسی به زبان های دیگه بود
دیکشنریه فارسی به انگلیسی و بلعکس
با تشکر فراوان از دوست خوبم rouzbeh2749 :flower:
نرم افزار با هر کدی ریجستری میشه
15 کد
قابل توجه دوستانی که 5800 دارن
در زمان پر کردن فیلد و رفتن به فیلد بعدی دکمه ی شاتر دوربین رو اروم فشار بدید تا به فیلد بعدی بره.
باتشکر

nimi_hop
2009-10-05, 10:14 PM
سلام
دیکشنری فارسی به ترکی استانبلی و برعکس نداری؟

..::OMIDMCI::..
2009-10-05, 10:45 PM
سلام
دیکشنری فارسی به ترکی استانبلی و برعکس نداری؟

سلام
فک نکنم بازم برای شما میگردم اگه پیدا کردم رو چشم:flower:

Fafa70
2009-10-06, 02:33 AM
اگه به سايت خود نوكيا سر بزنيد، ديكشنري مكمل تركي استانبولي براي ديكشنري اصلي نوكيا كه روي خود سيستم عامل هست وجو دارد.
اگه كلاً ديكشنري هاي كاملي نيستند، اما براي رفع امورات بد نيستند.
اگه خواستيد براتون آپ‌لود مي‌كنم.

navidw
2009-10-06, 01:50 PM
دوست عزیز رو ان 73 نشب می شخ ولی اجرا نمی شه کمک کنید

asil5
2009-10-06, 07:50 PM
با سلام

من پس از ساين كردن روي گوشي 6120Classic نصب كردم كه هنگام اجرا پيغام Incompatible Device مي دهد . چه كار بايد كرد ؟

mrouzbehi
2009-10-06, 10:38 PM
رو n79 هم ارور میده.

..::OMIDMCI::..
2009-10-06, 11:42 PM
رو n79 هم ارور میده.
چه ارروری میده؟

mrouzbehi
2009-10-08, 01:15 AM
پيغام Incompatible Device مي دهد.

dany36
2009-10-09, 11:23 AM
دوست عزیز رو ان 73 نشب می شخ ولی اجرا نمی شه کمک کنید


با سلام

من پس از ساين كردن روي گوشي 6120Classic نصب كردم كه هنگام اجرا پيغام Incompatible Device مي دهد . چه كار بايد كرد ؟


رو n79 هم ارور میده.


پيغام Incompatible Device مي دهد.

ااین برنامه مخصوص s60v5 هست.نه s60v3.باید ورژن مخصوص گوشی خود را نصب کنید.

ali138725
2009-10-10, 03:33 PM
ممنون از زحمات شما . من سعی کردم روی 5800 نصب کنم . خطای certificate error می دهد. درضمن من گوشیم هک شده است . تا حالا 3 تا برنامه مختلف بدون مشکل نصب کردم و پیام دریافت certificate error نکردم

..::OMIDMCI::..
2009-10-10, 11:09 PM
ممنون از زحمات شما . من سعی کردم روی 5800 نصب کنم . خطای certificate error می دهد. درضمن من گوشیم هک شده است . تا حالا 3 تا برنامه مختلف بدون مشکل نصب کردم و پیام دریافت certificate error نکردم
من تست کردم مشکل نداشت دوستان هم فک میکنم مشکل نداشته باشن.:dont:
این مشکل هم از certificate هست.
اگه میتونید یک فایل cer دیگه بگیرید و با اون نرم افزار رو ساین کنید مشکلتون حل میشه

Behzad
2009-10-11, 01:04 AM
با تشکر از امید عزیز:flower:
من برنامه رو روی N95 8GB تست کردم.
نصب شد اما اجرا نشد و هنگام Run کردن برنامه با ارور Incompatible Device مواجه شدم.
پس دوستان دقت کنند که این ورژنی که امید جان قرار دادند مخصوص گوشیهای سری 60 ورژن 5 (FP2) می باشد.
موفق باشید.

ارنب
2009-10-11, 01:34 AM
با عرض سلام و تشكر
با هزار زحمت دو فايل نقشه‌ي راهماي ايران و تهران را كه هر كدام فكر كنم بالاي 100 مگ بود را لود كردم ولـــــي ولـــــــــــــــــــــــ ي متأسفانه به هنگام باز كردن فايل زيب هيچ كدام از پسوردهاي داده شده (www.Ir-Tci.org (http://www.Ir-Tci.org)) را قبول نمي‌كنه، خواهش مي‌كنم با اين اينترنت نفتي كه ما داريم اگر ميشه مشكل مرا حل كنيد، حداقل توضيح بدهيد فايل خرابه يا ....

Behzad
2009-10-11, 02:05 AM
سلام دوست عزیز
به کوچک بودن تمام حروف دقت کن
www.ir-tci.org

TTR
2009-10-11, 02:11 AM
کد رجیستر میخواد.تریال هم کار نمیکنه

Behzad
2009-10-11, 02:15 AM
کد رجیستر میخواد.تریال هم کار نمیکنه
با هر عدد 15 رقمی رجیستر میشه.
مثلا" 15 تا 0 بزنید.

Dr.Willy
2009-10-23, 06:20 PM
من قبلا برای n95 هچین مشکلی دیدم بار 7370 درست شد.


هب من چیکار کنم یعنی باید 7370 ! بار نصبش کنم ؟
مشکل از کجاست ؟ از کرکشه ؟ پس چرا رو بقیه جواب داده ؟:cry:

..::OMIDMCI::..
2009-10-24, 10:27 PM
هب من چیکار کنم یعنی باید 7370 ! بار نصبش کنم ؟
مشکل از کجاست ؟ از کرکشه ؟ پس چرا رو بقیه جواب داده ؟:cry:
به نظرم مشکل از گوشیه شما هست.
شما از مسیج ها و .. بکاب بگیرید بعد با کد 7370 ریست کنید

abcdefl6
2009-10-25, 05:26 PM
update error می ده! هیچ ورژنیشم قبلا نصب نبوده.

7310
2009-10-30, 10:48 AM
سلام دوست عزیز
این نیاز به سریال داره تریال هم کار نمی کنه؟!
لطف کن کیجن شو بزار:dont:

7310
2009-10-30, 10:57 AM
واسه وارد کردن سریال فقط تو کادر اول میشه نوشت!
بقیه کادرا هر کاری کردم کار نمی کنه!؟مشکل چیه؟
اطفا راهنمایی کنید

..::OMIDMCI::..
2009-10-30, 11:11 AM
واسه وارد کردن سریال فقط تو کادر اول میشه نوشت!
بقیه کادرا هر کاری کردم کار نمی کنه!؟مشکل چیه؟
اطفا راهنمایی کنید
توی پست اول ذکر کردم
برای رفتن به فیلد بعدی دکمه ی شاتر دوربین رو اروم فشار بدید

foofoolina
2009-11-06, 06:19 PM
آقآ ترخدا پاسخ بدید دو دوست قبلی هم این سوالو کردن ولی شما جواب ندادید منم میپرسم شاید جواب دادید روی n97 هم همین ارور incompatible device رو میده باید چی کار کنم؟لبته بعد از نصب وقتی میخوای وارد برنامه شی

tatu66
2009-11-12, 09:04 AM
سلام من هم روی 5800 نصب کردم همون ارور Incompatible Device رو برای اجرا شدن میده

..::OMIDMCI::..
2009-11-12, 09:15 AM
دوستان من روی 5800 تست کردم و اون اسکرین شات پست اول هم مربوط به همون 5800 بوده.
ورزن گوشیه شما چنده؟

..:Exclusive:..
2009-11-13, 06:12 PM
من وقتی که تنظیمات رو میزنم"برنامه میاد بیرون"مشکل چیه؟؟؟؟؟

پرویز2000
2010-02-20, 01:18 PM
سلام من روی n97 نصب کردم جواب داد متشکرم

C2H5OH
2010-02-28, 11:14 PM
ASGATech.UniDic.v3.00.S60v5.SymbianOS9.4.Unsigned. Farsi

s60v3 & s60v5
http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=131517&stc=1&d=1254760087
تقریبا همه ی افراد امروزه سرکارشون به زبان انگلیسی هست و گاهی اوقات معنی یا مفهموم جملات انگلیسی براشون سخت میشه که به کمک این دیکشنری میتونن مشکلشون رو حل کنن:wow:
توی انجمن چند تا بود که انگلیسی به زبان های دیگه بود
دیکشنریه فارسی به انگلیسی و بلعکس
با تشکر فراوان از دوست خوبم rouzbeh2749 :flower:
نرم افزار با هر کدی ریجستری میشه
15 کد
قابل توجه دوستانی که 5800 دارن
در زمان پر کردن فیلد و رفتن به فیلد بعدی دکمه ی شاتر دوربین رو اروم فشار بدید تا به فیلد بعدی بره.

باتشکر


امووولا یعنی سامووولا همون سلام
حاجی یکی به من بگه چجوری دانلود کنم من فقط فایلای ضمیمه رو میبینم

mehrdad004
2010-03-21, 05:26 PM
رو n97 mini نصب شد . بدون هیچ مشکلی . گوشی من فارسی نداره . چه شکلی می تونم یک کلمه فارسی تایپ کنم که به انگلیسی ترجمه کنه ؟ از روش استفاده از صفحه کلید opera رفتم نتیجه نگرفتم

M.SALEM
2011-11-04, 12:16 PM
اقارو5800به راحتی نصب شد

A2D3D
2011-11-04, 09:36 PM
دوستان چطوری ساین کنم ؟

mmm1234
2011-11-20, 11:26 PM
با سلام
روی ویواز پرو به راحتی نصب و رجیستر شد.
البته گوشیم هک شده بود
برای رفتن به سمت راست هم نیازی به برنامه جداگانه نداشتم چون ویواز پرو خودش کیبورد داره

pesare2007
2011-12-23, 06:07 AM
دوست عزیز رو ان 73 نشب می شخ ولی اجرا نمی شه کمک کنید

ببخشید آقا شما تریاکی هستید ؟؟؟ :D:D

mitridat
2012-01-29, 12:52 AM
مرسی روی C6-00 عالی کار می کند و برای رجیستر هم با دگمه سبز گوشی میشه به کادر بعدی رفت من با کلماتی مثل Raspberry , blueberry و... چک کردم که این فرهنگ لغت داشت و پیشنهاد میکنم بچه هایی که فارسی انگلیسی لازم دارند حتماً نصبش کنن
فقط دو درخواست: اون 7 مگیشو که کامل هست میشه بزارین (یونی دیک ورژن 3 که روی سیمبین 5 هم کار میکنه) و هر نوع دیکشنری فارسی به ترکی آذری(جاوا یا سیمبین) رو کسی دیده؟

mehrdad ri
2012-03-18, 11:32 AM
ASGATech.UniDic.v3.00.S60v5.SymbianOS9.4.Unsigned. Farsi
s60v3 & s60v5
http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=131517&stc=1&d=1254760087
تقریبا همه ی افراد امروزه سرکارشون به زبان انگلیسی هست و گاهی اوقات معنی یا مفهموم جملات انگلیسی براشون سخت میشه که به کمک این دیکشنری میتونن مشکلشون رو حل کنن:wow:
توی انجمن چند تا بود که انگلیسی به زبان های دیگه بود
دیکشنریه فارسی به انگلیسی و بلعکس
با تشکر فراوان از دوست خوبم rouzbeh2749 :flower:
نرم افزار با هر کدی ریجستری میشه
15 کد
قابل توجه دوستانی که 5800 دارن
در زمان پر کردن فیلد و رفتن به فیلد بعدی دکمه ی شاتر دوربین رو اروم فشار بدید تا به فیلد بعدی بره.
باتشکر

سلام دوست عزیز مرسی بابت برنامه ولی اخه چرا تو 2 پارت اخه با این حجم پایین!!! تو برنامه ها و پستهای دیگه هم دیدم بچه ها زیاد این کارو کردن برا من جای سوال داشت

peyman.2ps
2012-03-21, 10:56 PM
دوتا فایل رو چطور نصب کنم؟

habib_habi
2012-04-04, 06:14 PM
مدیران عزیز ازتون خواهشمندم که آموزش ساین و هک برنامه ها رو در خود سایت هم قرار بدید ، چون واقعا خیلی سخت میشه داخل انجمنی به این گستردگی پیداشون کرد

خود من چیزی در حدود 1 ساعت فقط دنبال کد ریجستری این برنامه میگشتم که بالاخره پیدا کردم از همه بدتر اینه که وقتی پیدا کردم فهمیدم که با هر کدی ریجستر میشه:wac::wac::wac::grrr::grrr::grrr:
فکرش رو بکنید بعد از یک ساعت وقت گذاشتن اینطوری بخوره تو حال آدم:angry::angry::grrr::grrr::wac::wac::(:(

Lord-a3
2012-07-11, 03:33 PM
مرسی.پارت 1 نصب شد.ولی دو از رار خارج نشد ارر داد.ولی کار میکنه. گوشیم سی7