PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند تا سوال راجع به 5800؟؟؟؟



morteza-25
2009-08-14, 09:58 PM
اگه دوستان لطف كنن به سوالات پاسخ بدن ممنون مي شم:
1-با مستر ريست كردن تمام برنامه هاي خود گوشي پاك ميشه؟مثلا فايل منيجر خود گوشي يا ماشين حساب و بازي ها؟

2-اگه پاك ميشه بايد براي برگردوندن چي كار كرد؟آخه توي پستهاي مختلف راه چاره بيشتر كارا آخرش به ريست ختم ميشه و فايل نصب اين برنامه هارو كه ندارم؟

3-تازگي ها اين ساعت صفحه اصل يگوشيم هي ميره وبعضي موقع با رفتن توي منو بر مي گرده بعضي موقع ها هم بايد خاموش/روشن كنم.چي كار كنم؟

4-برنامه x-plore رو كه ريخته بودم يه ماهي خوب كار مي كرد اما به تازگي هنگام باز شدن حدود 10 ثانيه يك صفحه سياه مياد با نصب دوباره هم درست نشد،چه كنم؟

پيشاپيش ممنون.

behnam_007
2009-08-14, 10:39 PM
اگه دوستان لطف كنن به سوالات پاسخ بدن ممنون مي شم:
1-با مستر ريست كردن تمام برنامه هاي خود گوشي پاك ميشه؟مثلا فايل منيجر خود گوشي يا ماشين حساب و بازي ها؟

2-اگه پاك ميشه بايد براي برگردوندن چي كار كرد؟آخه توي پستهاي مختلف راه چاره بيشتر كارا آخرش به ريست ختم ميشه و فايل نصب اين برنامه هارو كه ندارم؟

3-تازگي ها اين ساعت صفحه اصل يگوشيم هي ميره وبعضي موقع با رفتن توي منو بر مي گرده بعضي موقع ها هم بايد خاموش/روشن كنم.چي كار كنم؟

4-برنامه x-plore رو كه ريخته بودم يه ماهي خوب كار مي كرد اما به تازگي هنگام باز شدن حدود 10 ثانيه يك صفحه سياه مياد با نصب دوباره هم درست نشد،چه كنم؟

پيشاپيش ممنون.
جواب سوال اول دوستمان:
مستر ریست یعنی برگردوندن به تنظیمات کارخونه یعنی همون موقع که برای اولین بار تو گوشی سیم می انداختی و با این کار هیج عیب و ایرادی در گوشی به وجود نمیاره ولی تمام برنامه هایی که خودت(تاکیدم روی اینه که خودت نصب میکنی)نصب میکنی روی فون مموری پاک میشه ولی مموری کارتت پاک نمیشه و تمام تنظیمات از بین میره که تغییر دادده بودی و میشه عین روز اولش که این مشکلم با Back Upگیری حل میشه و اگرBack Upبگیری میتونی بعد از مستر ریست کردن تمامشو برگردونی.از زنگ گوشی گرفته تا اس ام اس هات.
جواب سوال دوم:
جواب سوال دوم دوستمونم در جوابیه اول گفتم.در آخر جواب.باید Back Up بگیری تا درست بشه.
برای Back Up گیری مراحل زیرو برو
Menu>appliction>file manager>back up>option>back up now
یا
menu>setting>memory card>option>back up
جواب سوال سوم:
احتمالا ویروس گرفتی وبا مستر ریست کردن هم این مشکلت برطرف میشه.
جواب سوال چهارم:
من هم این مشکل را داشتم زیرا آنتی ویروس نصب کرده بودم.اگر آنتی ویروس نداری همون مستر ریست کنی مشکلت حل میشه
دیدی همه کارا به مستر ریست خطم میشه.:wow::wow::glass::glass:

behnam_007
2009-08-14, 10:42 PM
مستر ریست به هیچ عنوان برنامه هایی که خود کارخونه نصب کرده رو پاک نمیکنه ولی اینم بدون که اگر برات برنامه نصب کرده یا خودت نصب کردی اونهارو پاک میکنه.مستر ریست ماشین حساب و بازی و فایل منیجر و ... که ماله خود گوشیه و کارخونه اورجینال گذاشته رو پاک نمیکنه.

behnam_007
2009-08-14, 10:47 PM
اگه دوستان لطف كنن به سوالات پاسخ بدن ممنون مي شم:

3-تازگي ها اين ساعت صفحه اصل يگوشيم هي ميره وبعضي موقع با رفتن توي منو بر مي گرده بعضي موقع ها هم بايد خاموش/روشن كنم.چي كار كنم؟


پيشاپيش ممنون.
مرتضی جان به نظر من گوشیتو آپدیت کنی خیلی بهرته.تمام مشکلاتش برطرف میشه و خیلی خوب میشه .فکر کنم ورژن گوشیت 21 باید باشه ولی تو آپدیتش کن یا با وایرلس یا با gprs.:glass::glass:
البته یادت باشه که gprsاتو فعال کنی.
مراحل:
1-کد #*0000*را زده
2-بعد از این مرحله صفحه ای میاد که ورژن گوشیتو زده و در پایین گزینه optionرازده و گزینه update را انتخاب کنید تا با خود Gprs یا wi-fiآپدیت کنه حجمشم 4مگ است نه 165 مگ و مشکلات اونجور آپ کردنو نداره و راحت راحتهhttp://www.ir-tci.org/forum/images/smilies/Smile%20(52).gif

ashksan
2009-08-15, 01:23 AM
سلام خود دوستانمون ه که گفتن شما آپدیت کید 100% درس میشه چون دقیقا من همین مشکلو با گوشیم داشتم یه دفعه وسط خیابون داشتم زنگ میزدم که اصلا قاطی رد و صفحه اش شترنجی و رنگ و وارنگ شد اونم چند بار که هی باید باری میکشیدم که با آپدیت درست شد . در ضمن با فرمت یا ریست هیچ کدوم از برنامه هاش پاک نمیشه الا اونایی که نصب کردی خودت!!!

morteza-25
2009-08-15, 04:00 PM
Bebakhshid midoonam english kalaf mogharate vali alan be computer dastresi nadaram va goshim farsi nadare.
Aval az har2 aziz moteshakeram makhsoosan aqa behnam,ba update ham moshkelat bala hal shod ham soratesh kheili behtar shode ham ye moshkel dige ke too log ha dashtam hal shod,ama hanooz farsi nadaram ba ye kar ***** va kam hajm mesle in update 4megie nemishe farsi ezafe kard?
Bazam sepas va poozesh.

behnam_007
2009-08-16, 09:43 AM
Bebakhshid midoonam english kalaf mogharate vali alan be computer dastresi nadaram va goshim farsi nadare.
Aval az har2 aziz moteshakeram makhsoosan aqa behnam,ba update ham moshkelat bala hal shod ham soratesh kheili behtar shode ham ye moshkel dige ke too log ha dashtam hal shod,ama hanooz farsi nadaram ba ye kar ***** va kam hajm mesle in update 4megie nemishe farsi ezafe kard?
Bazam sepas va poozesh.
دوست عزیز من نمیدونم مشکلت کجاست زیرا من خودم آپ کردم و فارسی هم دارم.
و فارسی از بین نرفت.مشکل لُگ رو همه دارن در ورژن 21 و 20 ولی ورژن 30 خیلی بهتره و من هم به دلیل مشکل لُگ اش آپدیتش کردم.شما باید بدین بیرون تا براتون فارسی رو رو رام بریزن تا برای همیشه داشته باشین و مشکلی نداشته باشین.
خودتون نمیتونین.این هم یکی از مشکلات شرکت های ما هست که درست برتانه را در رام نمیریزن تا پاک نشه.:glass::glass:

behnam_007
2009-08-16, 09:55 PM
دوست عزیز اگر شما از اول فارسی نداشتین با آپ کردن نمیشه فارسیش کرد.
شما کد
#0000*#
را بزنید و تمام اطلاعاتشو بنویس شما هم مثل دوستمان مشکل دارین و در قسمت زبانش زده 11 زبان داره ولی گوشی هایی که فارسی داره 12 زبان داره.
به آدرس زیر برو و جوابتو اونجا برای یکی از دوستانمون گذاشتم.
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=35521&page=32 (http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=35521&page=32)
پیج 33 رو هم ببین.ادامه جوابت اونجاس.