PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : n97 رو لوگوی نوکیا گیر کرده



majid534
2009-09-04, 02:24 PM
سلام بچه ها

تو رو خدا یکی به من کمک کنه:feel:
این نوکیا که دهن من و سرویس کرد:Smile (50) 4 تا نرم افزار با بلوتوث گرفتم بعد اومدم زبان گوشی و از فارسی به انگلیسی تغییر دادم گوشی خاموش شد و وقتی روشن شد روی لوگوی نوکیا گیر کرد و به صورت کامل بالا نیومد.
گفتم احتمالا ویروس اما خیلی بعید با 4 تا برنامه ی جاوا این n97 با عظمتش ویروس بگیره نه؟ :cry:
احتمالا اگه فلش بشه درست میشه اما میخواستم بدونم بدون فلش میشه کاری کرد؟

ممنون میشم اگه سریعتر یه راهی پیشنهاد کنید.

موفق باشید

sorena
2009-09-04, 03:40 PM
شما باتری گوشی را دربیار یکم صبر کن و دوباره بزار و روشن کن ببین چی میشه.
اگه نشد فکر کنم با فرمت سه دکمه مشکلت حل بشه (Shift, SpaceBar, BackSpace بعد از نگه داشتن اینها گوشی را روشن کن و نگهدار تا گوشی بالا بیاد)

قبل از اینکارا بدون مموری هم امتحان کن. (همونطور که جناب ****** تو پست بعدی گفته)

rizesh
2009-09-04, 03:45 PM
منم همین مشکلو داشتم
گوشیو خاموش کن مموریتو در بیار بعد گوشی رو روشن کن
امیتاز و تشکر

ALI
2009-09-04, 03:45 PM
sorena جان تو چرا همش گیر میدی به فرمت 3 دکمه؟ بابا به خدا این فرمت فقط تو سری WD2 جواب میده
شما هم یه بار فلش کنید گوشی درست میشه
اتفاقا بهتر هم شد چون ورژنش از trial بودن در میاد

majid534
2009-09-04, 04:59 PM
ممنونم از همتون.
مشکل حل نشد. به نتیجه رسیدم که بهتره فلش بشه.
دوستان هم این جریان هارد ریست رو بیخیال شید جواب نمیده.

با تشکر از همه