PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Arabizar اورجینال امنیا i900



Saeed WM
2009-08-18, 06:27 PM
دانلود عربایزر اورجینال امنیا Effy Arabic v3.0 Farsi/Arabic Support For Omnia


یکی از بهترین فارسی ساز های امنیا این برنامه است من خودم همیشه از برنامه های اورجینال و دست نخورده خوشم میومده:student:.





Requirements: Only For Samsung i900.
Overview: This is Extracted from Omnia Arabic ROM

Reza WM
2009-08-18, 08:52 PM
دانلود عربایزر اورجینال امنیا Effy Arabic v3.0 Farsi/Arabic Support For Omnia


یکی از بهترین فارسی ساز های امنیا این برنامه است من خودم همیشه از برنامه های اورجینال و دست نخورده خوشم میومده:student:.





Requirements: Only For Samsung i900.
Overview: This is Extracted from Omnia Arabic ROM






دست نخوردست كه گچپژ نداره ديگه!!!!!

Saeed WM
2009-08-18, 10:15 PM
والا من که تست نکردم اطلاع ندارم تست هم نمی تونم بکنم چون به گوشی من نمی خوره اگه کسی امنیا داشت تست کرد جوابشو بگه ممنون میشیم.

tenacious
2009-10-14, 03:23 PM
سلام.
تست شد. البته از اینجا نگرفته بودمش. خیلی خوب بود. چند تا عیب داره:

1- کلمات انگلیسی رو به صورت راست چین نشون می ده (البته هیچ اشکالی در کار ایجاد نمی کنه )

2- توی صفحات اس.ام.اس نمیشه صفحه رو بالا و پایین برد.

3- چهار حرف گ-چ-پ-ژ نداره ( مشکل قابل حل )

4- توی مرورگر اینترنت، کلمات فارسی رو جدا جدا نشون می ده

با نصب کیبورد فارسی مشکل شماره 3 حل می شه.

golmogan
2009-11-21, 10:13 AM
man moshgal danlod barnamaya farsi sazo daram

golmogan
2009-11-21, 10:30 AM
برنامه ای مارک کردن برای i900باتشکر

Reza WM
2009-11-21, 04:41 PM
man moshgal danlod barnamaya farsi sazo daram

تست شد لینکها سالمند و اینکه فارسی تایپ کنید عزیزم


برنامه ای مارک کردن برای i900باتشکر

resco explorer استفاده کنید

sakht84
2009-12-29, 10:56 AM
سلام
من با وجود این نرم افزار باز مشکل دارم
کلمات از چپ به راست و حروف جدا از هم هستم اگه کسی می دونه چرا به این آی دی جواب بده mesle.hishki@yahoo.com

Saeed WM
2009-12-29, 01:39 PM
سلام
من با وجود این نرم افزار باز مشکل دارم
کلمات از چپ به راست و حروف جدا از هم هستم اگه کسی می دونه چرا به این آی دی جواب بده mesle.hishki@yahoo.com
گوشیتون چیه ؟
این فقط مخصوص امنیا هست روی گوشی های دیگه جواب نمیده .

mazid88
2010-03-10, 01:22 PM
سلام . روي امنيا 2 هم جواب ميده ؟

Reza600
2010-03-10, 01:32 PM
سلام . روي امنيا 2 هم جواب ميده ؟

خیر

http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=59989&page=2

h_kobari
2010-04-10, 07:30 PM
سلام دوستان عزیز من به تازگی گوشی omnia lite B7300 خریدم ، الان چنتا مشکل دارم. 1- فارسی ساز مناسب نتونستم پیدا کنم. 2- بازی های جی سنسور اصلا اجرا نمیشه . کسی هست که بتونه بهم کمک کنه ؟ ممنون

papmodern
2010-05-04, 11:23 AM
سلام دوستان عزیز من به تازگی گوشی omnia lite B7300 خریدم ، الان چنتا مشکل دارم. 1- فارسی ساز مناسب نتونستم پیدا کنم. 2- بازی های جی سنسور اصلا اجرا نمیشه . کسی هست که بتونه بهم کمک کنه ؟ ممنون

سلام دوست عزیزم
من هم دقیقا همین مشکلات رو دارم با این گوشی.یه هفته ای میشه اما نه آسفالت نه حتی ساکر رو توش نشد اجرا کنم.هر فارسی سازی هم نصب میکنم کار نمیکنه.
شرمنده نمیتونم کمکت کنم اما اگر کسی به هردومون کمک کنه به شخصه چاکرشم :feel:

Reza600
2010-05-04, 12:05 PM
سلام دوستان عزیز من به تازگی گوشی omnia lite B7300 خریدم ، الان چنتا مشکل دارم. 1- فارسی ساز مناسب نتونستم پیدا کنم. 2- بازی های جی سنسور اصلا اجرا نمیشه . کسی هست که بتونه بهم کمک کنه ؟ ممنون


سلام دوست عزیزم
من هم دقیقا همین مشکلات رو دارم با این گوشی.یه هفته ای میشه اما نه آسفالت نه حتی ساکر رو توش نشد اجرا کنم.هر فارسی سازی هم نصب میکنم کار نمیکنه.
شرمنده نمیتونم کمکت کنم اما اگر کسی به هردومون کمک کنه به شخصه چاکرشم :feel:

برای فارسی ساز این رو تست کنین : ورژن لایت فارسی ساز MobiDiv arabware Build 454 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=59989)

بهتره قبلش از اطلاعات لازمتون بک آپ بگیرین و هاردریست کنین



برای G-sensor هم که این مشکل به این دلیله که اکثر بازیها به درایور شتاب سنج HTC نیاز دارن . از لینک زیر میشه این درایور رو که برای امنیا سامسونگ i900 است دانلود کنین و برای گوشی 7300 خودتون هم تست کنین .

http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=30255

salavat252
2010-07-06, 04:50 PM
سلام
روی omniapro b7330 هم کار میکنه؟

b7610
2011-06-30, 11:57 AM
سلام
گوشی من سامسونگ gt-b7610 است برنامه Arabizer for Win6-1 نصب کردم
وقتی ویندوز بالا میاد گوسی هنگ میکنه

Ramin_LEO
2011-06-30, 12:09 PM
سلام
گوشی من سامسونگ gt-b7610 است برنامه Arabizer for Win6-1 نصب کردم
وقتی ویندوز بالا میاد گوسی هنگ میکنه



برنامه رو پاک کن و از فارسی ساز مرصاد استفاده کن

SNAP2
2011-07-10, 09:47 AM
گوشي من HTC-S520-MAPL لطفا برنامه ائي جهت خواندم اس ام اس هاي فارسي معذفي نماييد

Ramin_LEO
2011-07-10, 07:02 PM
گوشي من HTC-S520-MAPL لطفا برنامه ائي جهت خواندم اس ام اس هاي فارسي معذفي نماييد

اگه گوشیت ویندوز موبایل هست میتونی از فارسی ساز های توی انجمن استفاده کنی

سعید666
2011-07-11, 09:44 PM
سلام من مرصا د رو ترجیح میدم بهتره:cool:

mrturrr
2012-02-18, 03:25 PM
من همين امروز تست كردم روي گوشيم ديگه توي منو نميره و بايد برم برنامه بزنمش:hmm::grrr:

Carbuncle
2012-02-18, 04:36 PM
من همين امروز تست كردم روي گوشيم ديگه توي منو نميره و بايد برم برنامه بزنمش:hmm::grrr:
با یه هارد ریست ساده گوشی به حالت اولیه برمیگرده نیازی نیست بدین بیرون براتون درست کنن

ganz
2012-04-06, 05:27 AM
باسلام
من این فارسی سازو رو گوشیم نصب کردم ولی گوشیم خاموش شد دیگه روشن نمیشه فکر کنم گوشیم dead شد البته قبل از خاموش شدن یه بیغامی داد که بهش توجه نکردم الان هم که روشن میکنم رو آرم سامسونگ میمونه و خاموش میشه و صفحه تاج هم بصورت برفکی شده
کسی میتونه کمکم کنه؟

SAEID
2012-04-06, 09:15 AM
باسلام
من این فارسی سازو رو گوشیم نصب کردم ولی گوشیم خاموش شد دیگه روشن نمیشه فکر کنم گوشیم dead شد البته قبل از خاموش شدن یه بیغامی داد که بهش توجه نکردم الان هم که روشن میکنم رو آرم سامسونگ میمونه و خاموش میشه و صفحه تاج هم بصورت برفکی شده
کسی میتونه کمکم کنه؟


درود
تا حالا گوشی کسی با نصب فارسی ساز dead نشده !!!
شما یه هارد ریست بکن به امید خدا درست میشه ...
از لینک زیر استفاده کن .

www.ir-tci.org/forum/showpost.php?p=370792&postcount=33

ganz
2012-04-06, 10:15 AM
درود و تشکرمن با همین روش که شما فرمودید هارد رست کردم ولی align screen رو صفحه امده در ادامه بایستی چیکار کنم میشه ساده توضیح بدین چطور این مرحله را بگذرم چون یکبار به این مشکل خوردم خودم نتونستم جلوتر برم مجبور شدم بدم بیرون درستش کنه ازش برسیدم به من هم یاد بده که چیکار کردی که یادم ندادمتشکرم از کمکت

SAEID
2012-04-06, 10:47 AM
درود و تشکرمن با همین روش که شما فرمودید هارد رست کردم ولی align screen رو صفحه امده در ادامه بایستی چیکار کنم میشه ساده توضیح بدین چطور این مرحله را بگذرم چون یکبار به این مشکل خوردم خودم نتونستم جلوتر برم مجبور شدم بدم بیرون درستش کنه ازش برسیدم به من هم یاد بده که چیکار کردی که یادم ندادمتشکرم از کمکت

دوست خوب، در این مرحله از شما میخواد که با قلم گوشی نقطه میای + رو هر بار بزنید تاصفحه نمایش و تاچ گوشی شما کالیبره بشه بعد از این مرحله ویندوز بوت میشه و گوشی مثل روز اول خواهد شد.
پیروز باشید

.