PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک مموری موبایلم شناخته نمیشه



vahidnr
2009-08-28, 04:10 PM
سلام
تو رو خدا کمکم کنید
موبایل منk800 r8bf003 cid53 است
یک بار موبایلم را خاموش کردم و وقتی روشن کردم دیدم که پیغام داده
:not:هشدار
تمام محتویات روی memory sitckپاک میشود
در هر صورت فرمت شود؟؟؟:cry:
من خیر را زدم:dont:
اما بعد دیگه مموری را نشناخت نه در موبایل و نه در کامپیوتر و نه در فار منیجر
بعد موبایلم را ریست کردم باز همون پیغام اومد ایندفعه بله را زدم مموری فرمت شد و بعد در موبایل شناخته شد ولی نتونستم چیزی روش بریزم و در کامپیوتر و فار منیجر شناخته نشد:atten:
موبایلم را فلاش کردم ( مین و اف اس را از نو ریختم) اما بازم همون آش و همون کاسه:mixed:
بعد مموریم را داخل رم ریدر قرار دادم و فرمتش کردم و بعد در موبایلم قرار دادم موبایل مموری راشناخت و یک بار هم وقتی با حالت تلفن موبایلم را به کامپیوتر وصل کردم مموری را شناخت اما بعد از کپی کردن چند الف (که قبلا روی موبایلم بود)دوباره همونطور شد:cry:
حالا چیکار کنم؟؟؟
تو رو خدا کمکم کنید:feel:

vahid_0101
2009-08-28, 05:31 PM
من یه s500 داشتم اینجورری شد مموری را عوض کردم یه دونه نو گرفتم درست شد یه جا دیگه یه راه دیگه هم دیده بودم قفکر کنم با پچ درستش کرده بودند

amin_relax
2009-08-28, 05:35 PM
شما تقریبا تمام احتمالاتی که مموریت درست بشه رو انجام دادی فقط یه کار دیگه هم انجام بده اگه مموری دیگه ای داری رویه گوشیت امتحان کن شاید مشکل از گوشیت باشه :flower:

OXCIGEN
2009-08-28, 06:37 PM
فكر مي كنم مموري كارتتون خراب شده ، يا نيم سوز شده !
مموري ديگه اي رو روي گوشيتون تست كنيد !
چند وقت پيش اين مشكل براي من هم به وجود اومد ، مجبور شدم يك مموري نو بگيرم !

vahidnr
2009-08-29, 10:40 AM
وقتی مموریم را با رم ریدر فرمت کردم برای مدتی درست شد اما بعد از کپی کردن الف ها دوباره همینطور شد(توضیح بیشتر در پست اول)
یعنی هیچ راه دیگه ای برای نجات مموری بد بخت من وجود نداره؟؟؟
دلیل این مشکل چیه؟؟؟؟؟؟/

mazimob
2009-08-29, 11:02 AM
وقتی مموریم را با رم ریدر فرمت کردم برای مدتی درست شد اما بعد از کپی کردن الف ها دوباره همینطور شد(توضیح بیشتر در پست اول)
یعنی هیچ راه دیگه ای برای نجات مموری بد بخت من وجود نداره؟؟؟
دلیل این مشکل چیه؟؟؟؟؟؟/
به احتمال زیاد الف ها یا کامپیوترت ویروسی است. اگر نباشه 100% مموریت مشکل داره.:god:

mrkp
2009-08-29, 11:39 AM
این مشکل در مموریهای غیر استاندارد پیش میاد و کاریش نمیشه کرد
تنها راهش خریدن یک مموری نو البته استاندارد و مطمئنه
ترجیها از یک آشنا مموری بخرید بهتره و بهش بگید مموری تقلبی بهتون نده

mrkp
2009-08-29, 11:46 AM
برای تشخیص مموری اصلی و تقلبی به لینک زیر مراجعه کنید
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=29050

vahidnr
2009-08-30, 12:01 PM
از تمامی دوستان سپاسگزارم
راستی آقای :flower:vahid_0101 (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=197888)
اون الف های قشنگی که به من دادی:
وقتی اون ها را کپی میکنم مموری خراب میشه:cry:
میخواستم بدونم شما این مشکل رو نداری؟؟؟
راستی من موبایلم را در لینوکس با انتقال فایل به لینوکس وصل کردم و تمامی محتویاتش را پاک کردم بعد از این کار ویندوز مموری را شناخت:beel:
با انتقال فایل به ویندوز موبایلم را وصل کردم و مموری را فرمت کردم شد مثل روز اولش :atten:
اما بعد از کپی کردن الف ها در مموری موبایلم دوباره خراب شد:dont:
راستی من ویندوزم را عوض کردم و آنتی ویروس هم روی کامپیوترم نصب است پس خیالتون راحت باشه
اما الف ها را نمیدونم من تمام الف هایی که دارم از آقای vahid_0101 (http://www.ir-tci.org/forum/member.php?u=197888)گرفتم اگه ایشون هم مشکل داشته باشند مشکل از الف هاست:)
راستی چطور میشه الف ویروسی را شناسایی کرد؟؟؟:Smile (19):
حالا نظر استادان چیه؟؟؟:Smile (32):

vahid_0101
2009-08-30, 05:52 PM
نه من مشکلی ندارم الان دارم باهاش کار میکنم خودت عکس هاشو دیدی ولی برای من عکس هامو خراب میکنه یعنی باز نمی کنه ولی توی کامپیوتر باز میکنه

vahidnr
2009-08-30, 06:25 PM
با تشکر از دوست عزیزمون
خوب پس الف ها هم سالمند
کسانی که مموریتان مثل مال من شده بود:
1-شما چه کاری با موبایلتون کردید که اینجور شد و برای درست شدنش چیکار کردید؟؟؟
2-این مموری خراب را اگر روی موبایل دیگری بزاریم بازم همینطوره؟؟؟

vahid_0101
2009-08-31, 01:17 AM
نه من مموری s500 که همسن جوری بود را گزاشتم روی k800 کار کرد و اصلا مشکلی نداشت

vahidnr
2009-08-31, 11:26 AM
پس میخواهید بگید مشکل از موبایله؟؟؟

karimzadeh
2009-08-31, 11:40 AM
اول مموريتون ممكنه درست جا نخورده مطمن شيد كه درسته
بعد روي يه گوشي ديگه امتحان كنيد ببينيد اشكال از مموريه
اگه باز هم كار نكرد با رم ريدر فرمت كنيد اگه رمز نداشته باشه فرمت ميشه اگه فرمت نشد احتمالا سوخته

vahidnr
2009-08-31, 06:18 PM
اول مموريتون ممكنه درست جا نخورده مطمن شيد كه درسته
بعد روي يه گوشي ديگه امتحان كنيد ببينيد اشكال از مموريه
اگه باز هم كار نكرد با رم ريدر فرمت كنيد اگه رمز نداشته باشه فرمت ميشه اگه فرمت نشد احتمالا سوخته
1-مطمئن باشید درست جا زدم
2-من موبایل خودم را فلش کردم اگه موبایل مشکل داشت حتما برطرف میشدت
3-با رم ریدر فرمتش کردم فرمت شد و مدتی کار کرد و سپس دو.باره خراب شد

vahidnr
2009-09-02, 10:16 AM
خوب بالاخره چی کار کنم؟؟؟
راهی برای درست کردنش وجود داره یا باید بیندازم مموریمو تو سطل آشغال؟؟؟